|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naruszona przestrzeń intymna
dla mnie wspólne kąpanie sie spoko, golenie nóg, paznokcie, maseczki ok, ale kupa, bąki...odpada
|
|
|
|
|
#62 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przychodzi czasem w związku taki czas , że partnerowi trzeba zmieniać pampersy/wypadek, starość, choroba/. To była próba tego. Może autorka powinna się zastanowić czy da radę być z nim " na dobre i na złe"? |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie, nie sądzę, żeby mimo wszystko Twoje oryginalne poglądy były powodem wyśmiewana czyjegoś problemu - skoro on takowy posiada. Po raz kolejny w przeciągu kilku dni na wizażu problem rozwiązywany jest stwierdzeniem 'nie masz prawa nie chcieć, bo ja bym chciała',' nie masz prawa nie lubić, bo ja lubie',' nie ma prawa Ci to przeszkadzać, bo mi nie przeszkadza'
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Nie ma to jak wejść na taki wątek z samego rana
![]()
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
toć niech jej przeszkadza facet robiacy kupę - zarazem może się nie przejmować faktem, że ja się przez to z niej będę śmiała
![]() Ona siedzi pod prysznicem, za zasłonką, on wchodzi, załatwia się - a ona jest w szoku. Jeśli masz potrzebę pochylać się z powagą nad takim tematem, to jest twój wybór, emo
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Smacznego.
![]() Problem gó*wniany, co tu dużo mówić. Pogadałabym z facetem. Skąd on ma wiedzieć, że coś jest dla ciebie nie ok, jeśli nie potrafisz mu tego zakomunikować? |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
niedługo temat "mój facet grzebał w nosie, jak żyć"
a i tam znajdą się osoby traktujące takie życiowe problemy godne tematu na forum z powagą |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
Może się da przedzielić łazienkę aby toaleta była osobno?
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
kotarą,parawanem?myślisz, że dźwięki i zapach nie przejdzie?
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
zapach zostaje, więc musiałaby nigdy nei wchodzić po chłopie do łazienki
dźwięki przechodzą przez drzwi, więc lepiej, aby wcale nie była w pobliżu, jak on tam jest - choć można np. dzwonić garnkami, aby je zagłuszyć ![]() myślę, że nie będzie dobrze w takim związku, jak tak dalej pójdzie
|
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
Szafkami łazienkowymi wystarczy i nie będzie widać ekskrementów na pupie i papierze a przy prysznicu powiesić na wszelki wypadek maskę przeciwgazową i nauszniki jakie mają panowie obsługujący jazgoczące maszyny.
|
|
|
|
|
#74 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przeciez ona nawet nie poruszyla z nim tego tematu, wiec skad 100% pewnosci, ze nie zapukal? Moze pukal a ona nie odpowiadala bo nie slyszala wiec facet wszedl. Nie wiadomo jak bylo w rzeczywistosci, czy pukal czy tez nie. Bo autorka na forum z latwoscia rozpiusuje sie o tym jaki to jej facet obrzydliwy, ale juz z nim ma problem na ten temat porozmawiac. |
||
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie każdy ma osobno wc i łazienkę,często są na tyle wąskie,że nie ma możliwości ich przedzielić,jednak chyba nie tu jest problem. tak myślę
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Jane, ja nie wiedze różnicy między tematem 'mój misiaczek mnie obrzydził', a 'mojemu misiaczkowi inna zrobiła loda', czy wieloma podobnymi. Jak szukam powaznej inteligentnej dyskusji to udaję się zupełnie gdzie indziej niż na forum internetowe. A skoro już tu siedzę, to staram się pomóc w takich problemach jakie są przedstawione. Bo po co wchodzić na forum i pisać 'lol lol lol ale głupoty'.
Nie sądziłam nigdy, że będziesz rozróżniać tematy poważne i niepoważne w takim miejscu. Zwłaszcza, że te 'poważne' to tematy kocham Misia, Miś nie kocha, Miś zdradza, Moja Misia nie goli dupki, Moja misia nie bierze do buzi No proszę Cię, nie szukajmy granic absurdu
|
|
|
|
|
#77 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do dźwięków,wystarczy dobrze się odżywiać,żeby nie miec zatwardzeń i nie stękać jak przy porodzie,a rozwolnienia też nie są zdrowe ![]() Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-08-09 o 10:07 |
||
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
ema, oczywizda, że rozróżniam tematy poważne od niepoważnych - temn tutaj traktuję jako trolling na przykład. Był tu x czasu temat o tym samym: chłopak wszedł do swej łazienki, a tam jego piękna-dziewczyna-modelka-ideał-seksowna-kocica robiła kupę! Wyrzucił ją z domu. Wtedy to był trolling, tera to samo.
Acha, kiedyś trafiłam na temat, gdzie dziewczyna opisywała, jak ona robi, aby chłopak nie słyszał, że ona robi kupę [nie wierzę, że to relacjonuję], robiła ją na rękę, aby nie było odgłosu chlapnięcia. Do takich idioctw dochodzi, jak ludzie nie mają normalnego spojrzenia na życie. |
|
|
|
|
#79 |
|
BAN stały
|
Były już takie wątki dźwięko-zapachowe.
Jeden to gdy dziewczyna miała problem co zrobić gdy zachce jej się kupę na wyjeździe z chłopakiem do hotelu gdzie pokój miał być z łazienką, A drugi gdzie chłopak poczuł obrzydzenie do dziewczyny gdy wszedł do jej mieszkania a z łazienki dobiegały odgłosy robienia kupy przez nią gdy po jej wyjściu wszedł tam to został powalony smrodem jaki tam zastał. Sezon ogórkowy trwa. |
|
|
|
|
#80 | |
|
✌
|
Cytat:
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Od razu robić remont, bo się raz facet załatwił w jej obecności, no ludzie.
Czy to jest aż tak trudne, jeśli się jest w związku i do tego mieszka razem, żeby powiedzieć co nam przeszkadza? Trochę mnie przerażają osoby piszące na forum z wielkim problemem i pytaniem jak żyć, gdzie często rozwiązaniem jest zwyczajna rozmowa. Mówisz, żeby nie robił kupy w Twojej obecności i cześć, sprawa załatwiona. |
|
|
|
|
#82 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Widocznie dziewczyna wzięła to na serio. Jakoś tak jest, że tematy o tym co poniżej pasa /depilacja intymna, defekacja nie mówiąc już o onanizmie / rosną jak grzyby po deszczu i mają największy odzew. |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Ma być piękny, atrakcyjny (to znaczy starać się) a kupę może robić, bo to ludzka rzecz. Sraczka też ludzka rzecz. Ale na litość boską, nie przy ludziach. Owłosienie też ludzka rzecz, i nieświeży oddech, ale zwykliśmy golić się i myć zęby. Nie rozumiem tematu.
|
|
#85 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Głupota ludzka nie zna granic
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
Naprawdę nie ma gorszych dramatów niż biadolenie z powodu faceta który raz ośmielił się załatwić w obecności swojej laski? Bo chyba o jednym razie mowa, poprawcie mnie jeśli coś przeoczyłam. Nie sądzę by facet celowo wlazł do łazienki i walnął klocka specjalnie. Każdy porządnie wychowany wie że raczej mało taktowne jest uraczanie drugiej osoby zapachem własnej kupy. Gdyby facet regularnie się tak załatwiał to bym się wkurzyła ale już bez przesady
Poza tym powiedz facetowi by tego więcej nie robił "z zaskoczenia", niech cię uprzedzi że "musi" a ty w tym czasie na chwilkę wyjdziesz.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Pełzanie
|
mój kot też mi tak robi
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym z kotem po prostu pogadała. Rozmowa przede wszystkim, pamiętaj, kot też nie może w sobie tłumić uczuć i innych rzeczy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

W każdym razie, nie sądzę, żeby mimo wszystko Twoje oryginalne poglądy były powodem wyśmiewana czyjegoś problemu - skoro on takowy posiada. Po raz kolejny w przeciągu kilku dni na wizażu problem rozwiązywany jest stwierdzeniem 'nie masz prawa nie chcieć, bo ja bym chciała',' nie masz prawa nie lubić, bo ja lubie',' nie ma prawa Ci to przeszkadzać, bo mi nie przeszkadza'