|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Ja też jestem bez tyłkowa, ale szeroko-biodrzasta i szczerze i tak się sobie podobam bo tego raczej nie zmienię. Mogę jedynie pracować na tym by nie wisiały mi dwa flaki i wszystko było w miarę uniesione. Czasem wystarczy odpowiednia bielizna i krój spodni (przynajmniej u mnie )
|
|
|
|
|
#1322 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42182456]Ja myślę, że takie ćwiczenia na wzmocnienie brzucha na pewno nie zaszkodzą. Zawsze można spróbować
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Kasia zrobiłam te ćwiczenia i poczułam każdy mięsień, do tego się nieźle zgrzałam, pewnie będzie bolało jutro W ogóle już nie mam kondycji [/QUOTE]pewnie można spróbować ![]() o kurczę,strach zaczynać ![]() Cytat:
i tak źle i tak nie dobrze![]() Cytat:
![]() no właśnie u mnie też odpadają przysiady i w ogóle ćw obciążające kolana-nie wiem co można robić na pupę, aby ją uwydatnić... oj,każdemu zdarza się gorszy dzień, przytulam nie smutaj
|
||
|
|
|
#1323 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Rób, rób To bardzo przyjemne ćwiczenia |
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42183341]Gdyby to wszystko było takie proste
Ja też jestem bez tyłkowa, ale szeroko-biodrzasta i szczerze i tak się sobie podobam bo tego raczej nie zmienię. Mogę jedynie pracować na tym by nie wisiały mi dwa flaki i wszystko było w miarę uniesione. Czasem wystarczy odpowiednia bielizna i krój spodni (przynajmniej u mnie )[/QUOTE]Ja wiem, że to nie jest proste, bo gdyby było to każdy by miał idealną figurę i w ogóle. Pewnie nigdy nie będę mieć super pięknego tyłeczka, ale chciałabym chociaż odrobinę go przybliżyć do ideału. Poszukam czegoś fajnego i do roboty. ![]() Też jestem szeroko-biodrzasta i nie lubię tego, no ale z tym to juz kompletnie nic nie mogę zrobić wiec zostaje sie tylko z tym pogodzić. Cytat:
Rano jakos mnie załamało, ale już mi trochę lepiej. Do wieczora pewnie mi przejdzie.
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-08-09 o 12:57 |
|
|
|
|
#1325 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42183562]Taka już nasza uroda
[/QUOTE]Wiem. I znając mnie gdybym miała wąskie biodra to też bym narzekała. Wyczytałam, że na pośladki pomaga pływanie. Szkoda, że nie mam jak na basen jeździć bo czasu brak. :/ No i unoszenia bioder ( http://www.youtube.com/watch?v=0CA_mwTFw_o ) a to chyba nie powinno szkodzić na kolana. Więc może popróbuję.
|
#1327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tu głównie działasz pośladkami i udami, spróbuj
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42183759]Ja codziennie robię podnoszenia bioder
Tu głównie działasz pośladkami i udami, spróbuj [/QUOTE]Spróbuję. Do tego będę musiała dorzucać jakieś filmiki z YT i może się uda coś z nimi zrobić.
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduję 36 minut ostrych cwiczeń
Pot napływa do oczu, zaraz lecę pod prysznic Cytat:
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja po 6 wstałam, już po malinach i spokój uff zaraz wezmę się za ćwiczenia, co by się dwa razy nie myć już Dziewczęta za Wasze ćwiczenia w pełni zmotywowany wątek fajnie tak poczytać aż samemu się nabiera ochotki na ćwiczenia
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miał większe cycki ode mnie kiedyś A teraz widuję go na basenie to widac fałd skóry w okoliach pod pępkiem, która wisi, to samo piersi, pod sutkami mu wisi. Ale wydaje mi się, że on to zniweluje ćwiczeniami.Ale przeciez Tobie Madziu nie widać aby było za dużo skóry.. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1332 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczeniaCytat:
kiedyś chodziłam na zarobek na maliny,oj w taki upał to... |
|||
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym wrzuciła zdjęcie np w pozycji pompki to mogłybyście się przerazić I ani trochę sobie tego nie wymyśliłam niestety, chciałabym bardzo, żeby to było tylko takie zwykłe, babskie narzekanie Aktualnie jest to mój największy, a właściwie to chyba już jedyny kompleks, jeśli chodzi o wygląd.Myślałam dużo o siłowni, ale ja mam taki charakter, że sama tam za żadne skarby nie pójdę ![]() Tulipan, a Ty co dobrego dzisiaj znowu gotujesz? ![]() Lecę do Klubu
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-08-09 o 13:48 |
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
w tamtym roku było więcej, jak nie będzie padać to uschną, wszędzie susza niestety
|
|
|
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja poćwiczę wieczorkiem zabiorę się chyba za No More Trouble Zones z Jillian, bo trwa godzinkę
|
||
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klopsiki uduszone z pieczarkami i papryką, kasza jaglana i sałatka z pomidora i cebuli z jogurtem
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
melduję killera, jestem po zimnym prysznicu, to jest to
idę zaraz coś na obiad sobei zrobić, potem hh, a o 22 jadę na potupajkę
|
|
|
|
#1338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo na tygodniu tak? ![]() Cytat:
ale kurdę ja mam podobnie, tylko z tłuszczem w przeciwieństwie do Ciebie, jak stoję, jeszcze ja często chodze z lekko napiętym brzuchem to widać zarys mięśni i to nawet taki solidny, ale jak się albo czegoś najem, albo usiądę to az się wylewa.. nie lubie tego widoku, mam ten tłuszczyk w dolnej części brzucha, pod pępkiem, coś jakby oponka i czytałam oraz słyszałam, że ten tłuszcz jest tylko możliwy do zlikwidowania poprzez siłowy trening.. Na który ja nie mam jak chodzić, bo mówiłam, że u nas siłowni nie ma.. topię się dziewczyny, poszłam do sklepu i wróciłam cała mokra.. dobrze, że od jutra ochłodzenie ma być |
||
|
|
|
#1339 | |
|
Rozeznanie
|
Heloł
nawet w żakiecie wyszłam do pracy W pracy zapiernicz, dopiero mam chwilę, ale od poniedziałku urlopik Tulipan ale masz pyszny obiadek ja myślę co by tu dzisiaj upichcić... Co do szerokobiodrzastych... może i macie lepiej, ja mam umiarkowane biodra, może nawet dość wąskie (chociaż tyłek wielki), ale przez taką budowę uda mi tyją "do wewnątrz", wiecie o co chodzi? żeby mieć jakąkolwiek przerwę między nogami to nie wiem ile musiałabym ważyć. Na chwilę obecną to bym nawet spódnicy na gołe nogi nie ubrała, bo by mi się uda poobcierały masakra, nienawidzę tego ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Później się tam przejdę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czipsy mi wpadły
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weekend zaczynamy hahaskubana zarys mięśni
|
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straciłam poczucie czasu.. ![]() No na brzuchu widac mi mięśnie, na basenie paraduję dostojnie bo widze, że ludzie czasami spoglądną ale mimo wszystko dużo tłuszczu tam jeszcze jest. A uda to i mi się trzęsą, rok temu miałam wszystko takie ''zbite'' a teraz? kichamuszę zmienić podpis, boo.. bo zgrzeszyłam bułą czyli jak zawsze z moich postanowień wychodza nici, ile razy próbuję nie zjeść tego pieczywa, to kuźwa zawsze grzeszę i nie wytrzymuję. To już słodycze wyrzuciłam z jadłospisu, ale pieczywa nie potrafię
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-08-09 o 15:55 |
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
moja aktywność na wizażu będzie teraz mniejsza
więc szybko zamelduję tylko małego kaca, wagę w miejscu i rolki ![]() trzymajcie się!
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dżo ja jakoś dałam radę, nie tęskniłam zbytnio, ale teraz mam ochotę na lodzika ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- piję zimnego radlera z limonką jejciu, jaka duchota
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Aga napiszę w klubie
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorem wybywam na gryla
strzelę sobie ze 2 browarki, tak na spokojnie, coby przed jutrem nie szaleć zbytnio
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() dziś miałam pogrzeb dziadka. dodatkowo okazało się, że zmarła moja ciocia i jej pogrzeb był, wczoraj dwa pogrzeby dzień po dniu... ciężko to przeżyć. co do diety to nawet nic nie mówię, jem nieregularnie i nie mam w ogóle siły, ta sytuacja mnie wykończyła psychicznie i próbuję się zebrać w sobie...
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Choco trzymaj się, czas zagoi rany
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
może zjem tam grillowaną pierś z kurczaka jak mnie głód najdzie
a jak nie, to będę tylko sączyć piwka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Ja też jestem bez tyłkowa, ale szeroko-biodrzasta i szczerze i tak się sobie podobam bo tego raczej nie zmienię. Mogę jedynie pracować na tym by nie wisiały mi dwa flaki i wszystko było w miarę uniesione. Czasem wystarczy odpowiednia bielizna i krój spodni (przynajmniej u mnie
)

W ogóle już nie mam kondycji
[/QUOTE]
(No może bez tego alkoholu
nie smutaj
gdyby nie to już dawno byłabym w pełni zadowolona ze swojego wyglądu.

miał większe cycki ode mnie kiedyś

więc szybko zamelduję tylko małego kaca, wagę w miejscu i rolki