|
|
#511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI
Cytat:
Cytat:
mnie sie obie na rowni podobaja ale ooliamidka mniej uniwersalna jak pisalam.....
|
|
|
#512 |
|
Rozeznanie
|
W nawiązaniu do omawianych ostatnio podwójnych standardów jakości koszul mołkowych donoszę, że moja kliknięta za 49 zł jest made in Portugal, ma fajny materiał i nie mam jej nic do zarzucenia (poza rozmiarem - S wygląda jak duże M)
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zawsze powalasz z cięzkim sercem muszę się ich pozbyć, bo nie wskazane dla mnie chodzenie w obcasach a sa takie sliczne Sama kupowałam w tym roku spódnicę Simple z kolekcji wiosna lato, która kosztowała na początku 329, czy tam 359 zł jakos tak ( mnie udało sie kupić z 50% obniżką więc tym większa radość) i jestem z niej bardzo zadowolona, mogłabym chodzic w niej codziennie
Uśmiechaj się zawsze - cuda są w drodze Edytowane przez Arinka_ Czas edycji: 2013-08-08 o 16:24 |
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo, oglądałam dzisiaj tą spódniczkę. Cena 329 (dobrze pamiętam?) Miałam właśnie pisać, że w Simple pojawiła się spódniczka podobna do poliamidki. Ale jakość super.
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i faktycznie to S to takie lekko duże, no ale...fajnie lezy i oczywiście jak małz był na nie tak teraz zmienił zdanie
|
|
|
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
Gabi, uważam że podjęłaś świetną decyzję, spódniczka z Simple jest boska i tak jak mówisz - uniwersalna. No i świetnie w niej wyglądasz
. Co do poliamidki to w ogóle nie rozumiem szału na nią, ja bym jej nawet za 49 zł nie wzięła jakby była taka możliwość
|
|
|
|
#519 |
|
Wtajemniczenie
|
Też uwielbiam ramoneski
|
|
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób foto w obu i się pokaż tylko wieczorkiem jak ochłodzi się ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam, że już szukacie płaszczy na zimę. Ja na szczęście jestem obkupiona bo mam płaszcz wełniany z Zary i puchowy z Mango. Oba uwielbiam i nie potrzebuję nowych
. Jedynie w buty muszę się zaopatrzyć. Przydałyby się kozaki na obcasie jak również jakieś płaskie oficerki. Więc tak czy siak większy wydatek na zimę mnie czeka.
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula my już po kąpieli
Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2013-08-08 o 17:50 |
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do spodnicy.....fakt droga....ale chyba dojrzewam do tego ze wole miec mniej a dobrej jakosci....zaczelam od torebek....mam dwie porzadne ktore nosze na zmiane....bo to one (obok butow) podkrecaja look....spodnica na pewno nie jest jednosezonowa....swietnie sie czuje w takim fasonie....poliamidki mi szkoda bardzo bo jest rownie piekna....ale wole kupic dzinsowa np o majdan
|
|
|
#524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) to wtedy porobię fotki, bo w korytarzu mam tak fatalne światło, że nic nie będzie widać.
|
|
|
|
|
#525 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1200877.html Cytat:
Cytat:
. Piękny perłowy blondCytat:
Cytat:
Wyglądasz ładniej niż w poliamidce . Zdecydowanie sprzedaj poliamidkę i zostaw tę
|
|||||
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko bo butki na nodze na prawdę prezentują się super, do tego stopnia, że od dłuższego czasu szkoda mi je sprzedac i co jakiś czas przynajmniej wyciągam je z szafki żeby się przynajmniej napatrzeć ![]() A co do drugiej części mam podobne myślenie ) Mój pierwszy większy zakup (torebka) przez jakiś czas spędzał mi sen z oczu i miałam wyzuty sumienia, których zwykle nie miewam, ale dzisiaj wiem, że było warto Tym bardziej gratuluję zakupu pieknej spódnicy
Uśmiechaj się zawsze - cuda są w drodze Edytowane przez Arinka_ Czas edycji: 2013-08-08 o 16:45 |
|
|
|
|
#527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ale mam kilka i to moje ulubione ciuszki. Ta spódniczka z Simple - świetna a co do poliamidki i allegro to spoko - ja i tak zawsze będę Ci wdzięczna za ćwiekusa, bardzo mi wtedy pomogłaś |
|
|
|
|
#528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przepiękna spódnica i ślicznie w niej wyglądasz
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#530 |
|
🦄
|
Ja mam... z allegro ;p
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Gabi, pisałam pw, ale już znalazłam.
Ale mi się humor zepsuł
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() real zdjęcia na @ to pewnie pozostałe z bloga
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja szukam dobrych kozaków całych czarnych i chyba będę musiała poczekac o zimowej %
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#537 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zazdroszczę Wam tej pogody, u mnie 12 stopni i leje od rana
Gabi spódniczką piękna Co do lepszej jakoś ubrań to też do tego dorosłam w końcu. Głównie w torebkach i butach, bo ciuchy zdarza mi się jeszcze kupować, dlatego ze są tanie Na jesień planuje dwa następne korsy i chciałam lv neverfulla, ale nie wiem czy nie będę robić ust ![]() Jeszcze przypomnę się z sukienkami - rozmiar obojętnie jaki, stwierdziłam, że wyjdzie mnie taniej zmniejszenie u krawcowej niż płacenie 2 razy tyle na allegro. |
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty aż tyle?
![]() bo ja tam ostatnio nie rozglądam się i nie widziałam
|
#539 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jeszvze sporo wisialo na % wieszaku ale nie rozgladalam sie zbytnio bo bylam z mlodym i poza tym tam jest tak wasko ze ledwo zmiescilam sie wozkiem wrrrrr chcialam jugro na spokojnie dpodjechac i przejrzec wyprzedazowe rzeczy bo moze co fajnego jeszcze sie trafi tak wiec moge baczniej sie rozejrzec za rzeczami, o ktorych piszesz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

mnie sie obie na rowni podobaja ale ooliamidka mniej uniwersalna jak pisalam.....

z cięzkim sercem muszę się ich pozbyć, bo nie wskazane dla mnie chodzenie w obcasach a sa takie sliczne

. Co do poliamidki to w ogóle nie rozumiem szału na nią, ja bym jej nawet za 49 zł nie wzięła jakby była taka możliwość
No, za deszczem nie przepadam, ale kiedy wszyscy zakładają jakieś kurteczki czy marynarki, to ja latam w krótkim rękawku i nareszcie wtedy jest mi dobrze 

Szkoda tylko bo butki na nodze na prawdę prezentują się super, do tego stopnia, że od dłuższego czasu szkoda mi je sprzedac i co jakiś czas przynajmniej wyciągam je z szafki żeby się przynajmniej napatrzeć