Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 14:37   #1291
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

wlasnie sprawdzilam, ze u nas wczoraj minelo 6 miesiecy od zareczyn!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 14:42   #1292
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
u mnie wysypu raczej nie było, może coś delikatnego, ale raczej nie zauważyłam
W takim razie próbuję. Bo kiedy jak nie teraz?

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Ja zrobię zmasowany atak, zaraz zamówię wcierkę jantar, zamówię z rosyjskich kosmetyków wcierkę z łopianem i kupię te tabletki CP. Pewnie będę miała wysyp ale nie boję się aż tak bo i tak leczę twarz EPIDUO więc mnie to czeka prędzej czy później
Do ślubu bym chciała żeby mi jeszcze urosły i przede wszystkim żeby przestały wypadać cały czas mi lecą od bardzo długiego czasu...za każdym razem mam łzy w oczach. Stosuję sesę, wcierki ...ale to tylko trochę ogranicza...a wypadanie nigdy mi się nie kończy.
Mi też wypadają i wybieram się do endokrynologa- ale najpierw muszę iść do pracy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 14:44   #1293
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
D
Dziewczyny, kupujecie gotowe buty czy na zamówienie?
Bo w Poznaniu jest firma Artis, która robi taneczne buty, a Witt z Gniezna ślubne. Nie wiem czy jest sens robić na zamówienie. Ale obawiam się, że jak zdecyduje się na fioletowe to nie znajdę takich jakbym chciała...
Ja robiłam na miarę. Buty taneczne w firmie Akces 2 - też fioletowe

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
wlasnie sprawdzilam, ze u nas wczoraj minelo 6 miesiecy od zareczyn!!
To gratulacje u mnie 15 sierpnia będą 2 lata.........
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 14:49   #1294
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
tak

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
a te 4 zabiegi w jakim odstępie czasu robisz? to teraz rozumiem czemu 4 stówki
co dwa tyg bede robic, ale nie wiem czy nie zastosuje pol na pol z kwasami. Zobacze co mi kosmetyczka poleci

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
łomatko a na co ci taka wielka, kąpać się w tym będziesz? Weź mniejszą na początek, nie wiadomo, czy ci podpasuje. Ja mam swoje 15 ml już prawie rok i jeszcze nie zużyłam do końca...
ja moj jedwab 30 ml wykanczam a minely dopiero 3 miesiace bo uzywam dwie-trzy pompki
Stary 2013-08-09, 14:50   #1295
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Mi też wypadają i wybieram się do endokrynologa- ale najpierw muszę iść do pracy
Ja byłam, powiedziałam o trądziku i włosach, zrobiłam badania za 160 zł i wyniki w normie....No cóż
Teraz dermatolog stwierdziła, że mam łojotok duży, dostałam epiduo i rozex, pimafucort i jeszcze coś tam...ale na włosy nic ;-/

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 14:51   #1296
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
cuuudna! zakochałam się;P Twoja?
moja z wyprzedazy jestes z moich okolic
Stary 2013-08-09, 14:54   #1297
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Ja używam szamponu head&shouders - bo po innych swędzi mnie głowa... myje skalp codziennie ale nie suszę suszarką, prostuję też bardzo rzadko.
Oleje nakładam średnio raz w tygodniu, może dwa. Odżywek prawie nie używam, ale muszę to zmienić.

Dziewczyny nie pochwaliłam się:

ZOSTAŁO NAM 400 DNI DO ŚLUBU!!!!!!!!!

Gratulacje

Tak Was czytam dziewczyny i uswiadamiam sobie, ze ja właściwie nie mam żadnych problemów jesli chodzi o skóre i wlosy. Włosy od zawsze mam geste, niezbyt duzo z nimi robie, a i tak są wdobrej kondycji. Nie miałam nigdy trądziku (jakieś pojedyncze wypryski ewentualnie), czasami własnie cos mi wyskoczy, ale szybko schodzi ale mimo wszystko o skore twarzy bardzo dbam, czesto robie peelingu, maseczki, parówki..od kiedy pamiętam, zaczełam jeszcze w szkole podstawowej ale skóre generalnie mam bardzo gładką. Nie jestem jedynie zadowolona z paznokci, ktore maja brzydki kształt (małe i kwadratowe), no i mam celulitit spory ale nie można mieć wszystkiego, bo za to jestem gruba i ciezko mi z tym walczyć

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 14:55   #1298
monikkad
Wtajemniczenie

Pocieszyłyście mnie, że nie tylko mi wypadają kłaki, ehh, niesforne ;ppp

Miałam koszmar ślubny. Boooże, teraz dopiero wiem jaka to masakra A więc śnił mi się ślub :P Na początku wszystko było ok, po mszy jechaliśmy do autem i dopiero jak jechaliśmy to było słychać marsza Mendelsona Jechaliśmy autem i słyszeliśmy muzykę z kościoła :PP Ale ok :P Potem było wesele i dosłownie NIKT się nie bawił, cały parkiet był pusty, a DJ-a nie było... Także przy stołach siedziało bardzo mało osób, a na stołach było bardzo mało jedzenia, jakieś resztki (pominę już, że sala wyglądała zupełnie inaczej niż w rzeczywistości :P jedyne co było wspólne to osobna sala do tańczenia i osobna do siedzenia :P). Ale najlepsze było to, że byłam na tym weselu sama, bez TŻ-ta. Szukałam go i szukałam, w końcu znalazłam i mówię, że musimy iść tańczyć, bo w ogóle gości nie ma, nie wiadomo gdzie goście, ani nie siedzą przy stołach, ani nie tańczą. A TŻ do mnie w tym śnie, że on musi się najpierw spooooro upić, bo on na trzeźwo tańczyć nie będzie (i poszedł z jakimś gościem pić). A tak normalnie to on tańczy spokojnie na trzeźwo :P Zostałam sama, jakieś pojedyncze osoby siedziały przy stołach, w końcu usiadłam i płakałam, wręcz ryczałam, że tak długo przygotowywałam wesele, ponad 2 lata, a taki niewypał i że co ja teraz napiszę w relacji na forum, że będziecie mi wszystkie współczuć :PPP I się obudziłam :P

Masakra Zaczynam rozumieć, że ślubem naprawdę można się stresować i to właśnie nie tym, czy się chce być z tą wybraną osobą, ale właśnie tą całą imprezą, weselem, czy wszystko będzie tak jak chcemy...
Stary 2013-08-09, 14:57   #1299
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja byłam, powiedziałam o trądziku i włosach, zrobiłam badania za 160 zł i wyniki w normie....No cóż
Teraz dermatolog stwierdziła, że mam łojotok duży, dostałam epiduo i rozex, pimafucort i jeszcze coś tam...ale na włosy nic ;-/
O widzisz. Ja od dermatologa się nabrałam rzeczy na włosy, nawet 2 serie zastrzyków, ale nic nie pomogło i jakoś już jej nie ufam...

Teraz chcę od strony hormonów sprawdzić, bo to nie jest normalne, żeby wciąż było coraz gorzej, pomimo dbania, zażywania suplementów, wcierek itp.

Dziwne, że na włosy nic nie poleciła. A kiedy masz jakąś kontrolę?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:03   #1300
ana909
Erudycja

Cytat:
Ja zrobię zmasowany atak, zaraz zamówię wcierkę jantar, zamówię z rosyjskich kosmetyków wcierkę z łopianem i kupię te tabletki CP. Pewnie będę miała wysyp ale nie boję się aż tak bo i tak leczę twarz EPIDUO więc mnie to czeka prędzej czy później
Do ślubu bym chciała żeby mi jeszcze urosły i przede wszystkim żeby przestały wypadać cały czas mi lecą od bardzo długiego czasu...za każdym razem mam łzy w oczach. Stosuję sesę, wcierki ...ale to tylko trochę ogranicza...a wypadanie nigdy mi się nie kończy.

epiduo nie leczy tylko zwalcza objaw w postaci krost.... jest bardzo dobre ale nie powstrzymuje nowych krost od pojawiania się...
Stary 2013-08-09, 15:04   #1301
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Rok temu też byłam u endokrynologa prywatnie, zlecił mi badania hormonów i nie tylko za które zapłaciłam bagatela 350zł, przy kasie to ludzie w kolejce na mnie jak na wariatke co ja za badania robie hehe
no ale cóż to się nie robi dla urody ;p

poszłam z takim problemem jak Ty wypadające włosy, trądzik a wyniki w normie, w trakcie badań co prawda wyszło co innego ale jedno z drugim nie ma nic wspólnego

z wypadającymi włosami radze sobie vichy dercos pomaga ale za nim go wypróbowałam to wiele innych kosmetyków tego typu też testowałam co dawały efekt tylko przy używaniu.
Na wypadnie polecam też dermene. Przy szamponach na wypadanie strasznie włosy się przesuszają więc trzeba się ratować maskami i odżywkami.

Jak sprawdza się na Tobie epiduo, czytałam o nim troszke i zachwalaja go?

Kiedyś robiłam kuracje 5 miesięczną antybiotykiem po którym wszystko wróciło ale organizm dostał swoje, nie polecam nikomu brania tabletek na pryszcze bo potem nie ma się gwarancji, że wszystko przejdzie a niszczy się organizm. Wiadomo każdy się ratuje jak może

Ostatnio zauważyłam, że bardzo znaczny wpływ na cere ma dieta to co jemy, zawsze uwielbiałam tzw "złe" jedzenie ostatnio się pilnuję i zauważyłam lekką poprawę

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-08-09 o 15:47
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:09   #1302
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Gratulacje

Tak Was czytam dziewczyny i uswiadamiam sobie, ze ja właściwie nie mam żadnych problemów jesli chodzi o skóre i wlosy. Włosy od zawsze mam geste, niezbyt duzo z nimi robie, a i tak są wdobrej kondycji. Nie miałam nigdy trądziku (jakieś pojedyncze wypryski ewentualnie), czasami własnie cos mi wyskoczy, ale szybko schodzi ale mimo wszystko o skore twarzy bardzo dbam, czesto robie peelingu, maseczki, parówki..od kiedy pamiętam, zaczełam jeszcze w szkole podstawowej ale skóre generalnie mam bardzo gładką. Nie jestem jedynie zadowolona z paznokci, ktore maja brzydki kształt (małe i kwadratowe), no i mam celulitit spory ale nie można mieć wszystkiego, bo za to jestem gruba i ciezko mi z tym walczyć

to ja mam kilka problemow na raz, o ile wlosy są całkiem do zniesienia (jest ich tak srednio, troche wypadają, troche sie rozdwajają, bardzo się odsztalcają), o tyle od mlodzienczych lat meczylam sie z tradzikiem, wyższą wagą, celulitem itp. Teraz juz trądziku nie mam ale cera i tak pozstawia zbyt wiele do zyczenia. Z waga jest gorzej niz pare lat temu ale lepiej niz 2 lata temu. a celulit jaki byl taki jest, moze to od slodyczy.
Stary 2013-08-09, 15:13   #1303
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Mój kupowal w aptece różne specyfiki na to ale poprawy nie było widać. Ostatnio też kupil w aptece jakiś szampon i odzywke ktora mu smaruje glowe ale nic nie widać... Ja wiem że prędzej czy później wylysieje, ojciec i dziadkowie są lysi , ale chciałabym opoznic ten proces tymbardziej że on jest za młody a już połowy wlosow nie ma... Buuu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Myślę, że genetyka odgrywa tu ogromną rolę. Mój TŻ z kolei ma burzę włosów bardzo czarnych, ale pojawiają mu się siwe. Patrząc na tatę TŻ, który jest już po 70-tce i ma burzę włosów (teraz już siwych), mam nadzieję, że TŻ szybko nie wyłysieje
Niech popróbuje różnych aptecznych specyfików, może to opóźni proces łysienia.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-08-09 o 15:14
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:15   #1304
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Rok temu też byłam u endokrynologa prywatnie, zlecił mi badania hormonów i nie tylko za które zapłaciłam bagatela 350zł, przy kasie to ludzie w kolejce na mnie jak na wariatke co ja za badania robie hehe
no ale cóż to się nie robi dla urody ;p

poszłam z takim problemem jak Ty wypadające włosy, trądzik a wyniki w normie, w trakcie badań co prawda wyszło co innego ale jedno z drugim nie ma nic wspólnego

z wypadającymi włosami radze sobie vichy dercos pomaga ale za nim go wypróbowałam to wiele innych kosmetyków tego typu też testowałam co dawały efekt tylko przy używaniu.
Na wypadnie polecam też dermene. Przy szamponach na wypadanie strasznie włosy się przesuszają więc trzeba się ratować maskami i odżywkami.

Jak sprawdza się na Tobie epiduo, czytałam o nim troszke i zachwalaja go?

Kiedyś robiłam kuracje 5 miesięczną antybiotykiem po którym wszystko wróciło ale organizm dostał swoje, nie polecam nikomu brania tabletek na pryszcze bo potem nie ma się gwarancji, że wszystko przejdzie a niszczy się organizm.
ja bralam na tradzik izotek, jestem prawie 4 miesiace po skonczeniu kuracji i nie zaluje wydanej kasy bo od dawna nie wstaje rano macajac sie po twarzy czy cos mi wyszlo, nie budze sie z mysla ze mam paskudna cere. Epiduo stosowalam doraznie na krostki ktore juz sie pojawily, jest dobre, ale nie leczy przyczyny trądziku.
Stary 2013-08-09, 15:18   #1305
swiat_katarzyny
Zadomowienie

kochane problem mam...
ktoś zapytał mnie co chcielibyśmy na prezent slubny do kwoty 350 zł i nie mam pojecia co wymyslić... to taka dziwna kwota że nie da się wybrać czegoś pożądnego a mniejsze prezenty są w granicach 150 zł.... co byście chcialy na moim miejscu?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:19   #1306
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Myślę, że genetyka odgrywa tu ogromną rolę. Mój TŻ z kolei ma burzę włosów bardzo czarnych, ale pojawiają mu się siwe. Patrząc na tatę TŻ, który jest już po 70-tce i ma burzę włosów (teraz już siwych), mam nadzieję, że TŻ szybko nie wyłysieje
to na pewno kwestia genow, moj tez ma tak po swoim ojcu. Geste wlosy i mocne, zdrowe zeby. Na prawie 6 lat jak jestesmy para ani razu nie byl u dentysty a ma zeby zdrowe jak kon, ja co chwila latam a to na kanałowe, a to na wyrwanie, a to na borowanie. A krusza mi sie jak cholera...
Po ojcu odziedziczyl tez niestety nocne pocenie się, zwlaszcza skory głowy. Jane poduszki (nowe!) juz po 3 miesiacach byly pożółkłe i nie da ich doprac ;/
Stary 2013-08-09, 15:20   #1307
tysiak85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny, czy któraś z Was widziała może jakiś tutorial jak zrobić taką kokardę ??
jeśli już znalazłaś to sorki za nadgorliwość, ale jeśli nie tooooo
potrzebne Ci są kawałki tasiemki w trzech długościach i klej introligatorski najlepiej taki magic czy magik , dobrze wiąże i co najważniejsze po wyschnięciu robi się przezroczysty , sklejasz ze sobą końce dwóch dłuższych tasiemek tak aby powstały Ci dwie tak jakby obrączki, spaszczasz, naklejasz jedną na drugą a środek obwijasz trzecim kawałeczkiem, łączysz z tyłu w miejscu gdzie będzie przyklejone do np kartki czy ewentualnie zaproszenia. Ozdabiasz diamencikiem lub pearlpenem czyli taką perełką w płynie. Ja takich kokardek mam do zrobienia od groma do swoich zaproszeń, ale jak się poprzycina hurtem tasiemki i taśmowo później tylko skleja , to idzie migusiem
tysiak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:22   #1308
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
kochane problem mam...
ktoś zapytał mnie co chcielibyśmy na prezent slubny do kwoty 350 zł i nie mam pojecia co wymyslić... to taka dziwna kwota że nie da się wybrać czegoś pożądnego a mniejsze prezenty są w granicach 150 zł.... co byście chcialy na moim miejscu?
a nie mozesz powiedziec ze nie macie jakichś szczegolnych pomyslów, potrzeb, najlepiej jak da Wam koperte? Ja osobiscie nie chce prezentow, bo z kasą zebraną z wesela wiem co zrobię - zainwestuje w mieszkanie. A sprzety i inne rzeczy ktore ktos moglby nam podarowac w prezencie mozemy sami w odpowiednim czasie zakupic zgodnie z naszym gustem i potrzebami. Poza tym to, co komus wydaje sie fajne, ladne, wam moze nie odpowiadac. Kasa to bezpieczny i zawsze trafiony prezent.

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-08-09 o 15:23
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:25   #1309
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
genetyka oczywiscie, genów nie oszukamy - tż wyłysieje prędzej czy pozniej. ale on dopiero ma 24 lata i praktycznie całe czoło gołe !
jak ogladam nasze zdj sprzed 2 lat, to od razu rzuca mi sie w oczy, ze miał wiecej wlosow.
niech jeszcze rok wytrzyma do slubu, a potem niech sie juz dzieje co chce
on twierdzi ze albo przeszczep wlosow zrobi albo po slubie sie ogoli do lysa zeby nie miec gory lysej, a po bokach wlosy

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-09, 15:28   #1310
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
a nie mozesz powiedziec ze nie macie jakichś szczegolnych pomyslów, potrzeb, najlepiej jak da Wam koperte? Ja osobiscie nie chce prezentow, bo z kasą zebraną z wesela wiem co zrobię - zainwestuje w mieszkanie. A sprzety i inne rzeczy ktore ktos moglby nam podarowac w prezencie mozemy sami w odpowiednim czasie zakupic zgodnie z naszym gustem i potrzebami. Poza tym to, co komus wydaje sie fajne, ladne, wam moze nie odpowiadac. Kasa to bezpieczny i zawsze trafiony prezent.
My też bedziemy chcieli koperty, ale to ejst inna sytuacja bo te osoby nie będa na moim slubie z powodów osobistych, w ogole to skomplikowana historia... w tym jedynym przypadku będzie prezent i musze się na coś zdecydowac.... a wiem że nie chce żadnych sprzetów AGD bo kuchnie to bedziemy własną robić za jakies 3 lata dopiero...

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
genetyka oczywiscie, genów nie oszukamy - tż wyłysieje prędzej czy pozniej. ale on dopiero ma 24 lata i praktycznie całe czoło gołe !
jak ogladam nasze zdj sprzed 2 lat, to od razu rzuca mi sie w oczy, ze miał wiecej wlosow.
niech jeszcze rok wytrzyma do slubu, a potem niech sie juz dzieje co chce
on twierdzi ze albo przeszczep wlosow zrobi albo po slubie sie ogoli do lysa zeby nie miec gory lysej, a po bokach wlosy
to jest nic! ja znam 16 latka który wygląda mniej wiecej tak http://www.realmadrid.pl/fotki/Irdni...08/duze/22.jpg i co ma biedak zrobić?
Stary 2013-08-09, 15:30   #1311
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
My też bedziemy chcieli koperty, ale to ejst inna sytuacja bo te osoby nie będa na moim slubie z powodów osobistych, w ogole to skomplikowana historia... w tym jedynym przypadku będzie prezent i musze się na coś zdecydowac.... a wiem że nie chce żadnych sprzetów AGD bo kuchnie to bedziemy własną robić za jakies 3 lata dopiero...
może jakis np odkuracz, sokowirówke, blender , żelazko? do 350 byłoby juz naprawdę porządne

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

to jest nic! ja znam 16 latka który wygląda mniej wiecej tak http://www.realmadrid.pl/fotki/Irdni...08/duze/22.jpg i co ma biedak zrobić?
to mój tak wygląda ! tylko nie ma tego kikuta na przodzie czoła, bo też już mju wypadły stamtąd ale ja sie przyzwyczaiłam do tej jego łysinki i mi ona nie przeszkadza, bardziej jemu, nie mniej jednak chcialabym żeby do slubu mu chociaż zostalo to co ma

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-09, 15:31   #1312
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
kochane problem mam...
Albo wlaśnie powiedz, że chcesz kase....zalezy czego potrzebujesz. Mi własnie Mamcia z Sis na urodziny sprawiły super blender za 320zł i uwielbiam go. Kroi w paseczki, na plastry, miesza ciasto, ubija jajka, ja najczexciej uzywalam go dosiekania cebuli, pieczarek (robi to w 5 sek doslownie), a nawet kruszy lód jest to super praktyczne urządzenie dla mnie. W tej cenie mozna kupić też super żelazko, jakiś sredni odkurzacz, zestaw sztuccow, albo zastawa stolowa (mi sie nawet takie za 200 podobaja), czy jakies garnki tefal inginio na przyklad, albo jakis komplet czajnik i opiekacz. No troche jest tych prezentow do 350 zł

A jak nie chcesz nic do kuchni to moze to byc komplet eleganckiej pościeli i na przyklad pled

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-08-09 o 15:34
Stary 2013-08-09, 15:32   #1313
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
może jakis np odkuracz, sokowirówke, blender , żelazko? do 350 byłoby juz naprawdę porządne

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

to mój tak wygląda ! tylko nie ma tego kikuta na przodzie czoła, bo też już mju wypadły stamtąd ale ja sie przyzwyczaiłam do tej jego łysinki i mi ona nie przeszkadza, bardziej jemu, nie mniej jednak chcialabym żeby do slubu mu chociaż zostalo to co ma
no właśnie ja nie chce żadnych sprzetów AGD, bo mamy na razie wspólną kuchnie z rodzicami a nie ma sensu by stało coś 3 lata i się starzało bardziej myslałam coś o jakieś lampie? bez sensu?
Stary 2013-08-09, 15:35   #1314
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
no właśnie ja nie chce żadnych sprzetów AGD, bo mamy na razie wspólną kuchnie z rodzicami a nie ma sensu by stało coś 3 lata i się starzało bardziej myslałam coś o jakieś lampie? bez sensu?
Tez spoko pomysł tylko byc im musiala pokazac jaka Ci sie podoba ja bym np nie pogardziła tez karta do Ikei zaladowama na te 350 zł

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-08-09 o 15:36
Stary 2013-08-09, 15:36   #1315
ana909
Erudycja

mozna dołączyć do kalendarza moje daaaane poznanianko?

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2013-09-21 o 21:19
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:38   #1316
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

a ile on kosztuje mniej wiecej? Buty sie nie brudza od niego?
szczerze mówiąc nie wiem, bo sama jeszcze go nie używałam. dziewczyny na tym wątku go polecały jakiś czas temu ja wypróbuję go dopiero we wrześniu, jak pójdę na wesele kuzyna

Cytat:
tak naprawdę to może być problem hormonalny, genetyczny itp. także nie zawsze same kosmetyki pomogą... masz jakieś problemy zdrowotne?
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
jasne, że tak ja chyba też niedługo znowu zacznę brać
Cytat:
kochane problem mam...
ja bym na pewno coś wybrała może za to 350 zł niech wam kupią taki bon podarunkowy do jakiejś lepszej restauracji? albo np. fajniejszą pościel, albo jakiś designerski dodatek do mieszkania
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:39   #1317
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Gonicie jak szalone Piękne!
Ja tu sobie wybyłam na zakupy a tu tyle stron! Kupiłam muślinową spódnicę asymetryczną i bluzeczkę
A i powiem Wam, że skusiłam się na ten balsam pod prysznic z Nivea- moja opinia: super nawilżenie! Tak jakbym się posmarowała zwykłym blsamem, ale nie jestem tłusta!

Panna Izabela, pysia1987 , justynkie, Verunka

Dziękuję wam za pocieszenie... poczułam się okropnie.. ja ani jej się nie chwalę, zapytała to powiedziałam... pretensje o wszystko nawet o to, że ślub nie jest w większym mieście tylko na wsi........ na wszystko patrzy pod siebie a nie jak mojej rodzinie wygodniej. U mnie i TŻ są zmotoryzowani a dla przyjaciół tez mam transport a ta wielce obrażona, że to bus a nie autokar!

Zablokowała mnie na fb - wielka obraza Przeprowadziła się do Wawy i uważa, że moje miasto to zadupie... przykre. A ja na wsi będę mieszkać i mnie to odpowiada.

justynkie
No to ciekawei z tą siostra po części wiem co czujesz to boli, ale im mniej wie tym może lepiej- mniej gadania.

http://img7.imageshack.us/img7/7640/cnlx.jpg to najbardziej mi się podoba

misia880
Mój tata też tak ma
Masz cudne włosy !!!! ale chyba teraz Ci strasznie gorąco?

myboyismine
Ostatnio na weselu przed oczepinami był konkurs szansy na sukces xD na płycie młodzi będą mieli jak śpiewam solo xD

czekooczekolada
ładna suknia! ale biel to biel no nie?

Opiumalfa
Może chciała namówić Cię na droższą... niezbyt miłe zachowanie. Moim zdaniem nie powinna mówić Ci na ty tylko per Pani.

monikkad
to juz znasz ból koszmarów ślubnych! Piona hehe też stresu nie odczuwałam do momentu koszmaru... ale to tylko sen Sen mara Bóg wiara hehe
Stary 2013-08-09, 15:40   #1318
ana909
Erudycja

Cytat:

stawialabym na odkurzacz z filtrem wodnym, sama na taki poluje wyciskarke do owocow np firmy HB, blender z calym osprzętem, dobre zelazko tez wchodzi w gre i szeroki stol do prasowania. Co wiecej... tablet bylby tylko dla mojego M bo marudzi ze by chcial :P
Stary 2013-08-09, 15:45   #1319
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
a np jakis ladny obraz ? czy nie bardzo?
mi sie strasznie podobaja takie "skladane" 3 częściowe, taki albo taki

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
czekooczekolada
taak,
śnieżnobiała

🤍

Stary 2013-08-09, 15:46   #1320
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Gonicie jak szalone Piękne!
Ja tu sobie wybyłam na zakupy a tu tyle stron! Kupiłam muślinową spódnicę asymetryczną i bluzeczkę
A i powiem Wam, że skusiłam się na ten balsam pod prysznic z Nivea- moja opinia: super nawilżenie! Tak jakbym się posmarowała zwykłym blsamem, ale nie jestem tłusta!

Panna Izabela, pysia1987 , justynkie, Verunka

Dziękuję wam za pocieszenie... poczułam się okropnie.. ja ani jej się nie chwalę, zapytała to powiedziałam... pretensje o wszystko nawet o to, że ślub nie jest w większym mieście tylko na wsi........ na wszystko patrzy pod siebie a nie jak mojej rodzinie wygodniej. U mnie i TŻ są zmotoryzowani a dla przyjaciół tez mam transport a ta wielce obrażona, że to bus a nie autokar!

Zablokowała mnie na fb - wielka obraza Przeprowadziła się do Wawy i uważa, że moje miasto to zadupie... przykre. A ja na wsi będę mieszkać i mnie to odpowiada.

justynkie
No to ciekawei z tą siostra po części wiem co czujesz to boli, ale im mniej wie tym może lepiej- mniej gadania.

http://img7.imageshack.us/img7/7640/cnlx.jpg to najbardziej mi się podoba

misia880
Mój tata też tak ma
Masz cudne włosy !!!! ale chyba teraz Ci strasznie gorąco?

myboyismine
Ostatnio na weselu przed oczepinami był konkurs szansy na sukces xD na płycie młodzi będą mieli jak śpiewam solo xD

czekooczekolada

Opiumalfa
Może chciała namówić Cię na droższą... niezbyt miłe zachowanie. Moim zdaniem nie powinna mówić Ci na ty tylko per Pani.

monikkad
to juz znasz ból koszmarów ślubnych! Piona hehe też stresu nie odczuwałam do momentu koszmaru... ale to tylko sen Sen mara Bóg wiara hehe
Ja mieszkam pod wawą w miescie ale miejscowosc dalej, gdzie bede mieszkac z Tżtem to tak na prawde wieś. I wolę to niz Warszawę! Tam jest taka cisza i spokoj... zero samochodow, trmwajow i autobusów. Tylko łąka i lasy. Ale na przeciwko nas w tym roku wykupiono dwie dzialki, jeszcze jedna i łąka sprzed domu nam zniknie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości