Wszystko o Oriflame cz. XI - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-25, 19:30   #3031
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI

Cytat:
Napisane przez Natalie24 Pokaż wiadomość
Ależ miałam dzisiaj niespodziankę. Otwieram paczkę i czuję kokosa, patrzę na karton cały mokry, a środek? Wszyściutko zalane szamponem Butelka szamponu kokosowego pęknięta, wręcz zmasakrowana, cała zawartość na zewnątrz. Oriflame wyśle mi nową paczkę, a tą zabierze kurier w poniedziałek. Ale musiałam walczyć o 7 masażerów kulkowych na oczy, jeśli w paczkę włożę kartkę z prośbą to oczyszczą je i odeślą. Bo już są wyprzedane. Mogłabym sama je wyjąć i sobie oczyścić, ale koniecznie kazali mi odesłać całą paczkę.
Fajny jest ten masażer? W oddziale w Katowicach jest dostępny.
Stary 2013-07-26, 18:25   #3032
anja1207
Raczkowanie

ja nie natalie24 ale pozwolę sobie na wypowiedź, idea masażera fajna bo ma metalową kulkę poruszającą się na wszystkie strony, która przyjemnie chłodzi, jednak jakość plastiku pozostawia wiele do życzenia... mianowicie plastik w okolicy kulki jest jakiś nierówny i drapie okolice oka dobrze, że kosztował tylko 4.90...
anja1207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 19:52   #3033
natala1512
Raczkowanie

Odp: Wszystko o Oriflame cz. XI

Musiałaś trafić na felerny jakiś, mój jest równiutki. Dałam go mamie jest zadowolona.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
natala1512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 17:19   #3034
Kleotka
Zadomowienie

Dziewczyny, help Jaki kolor kremu bb polecicie kobiecie, która ma jasną cerę, generalnie jej nie opala, używała pudru z Manhattana o odcieniu Vanilla, ale był dla niej za jasny? Uzywała też Astora matującego, ale najjaśniejszy był bardzo biały, idealny jest Rimmela matujący w kolorze Transparent. A i z tego co wiem, Skin79 Hot Pink jest dla niej idealnym odcieniem.
Kleotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 17:42   #3035
natala1512
Raczkowanie

Odp: Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI

Cytat:
Napisane przez Kleotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, help Jaki kolor kremu bb polecicie kobiecie, która ma jasną cerę, generalnie jej nie opala, używała pudru z Manhattana o odcieniu Vanilla, ale był dla niej za jasny? Uzywała też Astora matującego, ale najjaśniejszy był bardzo biały, idealny jest Rimmela matujący w kolorze Transparent. A i z tego co wiem, Skin79 Hot Pink jest dla niej idealnym odcieniem.
Ja bym poleciła ten środkowy odcień, jest jasny, ale nie trupi, ogólnie ładny. Też mam jasną cerę i pasuje

natala1512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 20:29   #3036
Kleotka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI

Cytat:
Napisane przez natala1512 Pokaż wiadomość
Ja bym poleciła ten środkowy odcień, jest jasny, ale nie trupi, ogólnie ładny. Też mam jasną cerę i pasuje

Dziękuję!
Kleotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 13:12   #3037
agusiab21
Raczkowanie

Co sądzicie o nowej wodzie damskiej GG Incontro, która jest od k12? O ile w katalogu męska jest dobrze wyczuwalna i można ją ocenić, to o damskiej sama nie wiem.
agusiab21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 14:13   #3038
Natalie24
Rozeznanie

Damska jest też dosyć dobrze wyczuwalna. Zapach całkiem ładny, delikatny. Dla mnie taka dużo lżejsza wersja More by Demi. Za to męska wersja bardzo nijaka.
Natalie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 10:01   #3039
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiab21 Pokaż wiadomość
Co sądzicie o nowej wodzie damskiej GG Incontro, która jest od k12? O ile w katalogu męska jest dobrze wyczuwalna i można ją ocenić, to o damskiej sama nie wiem.
dla mnie pachnie jak Freya

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 10:17   #3040
shakti7
Przyczajenie

Cześć!
Jakieś 2 lata temu wstąpiłam do Oriflame. Chciałam się rozwijać, ale bardzo mnie denerwowało, że jak zamawiałam kosmetyki to przychodziła tylko połowa. Były braki w magazynie. Przestałam zamawiać. Powiedzcie mi, jak wiece, czy dalej tak jest. Jeżeli się poprawiło, to jak mogłabym wrócić do tego.
shakti7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 22:16   #3041
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shakti7 Pokaż wiadomość
Cześć!
Jakieś 2 lata temu wstąpiłam do Oriflame. Chciałam się rozwijać, ale bardzo mnie denerwowało, że jak zamawiałam kosmetyki to przychodziła tylko połowa. Były braki w magazynie. Przestałam zamawiać. Powiedzcie mi, jak wiece, czy dalej tak jest. Jeżeli się poprawiło, to jak mogłabym wrócić do tego.
Braki będą zawsze, mi zdarzają się sporadycznie. Serie limitowane, nowości, produkty intensywnie promowane mogą być szybko w brakach.
Elessar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:26   #3042
Temarika
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to Temarika

Witam, mam taką sprawę trudną i nietypową, ale chciałabym się dowiedzieć czy którakolwiek z was wie może jak obecnie nazywa się pomadka, która jakieś dwa lata temu miała numer 12125 Rosewood?

Bardzo zależny mi właśnie na tym kolorze a przez te wszystkie zmiany "wyglądowe" nie potrafię jej znaleźć.
Temarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:30   #3043
justys1719
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Temarika Pokaż wiadomość
Witam, mam taką sprawę trudną i nietypową, ale chciałabym się dowiedzieć czy którakolwiek z was wie może jak obecnie nazywa się pomadka, która jakieś dwa lata temu miała numer 12125 Rosewood?

Bardzo zależny mi właśnie na tym kolorze a przez te wszystkie zmiany "wyglądowe" nie potrafię jej znaleźć.
Wydaje mi się, że będzie to seria Oriflame Beauty Wonder Colour. Miałam klientkę, która pokazywała mi taką chyba pomadkę (w takim opakowaniu) i szukałam odpowiednika w tej właśnie serii. Myślę, że trafiłam, bo z tego katalogu zamówiła 2 kolejne o tym samym odcieniu.
justys1719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 20:40   #3044
wskazówka
Zakorzenienie

Czy przez cały katalog są te same kosmetyki za przesyłkę czy zmieniają się?
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 21:53   #3045
Natalie24
Rozeznanie

Przez cały katalog są te same kosmetyki. Swoją drogą w k12 dali marny wybór. Jeśli nie dobiję do 80pp to wolę zapłacić za przesyłkę. Emalia do paznokci to raczej zbędny gadżet, bardzo średni kosmetyk, a z kolei korektor pod oczy to największe dziadostwo jakie w ofercie ma oriflame. Dziwię się, że on jeszcze jest w sprzedaży.
Stary 2013-08-04, 22:05   #3046
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Czy przez cały katalog są te same kosmetyki za przesyłkę czy zmieniają się?
W piątek albo sobotę w ostatnim tyg katalogu będzie wybór z 4 produktów (z tego i następnego katalogu).
Stary 2013-08-04, 22:25   #3047
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
W piątek albo sobotę w ostatnim tyg katalogu będzie wybór z 4 produktów (z tego i następnego katalogu).
W sobotę na pewno są 4 do wyboru.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Natalie24 Pokaż wiadomość
Przez cały katalog są te same kosmetyki. Swoją drogą w k12 dali marny wybór. Jeśli nie dobiję do 80pp to wolę zapłacić za przesyłkę. Emalia do paznokci to raczej zbędny gadżet, bardzo średni kosmetyk, a z kolei korektor pod oczy to największe dziadostwo jakie w ofercie ma oriflame. Dziwię się, że on jeszcze jest w sprzedaży.
Mam podobne zdanie na temat wyboru produktów zamiast opłaty. Wiem, że zamówienie będę robić na koniec katalogu, bo w 80 PP nie wierzę.
Stary 2013-08-06, 13:46   #3048
kamcioszka
Raczkowanie

A jest któraś z Was w Klubie Optimals? Opłaca się? Możecie zdradzić jakie mniej więcej Ori proponuje rabaty?
kamcioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 14:17   #3049
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamcioszka Pokaż wiadomość
A jest któraś z Was w Klubie Optimals? Opłaca się? Możecie zdradzić jakie mniej więcej Ori proponuje rabaty?
Niektóre produkty kupuje się taniej, przejrzyj katalog, będzie zaznaczone. Na maila przychodzą Ci dodatkowe kody na niższe ceny wybranych produktów. Za zarejestrowanie określonych ilości kart optimals dostawało się produkty za 1 zł. Mój sponsor się z tym bawił, ale patrząc na to ile jest zamieszania co katalog z mailami z kodami na razie nie żałuję nie jestem, zresztą i tak mi klientki nic z serii optimals teraz nie kupują, zrobiły zapasy ze starej serii.
Stary 2013-08-07, 14:14   #3050
yls
Zadomowienie

Lokalizacja: miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, na Górnym Śląsku
GG do yls

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
dla mnie pachnie jak Freya
a dla mnie niestety nie
A Freyę uwielbiałam.
Mi to pachnie lekami jak Amol, albo coś
Stary 2013-08-07, 22:24   #3051
joasia_08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamcioszka Pokaż wiadomość
Ja w klubie jestem troche przez przypadek, potrzebowalam kremow, wiec je kupilam i akurat zalapalam sie na karte jakis wiekszych korzysci nie widze, bo malo produktow kupuje z serii Optimals, ale ostatnio trafila sie fajna oferta z samoopalaczem w spray'u za 9,9zl szkoda bylo nie skorzystac jesli i tak masz cos kupic za 49,9, to polecam, ale zeby specjalnie dobijac, to nie wiem czy warto...
joasia_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:49   #3052
kamcioszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joasia_08 Pokaż wiadomość
Ja w klubie jestem troche przez przypadek, potrzebowalam kremow, wiec je kupilam i akurat zalapalam sie na karte jakis wiekszych korzysci nie widze, bo malo produktow kupuje z serii Optimals, ale ostatnio trafila sie fajna oferta z samoopalaczem w spray'u za 9,9zl szkoda bylo nie skorzystac jesli i tak masz cos kupic za 49,9, to polecam, ale zeby specjalnie dobijac, to nie wiem czy warto...
Mojej mamie akurat skończyła się cała seria, więc zamówiła wszystko w 11 katalogu Z tego co patrzyłam to faktycznie Karta Optimals nie przynosi za dużych korzyści
kamcioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:01   #3053
Natalie24
Rozeznanie

Czasem można coś kupić taniej, nie tylko z serii optimals. Ostatnio był samoopalacz za 9,90. Dwa razy mogłam też kupić krem pod oczy seeing is believing za 9,90. A poza tym często są toniki czy żele dużo tańsze. Akurat tych z optimals używam stale. W sumie czasem coś fajnego taniej można mieć.
Stary 2013-08-08, 15:49   #3054
Natalie24
Rozeznanie

Co sądzicie o tym nowym kremie na dzień optimals na przebarwienia? Miała któraś z nim do czynienia i czy zadziała on cokolwiek na przebarwienia?
Stary 2013-08-08, 18:12   #3055
yls
Zadomowienie

GG do yls

Dziewczyny, czy po kremie BB też Wam się twarz świeci jak bombka choinkowa?
Ja rozumiem efekt rozświetlenia, ale toż u mnie to przesada..
Nie wiem czy to przez te upały, ale po podkładzie Everlasting takiej akcji nie mam..
Stary 2013-08-08, 19:36   #3056
justys1719
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yls Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to przez te upały, ale po podkładzie Everlasting takiej akcji nie mam..
Ja nie używałam jeszcze tego kremu ale słyszałam od dziewczyn, że te które mają tłustą cerę to faktycznie się świecą.
justys1719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 21:19   #3057
yls
Zadomowienie

GG do yls

mam skórę mieszaną i chyba w tym tkwi i problem i odpowiedź. Szkoda.
Jakoś go zużyję, bo kupiłam w pakiecie 3 za 33 zł, więc oddać 1 szt nie mogę, ale coś czuję, że się chyba nie polubimy :/
Może zimą..
Stary 2013-08-09, 10:04   #3058
joasia_08
Rozeznanie

Cytat:
Mi tak samo sie swieci! Jakbym smalcem sie posmarowala, zwlaszcza na czole i nosie... Ale jak bylo chlodniej nie mialam takiego problemu, wiec mam nadzieje ze na jesien problem minie
joasia_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:06   #3059
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
mam skórę mieszaną i chyba w tym tkwi i problem i odpowiedź. Szkoda.
Jakoś go zużyję, bo kupiłam w pakiecie 3 za 33 zł, więc oddać 1 szt nie mogę, ale coś czuję, że się chyba nie polubimy :/
Może zimą..
A cały pakiet można zwrócić?
Stary 2013-08-09, 13:08   #3060
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

Dziewczyny, dostałyście już informacje o katalogu 12? Zwykle było w czwartki, a teraz nie mam na mailu. A wy?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości