|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Dossisława I
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
http://www.youtube.com/watch?v=FWthWD1Ve2s
Oglądacie ją? |
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to trochę idiotyczne - mieć problem z wątkiem na forum, obrażać osoby które tu piszą tylko dlatego ze ktoś zwrócił uwage na nie umiejętnośc malowania się ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
nie , Bogusia napisała tylko :
''Łukasz jesteś niesamowity... Bardzo chciałabym Cię kiedyś spotkać i pogadać, jesteś ogromnym przykładem że "Ogranicza nas tylko nasz umysł" (to jest hasło mojego kanału) Od zawsze dążę do tego by spełniać własne marzenia i robić "nie możliwe". Wiem że warto bo mamy jedno życie i wszystko leży w naszych rękach. Dziękuję że jesteś - oczekuj transparentu "Łukasz spotkaj się ze mną" hehe Pozdrawiam !!! Bogusia'' pod tym filmikiem http://youtu.be/OAoTJfXRDtI |
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rany boskie, już nic napisać nie można w tych internetach.. ![]() starczy tego lenistwa, idę odwalać czarną robotę.. Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-08-08 o 16:21 |
|
|
|
|
#3788 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Łotewa
|
Bogusia ma straszne parcie na szkło... Nic do niej nie mam ale przez to jej nie oglądam.
|
#3790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=evvelinek;42169903]nie wiem co masz na myśli odnośnie pierwszego zdania
odwracanie kota ogonem.bo większość widzów to nastolatki a opinie starszych osób, które dostrzegają drugie dno, są kasowane.. ot i cała tajemnica biznesu. z tego samego powodu YTbowiczki jadą po tym wątku i tak go nienawidzą, bo najczęściej piszemy tu prawde, po prostu (pomijam pitu pitu o za ciemnych podkładach, mam na myśli "poważniejsze" kwestie jak ta na przykład).[COLOR=Silver]No nie wiem, może i masz rację, a ja jestem już zbyt stara i zbyt cyniczna, żeby wierzyć we wszystko, co słyszę, oraz w to, że komentarze, które mogę przeczytać to jedyne, jakie istnieją. I wydaje mi się, że wszyscy tak mają albo mieć powinni. Ale będę się upierała, że to, jakie są nasze YTbowiczki, to trochę dzieło również samych odbiorców. Taki zalew zachwytów i uwielbienia u każdego może uruchomić uderzenia sodówki. Że tak inspirują, odmieniają życie i w ogóle świat bez nich byłby nieznośny. Bo w proporcjach pewnie zdecydowanie przeważają te zachwyty niż jakieś krytyczne uwagi (uwzględniając również te, które podległy cenzurze). No ale może tym bardziej krytycznym po prostu nie chce się tracić czasu na komentarze, bo wiedzą, jak się to skończy...
|
|
|
|
#3792 |
|
Raczkowanie
|
Wiedziałyście, że Bogusia jest "niejadkiem"?
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
albo Hania schudła przez ostatni miesiąc-dwa 15 kg, albo oszalała z tym 40 albo 42
|
|
|
|
#3794 |
|
Karo
|
http://www.youtube.com/watch?v=0gSKbsWBqto
i jeszcze jedno http://www.youtube.com/watch?v=97j7LXv9Qks enjoy
Świat dookoła jest jak makowe pole, narkotyczna łąka ![]() Edytowane przez Adamantium01 Czas edycji: 2013-08-08 o 16:36 |
|
|
|
#3795 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaka ona jest podobna do Laurki tyle,że w ciemniejszej wersji.Co do RLM, mi się wydaje,że ona się pogubiła, od początku mi nie pasowała do towarzystwa Szusz, Karoliny, może czuła się lekko pod presją tego wszystkiego, nie wiem, dalej ją lubię, nie będę zwracać uwagi na takie akcje, mam swój rozum...a jej wybaczę,bo ona jeszcze co nieco wnosi. Co to była wczoraj za akcja na lajfie z Szavką ? Nie mam dostępnego tego video
|
|
|
|
|
#3797 |
|
Dossisława I
|
Hania ma figure gruszki więc możliwe że się mieści w takie rozmiary, ona zazwyczaj kupuje rozkloszowane sukienki i w kształcie litery A.
|
|
|
|
#3798 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3799 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Raczkowanie
|
bo do zjedzenia tego trzeciego muszą ją namawiać
|
#3801 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://bi.gazeta.pl/im/9f/7f/bc/z12353439O.jpg na tym zdjęciu widać jaki ma typ sylwetki i jak jej się tłuszcz odkłada,jak wygląda na tle marty grycan i że na pewno nie ma mniej niż 165 cm nie czepiałabym się, ale ona napisała że kupuje we wszystkich sklepach w których są rozmiary 40 i 42. a "kupuje" sugeruje, że od jakiegoś czasu a nie od miesiąca. http://www.youtube.com/watch?v=u8sG4CeHjI8 Hania jest jedną z moich ulubionych youtuberek, ale sama mam podobny typ budowy, praktycznie nie mam spodni i od kilku lat chodzę tylko w sukienkach i ważyłam w tym czasie i 60, i 100 kg i miałam sukienki od 36 do 48 i nie rozumiem po co kłamie ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3802 |
|
Raczkowanie
|
Broń Boże żebym ją broniła, po prostu mi ona do tego towarzystwa nie pasowała, panna joanna też się zmieniła
|
|
|
|
#3803 |
|
Dossisława I
|
Na tym zdjęciu widać jak wygląda w rzeczywistości, ale na filmikach wygląda na dużo chudszą. Może to dzięki jej twarzy, która jak na jej ogólną wagę wygląda cudownie.
Hania się nie zmienia mimo, że miała swoj program i teraz jest makijażystką Avon. Nadal jest taka sympatyczna jak była. |
|
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
Co tam Bogusia,
http://www.youtube.com/watch?v=OAoTJfXRDtI Z łatwością dotrwałam do końca, nie to co przy naszych dziewczętach ostatnio. |
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
No tak. Karola ma niezdrowego pitolca z tymi wlosmi. Po co trzymac tak dlugie i zle wyglasajace wlosy..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3806 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Kurs "Podstawy makijażu" w Olsztynie ze Zmalowaną za 319 zł
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziewczyny jakie zagraniczne kanały( w języku angielskim) polecacie? Szukam czegoś co nie jest haulem, ulubieńcem czy denkiem. Interesuje mnie coś konkretnego, jakieś DIY, mogą być typowe vlogi o pewności siebie itp, jakieś triki i porady, pielęgnacja włosów. Na razie znalazłam kanały które uwielbiam i coś w tym stylu poszukuje: AndreasChoice, Saturdaynightsalrite, Evelina, Bunny Tyle razy mam ambitne plany się tu udzielać ale wymiękam gdy siadam wieczorem i mam 15 stron do nadrobienia
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy będzie zapraszać swoje widzki na warsztaty przez yt, tak jak kaOsu
|
#3809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest naprawdę przesympatyczna, ciepła i wydaje się szczera, więc tym bardziej nie rozumiem po co taka ściema...?http://creativemagazine.pl/web_art/9...basadorki1.jpg i nie wiem jak trzeba być naiwnym, żeby uwierzyć, że ktoś , czyja góra tak wygląda w czarnej sukience i ma przy tym skłonność do tłuszczu na nogach mieści się kiedykolwiek w sukience 40 i częściej niz sporadycznie w 42 |
|
|
|
|
#3810 |
|
Zadomowienie
|
Czy Justyna z LGS ma opadającą powiekę?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

odwracanie kota ogonem.
a opinie starszych osób, które dostrzegają drugie dno, są kasowane.. ot i cała tajemnica biznesu. z tego samego powodu YTbowiczki jadą po tym wątku i tak go nienawidzą, bo najczęściej piszemy tu prawde, po prostu (pomijam pitu pitu o za ciemnych podkładach, mam na myśli "poważniejsze" kwestie).

Bo w proporcjach pewnie zdecydowanie przeważają te zachwyty niż jakieś krytyczne uwagi (uwzględniając również te, które podległy cenzurze). No ale może tym bardziej krytycznym po prostu nie chce się tracić czasu na komentarze, bo wiedzą, jak się to skończy... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)