|
|
#2701 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
![]() A śniadań do łóżka nie będzie nigdy, bo w łożku się nie je (to nie moja opinia jakby co - póki mieszkam bez niego korzystam i jem w łóżku ile wlezie ). Za to miałabym super kąpiele bo by mi sól przynosił z pracy ![]() Hard, z całego serca gratuluję ![]() Mam taki burdel w pokoju, że zaraz się zalęgną tu panny lekkich obyczajów ale nie mam dziś siły sprzątać... Specjalnie wyszłam wcześniej żeby się wziać za porządki ale zanim dojechałam do domu to zaczęłam się topić
|
|
#2702 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
ja najbardziej żałuję Openera, no i byłoby mi strasznie smutno gdybym nie zaliczyła żadnego koncertu w tym roku, bo to dla mnie taki element wakacji. co prawda trochę się zapożyczyłam u TŻ, ale ćśś więc Tobie miłego koncertu! ![]() co do "rytuałów"... taaa... u nas jest odwrotnie (nie licząc dni kiedy wstaje na rano do pracy), a wcześniej myślałam że to ja jestem śpiochem
|
|
#2703 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jedzie któraś z Was na Męskie Granie jeszcze? Zastanawiam się, czy nie skoczyć do Żywca końcem sierpnia. |
||
|
|
|
#2704 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak Ci się podoba nowa płyta QOTSA?Cytat:
|
|
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
Malla, warto?
|
|
|
|
#2706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmiar chyba mój bo w sumie nie pamiętam co tam na metce było, bluzka w praniu ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz jak tylko lekko otworzę oko to ten wybiega z łóżka i leci mi zrobić kawkę, którą później na spokojnie pije w łóżku i się dobudzam
|
|
|
#2707 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, polecicie jakiś niezły puder w rozsądnej cenie? Rozglądam się własnie i zastanawiam nad Inglotem, Jagwigą, słyszałam, że essence ma coś niezłego w tym zakresie. Szukam jednego, sporego opakowania sypkiego i drugi kompakt do torebki (tutaj chyba zostanę przy sensique albo synergenie,ale wolałabym coś z lusterkiem).
Następnym zakupem będzie pewnie Kryolan, ale póki co muszę wprowadzić pewne oszczędności. |
|
|
|
#2708 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Copyraptor
|
Bambusowy
|
|
|
|
#2710 |
|
Nie depcze krokusów
|
Skończyły się wczoraj bilety na Coke.
|
|
#2711 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję za gratulacje
teraz wracam na kilka dni do pracy, potem urlop i pomyślę co dalej a jak było to poopowiadam na jakimś spotkaniu
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42168186]Problem tylko w tym, że najbliższa perfumeria Marionnaud jest jakieś 108 km od Krakowa, czyli w Nowym Sączu
Aha Noooo, to będzie ciekawie na bramkach! <fight!>Ineso, Twój zakup tomexowy każdy chwali, a mój już się sypie (w obu tenisówkach pękła podeszwa). Jedziemy jutro po coś? Może dorzucili trochę spódnic w nowych kolorach ![]() Użyłam dzisiaj rano na grzywkę szampon Batiste. Jak to to bieli ![]() Ma taki rozprysk, że po jednym psiknięciu wyglądałam jak posypana śniegiem Ale zapach ładny
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-08-09 o 09:01 |
|
|
|
#2713 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lennyyyyyyy
![]() Pamiętasz, jak dziewczyny tutaj walczyły o hipertanie meteoryty itp.? To była wyprzedaż likwidacyjna ![]() Jutro ma lać cały dzień ![]() Jakby co, to możemy udawać bliźnięta syjamskie ![]() A jak działanie? Nie zostają resztki?
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, to już pamiętam
![]() Lać cały dzień? Hmm... dobrze, że zdecydowałam się na spontaniczny zakup biletu na chwilę przed koncertem. Zawsze mogę się jeszcze rozmyślić Jakby co, to pilnujcie telefonów - będę dzwonić ![]() Po wyczesaniu włosy są ok - a przynajmniej nikt mi jeszcze nic nie powiedział
|
|
#2715 |
|
Konto usunięte
|
Aaaaaaale jestem niewyspana... i jeszcze trochę pijana
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Granatowa- mówiłam Ci o takim koszyku na chleb- https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...AzDsQlbRmzjd6A
tzn w tym stylu. jest kwadratowy, matowa intensywna czerwień i czerwone troczki do zawiązania brzegów. Cytat:
możemy się spotkać w pon albo we wtorek, bo potem... znowu wyjeżdżam ![]() prawda? leci, leci... [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42168186] No, sugerowałam się tą zasadą, pozbyłam się wszystkich ciuchów, w które nie wchodziłam i teraz tak jakby trochę żałuję nooo a ja dalej trzymam boskie rurki z aggi rozmiar 34 i łudzę się, że będą dobre
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2013-08-09 o 09:51 |
|
|
|
|
#2717 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - Twoje ubrania też się kurczą od leżenia w szafie?
|
|
#2718 |
|
Pani Buka
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Od ponad godziny stoję na dworcu pkp w radomiu i nie mogę ruszyć dalej bo gdzieś po drodze był wypadek. Nie wiadomo kiedy ruszę, wiec pięknie... A do tego straszny upał
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
wczoraj w nocy też był problem na trasie Wawa-Krk i 1,5h opóźnienie... dobrze, ze w nocy tylko czemu znowu Ł. musiał na to trafić? (ostatnio było 440min!!!! )mam nadzieję, że szybko ruszysz, bo stanie w polu w takim upale to udręka. Chociaż jeszcze teraz nie jest tak źle. ja ostatnio stałam pół godz. niemal w samo południe to miałam ochotę położyć się pod wagonem eeejjj a może zamówienia na gumiszcza?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2013-08-09 o 10:05 |
|
|
|
|
#2720 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Ineso - jak Ci się podoba nowa tabela w Aliorze, zwłaszcza zasada obciążania opłatami za wypłaty z bankomatów?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2013-08-09 o 10:52 |
|
|
|
|
#2721 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja osobiście bardzo lubię puder sypki My Secret, który kosztuje coś w okolicach 12 zł. Oprócz tego nasłuchałam się o Ben Nye i chyba go w końcu kupię, więc jakbyś chciała to możemy na pół, bo ma strasznie dużą gramaturę. Jadwiga taka sobie, miałam, możesz o niej poczytać u mnie. O My Secret zresztą też. Z prasowanych ostatnio dostałam Maybelline Affinitone i powiem Ci, że jest nad wyraz dobry Czy jest gdzieś emota facepalm? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Jestem za
|
||
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wredna dla Tż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2724 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chce, chce
|
|
#2725 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Niezbyt mi pasuje. Cytat:
![]() [Ale to tylko dla tych, dla ktorych to nie jest glowny bank? |
||
|
|
|
#2726 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tak, czyli jak np. spóźnisz się z zasileniem rachunku albo oni opóźnią jego zaksięgowanie. Durne jest to, że opłaty są naliczane zbiorczo w kolejnym miesiącu, będą mieli sporo reklamacji.
|
|
#2727 |
|
Pani Buka
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Ruszyłam z 1,5 h opóźnienia i chyba już będzie ok. Na szczęście ponieważ nawet nie ruszyliśmy ze stacji to można bylo wyjść na peron i schować się w cieniu. To był akurat wypadek losowy (jakiś bus wjechał na niestrzeżonym przejeździe), ale i tak bez przerwy są jakies problemy. O wczoraj słyszałam, znajomy na fb się frustrował.
Aaa, Malla, pytałaś o nową płytę QOTSA - bardzo mi się podoba, jest inna od poprzednich ale nadal słychać że to oni. Nie mam ulubionej piosenki na razie, ale tworzą spójną całość słyszałam plotki że szybko do nas wrócą no ale zobaczymy.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-08-09 o 12:24 |
|
|
|
#2728 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma to jak praktyczny punkt widzenia
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42180164] Jestem za [/QUOTE]no to trzeba robić szybkie zamówienie! tylko mamy jakiegoś sprzedawcę czy przypadkowy? oooo to jak Ci się chce to zajrzyj. tylko żebyście się z Granatową nie zdublowały ![]() i gdyby Ci się chciało to rozejrzyj się za przewodnikiem po Grand Canari- chodzi mi o orientacyjną cenę i jego jakość merytoryczną wiem, ale nie zapłącę 30zł za coś takiego. zwłaszcza,że używany byłby na prawdę sporadycznie dzięki takie rzeczy robią na bieżąco więc może Tobie się poszczęści
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2730 |
|
Copyraptor
|
Lenka, ja też chcę na Tomex! Ale w przyszłym tygodniu
![]() Ostatnio byłam na Tandecie i za 65zł kupiłam dwie pary butów - japonki i sandały, są świetne i zajęło mi to godzinę, a wcześniej obleciałam Factory, Plazę, Krakowską i kilka sklepów i nic |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

Za to dogadzamy sobie kulinarnie, TŻ uczy mnie jeść kolejne warzywa, nowe potrawy i bardzo się cieszę z każdego warzywa więcej

poza tym we wtorek jadę na SOAD
więc Tobie miłego koncertu! 
Jak Ci się podoba nowa płyta QOTSA?

(ostatnio było 440min!!!!
dla Tż