|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Już sporo wyrzuciłam
Okna poczekają do jesieni :P U mnie deszczyk zawitał ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Dziewczyny naprawdę żadna z Was nie chce autostopem do Barcelony ruszyć? Nie mam pary ;( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Ja tez się biorę za porządki
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
[/COLOR]
Czemu buczysz? Sprzątaj, sprzątaj
|
|
|
|
#455 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
Heeeej
Cytat:
ooo dzięki, przyda się ![]() no ładną masz o mnie opinię
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Wylicytowałam dwie pary butkow za bezcen
![]() zwariowac dzisiaj idzie..
|
#457 |
|
Imperatorowa Undi I
|
![]() Hej Śląsk, hej Śląsk, hej Śląsk ![]() fooootyyyy ![]() why?
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=3425043726 musze kolor wybrać
w sumie albo czarne albo szare chcę ale 5 zł![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=3434171688 15 zł moge jechac na wakacje hmm bo ciezki dzień dzisiaj A jutro wpada przyjaciółka na weekend , i jeszcze musze wstamc rano i ogarnąć chałupę
|
#459 |
|
Imperatorowa Undi I
|
o ja, rzeczywiście mało zapłacisz
no i boskie są
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
to mnie cieszy
![]() ide jutro na zakupyyy bo dzisiaj jednak odpusciłam ciuchalndyy
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#462 | ||
|
Wtajemniczenie
|
To dobrze.
Bo u mnie normalką jest, że jak idę po coś na zakupy to wracam z różnymi rzeczami, ale nie z tym po co przyszłam. ![]() Cytat:
(bo jak mówiłam tchórzem jestem ![]() Cytat:
A ja jutro idę do dermatologa. 'Na starość' coś strasznie mnie opryszczyło, zwłaszcza na plecach. Zobaczymy, może mi coś mądrego poradzi. |
||
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo chętnie bym się wybrała
![]() Cytat:
![]() Dostałam wolne na niedzielę i jadę poszlajać się po Paryżu
|
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No trudno, życie, nawet się za bardzo nie napalałam
|
||
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie by się przydało posprzątać, ale to poczeka...
![]() ładne są ![]() Cytat:
ja się z moją zobaczę dopiero we wrześniu przed swoim wyjazdem na Erasmusa, a ostatnio widziałyśmy się w marcu ![]() miłego buszowania ja nie umiem kupować w lumpach ![]() ojaaa, ale Ci fajnie ![]() a ja jadę odebrać samouczek do rosyjskiego ![]() i się ochłodziło - jest dużo przyjemniej
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Tu nadal słońce, wczoraj miałam nadzieję na deszcz, ale było kilka kropel i tyle. Pralka już pierze, ogarniam ubrania, tyle do wyprasowania, że idzie się załamać, posprzątać do końca muszę... Okna na wrzesień, nie ma co
Jeszcze tylko kuchnia i podłogi, bo w łazience nawet ściany czyste
|
|
|
|
#467 |
|
Kawaii strona mocy
|
Misie, myślałam, że uda mi się wcześniej wejść na wątek i poodpisywać, ale zawaliłam troszku
Więc się teraz żegnam, jutro wyjazd a ja nawet jeszcze nie poprałam ubranek ... do napisania potem
|
|
|
|
#468 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy któraś z Was cwiczyła kiedyś na steperze? Chcę kupić sobie steper http://allegro.pl/stepper-skretny-st...435495845.html
cos takiego jak ten ale poszukam go stacjonarnie (kurier 50 zł ???!!!) boję się, że będę miała po takich ćwiczeniach masywne nogi.... ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- ja to sie chyba za dużo filmów naoglądałam- az mnie ciarki przechodzą na myśl o autostopie
|
#469 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() Masywne? Nie wydaje mi się Kiedyś ćwiczyłam, ale miał kształt takiej półeczki, że na nią się wskakiwało i wykorzystywało do choreografii.
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zadomowienie
|
chyba zaryzykuję ponieważ ćwiczenia z chodakowska juz mi tak obrzydły.... potrzebuję urozmaicenia
ja to sie najbardziej boję porywaczy i zboczeńców. Ale też bym nie chciała zeby ktoś mnie porąbał na kawałki
|
#472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i nigdy nie wiadomo czy rosyjski szubrawiec nie czai się w hiszpańskim cieniu
Edytowane przez pokrzywa Czas edycji: 2013-08-09 o 13:40 |
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież sama nie pojadę, więc w ogóle nie jadę :P <chlip> jeszcze tylko kuchnia, łazienka, przedpokój i pokój i będę miała porządek
|
|
|
|
#474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu! :PCytat:
Cytat:
Cytat:
). choć ja preferuję bieganie z ćwiczeń aerobowych.a Ewy nie lubię. źle wykonuje ćwiczenia i wg mnie jest strasznie sztuczna. z trenerek wolę Jillian Michaels albo Chalene Johson (ta od Turbo Fire :P). No i też nie lubię jej dlatego, że ze swojego fanpage'a zrobiła sektę samych pozytywnych komentarzy i myśli. wszelkie krytyczne (i mówię tu o konstrultywnej krytyce!!!) komentarze lądują w koszu łącznie z banem dla danej osoby na odwiedzanie strony.... także nie podoba mi się takie działania, wręcz zniechęca do osoby Ewy. ale to osobiste odczucia. ![]() a ja załamałam się nerwowo dzisiaj, akademik w Luksemburgu będzie kosztować mnie 400 euro miesięcznie... to rozbój w biały dzień mogłam jechać do Francji, tam akademik 300 -.- póki co wygląda na to, że będe się na Erasmusie żywić marchewkami i suchym chlebem.
|
|
#475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przerobiłam już Jillian Michaels 30 day shred - swietne te zajecia z przyjemnoscią je ćwiczyłam, potem byłam na silce bo mieli wakacyjną zniżkę potem ćwiczyłam chodakowską i podobały mi sie te ćw- mam te nową płytę nie czytam jej stron funpage ani nic- interesuje mnie tylko ćwiczenie. A teraz postanowiłam sama ułozyć sobie program ćwiczeń a co. Steper to będzie gwóźdź mojego programu.a tak z ciekawości to czy za stypendium/kieszonkowe na erasmusie da sie przeżyć?
Edytowane przez pokrzywa Czas edycji: 2013-08-09 o 18:46 |
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
to stypendium to stypendium wyrównawcze, czyli żeby wyrównać poziom życia i obecnie są 3 sfery
Luksemburg należy do tej 2 grupy krajów, co wydaje mi się dość idiotyczne, bo jednak jest jednym z droższych krajów w Europie (choć pewnie to, że nie ma najwyższego styp wynika też z tego, że jednak mało Erasmusów wybiera Luks jako cel ), kraje grupy 1 to Słowacja, Czechy - te blisko Nas, natomiast do krajów grupy trzeciej należy Skandynawia, Francja, Szwajcaria ![]() i to czy da się wyżyć za takie pieniądze to zależy od kraju i miejsca docelowego... moja przyjaciółka była we Francji, ale mieszkała w Opactwie Cluny i tam na mieszkanie, wyżywienie wydawała 400-450 euro miesięcznie, czyl ityle co ja na samo mieszkanie wydam.... właśnie myślałam, że mieszkanie będę miała za 350 max i coś mi się uda na żarcie zostawić, a tu taka lipa na pewno będę szukać jakiejś dorywczej pracy na miejscu i złoże podanie o styp socjalne (bo przysługują mi wszystkie prawa studenta w Luksemburgu ), więc jakoś to będzie, ale liczę się z tym, że pierwsze 1-2 miesiące mogą być ciężkie, dlatego tak drogie mieszkanie mnie dobiło... szczególnie, że kaucja + rezerwacja za nie to 350 euro płatne teraz no, ale wiadomo jak jest, jak nie zapłacę to dadzą ten pokoik komu innemu. no i w Luksemburgu jest tak,że nie ma typowych akademików, sa takie kamieniczki. W mojej np. jest 13 umeblowanych jedynek, 2 wspólne kuchnie i 4 wspólne kible i łazienki. także komfort jest większy niż w typowej masówce ![]() ja myślę, że najlepszym sposobem na ładne ciało są treningi siłowe jestem wielką fanką, choć sama ostatnio nic nie robię, bo dieta leży... a nie chce mi się nic zmieniać steper, bieganie, pływanie dałabym jako dodatek, a jak już robić główny trening z tym to interwały
|
#477 | |||
|
Imperatorowa Undi I
|
Wreszcie chłodniej
Opowiem Wam dzisiaj inteligencję Undi... stwierdziłam że pójdę sobie na pilates. Wczoraj ładnie spakowałam torbę na zajęcia, wszystko ładnie przyszykowane, nic tylko dzisiaj iść. Ale brat mnie zapytał na którą mam, ja nie byłam pewna czy 18 czy 19, więc wlazłam na stronę klubu, a tam jak byk informacja, że w związku z urlopem pilates w piątki jest odwołany aż do września ![]() a poza tym mam PMS i jestem płaczliwa, nieznośna, chce mi się wpieprzać wszystko co nawinie mi się pod ręce i nie lubię ludzi Cytat:
o spokój nie musisz się martwić, mnie nie będzie to wióry się nie posypią Cytat:
![]() Cytat:
Undi Ci zazdrości ![]() ![]()
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zaproszę do siebie to będziesz mogła poagadać z nimi po francusku i niemiecku a i po ang. rozumieją ja mam korespondencję z uczelnią po ang i francusku - zależnie od tego w jakim języku wyślą mi pierwszego maila pms zniknie niedługo :glaszcze: głowa do góry! czytam sobie Twój poradnik o tym jak zostać samoukiem ale i takie wieczory są potrzebne ![]() to odpocznij! nie ma się co forsować...
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie umyłam ostatnią podłogę i układam ubrania, potem pakowanie i rano pobudka
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

Okna poczekają do jesieni :P U mnie deszczyk zawitał 

ale 5 zł
A jutro wpada przyjaciółka na weekend , i jeszcze musze wstamc rano i ogarnąć chałupę 

mogłam jechać do Francji, tam akademik 300 -.- póki co wygląda na to, że będe się na Erasmusie żywić marchewkami i suchym chlebem.
na pewno będę szukać jakiejś dorywczej pracy na miejscu i złoże podanie o styp socjalne (bo przysługują mi wszystkie prawa studenta w Luksemburgu
o spokój nie musisz się martwić, mnie nie będzie to wióry się nie posypią