|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
Popieram !!!
Moja koleżanka testowała tydzień po terminie i nawet cienia nie było, a po dwóch dniach ujżała II krechy. |
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
Wczoraj nici z przytulanek, bo mąż pojechał na działkę ziemię zwozić do zakopania oczka wodnego I wrócił padnięty Ale może dzisiaj będą, urodzinowo ![]() Zapraszam was na ciasteczko, które wczoraj upiekłam do pracy i do domu Jedno jest z jagodami i mascarpone, a drugie ze śliwkami i masą bezowo-budyniową
Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2013-08-09 o 09:15 |
|
|
|
#3124 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Igor śpi czasem w ciągu dnia tak z godzinkę, półtorej. Cytat:
Cytat:
Teraz powiem, że drugi poró naturalny ale tylko ze znieczuleniem- drugi raz nie mam zamiaru tak cierpieć bardzo źle wspominam.Cytat:
trudne zdanie ![]() Cytat:
vioris znam to z czasów swojej ciąży. ryczałam wówczas jak bóbr jak to czytałam pamiętam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz opiszę rozmowę z siorką bo chyba mi się w tym poście nie zmieści
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekamy, zobaczymy. Jutrzejsza temperatura powinna wyjaśnić trochę.
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pyszności ![]() Byłam wczoraj zobaczyć synka mojej szwagierki - jakie cudo ale szybko jej poszło 4 godzinki i po porodzie, na dodatek śmiałam się ze szwagra, bo nie wytrzymał za głową szwagierki tylko musiał w krocze patrzeć przy porodzie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż raczej nie chciałby być przy porodzie... chyba by zemdlał - tak mówił
|
|
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
God ale fajnie by było jakby to była fasolka co??
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
ale szwagier to raczej taki dość twardy - no i podobno niedługo to by tam wszystkich odsunął i sam poród odebrał
|
|
#3130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najlepszego! ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- No chętnie spróbuję zrobić. Napisz mi proszę na pw ...
|
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
pojechałyśmy nad tą wodę. tak sztywnawo było, bo nie chciałam z grubej rury się wypytywać. ona też była zresztą przerażona.
na miejscu już nie wytrzymałam i mówię "gadaj co i jak, bo nie wytrzymam. co się stało? ty i ciąża? taka porządna piątkowa uczennica?" wtedy się rozpłakała i mówi, że jak się domyślam to przez Darka (boże jak ja go nie trawię). Że to był ich pierwszy raz, że była pijana, że tak strasznie go kocha, że tak nalegał. Powiedział jej, że założył gumkę, ona nie znała się było ciemno, nie sprawdziła i nie czuła czy coś założył czy nie. Ufała mu (jak można ufać takiemu gnojkowi? )Po wszystkim powiedział jej, że żartował z tą gumką, ale ma się nie martwić. Ona uciekła wystraszona do domu. Stwierdziła, że z nim zrywa, że poraz kolejny ją tak bezczelnie oszukał. W między czasie kłócili się przez telefon (słyszałam krzyki w pokoju właśnie wówczas) i po 4 tygodniach od zdarzenia zrobiła test, wyszedł pozytywnie. Powiedziała Darkowi, ten stwierdził, że to jej wina, więc niech się teraz martwi sama jak jest głupia i nie sprawdziła czy ubrał gumkę. NOŻ CO ZA GNÓJ MAŁY. Jak bym mu przylała w krocze dupicielowi od siedmiu boleści to by zobaczył
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę do pracy, nie wiem jak wytrzymam 11h, mam humor taki, że bez kija nie podchodź. |
|
|
|
|
#3135 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c
Cytat:
![]() Cytat:
kocham narty i jak pomyślę, że miałabym z tego rezygnować to mi słabo chyba by trzeba zajść w ciążę w lutym i urodzić w listopadzie wtedy by dało radę zaliczyć każdy sezon ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
ja poproszę, jak dobrze pójdzie wypróbuje za ponad rok
bo na razie nie moge słodkiegoIsabelle gratuluje pracy!
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
God może jeszcze za szybko na testowanko?
no zobaczymy jak to wszystko się potoczy, nie ma co się nakręcać ![]() maxwelka ale pyszności a ja na diecie bezsłodyczowej ![]() fantastka no musicie sprawę przemyśleć i razem to obgadać. Co do mierzenie tempki to polecałabym Ci nie przerywać, bo niby znasz już swój cykl itp, ale jak mierzysz to widzisz chociaż czy owulacja była czy nie i czy wszystko jest dobrze. Wiem, że pewnie nie chcesz się nakręcać tak jak teraz, gdy po owu tempka szła do góry, ale czy nie mierząc nie będziesz się nakręcać czy @ przyjdzie czy nie? no, ale rób jak uważasz u nas sytuacja odwrotna niż u Ciebie - ja już bym chciała, ale mąż chce dać sobie na luz jeszcze te parę miesięcy... no i przecież go nie zmuszę? mamy ustaloną rozmowę w pn po jego powrocie, ale pewnie nie zmieni zdania
|
#3138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Carmenaa no to nieźle... mam nadzieję, że ojciec ustawi chłopaka...nikt przecież nie mówi, że mają być razem ze względu na dziecko, bo dla mnie to też głupota, ale niech wykaże choć trochę odpowiedzialności
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale młody i nieodpowiedzialny gówniarz. Ile on ma lat? A ona?
|
|
|
|
|
#3142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- ona 15, on 16
|
|
#3144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro upiekę małżowi chałkę ![]() Poza tym wszystkiego najlepszego! ![]() Cytat:
No to czekamy do jutra ![]() Fanastka widziałam jakieś zawahanie u Ciebie. Może to wina @, może nie. Wcześniej też coś pisałaś o wątpliwościach. Ale z drugiej strony wydajesz się wyczekiwać na dwie kreski. Mąż ma weekend wolny? Może zróbcie sobie pogawędkę na spokojnie?
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Carmenaa, przeczytałam co w końcu z Twoją siostrą.
Aż mi słów brakuje. Jak można żartować, że się założyło gumkę!!!!?? Nie pojmę chyba. To najdurniejszy żart jaki mogę sobie wyobrazić. Żart, który odbije się na życiu dwojga młodych ludzi, ich rodziców i ich dziecka ![]() Swoją drogą Twoja siostra już ma ukończone te 15 lat? Bo jakby nie miała to bym go jeszcze zgłosiła na policję za seks z nieletnią. Żeby miał jakiegoś bata nad Współczuję z całego serca Twojej siostrze. Pewnie dziecko będzie miłością jej życia, ale nie oszukujmy się - życie będzie miała może nie zmarnowane, ale niesamowicie utrudnione. Z odebraną młodością i palantem przy boku. Bardzo dobrze, że poszłaś do jego rodziców ![]() Dziwię się, że Twoi rodzice tego nie zrobili?
|
#3146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiem Ci ,że niezła ta chała ![]() Apetycznie wygląda
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
cowie rzeczywiście chała!!!
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Noo, jak ją zaplotłam i położyłam na blasze do wyrośnięcia to się rozrosła na całą wielkość blachy od piekarnika ![]() Musiałam ją jeszcze raz zagnieść, zapleść i od razu piec, bo jakaś monstrualna rosła ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Latte
|
#3150 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() a czemu odłożyć starania? przecież możesz się starać, może nieświadomie zajdziesz? Widzisz po naszych wykresach, że to nie takie hop siup ![]() Cytat:
Cytat:
Najgorsze są pierwsze 3 miechy- trzeba nabrać wprawy więc na niego będę mogła liczyć dopiero po 18stej... no i weekend. Cóż, taka moja rola. Miłość dziecka do matki wszystko wynagradza...Dostałaś @ więc stąd ten podły humor. Głowa do góry! kiedyś się uda na pewno ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jakie szaleństwa? Wystarczy pokierować dziadkami- w końcu po coś są Raz na tydzień, czy dwa wyjść tylko we dwoje. U nas jeszcze tego nie było Bo dziadek fajny na 5 min a potem nie umie zająć dzieciaka, no ale cóż.Ty młoda? Rób jak uważasz, co Ci serce podpowiada, tylko potem nie żałuj, dobrze się zastanów, bo to decyzja na całe życie. Ja żałuję, że wcześniej nie zabrałam się za 2 dziecko. A Ty planujesz 4... więc... ![]() Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

Będzie dobrze!! 

I wrócił padnięty
Ale może dzisiaj będą, urodzinowo 
Jedno jest z jagodami i mascarpone, a drugie ze śliwkami i masą bezowo-budyniową 
Ja chodzę spać 22-23 rzadko 24 a i tak sie nie wysypiam
wiem, że tak będzie lepiej dla babci...ale on tam długo nie pociągnie
bardzo źle wspominam.
a w 1879 10 kg dziecię 

)Po wszystkim powiedział jej, że żartował z tą gumką, ale ma się nie martwić. Ona uciekła wystraszona do domu. Stwierdziła, że z nim zrywa, że poraz kolejny ją tak bezczelnie oszukał. W między czasie kłócili się przez telefon (słyszałam krzyki w pokoju właśnie wówczas) i po 4 tygodniach od zdarzenia zrobiła test, wyszedł pozytywnie. Powiedziała Darkowi, ten stwierdził, że to jej wina, więc niech się teraz martwi sama jak jest głupia i nie sprawdziła czy ubrał gumkę. NOŻ CO ZA GNÓJ MAŁY. Jak bym mu przylała w krocze dupicielowi od siedmiu boleści to by zobaczył
01.06.2013