Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 10:20   #4471
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No, ale właśnie pisze, że moje są bolesne

Macie moje 112 cm
pokaźny a ja mam tylko 10cm mniej
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:27   #4472
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:

Macie moje 112 cm
wow! u mnie 102-103 ale od kilku dni mam wrazenie ze mi zmalal

wstawie swojego jak wroce do domu, bo jade kupic kieliszki na prezent slubny

a w szczecinie 18 stopni, ja ubrana w spodnie i bluzke z dlugim rekawem
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:28   #4473
ewacia85
Wtajemniczenie

pomimo moich chęci do pieczenia normalnie mycie mebli i odkurzanie to nie dla mnie ... do tego nie mogę się cały tydzien zmobilizować a patrzec nie mogę na meble kuchenne niech to ktoś za mnie zrobiiiiiii!!!!!!!!!
Stary 2013-08-09, 10:28   #4474
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cze! Wstałam przed 10!

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Witam.....po 10 mam wizytę u gina....boję się strasznie!!! trzymajcie kciuki, żeby się okazało, że maleńka przybrała na wadze...chciałabym żeby jeszcze posiedziała w brzuszku
Na pewno przybrała

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
nam na SR położna mówiła żeby na pobranie krwi kobieta w ciąży nie jechała cąłkowicie na czczo, tylko po lekkiem śniadanku, że nie ma to wpływu na wyniki , mnie czeka pobranie w poniedziałek
Mnie mąż zawiózł w poniedziałek. Byłam na czczo, ale w aucie w drodze powrotnej wsunęłam kanapkę, którą robiłam przed wyjściem. Już gorzej było mi w nocy wytrzymać 6 godzin bez sikania

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
olśniło mnie że ja już w 30 tc

Cytat:
idę do garów, dzisiaj krokiety z kapustką i może sobie farsz miesny na pierogi z przygotuję na jutro
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
a ja dziś nie mam pomysłu na obiad ale ja robię dopiero na około 21:20, bo wtedy D. wraca z pracy
Ja zaplanowałam carbonarę

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dzisiaj urodziła moja koleżanka, która miała tp 1 dzień przede mną. Już leżała od kilku dni w szpitalu,bo jej brzuch twardniał. No i ta jej mała waży aż 2700 g (jak na ten tydzień to sporo no nie? ) i 10 pkt.
No cóż, moja jest za mała na rodzenie, ma siedzieć w środku bo muszę ją utuczyć

dodam jeszcze,że to ta dziewczyna co wam kiedyś pisałam-nowa laska kolegi na imprezie myślała,że ona ma tp już tuż tuż, a to było ze 3 tygodnie temu
Mój tydzień temu w 33/34 tc. ważył 2628 g Zobaczymy, ile będzie w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
hihi co do prasowania to też tak robiłam na najniższy poziom i dupcia na fotelu
Ja ostatnio sprasowałam się na stojąco Nie można tak?

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
haaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!j eszczez nie ma 10 a ja mam gary umyte, ziemniaki na obiad obrane , pranie poskładane i placek ze śliwai w piekarniku to teraz mogę łóżka pościelać...normalnie jestem z siebie dzisiaj dumna i jeszcze mnie nachodzi żeby zrobić placek z malinami i galaretką ale niechce mi sie iść zbierać malin bo tam slonca za dużo
Wow! Ewacia, jesteś moją boginią

Cytat:

Macie moje 112 cm
No, Matall, to już konkretny apartamentowiec

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
witamy w 37tc

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:32   #4475
t_89
Zakorzenienie

Mialam robic placka ale w moim osiedlowym sklepie nie ma smietany 30 ;/ i koniec po placku. Ale zrobilam kotlety z kurczaka i sera dla TZ
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:33   #4476
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:

Macie moje 112 cm
Jaki duży
Mnie powiększył się obwód brzucha przez tydzień o 3 cm. Ale faktycznie widać że urósł

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Witam w 35 tc

Wczoraj byłam u gin, wszystko z małym ok, wszystko sie trzyma, ktg dobre.

U mnie dalej zimno, tylko 16 stopni.
Super, że z Malutkim wszystko dobrze

Jaki smoczek kupić? Lateksowy czy silikonowy? Z tego co czytałam to chyba lepszy ten silikonowy? I chyba lepszy z takim prostym dziubkiem http://www.google.pl/imgres?q=smocze...12&tx=79&ty=54 , a nie z takim http://www.google.pl/imgres?q=smocze...24&tx=71&ty=92 ?
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:33   #4477
Figulina987
Zadomowienie

Hip hip hura

nie ma słońca

w końcu się trochę wyspałam

Ladan - powtórzę się za dziewczynami, ale też uważam, że "dobre rady rodziny" należy traktować trochę z przymrużeniem oka. Czemu zakładają że nie dasz sobie rady? Będziesz mamą, a to na pewno dodaje mobilizacji i sił jak czujesz, że chcesz być z D. - to nie jedź. Do mamy możesz pojechać w każdej chwili, ale najpierw spróbujcie się "oswoić" z nową sytuacją razem

Ja mam całą rodzinę pod nosem i powiem szczerze, że nie wiem co gorsze każdy mi doradza, każdy chce przyjść do szpitala, każdy wie najlepiej, a ja już mam serdecznie dość

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
sprawdzilam i ja za moje zaplacilam 5,40 euro + przesylka ale robilam wieksze zakupy w aptece internetowej i przesylka byla gratis, nie wiem tylko ile by wyszla przesylka do pl..
O, dziękuję, przydatne info, bo nie wiem, czy się z małżem do Zgorzelca nie przejedziemy, to przy okazji może zakupimy te kropelki na szelki wypadek

Agabuuuu - za wizytę. Ja nie wiem co Ci lekarze tak straszą... ja nawet nie wypytuję dokładne o wszystkie wymiary, znam tylko wagę, bo jak się dobrze czuję to nie chcę powodów do zmartwień...

Asiek89 - silna z Ciebie dziewczyna i na pewno będziesz super mamą

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Dalej nie wiem,co z mieszkaniem... babka miała dać dziś znać,ale nie przyjechała do agencji i musmy czekac do jutra... jest jeszcze jedna rodzinka,która wpłaciła pieniądze,także będzie 'konkurs' :/

Wykituje do jutra
dasz radę wiem, że Ci zależy, ale jak nie ten to na pewno inny domek na Was czeka

Dirty - fajnie, że już coraz lepiej u Was
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:34   #4478
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Za krzywą cukrową 75g (po 2h) + toxo płaciłam 37zł Chyba jakiś majątek to nie był... Powiem Wam, że mi to nawet bardzo smakowała ta glukoza Mogłabym jeszcze

Idę Was nadrobić

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:35   #4479
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A ty bliźniaków nie masz? ;-)
A nie wiem, czytałam z kom i wydawało mi się, że pisałaś o samym twardnieniu.
Mało słyszałam z bliższych historii o rodzeniu poza szpitalem ( tzn auto, dom itp), więc raczej bym się nie bała aż tak
Dużo osób mnie o to pyta
A mam wrażenie, że mam ośmiornicę w brzuchu, ale oby nie! Nie jestem przygotowana na bliźniaki

No właśnie ja mam bolesne te skurcze, wiem, że porodowe bolały bardziej, ale skoro teraz często boli, to może uznam, ze to nie to

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:36   #4480
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Dzisiaj urodziła moja koleżanka, która miała tp 1 dzień przede mną. Już leżała od kilku dni w szpitalu,bo jej brzuch twardniał. No i ta jej mała waży aż 2700 g (jak na ten tydzień to sporo no nie? ) i 10 pkt.

dodam jeszcze,że to ta dziewczyna co wam kiedyś pisałam-nowa laska kolegi na imprezie myślała,że ona ma tp już tuż tuż, a to było ze 3 tygodnie temu
Gratki

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

i oczywiście witam was serdecznie U mnie dziś chłodniej, idzie wytrzymać wczoraj robole zrobili co mieli zrobić, ale pojawił się kolejny problem. Mamy wyciek gazu z pieca, wczoraj panowie z pogotowia gazowego zakręcili kurek i gazu nima musimy wzywać majstra zeby uszczelnił, więc kolejna kasa nieplanowan. eh. w domu rozpierdziel, tż chce odmalować salon, jadalnię i kuchnię po robolach, i uwaga: chce to zrobić dziś do jakiejś 22, bo o 23 przyjeżdżają jego rodzice, a moi teściowe i nie chce zeby ojciec mu pomagał
no to w sumie tyle
Masz prusaki? To nie dobrze jak sie ma robole...

DIRTY sliczna cora. Nadal trzymamy kciukithumbup:

A teraz was wkurze... zmarzlam w nocy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:37   #4481
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
pochwal się łóżeczkiem

więc się chwalę :P http://allegro.pl/show_item.php?item=3429556019 żyrafkę wzięłam
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:39   #4482
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość

Za krzywą cukrową 75g (po 2h) + toxo płaciłam 37zł Chyba jakiś majątek to nie był... Powiem Wam, że mi to nawet bardzo smakowała ta glukoza Mogłabym jeszcze

Idę Was nadrobić

poodkurzałam ale meble sobei chyba daruje w kuchni ... jedynie może jeszcze sie zmogę kurze pościerać i git...lece na kawkę do mami i siostry bo koleżanka przyjechała z coreczką i musze jeszce w Adiego danio wmusić
Stary 2013-08-09, 10:41   #4483
teacherka
Zakorzenienie

GRATULACJE dla świeżo upieczonych Mamusiek
Kropla Madzia

Dirty, śliczna Twoja Lilunia!
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:44   #4484
angelikada
Wtajemniczenie

a ja tak w ogóle witam się w 30 tygodniu

ale to leci a u mnie w nocy burza była wiec dzisiaj już troszkę lepiej na dworze i przy oknie otwartym fajny chłodek wlatuje do domu
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:44   #4485
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013

Cytat:

A mi twardnieje co kilkanaście.minut cały dzień, do tego boli (ale od krzyża) i co? Szyjka długa i zamknięta, ja nie wiem, jak urodze, jak moja szyjka ani drgnie na to wszystko. Chyba będzie jak.poprzednio

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To ja zaliczyłam parę bolesnych długich twardnień, ale niby szyjka na swoim miejscu rozwarcia nie ma.Nikt mi nie wytłumaczył dlaczego boli.Boję się, że niby wszystko ok, ale jak sie zacznie to sie przecież w ciągu nawet kilku godzin może zmienić.

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2013-08-09 o 10:46
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:44   #4486
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a o to chodzi...
no coś za coś, VAT podnieśli ale dali roczny macierzyński, budżet z gumy nie jest

i wydłużyli wiek emerytalny do 67 lat
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:44   #4487
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
ponoc lezenie na lewym boku i zero ruchu przynosi efekty :P ale nie wiem ile w tym prawdy a ile madrosci ludowych :P mi 3 tyg lezenia w szpitalu poszlo glownie w dupsko..nie wiem na ile z tego zalapal sie moj Bartus
aha, sposób trudny

Cytat:
Jak milo zasiąść rano do śniadanka i przeczytać tak cudowne słowa

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Witam.....po 10 mam wizytę u gina....boję się strasznie!!! trzymajcie kciuki, żeby się okazało, że maleńka przybrała na wadze...chciałabym żeby jeszcze posiedziała w brzuszku

daj koniecznie znać po
Stary 2013-08-09, 10:45   #4488
logoasia
Zakorzenienie

agusia no majątek to nie był

nena tak dokładnie prusaki
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:45   #4489
t_89
Zakorzenienie

to znowu ja
HELP ME
ten czy ten lepszy;/
chyba ten lateks?

http://allegro.pl/materac-lateks-60x...432964000.html
http://allegro.pl/materac-do-lozeczk...405164111.html
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:45   #4490
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
hello

i nas pan pogodynek oszukał....... żadnego deszczu, nawet odrobinki.... w nocy było około 20 stopni to pootwierałam prawie wszystkie okna aby tylko zasnąć... a teraz się dosłownie roztapiam......

idę pod prysznic...
bo ten chłód jest u mnie
Cytat:
BTW dwa dni temu mój ponad 80 letni dziadziu pojechal do salonu tmobile żeby mu zablokowali jakieś sms które mu przychodzą i zżerają kasę z konta . Babka mu powiedziała że nie można tego zablokować i wcisnęla mu smartfona w mixie-jakś lg dotykowy(umowa na dwa lata). DZiadziu miał problem z opanowaniem prostego tel (wiadomo wiek) a tu babka mu dotykowy wcisnęła (dzidziu przekonany że umowe ma na 6 miesiecy i tel wartośći 800zł no najmniej mu babka powiedziała ze może zaniego 500zł wziąc) a g...prawda bo umowa n a2 lata i tel o wartośći 250-300zł. Dziadziu się tylko denerwuje bo nie umie nawet go włączyć ( na dodatek nie ma kciuka bo ma urwany)
Dzwoniłyśmy do Tmobile żen=by anulować umowe no ale niby nie można więc chociaż jkaiś aneks żeby miał mu wymienili na zwykły tel a nie dotykowy ale babka sie upiera że bardzo dobrze mu doradziła Tyle ze z tego co ona mu doradzała to dziadziu może z 1/3 zrozumiał....ehhhh..... nie mają ludzie litośći ...szkoda mi dziadzia ale już nie wiemy co mu doradzić
masakra. Jak tak można ??
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
a ja dziś nie mam pomysłu na obiad ale ja robię dopiero na około 21:20, bo wtedy D. wraca z pracy
a ja dziś obiadu nie muszę robić. HA !
Cytat:

Macie moje 112 cm
śliczne te Twoje 112 cm

Ja już po wizycie. Boże jakiego mam pięknego gina Jak z obrazka.

Szyjka nieskrócona, twarda, i zamknięta. Powiedział, że twradnienia sa zależne od mojej budowy.

Wyniki badań w porządku, oprócz hemoglobiny, krwinek czerwonych i hematorkytu. Przepisał mi żelazo 100 mg, a ja mu mówię, że biorę 160 mg teraz i nic. Kazał brać 200 mg. Jak mi nie pomoże to będę dostawać zastrzyki chyba.

Wyniki glukozy ok.
Od maja przytyłam całe 0,5 kg. Więc jestem 5 kg na plusie.
Serduszko malucha bije prawidłowo.

LADAN prosze o wpisanie wizyty na 6 września g.11.15.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:47   #4491
papalinka83
Zakorzenienie

Ale dzisiaj przyjemny chłodek, a teraz zmierza na wschó Polski także ten - do wszystkich dzisiaj dotrze

Shure - Julek na pewno urośnie, nie martw się

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Tak po prawdzie to zwykle wanienki kosztują podobnie, ale akurat ta z Ikei ma na spodzie te gumki antypoślizgowe, co wydaje mi się bardzo praktyczne
.
Mi też się wanienka z Ikei spodobała, tylko się waham, bo chyba jednak byśmy chcieli na stelażu. Ale bardzo solidnie wygląda

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Ze mnie też żadna piwoszka ale jak na dworze takie temperatury to chce mi się tego piwa,że szok
Piiiwoooo
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przepraszam że się nie odnoszę... Wrocilam do lekarza i jestem zalamana Nie mogę się uspokoić, synek chyba to wyczuwa bo ciągle kopie... W 34 tc wyszła waga tylko 1560g, a to oznacza że przez ostatnie 3 tygodnie przybrał tylko 120g Wszystkie wymiary są co najmniej 3 tygodnie do tyłu... Kiedyś wyszły słabsze przepływy, później lekarz je kontrolował i niby wszystko było w porządku... Jutro mam się zjawić o 9.00 w szpitalu i wtedy lekarze dokładnie zbadają mnie i małego i zadecydują co dalej. Jak pytałam lekarza na kiedy się umawiać na kolejną wizytę, to powiedział, że się nie umawiać bo nie wiadomo czy będzie, możliwe że cała ta sytuacja skończy się cc Jestem załamana, nasz synek jest jeszcze taki malutki Nie mam głowy żeby pakować sobie torbę, a co dopiero przygotowywać torbę dla dziecka w razie ewentualnej cesarki
Pszczoua - oby wszystko dobrze się skończyło. Najważniejsze, że będziesz pod dobrą opieką

Ladan - Myśl pozytywnie i nie słuchaj "dobrych" rad. Jak faktycznie będzie sytuacja, że będziesz chciała pojechać do Tarnowa, to pojedziesz, ale nie ma co się martwić na zapas. Wiele z nas nie ma na miejscu rodziców i wiele też kończy remonty. Jakoś damy radę
Cytat:
nam na SR położna mówiła żeby na pobranie krwi kobieta w ciąży nie jechała cąłkowicie na czczo, tylko po lekkiem śniadanku, że nie ma to wpływu na wyniki , mnie czeka pobranie w poniedziałek
Ja o tym wiem, ale robiłam oprócz morfologii też tarczycę, a endo się upiera, że pobranie przed tabletką, a tabletka na czczo, więc... Ale mąż mnie zawiózł i odwiózł więc spoko. Kiepsko się coś czuje, podbrzusze mnie pobolewa od kilku dni, zwłaszcza w nocy i jakaś taka słaba jestem. Idę chyba zrobić kawę, żeby podnieść ciśnienie

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:48   #4492
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Jaki smoczek kupić? Lateksowy czy silikonowy? Z tego co czytałam to chyba lepszy ten silikonowy? I chyba lepszy z takim prostym dziubkiem http://www.google.pl/imgres?q=smocze...12&tx=79&ty=54 , a nie z takim http://www.google.pl/imgres?q=smocze...24&tx=71&ty=92 ?
Ja do uspokajania mam smoka Lovi 0-3 m. silikonowego. Do butelki avent mam silikonowy, a do butli Nuka i silikonowy i lateksowy (właśnie podobny do tego z drugim zdjęciu).

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:48   #4493
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
a ja tak w ogóle witam się w 30 tygodniu

ale to leci a u mnie w nocy burza była wiec dzisiaj już troszkę lepiej na dworze i przy oknie otwartym fajny chłodek wlatuje do domu

Cytat:
więc się chwalę :P http://allegro.pl/show_item.php?item=3429556019 żyrafkę wzięłam
i po bóluśliczne!
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:49   #4494
misia332
Zakorzenienie

Aha co do bólu nóg pan doktor powiedział, że mam jeść banany i pić dużo mleka. Poza tym jest gorąco, więc też może dlatego boleć.

Także czarna nie tylko u Ciebie naturalne metody królują.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:49   #4495
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
nie mogłam jeszcze odejść od kompa, póki nie przeczytałam o narodzinach Lilki tutaj na forum, dziewczyny dziękuję Wam za wszystkie kciukasy, za każde myśli, za wsparcie i gratulacje...ja te strony wydrukuję i wepnę do albumu, niech córka za x lat zobaczy ile emocji wzbudziła i jak ciepło została przywitana

Urodziła się dokładnie w 32t6d, my tu liczyłyśmy, że to 33tc, w szpitalu 32, bo chodzi o skończone pełne tygodnie.

No, a teraz moge spokojnie pójść odciągać mleczko
Witaj i sie trzymaj
Stary 2013-08-09, 10:49   #4496
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
olśniło mnie że ja już w 30 tc

Cytat:
dzięki dziewczyny za rady wczoraj dzwoniła siostra do rzezcnika to powiedział ze w przypadku t-mobile to jedynie prosic na litosć o aneks żby tel wymienili i tyle.... ehhh co za baba takiemu dziadziusiowi wciska dotykowy tel ciul z umową bo wcześniej tez taką miał ...trzeba bedzie ten tel sprzezdać i kupić mu na guziki
aż niecenzuralne słowa się cisną na język jak się slyszy o tym, jak sprzedawcy naciągają starszych ludzi bezczelne to i chamskie po prostu!!! Może spróbujcie powalczyć coś w tym salonie na miejscu, jakąś awanturę zrobić czy coś, a jak nie to faktycznie trzeba będzie dziadziusiowi kupić normalny telefon dopasowany do jego wieku i potrzeb.

Cytat:

dla koleżanki i dużo zdróweczka dla malutkiej

Cytat:
Macie moje 112 cm
jaki już duży i śliczniutki!!!!

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Witam w 35 tc

Wczoraj byłam u gin, wszystko z małym ok, wszystko sie trzyma, ktg dobre.

U mnie dalej zimno, tylko 16 stopni.
za kolejny tydzień i wizytę!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
witamy w 37tc

Cytat:
bardzo mi się podoba Też skłaniamy się ku żyrafce
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:50   #4497
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
ponoc lezenie na lewym boku i zero ruchu przynosi efekty :P ale nie wiem ile w tym prawdy a ile madrosci ludowych :P mi 3 tyg lezenia w szpitalu poszlo glownie w dupsko..nie wiem na ile z tego zalapal sie moj Bartus
)
No ja to w szpitalu schudłam
Stary 2013-08-09, 10:50   #4498
passion80
Zakorzenienie

ja się witam w 31tc, kolejny tydzień do przodu
Stary 2013-08-09, 10:51   #4499
policzanka
Wtajemniczenie

Hej !i ja po wizycie.Standardowa była.Tylko zmierzenie tętna dziecka i badanie na fotelu.Szyjka dluga,zamknieta-czyli ja napewno w najblizszym czasie nie rodze.

Zmierzylam brzuchol i sie okazuje ze ja chyba giganta mam w srodkucałe 141 cm(!!!)chyba rekord na forum?
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:51   #4500
papalinka83
Zakorzenienie

Dirty - oby Lila jak najszybciej osiągnęła 2 kg i wyszła do domciu

Ewacia - co do dziadka - to jest to oburzające, zawsze mnie to strasznie irytuje, jak się wciska kit starszym ludziom. Jak nie wstyd tym sprzedawcom normalnie
A w ogóle to jak czytam o twojej aktywności to nie mogę wyjść z podziwu, bo ja nawet taka przed ciążą nie byłam Normalnie szacun

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości