Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-08, 09:51   #3541
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
policzanka jeszcze samba i ladan mi 'śmierdzą'

Samba i Ladan niech się jeszcze troszke wstrzymają-chociaz z dwa tygodnie...
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:51   #3542
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
A teraz zdaje relacje z wczorajszego oglądania domu.
No więc domek,na który byłabym tak napalona okazał się bez żadnych rewelacji. Niczym mnie nie ujął,a do tego był lekko zaniedbany. Pokoje malutkie, jedynie ogród zadbany i przyzwoity. Podziękowaliśmy ;]

A teraz słuchajcie tego...
Po powrocie do domu poszliśmy na małe zakupy spożywcze i jakoś tak mnie natchnęło,żeby przejść się do innych agencji i zobaczyć co mają do zaoferowania. Kiedy mijaliśmy jedną z nich, wyszedł znajomy Hindus,który jest tam managerem i zaczepił nas. Pytał czy szukamy mieszkania,jakie,gdzie,it p. Zaproponował nam jedno,tylko cena lekko wygórowana. Stwierdziliśmy,że pojedziemy zobaczyć..co nam szkodzi. Tak więc wrócilismy szybko do domu i pojechaliśmy w umówione miejsce.
Myślałam,że dostanę zawału jak otworzył drzwi tego domu...COŚ PIĘKNEGO! Wszystko idealne-takie jak powinno być. Salon z kominkiem, nowe okna,podłogi, kuchnia- z kuchni wyjscie do przepięknego ogródka,a na górze trzy sypialnie idealnej wielkości. Łazienka mała,ale za to ma wszystko,co powinna mieć... dom jednym słowem dopiero po remoncie..na dodatek w stylu nowoczesnym-ZAKOCHAŁAM SIĘ Nawet garaż jest z takim duzym podjazdem...
Ja tylko chwytałam się za głowę,a Tż rozkminiał co zrobić,bo na wstepie musimy wydać 25 tysiecy funtów... a to tylko same opłaty agencyjne i za wynajęcie. Dzwoniliśmy do naszego własciciela domu,w którym obecnie mieszkamy, bo problem jest taki,ze domek dostepny jest juz od 23.08, a my mamy tutaj umowę do 6.09. Po porannej rozmowie z Tż widzę,że jest zdecydowany, także dzisiaj jak wstanie to idziemy do agencji wpłacić pierwsze pieniądze, no i czekamy na decyzję własciciela,bo wczoraj przed nami była jeszcze jedna rodzinka oglądać domek... murzyni. Mam nadzieje,że do tego czasu nikt wiecej tego domu nie zobaczy,bo boję się cholernie,że ktoś nam go sprzątanie spod nosa

będę trzymała mocno kciuki żeby nikt was nie uprzedził!!!
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:51   #3543
t_89
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Hej na chwile pozniej bede pozniej ide sie kapac i ogarnac wlasnie znjadlam sniadanie, teraz chapnelabym cos slodkiego
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:52   #3544
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Samba i Ladan niech się jeszcze troszke wstrzymają-chociaz z dwa tygodnie...
Ja obstawiam jeszcze bojatoja No i Ciebie Policzanko

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:53   #3545
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

gratuluje wszystkim koljenych tygodni i sama witam się w 37 tc a tak naprawdę to w 38 tc
Cytat:
Napisane przez asiek89 Pokaż wiadomość

My dzisiaj zaczęliśmy 36 tc i jak na razie cisza, spokój, żadnych skurczy.
gratki

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
wczoraj mialam dzień z przebojami, bardzo stresującą rozmowę z inwestorem, który poprawia u nas chałupkę z tytułu rękojmi, nawrzucaliśmy sobie nieźle, powiedziałam ze powinien sie wstydzić bo krzyczy na kobietę w ciąży, a dodatkowo Andzia była w domu. uznał, że nic go to nie obchodzi więc wyprosiłam go z domu, ale tż go powstrzymał dziś przychodzą robole, jak inwestor wejdzie z rozdartą papą to zwyczajnie go nie wpuszczę, za bardzo mnie to stresuje i za wiele mogę stracić przez takiego prostaka.
męczyłam się przez to w nocy okropnie, wczoraj zwyczajnie sie poryczałam przy tż, co zwykle mi sie nie zdarza. powiedział, że aż kipi ze mnie, to lepiej zebym sobie popłakała. i takim sposobem jest juz ranek, masakrycznie gorąco, ide włączyć wiatrak
co za burak
Asiu postaraj się nim nie przejmować

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Witamy sie w 35 tygodniuu wrzucam zdjecie apartamentu Jasia obwod bunia w pepku 99/100 cm

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jaki śliczny

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:54   #3546
kaska87
Zakorzenienie

a Miki upodobał sobie wciskanie syrki w moje żebra z prawej strony Zbój teraz mu ją przegoniłam a on chyba niedotykalski jak mamusia a szczególnie z rana

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:54   #3547
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Hej na chwile pozniej bede pozniej ide sie kapac i ogarnac wlasnie znjadlam sniadanie, teraz chapnelabym cos slodkiego
Oj ja tez bym zjadla-ale wpierw sniadanko
Stary 2013-08-08, 09:54   #3548
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz zdaje relacje z wczorajszego oglądania domu.
No więc domek,na który byłabym tak napalona okazał się bez żadnych rewelacji. Niczym mnie nie ujął,a do tego był lekko zaniedbany. Pokoje malutkie, jedynie ogród zadbany i przyzwoity. Podziękowaliśmy ;]

A teraz słuchajcie tego...
Po powrocie do domu poszliśmy na małe zakupy spożywcze i jakoś tak mnie natchnęło,żeby przejść się do innych agencji i zobaczyć co mają do zaoferowania. Kiedy mijaliśmy jedną z nich, wyszedł znajomy Hindus,który jest tam managerem i zaczepił nas. Pytał czy szukamy mieszkania,jakie,gdzie,it p. Zaproponował nam jedno,tylko cena lekko wygórowana. Stwierdziliśmy,że pojedziemy zobaczyć..co nam szkodzi. Tak więc wrócilismy szybko do domu i pojechaliśmy w umówione miejsce.
Myślałam,że dostanę zawału jak otworzył drzwi tego domu...COŚ PIĘKNEGO! Wszystko idealne-takie jak powinno być. Salon z kominkiem, nowe okna,podłogi, kuchnia- z kuchni wyjscie do przepięknego ogródka,a na górze trzy sypialnie idealnej wielkości. Łazienka mała,ale za to ma wszystko,co powinna mieć... dom jednym słowem dopiero po remoncie..na dodatek w stylu nowoczesnym-ZAKOCHAŁAM SIĘ Nawet garaż jest z takim duzym podjazdem...
Ja tylko chwytałam się za głowę,a Tż rozkminiał co zrobić,bo na wstepie musimy wydać 25 tysiecy funtów... a to tylko same opłaty agencyjne i za wynajęcie. Dzwoniliśmy do naszego własciciela domu,w którym obecnie mieszkamy, bo problem jest taki,ze domek dostepny jest juz od 23.08, a my mamy tutaj umowę do 6.09. Po porannej rozmowie z Tż widzę,że jest zdecydowany, także dzisiaj jak wstanie to idziemy do agencji wpłacić pierwsze pieniądze, no i czekamy na decyzję własciciela,bo wczoraj przed nami była jeszcze jedna rodzinka oglądać domek... murzyni. Mam nadzieje,że do tego czasu nikt wiecej tego domu nie zobaczy,bo boję się cholernie,że ktoś nam go sprzątanie spod nosa
Ojeju to super!!!
Jeśli tylko możecie sobie na to pozwolić, to bierzcie. A to w końcu wynajmiecie z kimś jeszcze?

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
rusałko gratulacje.

motyl możemy sie tak umówić. Umowa stoi.

Podrzemałam jeszcze pół godziny i mnie głowa boli. A w domu zimno jak cholera.

Idę coś ogarnąć i jadę do sklepu po coś do żarła.
to umowa stoi

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Uff nadrobiłam cześć! dołączam się do gratulacji dla Kropelki i życzę dużo zdrówka dla Alicji też nie widziałam zdjęć, ale mam nadzieje, że wkrótce tutaj się pojawią

Nie wiem czemu, ale ile razy czytam Twoją wypowiedź to mam silne przeczucie, że będziesz następna

Bravvvo

Właśnie mówili w tvn24, że kobitka (40 letnia) urodziła naturalnie dziecko o wadze 6,5kg

Odebrałam wczoraj przesyłkę od rodzyneczki bardzo jestem zadowolona, polecam ten kocyk http://allegro.pl/tloczony-cieply-wi...403613842.html ciepły, milusi i śliczne są te tłoczone misie polecam też wanienkę http://allegro.pl/kolorowa-wanna-wan...408220687.html - śliczna jest i http://allegro.pl/juramba-okrycie-ka...386153836.html - ładne i przyjemne w dotyku.
Odebrałam też komplet pościeli od juramba i też polecam. Bardzo ładnie i starannie wykonane. Kolor piękny i po wypraniu wszystkiego nic się nie zmechaciło, ani nie zniszczyło. Szczególnie chodzi mi tu o ochraniacz, rożek i śpiworek. Zamówiłam też u nich rogala do karmienia i jest super. Mam nadzieje, że się przyda, bo fajna taka poducha.

U nas dzisiaj zapowiadają w cieniu 38 stopni
6,5 kg??!!

Pochwal się pościelą

Cytat:
Mam pytanie do teacherki i Larysy odnośnie Tako Perso (no znowu męczę bułę :P ale do piątku muszę zamówić) , czy amortyzacja w tych wóziach jest miękka? wiem, że regulowana jest dwustopniowo, ale nie mam tego jak sprawdzić byłam ostatnio oglądać wózki, ale nie ma w mojej mieścinie nigdzie Perso :/ widziałam natomiast bardzo podobny Tako Captiva i w nim amortyzacja jest super "miętka", a amorki wyglądają tak samo jak w Perso. Bardzo mi się spodobał ten wózek, ale kolorki ma takie seeee. Poza tym jest jeszcze cięższy od Perso
Pomocy
No jak dla mnie to m bardzo twarde zawieszenie, prawie się nie buja

Dziewczyny ja naprawdę jestem ostatnio histeryczno-nerwusowa.

Mój mąż to ciągle ma opierdziele.
Na domiar złego jak jechałam do rodziców to postanowiłam "po drodze" (a tak właściwie w ogóle nie po drodze tylko musiałam tam specjalnie zajechać) skoczyć do Biedry po croissanty, bo mam okropną ochotę.Wpadam tam tylko po nie, a tam co?Jajo, nie ma. A wszystko inne jest.
Czułam,że coś pieczą,więc mogłąbym chwilę na nie poczekać. Pytam panią kiedy będą,a ona do mnie z wyrzutem,że ona jeszcze cenówek nie zrobiła bo ma tyle roboty, a jak zrobi to dopiero je wstawi do pieca. Zirytowała mnie więc jej powiedziałam co myślę-że od 7 mają czynne, jest po godz.9, jakoś wszystko inne upiekła a to nie?I że ja specjalnie przyjechałam i że mnie wkurzyła. Ale baba miała minę.
Wyszłam cała wkurzona ze sklepu,rzuciłam koszykiem i poszłam A potem się rozryczałam

I w ogóle powiedzcie mi jak ja mam coś przybrać na wadze skoro co zjem to mi niedobrze, a w dodatku od wczoraj mnie na serio nieźle czyści???????

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-08-08 o 09:57
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:55   #3549
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Ja obstawiam jeszcze bojatoja No i Ciebie Policzanko
Ja to mysle ze przede mna jeszcze ze dwie sie rozpakuja.
Stary 2013-08-08, 09:55   #3550
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek89 Pokaż wiadomość
My dzisiaj zaczęliśmy 36 tc i jak na razie cisza, spokój, żadnych skurczy.
Gratuluję 36tc

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Powiem szczerze ze póki co juz sie tak tym nie przejmuje.Co ma byc to bedzie.Przeciez na zawsze w tym brzuszku nie zostanieKiedys bedzie musiała wyjsc
Dokładne tak Może niech posiedzi jeszcze z tydzień-dwa w brzuszku bo te upały są dla maluszka jeszcze gorsze niż dla nas. Ciałko takiego maleństwa się błyskawicznie nagrzewa i biedaczek męczy się.

Madzia000 super buń I gratuluję 35tc
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:56   #3551
kaska87
Zakorzenienie

ja już chcę sobotnią wizytę zobaczymy co tam u mojej don pipulli słychać- oby była pozamykana
i ciekawe ile Klusko waży

Stary 2013-08-08, 09:58   #3552
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Mi też się nie spieszy... Ale nie pogardziłabym dzieciaczkiem z końca sierpnia Tym bardziej, że dłużej bym z nim w domu była przed rozpoczęciem roku akademickiego...

Kawa I rogal z czekoladą

Mama foka
Stary 2013-08-08, 09:58   #3553
butterfly20
Zakorzenienie

Dziewczyny a od którego tc robią to ktg w szpitalu?

Stary 2013-08-08, 09:58   #3554
kaska87
Zakorzenienie

Motyl ojej ale dałaś czadu ale szkoda mi tej pani

Stary 2013-08-08, 09:59   #3555
Diorisha
Zakorzenienie

logoasia współczuję przejść z inwestorem Pieniądze niestety wyzwalają w ludziach mordercze instynkty.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mój mąż to ciągle ma opierdziele.
Na domiar złego jak jechałam do rodziców to postanowiłam "po drodze" (a tak właściwie w ogóle nie po drodze tylko musiałam tam specjalnie zajechać) skoczyć do Biedry po croissanty, bo mam okropną ochotę.Wpadam tam tylko po nie, a tam co?Jajo, nie ma. A wszystko inne jest.
Czułam,że coś pieczą,więc mogłąbym chwilę na nie poczekać. Pytam panią kiedy będą,a ona do mnie z wyrzutem,że ona jeszcze cenówek nie zrobiła bo ma tyle roboty, a jak zrobi to dopiero je wstawi do pieca. Zirytowała mnie więc jej powiedziałam co myślę-że od 7 mają czynne, jest po godz.9, jakoś wszystko inne upiekła a to nie?I że ja specjalnie przyjechałam i że mnie wkurzyła. Ale baba miała minę.
Wyszłam cała wkurzona ze sklepu,rzuciłam koszykiem i poszłam A potem się rozryczałam

I w ogóle powiedzcie mi jak ja mam coś przybrać na wadze skoro co zjem to mi niedobrze, a w dodatku od wczoraj mnie na serio nieźle COLOR="White"]czyści[/COLOR]???????

Oj to solidnie musiało Ci się chcieć tych croissantów

Z tym czyszczeniem to niefajne. Wcześniej też tak miałaś?
Stary 2013-08-08, 10:00   #3556
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Głupia jestem, ale wiecie, że do mnie cały czas nie dociera, że za kilkadziesiąt dni ze mnie wyjdzie mały człowieczek, który ma swój nosek, oczka, uszka... To się aż takie nierealne wydaje

Mama foka
Stary 2013-08-08, 10:00   #3557
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a od którego tc robią to ktg w szpitalu?
ja nie wiem, ale jeszcze nie chodzę

Stary 2013-08-08, 10:00   #3558
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Mi też jest tragicznie. Pogoda zwariowała albo Polska przeniosła się w rejony morza karaibskiego ..
[B]
l
To ja mam już może arktyczne aż 13 stopni.

Widzę, że była ciężka noc dla wszystkich

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2013-08-08 o 10:01
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:00   #3559
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Witamy sie w 35 tygodniuu wrzucam zdjecie apartamentu Jasia obwod bunia w pepku 99/100 cm

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
No właśnie!
Która ustawia się do kolejki?
ja chce ja chce, jeszcze tylko spakuje torbe, a TŻ rozłoży łóżeczko, wczoraj mieliśmy to robić ale za gorąco, może jutro

Cytat:
MadziaTy nie masz tego brzucha doczepionego?
jak z photoshopa

Cytat:
policzanka jeszcze samba i ladan mi 'śmierdzą'
Ladan póki nie odstawi fenka to sie bedzi trzymac czyli 3 tyg wkońcu musi remont skonczyć
Stary 2013-08-08, 10:01   #3560
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Motyl ojej ale dałaś czadu ale szkoda mi tej pani
Heeeeloooooł?
Zawsze jak byłam o 8 to już były, A tu po godz.9 i ani widu ani słychu????Przegięła. Pewnie gdyby się do mnie nie odezwała z takim wyrzutem to bym inaczej zareagowała, a tak to mnie wnerwiła tylko...

Stary 2013-08-08, 10:01   #3561
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja już chcę sobotnią wizytę zobaczymy co tam u mojej don pipulli słychać- oby była pozamykana
i ciekawe ile Klusko waży

Wczoraj jak mnie gin badał na samolocie to zaraz kazał mi się położyć do usg. Po badaniu powiedział,że miał wrażenie,że szyjka się skróciła ale na usg wyszła oki
Stary 2013-08-08, 10:02   #3562
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
logoasia współczuję przejść z inwestorem Pieniądze niestety wyzwalają w ludziach mordercze instynkty.

Oj to solidnie musiało Ci się chcieć tych croissantów

Z tym czyszczeniem to niefajne. Wcześniej też tak miałaś?

Miałam,ale nie aż tak.Raz za jakiś czas
A to co się dzieje od wczoraj... wystarczy,że coś zjem i już... no i mdli mnie, ale nie wychodzi przodem tylko tyłem

Stary 2013-08-08, 10:02   #3563
kaska87
Zakorzenienie

a wiecie co? ja sobie myślę-bo jestem na duphastonie- czy on może też te skurcze wycisza i nie urodzę do czasu odstawienia

Stary 2013-08-08, 10:02   #3564
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
U

Nie wiem czemu, ale ile razy czytam Twoją wypowiedź to mam silne przeczucie, że będziesz następna

:
Ja też.Chociaż lepiej nie...
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:02   #3565
Figulina987
Zadomowienie

co za noc jest tak gorąco, że chyba co godzinę się budziłam i jestem mego niewyspana, zła, zmęczona i do dooopy

byle do jutro, a jak nie będzie tego zapowiadanego ochłodzenia to kogoś

Motyl - gratki za wczorajszą wizytę podpinam się pod wypowiedzi dziewczyn - Mała nie taka mała, a co do wagi to zbyt indywidualna sprawa, żeby lekarz oceniał wg tabeli z książki. Staraj się nie brać tego tak do serca i uważaj na siebie z uwagi na skróconą szyjkę
A co do ręki - mam nadzieję, że dziś już lepiej

Misia - dobrze, że u Ciebie wizyta na IP też ok. Maluszek dużo urósł, ale może teraz będzie mniej przybierał nie zamartwiaj się na zapas - ważne że rośnie

Jo_asiek - za zakupy i współczuję dylematów wózkowo łóżeczkowych
Ja w tej ciąży jestem tak niezdecydowana, że aż się sama na siebie złoszczę

Lecę na swoje pierwsze KTG i kontrolną morfologię

miłego dnia Wszystkim
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:03   #3566
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

ja chce ja chce, jeszcze tylko spakuje torbe, a TŻ rozłoży łóżeczko, wczoraj mieliśmy to robić ale za gorąco, może jutro

jak z photoshopa

Ladan póki nie odstawi fenka to sie bedzi trzymac czyli 3 tyg wkońcu musi remont skonczyć
Jest śliczny,ale świeci chyba z oliwki i przez to kojarzy mi się z Barbie w ciąży, którą w dzieciństwie chciałam mieć

Stary 2013-08-08, 10:04   #3567
pszczoua
Zakorzenienie

Madzia000 śliczny brzuszek

Witam się czwartkowo. Po 2 masakrycznych nocach w końcu się wyspałam Do tego śniło mi się, że urodziłam, moje dziecko miało dużo blond włosków (mimo, że oboje z TŻ mamy ciemne) i okazało się że jest dziewczynką Mam dzisiaj wizytę, może będzie zaskoczenie podczas usg?
Stary 2013-08-08, 10:05   #3568
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
To ja mam już może arktyczne aż 13 stopni.

Widzę, że była ciężka noc dla wszystkich
heh 13 to już za mało ale 35 to zdecydowanie za dużo. Wychodzi na to,że ze mnie malkontentka

maharetko ja mam teraz 32 stopnie w cieniu . Strach pomyśleć jaka temp. będzie o 13-14tej Na dwór dziś już nie wychodzę- na zakupach już byłam, małą dziś zostawiłam w domu.
Stary 2013-08-08, 10:06   #3569
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość

co za noc jest tak gorąco, że chyba co godzinę się budziłam i jestem mego niewyspana, zła, zmęczona i do dooopy

byle do jutro, a jak nie będzie tego zapowiadanego ochłodzenia to kogoś

Motyl - gratki za wczorajszą wizytę podpinam się pod wypowiedzi dziewczyn - Mała nie taka mała, a co do wagi to zbyt indywidualna sprawa, żeby lekarz oceniał wg tabeli z książki. Staraj się nie brać tego tak do serca i uważaj na siebie z uwagi na skróconą szyjkę
A co do ręki - mam nadzieję, że dziś już lepiej

Misia - dobrze, że u Ciebie wizyta na IP też ok. Maluszek dużo urósł, ale może teraz będzie mniej przybierał nie zamartwiaj się na zapas - ważne że rośnie

Jo_asiek - za zakupy i współczuję dylematów wózkowo łóżeczkowych
Ja w tej ciąży jestem tak niezdecydowana, że aż się sama na siebie złoszczę

Lecę na swoje pierwsze KTG i kontrolną morfologię

miłego dnia Wszystkim
Powodzenia!
Masz już KTG??

Stary 2013-08-08, 10:08   #3570
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam,ale nie aż tak.Raz za jakiś czas
A to co się dzieje od wczoraj... wystarczy,że coś zjem i już... no i mdli mnie, ale nie wychodzi przodem tylko tyłem
Ja też najbardziej lubię te maślane-bez żadnego nadzienia

Może to od upału takie rewolucje/rewelacje ?
Mnie wczoraj solidnie szarpało na wymioty i żałuję,że nie szarpnęło raz a porządnie bo może bym miała spokój a tak się męczyłam cały dzień
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości