|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zmiana fryzurki
Witam wszystkie wizazanki
chcialabym prosic Was o poradę w doborze odpowiedniej fryzurki i koloru a dokładniej jakiegos konkretnego odcieniu blond. jestem naturalna blondynka,ale eksperymentowalam troche z kolorami i obecnie mam rozne jasne odcienie na glowie mam geste wlosy i musze je prostowac gdyz faluja mi sie wiec chcialabym zebym nie musiala zbyt duzo czasu posiwiecac na ukladanie fryzury.Licze na Wasza pomoc i cenne rady.z gory dziekuje ![]() ps.dodaje fotki,nie sa najlepsze ale zawsze cos
|
|
|
|
#2 |
|
<b></b>
|
Dot.: Zmiana fryzurki
Witaj
![]() Widzialabym Cie w kolorze wlosow karmelkowych lub w ciemnym blondzie.Za bardzo na bok masz zaczesana grzywke.Proponowalabym lekko wycieniowac wraz z grzywka
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
dzieki za rade i bardzo prosze o inne
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
czy Waszym zdaniem dobrze mi bedzie w takich fryzurach?:
tylko oczywiscie w blondzie
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Zwiększ na górze objętość włosów, gdyż są troszkę przyklapnięte.
A fryzurki będą pasować - tak dobre strzyżenie pasuje do większości typów twarzy
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
a co z kolorem,ja zastanawialam sie bardziej nad jakims srebrzystym lub jasnym popielatym blondzie,co o tym sadzicie?
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

chcialabym prosic Was o poradę w doborze odpowiedniej fryzurki i koloru a dokładniej jakiegos konkretnego odcieniu blond. jestem naturalna blondynka,ale eksperymentowalam troche z kolorami i obecnie mam rozne jasne odcienie na glowie