|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#811 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 288
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
|
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 878
|
Cze¶æ wszystkim
![]() ppaulinka1990 moja dieta oczyszczaj±ca polega w³a¶ciwie na jedzeniu warzyw, trochê owoców. Wszystko inne wykluczone. Za kilka dni pojawi± siê przetwory mleczne, pó¼niej pieczywo. I tak przez 10 dni. A wszystko kusi....
|
|
#813 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Cytat:
no pracy jest troszkê wiadomo...na razie w domku to jest ok gorzej bêdzie jak czas wróciæ do pracy mam pytanko te¿ za³apa³a¶ siê na ten roczny urlop bêdziesz korzystaæ ????ja wziê³am ......po lokalizacji widzê ¿e "niedaleko "mieszkasz mo¿na wiedzieæ gdzie dok³adnie ????---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Dziewczyny robi³a która¶ z Was Killera Ewy ?????Mam zamiar dzisiaj spróbowaæ tylko czy dam rade??????????????
|
|
|
|
|
|
#814 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
nie jestem na pewno w ci±zy na 1ooa dzieciaczki ¶liczno¶ci, tak samo jak i imiona ![]() niestety zdjêcia tego na w±tku nie widzê ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
mama moje T¿ tez robi takie diety raz na jaki¶ czas, sa ponoæ bardzo dobre na stawy i w ogole ale ja bym na bank nie da³a rady
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ¶liczne dziewczynki, gratulacje
![]() mannijonnim to dopiero pierwszy dzieñ i ju¿ jestem s³aba. Czy Twoja Mama te¿ siê tak s³abo czuje na tej diecie? I ile dni j± stosuje?
|
|
#816 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uffff nawet nie wiesz, jak mnie to pokrzepi³o!
|
|
|
#818 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wlasnie pije piwo---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
niestety nie bo mi siê umowa o prace konczyla przed 3 miesi±cem ci±¿y, wiec zosta³am teraz na bezp³atnym macierzyñskim;/;/ a co do kilera to nie robi³am wiec siê nie wypowiem... dziewczyny doradzcie mi cos, nie mam pojêcia w jakich kolorach urzadzic pokoj mojej córci, pomozcie
|
||
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chocia¿ na tej fotce ten wrzos cos bardziej rózowy ) https://www.google.pl/search?q=pokoi...ml%3B354%3B286 albo cos takiego ![]() https://www.google.pl/search?q=pokoi...ml%3B499%3B623 albo taka brzoskwinka ![]() https://www.google.pl/search?q=pokoi...ki%3B600%3B449 i to mi siê podoba ![]() https://www.google.pl/search?q=pokoi...2F%3B680%3B437 ale Ci pomog³am |
|
|
|
|
|
#820 |
|
Raczkowanie
|
Cze¶æ dziewczyny
Witam Was w ten piêkny deszczowo-burzowy poranek.....u nas od rana pada i jest burza ...trochê oddechu po tych upa³ach ![]() Co¶ ma³o siê tu co niektórzy udzielaj± ![]() Ali , Martyna co siê dzieje ????opu¶ci³y¶cie siê ![]() ![]() Lenik co¶ w ogóle siê nie odzywa mam nadzieje ¿e u lekarza ok wszystko tylko zapracowana taka dziewczyna Mi³ego dzionka odezwê siê jeszcze pó¼niej
|
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Têskni³y¶cie?
![]() ![]()
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
I to jak !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#823 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ziutka,
Cytat:
![]() Cytat:
Manni, Cytat:
Cytat:
Paulinko, super z tym pokojem dla ma³ej kolory bym wybra³a lila i limonka ![]() Kasiu, Cytat:
![]() Jak sobie poradzili¶cie z ma³± na ¶lubie? Manni, sama robisz dekoracje powa¿nie? Ja mia³am to zleciæ kwiaciarni ale.. napewno samemu taniej wyjdzie no nie? Co planujesz zrobiæ? doradzisz mi? mo¿e te¿ bym da³a radê? ¯a³ujê ¿e masz takie problemy z ¿o³±dkiem... totalnie nie wiem dlaczego... Kasia, Cytat:
![]() Manni, Cytat:
|
|
|
#824 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Neska,
Cytat:
mój nieraz przechodzi sam siebie.Madzia, Cytat:
wierze ¿e jeste¶ zabiegana prasowania nie zazdroszczê ale... pociesze Ciê ¿e ja te¿ mam dzi¶ prasowanko...Cytat:
![]() Paulinko, ciesze siê ¿e nie by³o powik³añ po szczepieniu, dzielna Lenka ![]() Cytat:
kole¿anka ma córkê tydzieñ starsz± ni¿ Kamil... i tak zamiast piæ kawê to latamy ja za swoim ona za swoj± ![]() Madzia, Pualinka, u mnie te¿ piwo ostatnio czêsto w jad³ospisie ![]() Katarzyno, witaj bêdzie Ci z nami mi³o ![]() Kasia, Cytat:
a ja mam z tym problem ![]() Cytat:
![]() Kasiu, ¶liczne masz dziewczynki i imiona maj± urocze ![]() Katarzyno, masz gdzie¶ rozpiskê tej diety oczyszczajacej? Ja bym posz³a do dietetyka ale mnie nie staæ. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Ju¿ Wam mówiê co sponsorowa³o moj± nieobecno¶æ ![]() we wtorek kuzynka zda³a prawko po wielu próbach wiêc,.... wyrwa³am siê na impreze wróci³am do domu przed pierwsz± w nocy ale by³o fajnie w ¶rodê jak to w ¶rodê musia³am sprz±taæ bo by³ ba³agan a potem przyecha³a moja chrzestna z dzieæmi siê po¿egnaæ bo wylatuj± do Anglii wiêc siedzieli¶my przy basenie i potem grillek ![]() Dwa dni relaksu i imprezowania wiêc... nic wspólnego z diet± to nie mia³o. Ale dzi¶ siê ju¿ postaram. Auta dalej nie mamy, byli¶my z t± C5tk± u mechanika i powiedzia³ ¿e wszystko ³adnie prócz... wycieku z silnika. Mo¿e to byæ wina uszczelki i koszt jakie¶ 200z³ albo leje siê z silnika a wtedy od 2500z³ w zwy¿. Bêdziemy w sobote badaæ co to. Jak uszczelka to kupujemy to autko a jak silnik to absolutnie nie.
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cze¶æ wszystkim
![]() Jestem po badaniach, musia³am byæ na czczo. Teraz zjad³am ¶niadanko. Pod wzglêdem jedzenia mój dzieñ wygl±daæ bêdzie tak jak wczorajszy, tak¿e s³abiutko ![]() strongwomen mam rozpiskê, ale nie mam skanera :/ Je¿eli chcesz to mogê Ci napisaæ co jad³am wczoraj i dzisiaj Potem mogê codziennie wklejaæ swój jad³ospis ![]() Cytat:
Ja siê troszkê nudzê, net siada, nawet ksi±¿ki ciekawej nie mam, ech...ppaulinka1990 piwkooooo mniam haha
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Katarzyno dobrze by by³o gdyby¶ pisa³a co jesz
wszystkie powinny¶my tak robiæ
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
) ale tu nie widzia³am i nie chcia³am siê wyrywaæ ![]() A zatem... moje menu dzieñ 1 i 2 ¶niadanko: sa³atka z kukurydzy, selera, papryki i pestek z dyni + kromka chrupkiego chleba II grejprut obiad: warzywa duszone na patelni podwieczorek: szklanka truskawek kolacja: sa³atka z jab³ka, selera i rodzynek (bleeeeeeee)
|
|
|
#828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- bardzo, bardzo to sobie pobalowalas a co do piwka to ja uwielbiamJade dzi¶ do nowego mieszkanka zrywac tapety, oj bêdzie roboty, bedzie ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- a mój jad³ospis dzisiejszy jest taki: bu³ka z szyneczka i rzodkiewka kawa rozpuszczalna z mlekiem na obiadek mam ch³odnik z jajkiem a kolacji jeszcze nie planuje ![]()
|
|
|
|
|
|
#829 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
JAk znajdê rozpiskê to podam Wam Co do imienia Antoninki to tak Tosia , Antosia mój m±¿ mówi Antonia no ró¿nie
Edytowane przez Kasia5891 Czas edycji: 2013-08-08 o 11:41 |
|
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Lenik do nas nie d³ugo wróci
mia³a m³yn przez te wszystkie odwiedziny ale wróci jak siê ogarnie
|
|
#831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekamy tu wszystkie na ni±![]() mysle nad tymi kolorami i dalej nie wiem...lozeczko Lenci mam szaro-turkusowe, mebleki jasny braz i nie wiem jak to zrobiæ ¿eby wszystko jako¶ ³adnie siê komponowalo
|
|
|
|
|
|
#832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- No i by³o mi³o ale siê skoñczy³o znowu gor±co siê robi nic ten deszcze i burze nie pomog³y duchota totalna ![]() Dzi¶ siedzê w domu jak w jakim¶ amoku nic mi siê nie chcê Antosia ¶pi , obiad zrobiony .... |
|
|
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Kochane podziwiam te, które codziennie robi± skalpel. Korzystaj±c z momentu kiedy moja malutka ¶pi chcia³am poæwiczyæ. Wymiêk³am po 10 minutach. Trzeba popracowaæ nad kondycj±.... Mo¿e dzi¶ i roz³o¿ê ten skalpel na raty ale zrobiê te æwiczenia. Po pierwsze, bo mi siê podobaj±, po drugie - bo przynosz± szybkie efekty pracy, a po trzecie - bo chcê i ju¿! Bu¼ka kochane
|
|
|
|
|
#834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz robiê bez problemów Tobie te¿ na pewno siê uda |
|
|
|
|
|
#835 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
dobijam do Was laseczki
ja tez cwicze skalpel nie codziennie ale od pon do pt weekend nie cwicze ale wtedy duzo czasu poza domem spedzam takze jakis tam ruch jest staram sie jesc mniej co nie zawsze wychodzi;/ a wy jakie dietki stosujecie? moze macie jakies fajne proste jadlospisy? bo jak ja patrze czasem na te przykladowe jadlospisy to bym musiala tyle kasy wyrzucac zeby zjesc 150gram czegos :/ i jak u was ze slodyczami? ja jestem z siebie dumna slodyczy zero od 24 czerwca
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Topie siê... na obiad ob¿ar³am siê duszon± w±tróbk±...
a do herbaty zjad³am kawa³ek ciasta ....
|
|
#837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za s³odycze
|
|
|
|
|
|
#838 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
a dziekuje sama jestem w szoku nze tak dlugo mi sie udalo chybaw nagrode w sobote upieke jakies ciacho moze plesniaka
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Mistake, masakra...tyle czasu bez grama cukru? Gdyby¶ by³a blisko pad³abym Ci do stóp
witaj kochana czyta³a¶ pierwszego posta? Wiesz ¿e mamy dni wa¿enia i mierzenia w poiedzia³ki? Zachêcam do udzia³u ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Ziutka, ja umiem fizycznie zrobiæ ca³ego skalpela ale... nudzi mnie i nie umiem doczekaæ siê koñca.---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Kasiu, poszukam u nas takiej kliniki mo¿e znajdê ![]() a Tosia mi siê w³a¶nie bardzo podoba Paulinko, to mo¿e ¶cianê jak±¶ g³ówn± zrób w turkusie np. t± przy ³ó¿eczku albo tam gdzie bêd± jakie¶ obrazki a pozosta³e w kolorze kawy z mlekiem. I mo¿na pofantazjowaæ z jakimi¶ ³±dymi naklejkami np. drzewko i zwierzaki. Tylko ¿eby turkus by³ dodatkiem bo ca³y turkusowy pokój nie bêdzie ciekawy.
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Jakies swojskie zapiekanki bym zjadla
o 20 jedziemy kosic na dzkalke..maly zostaje z moja mama. Moze sie gdzies przejdziemy z tz,korzystajac z okazji ze bedziemy sami napewno by nam to pomoglo bo ostatnio ciezko miedzy nami.Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Tabelka skoñczona i zamkniêta Mistake i Katarzyne proszê o zapoznanie siê i wyra¿enie czy chcecie siê w nastêpnej pojawiæ ![]() No a sta³± grupê chwalê bo mamy du¿o zieleni i niebieskiego ![]() ![]() Jeste¶cie wspania³e i zdeterminowane i nawet je¶li nic nie spad³o to przynajmniej nic Wam nie ro¶nie i wiem jak bardzo siê staracie ![]() Prócz mnie bo ja mam czerwienie
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

a imiona obu ¶liczne

tylko czy dam rade??????????????

ja wlasnie pije piwo

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.