|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42165545]Zrezygnujesz z krokieta ?
Naleśniki z pszennej mąki, a ja takiej nie jem jak nie muszę ![]() Ja nie mam ani fety ani szpinaku, ale zawsze można iść do sklepu ![]() Jak Ty takie pyszne rzeczy jesz to noego możesz tego przed nami ukrywać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może powiedz na co mniej więcej masz ochotę to coś wymyślimy ![]() Tak piszecie o tatuażach i mi się przypomniało, że ostatnio nad zalewem widziałam laskę, uda miała chyba jeszcze większe ode mnie, a przynajmniej tak wyglądały, bo miała krótsze nogi. No i z tyłu na każdym udzie kokardkę to wygląda okej, ale na szczupłych nogach, a nie ![]() A koleżanka zrobiła sobie ostatnio na lopatce maki w kolorze, świetnie to wygląda Melduje BR z Jillian, lało się ze mnie jak z wodospadu ![]() No i do lodów się przyznaję wieczorem jeszcze 2 godz siatkówki to się spali ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#1232 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#1233 | |||
|
Tajka
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
|
|
#1234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zrobię to http://www.dusiowakuchnia.pl/2013/04...z-cukinia.html już to raz robiłam ale kusi mnie żeby zrobić samą cukinię, a kurczaka tak http://filozofiasmaku.blogspot.com/2...l#.UgOJA6yavcc ale tłuste to będzie :/ jest też wersja do pieczenia, ale ja nie mam czasu się godzinę bawić w gotowanie obiadu...
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Jakbym sobie kiedyś miała zrobić to tylko w kolorze, no chyba, że sam napis, wtedy czarny
![]() Zdziwiło mnie wgl, że w zależności od koloru różne jest nasilenie bólu, myślałam, że to zależy jedynie od miejsca, w którym ten tatuaż robimy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() Czemu tłuste? Nie smaż na głębokim tłuszczu i będzie oki któraś z naszych dziewczyn robiła właśnie z płatków panierkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi się podobają tatuaże tylko i wyłącznie czarne ![]() o tym nie słyszałam też myslałam, że tylko uzależnione jest to od miejsca wykonania tatuażu..Poszłam do tego sklepu, kupiłam jajca, activię ( bo mnie wzięło na słodkie to sobie strzelę omleta lekko polaną activią + truskawki (mamie podkradnę) kupiłam też orzeszki bez soli, serki Bieluch naturalne, brzoskwinie i wydałam ponad 2 dychy |
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano, teraz już nie pamiętam dokładnie, ale najbardziej boli chyba żółty (?) może ktoś kto robił się wypowie na ten temat ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1238 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo, faajnie to wygląda [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42166511]Ale za to jaka du.pa [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja robiłam panierkę z płatków ![]() potrzebowałam tylko trochę oliwy na dno patelki, ale oprócz tego, to nic tłustego nie miałam ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Dżonka: widziałam zdjęcie |
|||
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie to ja mogę wyglądać przy wadze 60 kg, a to całe 5 kg przede mną.
ale nie narzekam, tylko działam![]() w SC dziś rest, to trzeba inaczej działac
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam killera, jestem już po obiedzie, tak się najadłam, że nic tylko leżeć
jeszcze czeka mnie hh i miałam po 18 jechać do znajomych rowerem nad Wisłę, ale zobaczę, jak bardzo będzie gorrrąco
|
|
|
|
#1241 |
|
Konto usunięte
|
Za mną właśnie 30 min hula hop
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42169080]Za mną właśnie 30 min hula hop
[/QUOTE]![]() Cytat:
![]() zrobiłam omleta z dwóch jaj, otrębów, siemienia lnianego, polany odrobiną activii i wyłożony truskawkami normalnie cud miód i malyna dziś bez mąki, bo po prostu jej nie mam w domu |
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42169080]Za mną właśnie 30 min hula hop [/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- któraś lubi Coca-Colę? ![]() http://www.manager-mlm.pl/co-dzieje-...-wypiciu-coli/ |
|
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
brawo Traxx
![]() Blaszok wcześniej piłam od czasu do czasu te czasy się skończyły![]() gooorąco
|
|
|
|
#1245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jakby spodnie rurki były tylko dla lasek z chudymi nogami a reszta nie powinna w nich chodzić, bo wyglądają okej na szczupłych nogach. ![]() Cytat:
Aaaa zapomniałam jeszcze dodać że mam po wczoraj spuchnięty łuk brwiowy, bo ktoś robił słit focie i upuścił mi telefon na twarz
|
||
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
w podstawówce był czas, kiedy piłam praktycznie codziennie te słodzone i gazowane napoje (
), w gimnazjum b. rzadko, a teraz właściwie wcale ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1248 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Jak sama nazwa wskazuje "skinny jeans". Ja np. mając grubsze uda, unikałam rurek, ponieważ po prostu źle w nich wyglądałam. I trzeba znać pewne granice. I tak, dwie kokardki na wielkich udach po prostu nie prezentują się dobrze. Tak samo jak kabaretki, zakolanówki, czy właśnie rurki lub obcisłe spódniczki. Trzeba wiedzieć, co można nosić, a co "nie wypada", bo po prostu źle się prezentuje. Dlaczego chcę schudnąć ? Właśnie by nie musieć uważać na to, czy spodnie za bardzo mnie nie opinają (bo nie miałyby gdzie :P), czy przypadkiem gdzieś boczek nie wyszedł itp.
|
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A może ona była szczupła jak je zrobiła i przytyła? ![]() Po prostu grubsze osoby są postrzegane w PL strasznie źle. Naprawdę, mnie na przykład nie obchodzi na jakich udach są kokardki tylko czy są ładnie zrobione. |
||
|
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Zresztą, taki tatuaż i tak widać tylko w bieliźnie. No i tak czy inaczej kto, co i gdzie sobie tatuuje to jest jego osobista sprawa, ja tylko wyrazilam swoje zdanie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Nie no, mi się sam tatuaż w sobie nie podoba, takie kokardki wyglądają według mnie brzydko Widziałam dziewczynę (szczupłą) z takimi i też fajnie to nie wyglądało.
|
|
|
|
|
#1252 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() za wszystkie ćwiczenia Cytat:
Popływałabym sobie w morzu. ![]() Cytat:
![]() świetna ta dupka. Taką bym chciała mieć. Cytat:
ale staram się nie pić. No ale czasem jak tak człowieka najdzie to sie skusi.... Cytat:
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-08-08 o 16:51 |
||||
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jest coś takiego, że zwraca się bardziej uwagę na to, jak większe osoby się ubierają itd. To jest bardziej kwestia, czy ja wiem, estetyki? Każdy ma swoje wyobrażenie tego co komu pasuje, a co nie no i kurcze, mam prawo do własnego zdania, tak jak każdy. I moje zdanie jest takie, a nie inne. Może te kokardki mają dla niej jakieś znaczenie i dlatego je zrobiła, a może po prostu się jej podobają, no i świetnie. Tatuaż to jest w końcu osobista sprawa, powiedziałbym nawet, że intymna (jak ktoś się decyduje na tatuaż to chyba nie jest dla niego obojętne, co sobie zrobi, bo raczej ma świadomość że łatwo się tego później nie pozbędzie) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię jak laska mająca jakieś niedoskonałości próbuje dodatkowo zwracać na to uwagę. Ostatnio widzialam babkę młodą z 20 kilka lat szła w topie do pępką, a z boku wylewały jej się OGROMNE boczki.. aż chciało się
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki!
Cytat:
![]() Też mi się kokardki nie podobają, no ale ja to wgl takich słodkich wzorów nie lubie (w sensie kokardki, serduszka etc) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-08-08 o 17:59 |
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję:
Kickbox workout z Jillian- 20 min Ewka Ch. 2x 6 min idę oglądać JJ
|
|
|
|
#1259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobra to już nie będę ukrywała a do lodów też się przyznaję![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42169080]Za mną właśnie 30 min hula hop [/QUOTE]
|
|||
|
|
|
#1260 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42165357]Albo wraca albo nie, musi dowód podbić w aucie więc musi wrócić, a jeśli komuś poda by mu podbił to nie wróci.
Wczoraj powiedział zdanie, które mnie zasmuciło. Powiedział, że jeśli się wk***i to zamelduje się w Niemczech by nie mieć nic wspólnego z Polską. Ja tylko w duchu pomyślałam: ,,a co ze mną?'' Ogólnie nie odzywałam się z nim przez resztę wieczoru jak przyszedł do pokoju też nic nie mówiłam, udawałam że śpię.[/QUOTE] kurcze,nie fajna sytuacja...ściskam Cię ![]() Cytat:
![]() też zjadłam loda ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42169080]Za mną właśnie 30 min hula hop [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() super wyglądasz na tym zdjęciu,wcale nie widać,że tyle ważysz
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

wieczorem jeszcze 2 godz siatkówki to się spali 

normalnie cud miód i malyna
No ale czasem jak tak człowieka najdzie to sie skusi....