|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42187806]
Uważacie, że Anioł na Resorach, też jest taka trochę fałszywa? dlaczego? Na początku jak zaczęłam ją oglądać byłam zachwycona, że taka dziewczyna, chora, ale radosna, miła i z pasją kręci filmiki, ale coraz częściej słyszę, że ona wcale taka nie jest, że to tylko gra przed kamerą.... [/QUOTE]No niestety też tak sądzę. Często jej odpowiedzi w komentarzach są całkiem dziwne, sprawia wrażenie zadufanej w sobie. i pomimo całej otoczki "ogranicza nas tylko nasz umysł" prowadzi kanał dla zysku , rozgłosu , prezentów od firm itp. takie mam odczucia, ale może się mylę. Mam nadzieję |
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Bunny widocznie nie zalicza się do tego grona
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42187806]O właśnie o to mi też chodziło
wyjęłaś mi to z ust :P Facet to akurat na pewno nie wyznacznik szczęścia, jednak fałszem bije z daleka....Uważacie, że Anioł na Resorach, też jest taka trochę fałszywa? dlaczego? Na początku jak zaczęłam ją oglądać byłam zachwycona, że taka dziewczyna, chora, ale radosna, miła i z pasją kręci filmiki, ale coraz częściej słyszę, że ona wcale taka nie jest, że to tylko gra przed kamerą.... [/QUOTE]Też ostatnio jakoś tak odbieram... Nie wiem właśnie czy to przez te komentarze? Nie oglądam jej póki co, bo ostatnio jej ciągłe tłumaczenie się doprowadza mnie do szału. A filmik o tym, że ma nadwagę, bo jest chora i brała leki przebił wszystko. Ja wiem, że my tutaj narzekamy, że laski w ogóle nie patrzą jak wyglądają , albo nie mówią o kasie/sponsorowanych filmikach (to są akurat ważne aspekty), ale na boga! nie trzeba się tłumaczyć dokładnie ze wszystkiego co się robiło, kim się jest, na co się choruje... Oczywiście nie mówię o tym, że czasem warto wziąć czyjeś uwagi do serca, bo my tutaj przecież też typowymi hejterkami nie jesteśmy. Tyle, że nasza jakakolwiek opinia odbierana jest jako hejt. Nie zapomnę miny Szavki z live'a po jej wypowiedzi o nas. Była to mieszanka wściekłości i nienawiści. Jakoś odechciało mi się jej oglądać. Niby taka pozytywna osóbka, a w tej minie widać było, że taka milusia do końca nie jest. My tutaj bezczelnie obgadujemy, to wiadomo, ale nie wyobrażam sobie, żeby oleska nagrała filmik: dlaczego jestem gruba. Z jednej strony szkoda mi Bogusi- ona czuje jakąś potrzebę ciągłego tłumaczenia się. Współczuję jej też tych wszystkich komentarzy o wyżebranym wózku, o tym, że się wprasza do programów, że wysyła dziewczynom książki, żeby jej paczki wysłały. Pewnie dlatego też się tak tłumaczy, bo czuje jakąś taką powinnność... Zupełnie niepotrzebnie...
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
Do mnie Bunny kompletnie nie trafia - ani jej filmiki, ani jej osoba.
Ale ma taką charyzmę, że nie dziwię się, że część z Was ją lubi
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale niedawno weszłam na jej kanał znowu (w nocy to było, jak błądziłam po yt) i jak zobaczyłam jaką ona jest uroczą świruską to od tego momentu oglądam cały czas ![]() Najbardziej lubię filmiki z serii: does this thing really work ![]() BTW, strasznie się ciesze, że karolina zrezygnowała z serii butoholiczka, co było oczywistą zgapą (te same podskoki, przyspieszone tempo, podobne pozy) od bunny, a nie tylko inspiracją (jak to karolina zapewniała )
|
|
#4087 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
miałam szansę na spotkaniu blogerek w częstochowie, ale ona musiała zrezygnowac ze względu na czyjes wesele
|
|
|
|
|
#4088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=iNXhp_7OOQg
kajmanowa nieciekawie wygląda ten błyszczyk zdecydowanie jej nie pasuje.zdziwiłam się troszkę, że ma dość dużo włosów na rękach. to oczywiście każdego indywidualna sprawa, ale jak dla mnie nie wygląda to kusząco.
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
ja widziałam Karolinę na żywo i podkład się nie odcinał - tak, serio
Na Oleskę nie mogłam się napatrzyć ,chyba wygląda lepiej na żywo - zadbana cera, brwi i czerwone usta.. wyglądała przepięknie.
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie każdemu niestety cieliste/nude pomadki pasują... No ma włosy na rękach, ma. Bo wiesz, my - w Polsce, to lubimy być zarośnięte jak małpki Jeśli lubisz gładkie przedramiona oglądaj Nissiax, ona ma na bank WSZYSTKO wydepilowane, jak na prawdziwą obywatelkę świata i USA przystało [tak, to czysty hejt. musiałam.]Ale kajmanowa ma nooooooooooogiiiii! O matko! Jak modelka po prostu!
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2013-08-09 o 17:51 |
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
no, mnie na przykład absolutnie nie pasują.
wyglądam jakbym była brudna w okolicach ust.
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z bunny też zaczęłam podobnie jak wy
najpierw się wystraszyłam a później pokochałamKarolinę też poznałam i nie widziałam, żeby podkład się odcinał, wyglądała bardzo dobrze(chociaż widać było ze ma problemy z cerą) Oleska osobiście to super babka ![]() Widziałam rozmowę o Hani i jak dla mnie to może sobie mieć wszystko zrobione, mi się podoba, ma przepiękne rysy twarzy. Kajmanowa faktycznie ten błyszczyk nie za bardzo, ale fryzurka dodała jej uroku!
|
|
|
|
#4096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam podobnie, ale gdybym miała jeszcze całe ręce depilować to bym oszalała. No cóż, jestem małpką rodem z Polski
|
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, chyba tylko ja nikogo nie widziałam
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecana playlista z biegania:
Robert M - All Day All Night U2 - Beautiful Day.mp3 Dog Days Are Over - Florence & The Machine.mp3 David Guetta - Memories MKTO - Thank You.mp3 Ellie Goulding - Burn. Avicii - Avicii - Wake Me Up Fergie - a little party never killed nobody Icona Pop - I Love It Beyonce- Grown woman tinie tempah pass out tinie tempah trampoline |
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://instagram.com/p/Z-l9ayQFZU/ http://instagram.com/p/WZWs2SQFS4/ http://instagram.com/p/VgP7ZLwFcU/
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba się do warszawy przenieść
Taaaaki fejm Widziałąm też przelotem Bogusie
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
wooo katosu dostala paczke od Make up for ever- fiu fiu
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nikogo nie widziałam i wcale nie żałuje...
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Coś ostatnio za nią nie przepadam. Mam wrażenie, że ona strasznie zadziera nosa i jest mało sympatyczna...
|
|
#4105 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też nie...i nie żałuje ani trochę Cytat:
depilacja dłoni to dla mnie porażka, później takie krzaczory rosną...koleżanka moja jak już sobie raz zgoliła w gimnazjum, tak już musi ciągle golić, bo wygląda jak małpiatka
|
|
#4107 | |
|
Zadomowienie
|
Ja również i też nie żałuje
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To teraz ja rzucę troche tytułów od siebie z telefonu: 4 strings- High on life Avicii - Wake me up Braincreator - With me ( extended mix) Riva - Run away Brass Knuckles - Lie to you ( original mix) Kat DeLuna - Whine up ATB - Humanity Calvin Harris - Let's go ! Britney Spears - Three Rudenko - Everybody Bodybangers feat Victoria Ker - Gimme more ![]() Madcon - Begin ATB- Apollo Road Burns - Lies Otto knows remix Cherish - Killa Bueno Clinic - Away Coffe Honey - This is my love Protect the innocent- Talk to me (radio edit) Discosuperstars- Tell me ) original mix) Changes (original mix) coś mocniejszego Anberlin - Enjoy the silence 3 doors down - when i'm gone the killers - somebody told me muse - supermassive black hole |
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest chyba 5-ty raz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

Bunny ma coś w sobie, coś prawdziwego. nie wdzięczy się jak pajac do kamery, nie robi sztucznych dziobów i zdziwionych minek, które mają być słitaśnie urocze. to jest spoko.

[/QUOTE]

ten błyszczyk zdecydowanie jej nie pasuje.

- Three