|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wyśmiany bo wydepilowany
No właśnie. Zamiast pogadać, pójść na kompromis to ona Cię wyśmiała. Zastanów się czy chcesz się dalej spotykać z taką dziewczyną.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Ale kazdy ma prawo do swoich osadow.
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ale co w tym niedorzecznego? Wytłumacz mi.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Serio? Buraczana dziewczyna, kojarzy mi się z taką wiejską dziołchą i ciasnymi poglądami
Jak można kogoś tak wyśmiać? Nie rozumiem kompletnie. Wystarczy powiedzieć, że woli nieco bardziej zarośnięte i tyle. I to też nie w sytuacji kiedy przechodzicie do... sedna tylko trochę później.Ciekawe jakby ona się czuła gdyby ktoś ją tak wyśmiał Mi by się pewnie odechciało amorów
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
A weźcie. JAK MOŻNA w jakikolwiek sposób USPRAWIEDLIWIAĆ taką chamską i prymitywną reakcję partnerki autora?! Busz, ogolone czy pomiędzy to rzecz gustu, ale śmiać się(!) z kogoś w tak intymnej sytuacji...?
Jakby to dziewczyna napisała, że ściągnęła majtki, a jej chłopak zaczął się z niej śmiać... Już widzę, jak któraś staje w jego obronie Dajcie se siana z tą swoją podwójną moralnością Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- DO AUTORA: Dziwię się, że dalej sypiasz z kimś tak prymitywnym. Ja bym takiego kiepa w łóżku nie chciała
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Może Twoja dziewczyna jest zoofilką skoro woli sie kochać z takim futrzakiem? Podrzuć jej szympansa to pewnie będzie zadowolona. Albo lepiej goryla, jest bardziej ''męski''.
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-08-08 o 17:15 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Najpierw wyśmiała , a potem się kochać
![]() Było jej po takim śmiechu powiedzieć , że seks będzie dopiero jak zarośniesz
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
prostaczka. ja bym olała i wzgardziła taką kobietą.
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli zrozumiałam mary_poppins, niedorzeczne są nie twoje preferencje, ale podtrzymywanie stereotypu. O tyle to śmieszne, że tendencja do usuwania owłosienia w XX w. nie wniknęła właściwie z kulturowej ewolucji, a promowanego przez firmy kosmetyczne i media nowego trendu. Niech każdy depiluje sobie co chce i wybiera kompatybilnych w tym względzie partnerów, ale skończmy już z mówieniem, że to takie niekobiece nie depilować x, a takie niemęskie usuwać włosy z y. 'No need to be a dick about it'
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za męskie uważam wielkie dłonie i stopy, zarost na brzuchu i kwadratowe twarze, a za kobiece gładkie nogi, ładną cerę i ciemną oprawę oczu. Za niemęskie uważam gładkie ciało, obcisłe rurki i długie grzywki zaczesywane z tyłu głowy na przód [taaak, ten styl promowany jako seksowny przez 'koncerny', cokolwiek pod tym słowem się kryje] Nie dopisujcie już do tego wielkich ideologii, jak to koncerny wypromowały trendy, bo tak nie jest. Każdy ma swoją definicję tego co męskie, a co niemęskie. Więc nie umiem pojąc jak można na słowa 'to uważam za ładne' powiedzieć 'ależ to niedorzeczne!' |
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#44 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Obrzydliwe.Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą fascynujące jest to, że dziewczyna go wyśmiała, a on poczuł się urażony, ale orka szła dalej. Teraz ma rozkminy 'czy ona jest go warta', ale pociupciać w trakcie nie zaszkodzi.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
swoją drogą fascynujące jest to, że mimo że uznała, iż koleś wygląda odrażająco i śmiesznie, tyo zdecydowała się uprawiać z nim seks
śmieszny i niemęski, ale pobzykać zawsze spoko.
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Przystrzyzone tak, wygolone na zero nie. Kojarzyłoby mi sie z małym chłopcem, a gustuje w mezczyznach. No ale z drugiej strony, wysmianie kogos... cóz, zakonczyłabym znajomosc z tak pusta osoba.
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A potem głąb jeden z drugim uważa, że jest wielkim mężczyzną bo wyrósł mu wąsik dziewiczy i kępka włosów na jajkach. Ile można się nauczyć na wizażu myślałem, że prawie wszyscy wolą na zero.
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
Ja ją bardzo pożądam seksualnie, dla tego uprawiam z nią seks, mimo jej chamskiego zachowania, ale zdaje sobie sprawę, że osobowość też się liczy, i z tego związku raczej nie będzie, a szkoda, bo podoba mi się wizualnie.
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Boże, bez przesady. Za taką głupotę już mądre rady, żeby zakończyć związek...
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obawiam się, że to bezcelowe, wielka cycasta baba nie byłaby raczej dla małego kurdupelka wystarczająco kobieca, więc nie wyswatasz nas.Ps. myślę, że dużo dy naszej dyskusji wniosłoby przeczytanie przez Ciebie definicji słówka 'stereotyp' |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie taki tez jest niemeski, ale chodzilo mi o Twoje podejscie, a nie o to ze kurdupel z dziewczyną 170 cm sie umawial na randki. Sensem mojego postu bylo wyjasnienie, ze o ile noszenie przez facetów damskich ciuchow czy fryzur faktycznie jest niemęskie, to golenie pach czy klaty jest zwyczajnym zabiegiem higienicznym i nie ma to nic wspólnego z męskością.
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. dlaczego Ty masz prawo mówić, że mały facet jest niemęski, a ja nie mam prawa mówić, że wydepilowany taki jest? WTF? Masz Admina w realnym życiu czy jak? Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2013-08-08 o 19:37 |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
Bo nie ja wszedzie glosze w kazdym watku by nie oceniac stereotypami :P A to ze golenie sie jest elementem higieny to obiektywna opinia bo bez tego facet bardziej smierdzi, mocniej sie poci, jest silniejszy zapach potu itp.
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rozumiem szok,ale wyśmianie?zmień miejsce,gdzie podrywasz takie dzieci
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Męski" ma jednak trochę szersze znaczenie i dotyczy każdego mężczyzny. Chyba, że mówimy o potocznym, stereotypowym rozumieniu tego słowa, wszak nie możesz sobie rościć prawa do obiektywnego decydowania o tym co jest, a co nie jest męskie ani też do zmian znaczenia słowa. Ema, ja generalnie lubię Cię czytać, ale w tym wątku Twoje wypowiedzi i wyłażące z nich podwójne standardy trochę mnie rozczarowały
(\__/) { ^y^} Edytowane przez szmyrk Czas edycji: 2013-08-08 o 20:07 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Nie rozumiem kompletnie. Wystarczy powiedzieć, że woli nieco bardziej zarośnięte i tyle. I to też nie w sytuacji kiedy przechodzicie do... sedna
Dajcie se siana z tą swoją podwójną moralnością 

Obrzydliwe.