|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Cytat:
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;42148283]Treść usunięta[/QUOTE]
Wzór ładny, ale kolorystyka tego zaproszenia jakoś nie bardzo. To będą Twoje kolory przewodnie? Sama robisz zaproszenia? |
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Wzór ładny, ale kolorystyka tego zaproszenia jakoś nie bardzo. To będą Twoje kolory przewodnie?
Sama robisz zaproszenia?[/QUOTE] Wiem, że to nietypowe połączenie, ale po prostu zakochałam się w tych kolorach. Zieleń zielonego jabłuszka to mój ulubiony kolor i chciałam go wzbogacić jakimś innym kolorem i padło na fiolet. Dekoracje, kwiaty, buty chcę zielone i tylko akcenty fioletowe. A zaproszenia robię sama |
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
nataliaz ja Ci zazdroszczę zespołu
Chociaż z naszego też jestem zadowolona to Orion Band mnie oczarował. Salę też mam na Skokach. Ta dość neutralna kolorystyka pozwoli Ci bez problemu wprowadzić Twoj kolor przewodni.
|
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
AgKraffka a Ty jaką masz datę i dlaczego nie zdecydowałaś się na Orion Band, skoro Ci się podobają ;> a Ty masz jakiś pomysł na przystrojenie tej sali? Bo mi strasznie podoba się ta sale, ale nie mogę znieść tych tkanin na suficie...złoto i pomarańcz...fuuuujj..;/
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoje połączenie jest zdecydowanie odważniejsze i nie do końca odpowiada mojemu gustowi, ale na pewno uda Ci się to zrobić ładnie i z klasą ![]() Szybko wzięłaś się za zaproszenia! |
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziecie wpisywać godzinę? Ja w sumie miałam już chyba w grudniu też, później tylko imiona i nazwiska gości wpisywaliśmy - jakoś bardziej mi się tak podoba, niż drukowane. |
|
|
|
|
#279 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te sukienki mi się podobają, ale co kupię to niewiadoma...[/QUOTE] Witaj koleżanko ![]() Ja proponuję żebyś najpierw mierzyła i zobaczyła w jakim modelu i stylu sukienka pasuję do Ciebie, a potem typowała faworyta, bo niestety można się szybko rozczarować mierząc sukienkę która strasznie się podoba, a potem ręce opadają bo wygląda się niej bardzo źle. Tak jak mówią dziewczyny, mierz ile wlezie. ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
Z sukienek podoba mi się pierwsza. Zaproszenia mi się podobają, jeśli Tobie kolorysyka pasuje to czemu nie. A może spróbuj odwrócić kolory? np. ten tłoczony papier z wzorem fioletowy, a wstążka zielona?? zawsze warto wziąć pod uwagę wszystkie kombinacje A jak wygląda sala od środka? Te kolory będą pasować???
|
||
|
|
|
#280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Mi się bardzo podoba Twój kolor przewodni, u mnie będzie bordowo-zloty A co do efektu ostatecznego to w zeszłym roku byłam na weselu, gdzie też te kolory były motywem przewodnim (fiolet i zieleń) i wszystko wyszło bardzo fajnie co do sukienek mi najbardziej przypadła do gustu 3
|
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze 10 dni!!!
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Wychodzę za mąż za równy miesiąc. Na weselu gdzie grał Orion Band bawiłam się w październiku. Nie zmienialiśmy zespołu, bo nasz też nam się bardzo podoba i nie zamierzaliśmy kręcić. Druga kwestia jest taka, że całe wakacje mieli zajęte. No ale świetnie się z nimi bawiliśmy.
Kolorystyka na moim weselu będzie przypominała forum wizazowe:P -fiolet, lawenda, biel, beż... Znajoma, która będzie dekorowała salę powiedziała, że postara się zamaskować to złoto właśnie jakimiś materiałami w kolorze lawendowym. ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- fablous a Ty jaki miałaś kolor przewodni? Edytowane przez AgKraffka Czas edycji: 2013-08-07 o 19:33 |
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Przygotowania zmierzaja ku końcowi. Zostało jeszcze dogadanie kościoła, zapłacenie Zaiksu, odebranie sukienki i chyba wszystko
i iiiiiiiiiiiiii opanować nerwy
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie to się płaci w Kielcach??? |
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
KIELCEdyrektor Marta DZIWISZ
dyrekcja.kielce@zaiks.org .pl ul. Paderewskiego 4 A lok .6 25-017 Kielce tel. 41 347 93 10 / 41 344 82 46 fax. 41 347 93 19 |
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
natalliaz bedziemy miały ten sam zespół, po weselichu Twoim dasz znać jak sie goście bawili z tym zespołem
bo ja mam ślub 16.08.2014.
Edytowane przez AisaK231 Czas edycji: 2013-08-08 o 08:35 |
|
|
|
#289 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#290 |
|
Rozeznanie
|
ten zielony z fioletem.. na upartego może być, ale mnie osobiście nie kręci to zaproszenie.
Mam do Was pytanie, wiem, że na 1 stronie jest lista ale polecacie jakiegoś kamerzystę? Napisałam do dwie wieże, biorą 3900 a film trwa 2h, wydaje mi się to trochę za drogo jak na taki czas filmu ;/
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Marie pochwal się zakupami bo się pogubiłam która ta suknie wybrałaś
Podobnie jak ty moja koncepcja na suknie zaczynała się od prostych ewentualnie koronkowych a teraz coraz bardziej podobają mi się księżniczki . Na dzień dzisiejszy moim nr 1 jest San Patrick Calais
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;42162403]Treść usunięta[/QUOTE]
powiem Ci ze z kolorowoka tak srednio mialam do czynienia , ale opinie ma dobre, osobiscie kolezanki wizazystki mowia ze cena jest za duza na taka jakosc (ktora jest dobra) ale w tej cenie mozna kupic juz cos bardziej pro
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;42163539]Treść usunięta[/QUOTE]
chanelki maja bardzo ładne opakowania cieni i szminek
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Marie podziwiam
Masz slub pozniej niz ja i masz wszystko, ja wiem, ze praktycznie zadna sukienka mi się nie podoba.(jesli mam sobie w niej siebie wyobrazic) A jej szukanie mnie przeraza. Wiem tylko, ze chce ładnie wyglądac, skromnie, ale z klasą, nie chcę zadnego welonu i mam marzenie czesciowo zakrytych ramion (najlepiej koronką) ![]() chyba sobie któraś z was wynajmę jako stylistkę
|
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno wyczucie mam
|
|
|
|
#300 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

26.07.2014 

i iiiiiiiiiiiiii opanować nerwy