|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
oby tak było ![]() JJ kichę gra, jak dzieciak się zachowuje dziś na korcie 1:1 w setach.
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
sieeeeema z rana! melduję
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
heejj
co jest? wszystkie śpią ? pooobudka ![]() katiennn |
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma nikogo?
![]() hej hej
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dżo)
widziałam JJ wygrał , a dziś Nadal![]() Oglądam fotki mojej siostry z wakacji, ale ona jest laską, ćwiczyła wcześniej z Zuzką, ale nie po to, żeby schudnąć, jak ja ale żeby ciało wyrzeźbić![]() Koniec marudzenia, nie mogę się poddać, moja koleżanka waży 70 kg i 10 kg chce schudnąć, więc motywujemy się nawzajem
|
|
|
|
#1149 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
![]() Ja mam taką sytuację z przyjaciółką. Niby mówi, żeby schudnąć, ale ona jest chudzinka. Także ten
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry
Wczoraj było tylko ok 10km roweru tempem raczej rekreacyjnym. Wpadł też kawałek ciasta z borowkami ![]() Wieczorem znowu 2 godziny siatki będą, także za chwilę za Jillian się wezmę. Iii kompot z suszonych owoców na dzisiaj mam ![]() Co na obiad robicie? Bo weny mi brakuje ![]() Ś: jaglana z owocami, masłem orzechowym i serkiem/jogurtem Miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1152 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
Więc wczoraj zrobiliśmy zakupy w biedronce, wódka i przepoja jest więc wszystko jest Potem coś piliśmy, jakieś żałosne foty i jak już było po 23 to (ja z koleżanką byłam trzeźwa) stwierdziłyśmy że idziemy do wody. Więc stroje zarzucone, ale nie pływałyśmy tylko sie zanurzyłyśmy, fajnie było. Potem ubieramy sukienki na mokre ciało i okazuje się że tam dyskoteka jest No to ja że jestem sobą to się z rurą zapoznałam Potem znowu poszłyśmy do jeziora po 1 i na kocu obok było 4 facetów i 2 laski, niedaleko. My weszłyśmy i szedł ratownik w naszą stronę (już wcześniej kazał nam wyjść z wody ) więc my spieprzamy, a sukienki na brzegu zostały. Oczywiście, ja położyłam się koło jakiegoś auta na leżąco żeby się schować i nagle mi ratownik wyskakuje I oni do nas zagadują, że jak się z nimi napijemy to nam oddadzą sukienki, to spoko. Potem zaprosili nas na dzisiaj na drinka do klubu innego, ale chyba nie idziemy, nie wiem jeszcze Potem noc to była porażka , to tak długo spali, wstali skacowani. Jedna wymiotowała gdzieś. Ale spoko. Wracamy busem!! małym w którym jest małe przejście i my we 3 siedziałyśmy z tyłu, ta która wymiotowała z workiem gdzieś wcześniej a przed nią nasz kolega i na przejściu byli jeszcze ludzie. Oczywiście on zaczął wymiotować w busie!! a jechaliśmy koło 30 minut, na szczęście już przy samym końcu. Strasznie mnie wkurzył i w ogóle wstyd mi bło za niego, że wymiotuje w busie ![]() Dobra, to w skrócie mój opisany wczorajszy wieczór/noc a teraz Was nadrabiam |
|
|
|
#1154 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() no, no, no ![]() czekamy na szczegóły ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakoś to leci ![]() Cytat:
![]() trzymam !
|
|||
|
|
|
#1155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za rower ![]() u mnie na obiad kalafior i jajko sadzone
|
||||
|
|
|
#1156 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
cześć dziewczyny!
jakoś głowa mnie ćmi...wypiję kawkę,może mnie postawi na nogi...nie żeby narzekała na ten upał,ale mogłoby zelżeć do 30 stopni ![]() Cytat:
![]() to nawet fajnie,że masz taką osobę-będzie nawzajem się motywować ![]() Cytat:
za rower, a ciacho spaliłaś![]() ja nie wiem co dziś moja mama wymyśli na obiad... |
||
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
natalka: aleście mieli przygody!
wieczór (noc) pełen wrażeń ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- ja właśnie przed chwilą wróciłam od przyjaciółki ![]() nawet nie było aż tak grzesznie wpadło sommersby ( więc nie ma źle obejrzałyśmy 3 filmy i poplotkowałyśmy ![]() teraz piję sok z wyciśniętych jabłek i odpoczywam, bo duchota okropna ...
|
|
|
|
#1158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
ale miałyście noc pełną wrażeń, moi znajomi też nieraz tak świrują, jak jakaś grubsza impreza ![]() a akcja w busie - nie będę komentować.. Cytat:
![]() Blaszok kalafior z jajcem uwielbiam!
|
||
|
|
|
#1159 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1160 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak ja dawno 5 nie widziałam Cytat:
![]() No, ale fajnie było oprócz tego busa, serio, strasznie mnie coś takiego wkurza. Jak nie umieją pić i ich żołądki nie tolerują alkoholu to po co w ogóle piją? |
||||||
|
|
|
#1161 |
|
Wtajemniczenie
|
a tak w ogóle to byłam dziś na targu przed pracą i kupiłam sobie balerinki za 20 zł i strój kąpielowy na przecenie za 40 zł
![]() http://www.eurofala.eu/p92,diana.htm taki tylko,że kolor-kawa z mlekiem może w weekend gdzieś się wyskoczy nad wodę to wstawię zdjęcie
|
|
|
|
#1162 |
|
Konto usunięte
|
Hejka, u mnie wczorajszy dzień w miarę udany. A dzisiaj pokręciłam już 40 min hula hop do najnowszego odcinka PLL.
Skończyłam wczoraj ostatni sezon The Vampire Diaries i co tu teraz oglądać ? ![]() Na obiad nie wiem co bo zrobiłam wczoraj dla Tż penne z sosem pieczarkowym i się wkurzyłam na niego bo wpuścił muchę do garnka i musiałam wyrzucić dzisiaj większe pół Za karę niech sobie coś sam zrobi W dalszym ciągu jestem rozdarta emocjonalnie, już wiem że dla mnie tu pracy nie ma. Jutro minie miesiąc jak wyjechałam z domu i bez sensu siedzę z dnia na dzień marnując swoje życie. I wiecie co mój Tż robi gdy chcę z nim porozmawiać o tym? Zmienia temat lub idzie oglądać tv Przykro mi bardzo, że nie patrzy na to co dobre dla mnie, dla nas, a tylko na siebie
|
|
|
|
#1163 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42164173]Hejka, u mnie wczorajszy dzień w miarę udany. A dzisiaj pokręciłam już 40 min hula hop do najnowszego odcinka PLL.
Skończyłam wczoraj ostatni sezon The Vampire Diaries i co tu teraz oglądać ? ![]() Na obiad nie wiem co bo zrobiłam wczoraj dla Tż penne z sosem pieczarkowym i się wkurzyłam na niego bo wpuścił muchę do garnka i musiałam wyrzucić dzisiaj większe pół Za karę niech sobie coś sam zrobi W dalszym ciągu jestem rozdarta emocjonalnie, już wiem że dla mnie tu pracy nie ma. Jutro minie miesiąc jak wyjechałam z domu i bez sensu siedzę z dnia na dzień marnując swoje życie. I wiecie co mój Tż robi gdy chcę z nim porozmawiać o tym? Zmienia temat lub idzie oglądać tv Przykro mi bardzo, że nie patrzy na to co dobre dla mnie, dla nas, a tylko na siebie [/QUOTE]hej! hulahophmmm,przykre z tą pracą...no i to,że tż nie chce o tym rozmawiać czemu nie ma tam dla Ciebie pracy?szukałaś i nie ma czy liczą się jakieś znajomości? długo jeszcze tam będziecie? |
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
właśnie też muszę kupić nowy, bo dół z mojego obecnego mi spada przy pływaniu, a jeszcze mam dwa wyjazdy w te wakacje ![]() Natalka, Niezła impreza ![]() Raz miałam podobną sytuację z kolegą, tyle że w prawie pustym autobusie, ale i tak porażka myślałam wtedy, że go normalnie udusze A właśnie, bo Wam zapomnialam powiedzieć ![]() 20.08 jadę nad morze, jeszcze nie wiem gdzie, ale jadę a 13.09 do Czarnogóry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
tak właśnie się zastanawiałam czy brać za 40 zł, bo niby kobitka mówiła,że na początku sprzedawała po 80 zł i rzeczywiście na tej stronie on tak kosztuje...mam nadzieję,że będę miała okazję go wykorzystać a jak nie to będzie na przyszły rok,jest raczej klasyczny i kolor teżMadziu zazdroszczę morza i tej Czarnogóry
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile teraz wazysz? ![]() Natalka- luubię takie akcje ![]() podobne rzeczy dzieją się i u mnie![]() kocham! wpadam do Ciebie![]() melduję Turbo ![]() nic nie ma w lodówce kuźwa jak na złość mama mi kupiła świeże bułki... chcialam omleta zjeść to jajka się skończyły |
|
|
|
|
#1167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jaki upaaaaaaał
Ja już po śniadanku i nic mi się nie chce![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja dzisiaj robię grillowaną pierś i pieczone ziemniaczki i jakaś suróweczka a wczoraj za to robiłam indyka w suszonych owocach z jaglanką i sałatą z jogurtemCytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42164173]Hejka, u mnie wczorajszy dzień w miarę udany. A dzisiaj pokręciłam już 40 min hula hop do najnowszego odcinka PLL. Skończyłam wczoraj ostatni sezon The Vampire Diaries i co tu teraz oglądać ? ![]() Na obiad nie wiem co bo zrobiłam wczoraj dla Tż penne z sosem pieczarkowym i się wkurzyłam na niego bo wpuścił muchę do garnka i musiałam wyrzucić dzisiaj większe pół Za karę niech sobie coś sam zrobi W dalszym ciągu jestem rozdarta emocjonalnie, już wiem że dla mnie tu pracy nie ma. Jutro minie miesiąc jak wyjechałam z domu i bez sensu siedzę z dnia na dzień marnując swoje życie. I wiecie co mój Tż robi gdy chcę z nim porozmawiać o tym? Zmienia temat lub idzie oglądać tv Przykro mi bardzo, że nie patrzy na to co dobre dla mnie, dla nas, a tylko na siebie [/QUOTE] Przykro, że nie możesz się dogadac z tż
|
|||
|
|
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety tu gdzie jest tż mogą pracować tylko faceci. JA nie chcę się nigdzie wpychać na siłę. Wolę pojechać do domu i znaleźć cokolwiek na miejscu choćby za 800zł. Dla mnie by było lepsze to niż nic. I zawsze jakieś zajęcie, a nie wpadanie w depresję siedząc w zamknięciu. |
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Zresztą już go zjechałam za to, i niech wie (bo to ja organizowała i zapraszałam ludzi) że ode mnie na jakiekolwiek zaproszenie gdziekolwiek nie powinien już liczyć, bo jak się nie umie pić, to sie nie pije i tyle. Ale fajnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

widzisz wszystko się jakoś ułoży
1:1 w setach.

ale żeby ciało wyrzeźbić

ona nigdy się nie odchudzała, a i tak je co chce, taka przemiana materii, szkoda, że ja takiej nie mam 
Potem znowu poszłyśmy do jeziora po 1 i na kocu obok było 4 facetów i 2 laski, niedaleko. My weszłyśmy i szedł ratownik w naszą stronę (już wcześniej kazał nam wyjść z wody
) więc my spieprzamy, a sukienki na brzegu zostały. 
ale fajna traska
uwielbiam!