|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#811 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Cze¶æ wszystkim
![]() ppaulinka1990 moja dieta oczyszczaj±ca polega w³a¶ciwie na jedzeniu warzyw, trochê owoców. Wszystko inne wykluczone. Za kilka dni pojawi± siê przetwory mleczne, pó¼niej pieczywo. I tak przez 10 dni. A wszystko kusi.... ![]()
![]() |
#813 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Dziewczyny robi³a która¶ z Was Killera Ewy ?????Mam zamiar dzisiaj spróbowaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
nie jestem na pewno w ci±zy ![]() ![]() a dzieciaczki ¶liczno¶ci, tak samo jak i imiona ![]() niestety zdjêcia tego na w±tku nie widzê ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
mama moje T¿ tez robi takie diety raz na jaki¶ czas, sa ponoæ bardzo dobre na stawy i w ogole ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ¶liczne dziewczynki, gratulacje
![]() mannijonnim to dopiero pierwszy dzieñ i ju¿ jestem s³aba. Czy Twoja Mama te¿ siê tak s³abo czuje na tej diecie? I ile dni j± stosuje?
![]() |
#816 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#818 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
niestety nie bo mi siê umowa o prace konczyla przed 3 miesi±cem ci±¿y, wiec zosta³am teraz na bezp³atnym macierzyñskim;/;/ a co do kilera to nie robi³am wiec siê nie wypowiem... dziewczyny doradzcie mi cos, nie mam pojêcia w jakich kolorach urzadzic pokoj mojej córci, pomozcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() https://www.google.pl/search?q=pokoi...ml%3B354%3B286 albo cos takiego ![]() https://www.google.pl/search?q=pokoi...ml%3B499%3B623 albo taka brzoskwinka ![]() https://www.google.pl/search?q=pokoi...ki%3B600%3B449 i to mi siê podoba ![]() https://www.google.pl/search?q=pokoi...2F%3B680%3B437 ale Ci pomog³am ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Raczkowanie
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() ![]() Witam Was w ten piêkny deszczowo-burzowy poranek.....u nas od rana pada i jest burza ...trochê oddechu po tych upa³ach ![]() Co¶ ma³o siê tu co niektórzy udzielaj± ![]() Ali , Martyna co siê dzieje ????opu¶ci³y¶cie siê ![]() ![]() Lenik co¶ w ogóle siê nie odzywa mam nadzieje ¿e u lekarza ok wszystko tylko zapracowana taka dziewczyna Mi³ego dzionka odezwê siê jeszcze pó¼niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Têskni³y¶cie?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#822 |
Raczkowanie
|
I to jak !!!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ziutka,
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Manni, Cytat:
![]() Cytat:
![]() Paulinko, super z tym pokojem dla ma³ej ![]() ![]() Kasiu, Cytat:
![]() Jak sobie poradzili¶cie z ma³± na ¶lubie? Manni, sama robisz dekoracje powa¿nie? Ja mia³am to zleciæ kwiaciarni ale.. napewno samemu taniej wyjdzie no nie? Co planujesz zrobiæ? doradzisz mi? mo¿e te¿ bym da³a radê? ¯a³ujê ¿e masz takie problemy z ¿o³±dkiem... totalnie nie wiem dlaczego... Kasia, Cytat:
![]() Manni, Cytat:
![]() |
![]() |
#824 | ||||||
Zakorzenienie
|
Neska,
Cytat:
![]() Madzia, Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Paulinko, ciesze siê ¿e nie by³o powik³añ po szczepieniu, dzielna Lenka ![]() Cytat:
![]() ![]() Madzia, Pualinka, u mnie te¿ piwo ostatnio czêsto w jad³ospisie ![]() Katarzyno, witaj ![]() ![]() Kasia, Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kasiu, ¶liczne masz dziewczynki ![]() ![]() ![]() Katarzyno, masz gdzie¶ rozpiskê tej diety oczyszczajacej? Ja bym posz³a do dietetyka ale mnie nie staæ. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Ju¿ Wam mówiê co sponsorowa³o moj± nieobecno¶æ ![]() we wtorek kuzynka zda³a prawko po wielu próbach wiêc,.... wyrwa³am siê na impreze ![]() ![]() ![]() w ¶rodê jak to w ¶rodê musia³am sprz±taæ bo by³ ba³agan a potem przyecha³a moja chrzestna z dzieæmi siê po¿egnaæ bo wylatuj± do Anglii wiêc siedzieli¶my przy basenie i potem grillek ![]() Dwa dni relaksu i imprezowania wiêc... nic wspólnego z diet± to nie mia³o. Ale dzi¶ siê ju¿ postaram. Auta dalej nie mamy, byli¶my z t± C5tk± u mechanika i powiedzia³ ¿e wszystko ³adnie prócz... wycieku z silnika. Mo¿e to byæ wina uszczelki i koszt jakie¶ 200z³ albo leje siê z silnika a wtedy od 2500z³ w zwy¿. Bêdziemy w sobote badaæ co to. Jak uszczelka to kupujemy to autko a jak silnik to absolutnie nie.
![]() |
![]() |
#825 | |
Zakorzenienie
|
Cze¶æ wszystkim
![]() ![]() ![]() Jestem po badaniach, musia³am byæ na czczo. Teraz zjad³am ¶niadanko. Pod wzglêdem jedzenia mój dzieñ wygl±daæ bêdzie tak jak wczorajszy, tak¿e s³abiutko ![]() strongwomen mam rozpiskê, ale nie mam skanera :/ Je¿eli chcesz to mogê Ci napisaæ co jad³am wczoraj i dzisiaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ppaulinka1990 piwkooooo mniam haha ![]()
![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Katarzyno dobrze by by³o gdyby¶ pisa³a co jesz
![]() ![]()
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() ![]() A zatem... moje menu dzieñ 1 i 2 ¶niadanko: sa³atka z kukurydzy, selera, papryki i pestek z dyni + kromka chrupkiego chleba II grejprut obiad: warzywa duszone na patelni podwieczorek: szklanka truskawek kolacja: sa³atka z jab³ka, selera i rodzynek (bleeeeeeee)
![]() |
![]() |
#828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- bardzo, bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Jade dzi¶ do nowego mieszkanka zrywac tapety, oj bêdzie roboty, bedzie ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- a mój jad³ospis dzisiejszy jest taki: bu³ka z szyneczka i rzodkiewka kawa rozpuszczalna z mlekiem na obiadek mam ch³odnik z jajkiem a kolacji jeszcze nie planuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do imienia Antoninki to tak Tosia , Antosia mój m±¿ mówi Antonia no ró¿nie ![]() Edytowane przez Kasia5891 Czas edycji: 2013-08-08 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
Lenik do nas nie d³ugo wróci
![]() ![]()
![]() |
#831 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mysle nad tymi kolorami i dalej nie wiem...lozeczko Lenci mam szaro-turkusowe, mebleki jasny braz i nie wiem jak to zrobiæ ¿eby wszystko jako¶ ³adnie siê komponowalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- No i by³o mi³o ale siê skoñczy³o ![]() ![]() ![]() Dzi¶ siedzê w domu jak w jakim¶ amoku nic mi siê nie chcê ![]() Antosia ¶pi , obiad zrobiony .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Kochane podziwiam te, które codziennie robi± skalpel. Korzystaj±c z momentu kiedy moja malutka ¶pi chcia³am poæwiczyæ. Wymiêk³am po 10 minutach. Trzeba popracowaæ nad kondycj±.... Mo¿e dzi¶ i roz³o¿ê ten skalpel na raty ale zrobiê te æwiczenia. Po pierwsze, bo mi siê podobaj±, po drugie - bo przynosz± szybkie efekty pracy, a po trzecie - bo chcê i ju¿! Bu¼ka kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
dobijam do Was laseczki
![]() ![]()
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
Topie siê... na obiad ob¿ar³am siê duszon± w±tróbk±...
a do herbaty zjad³am kawa³ek ciasta .... ![]()
![]() |
#837 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#838 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
a dziekuje sama jestem w szoku nze tak dlugo mi sie udalo chybaw nagrode w sobote upieke jakies ciacho moze plesniaka
![]()
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Mistake, masakra...tyle czasu bez grama cukru? Gdyby¶ by³a blisko pad³abym Ci do stóp
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Ziutka, ja umiem fizycznie zrobiæ ca³ego skalpela ale... nudzi mnie ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Kasiu, poszukam u nas takiej kliniki ![]() ![]() a Tosia mi siê w³a¶nie bardzo podoba ![]() Paulinko, to mo¿e ¶cianê jak±¶ g³ówn± zrób w turkusie np. t± przy ³ó¿eczku albo tam gdzie bêd± jakie¶ obrazki a pozosta³e w kolorze kawy z mlekiem. I mo¿na pofantazjowaæ z jakimi¶ ³±dymi naklejkami np. drzewko i zwierzaki. Tylko ¿eby turkus by³ dodatkiem bo ca³y turkusowy pokój nie bêdzie ciekawy.
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Jakies swojskie zapiekanki bym zjadla
![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Tabelka skoñczona i zamkniêta ![]() Mistake i Katarzyne proszê o zapoznanie siê i wyra¿enie czy chcecie siê w nastêpnej pojawiæ ![]() No a sta³± grupê chwalê bo mamy du¿o zieleni i niebieskiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prócz mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.