| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-08-09, 21:02 | #331 | |||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat: 
  moja siostra jest rok młodsza a jeszcze nie miała chłopaka , wybredna jest ale może wyjdzie na tym jeszcze dobrze  Cytat: 
  takie związki mnie rozwalają co nawet do sklepu muszą wyjść razem  Cytat: 
 ja też z chęcią zobaczę  najfajniejsze dla mnie byłyby właśnie małe ale wiadomo że z dorosłymi też super przeżycie   | |||
|     |   | 
|  2013-08-09, 22:50 | #332 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 Lokalizacja: Podlasie 
				 | 

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat: 
  W ogóle to pierwszy raz słysze o takiej armatce  Ale współczuję Tobie mimo wszystko. No i innym roślinkom. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat: 
  spotykałam się z innymi albo pisałam, ale zawsze mi coś nie pasowało... zgadzałam sie na niewinne flirty, ale bałam się zbliżenia  jeden z moich amatorów powiedział kiedyś, że szukam księcia z bajki  no i być może go znalazłam   Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-08-09 o 22:51 | ||
|     |   | 
|  2013-08-10, 01:22 | #333 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

wrocilam  Tak wrocilam z woodstocku i reszty juz tydz temu, teraz tydzien chodzilam po gorach(bylam z Tż więc musielismy wszystkie szczyty zaliczyc  ) więc ogolnie jestem niezle zjarana sloncem i mam dosc chodzenia i ogolnego szlajania na ten miesiąc ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Ps.Hm mam dziury w butach   Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-08-10 o 01:33 | 
|     |   | 
|  2013-08-10, 12:45 | #334 | ||
				 | 

u mnie już rodzinka jest a jutro pewnie będzie tż bo dziś wyjeżdża samochodem nowym który kupił  żeby w pl sprzedać i zarobić zobaczymy czy mu to wyjdzie  Cytat: 
  dlatego mnie nie cieszyło nigdy "chodzenie"  , a moja siostra ma 20 więc różnica jest   Cytat: 
  witaj po długiej przerwie , ja kocham góry był taki czas że 3, 4 razy w ciągu roku byłam w zakopanym i chodziłam po górach. Teraz już odpoczywam bo co za dużo to nie zdrowo  buty nie wytrzymały to nie obijałaś się   | ||
|     |   | 
|  2013-08-10, 13:13 | #335 | |||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Opowiadaj jak tam na woodstocku było  I nadrabiaj bo dużo stron Cie ominęło :P ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat: 

__________________ Wytrawny kłamca wie, że najlepszym kłamstwem jest zawsze prawda podana z pominięciem najistotniejszej kwestii. | |||
|     |   | 
|  2013-08-10, 14:35 | #336 | 
| Wtajemniczenie | 

ale dzisiaj ładna pogoda, ciepło, ale nie 37 stopni   Idę posprzątać, a potem świętować oczko, a co!   
				__________________ studia     | 
|     |   | 
|  2013-08-10, 14:36 | #337 | ||
				 | 

Cytat: 
  My dopiero następne planujemy na jesien jakoś. Cytat: 
  Nie no wizazu nie bede nadrabiac, raczej robote teraz musze nadrobić   | ||
|     |   | 
|  2013-08-10, 14:55 | #338 | ||
				 | 

Cytat: 
  oczywiście ja nienawidzę burz a już takich to tragedia . Wszystkiego najlepszego  miłego świętowania  no i braku kaca  Cytat: 
  tylko że ja blisko mieszkam i moze mam jakieś 70 km więc droga nie zajmuje dużo czasu  ale i tak masz dobrze bo jesteś wolnym strzelcem i pracujesz kiedy chcesz , to jest duży plus , ja pewnie nigdy takiej pracy nie będe mieć   | ||
|     |   | 
|  2013-08-10, 15:01 | #339 | ||
				 | 

Cytat: 
       Cytat: 
 Ja blisko mam do karkonoszy ale juz w np w pieniny daaleko:< No z tym, ze biore wolne kiedy chce to nie powiem,wygodnie ale jesli kiedys bym musiala sie przestawic znowu na tryb wstawania o 7 do pracy to bylo by baardzo cięzko   | ||
|     |   | 
|  2013-08-10, 15:43 | #340 | ||
				 | 

Cytat: 
   Oj, zmęczona może byłaś chodzeniem po górach, ale jaka to satysfakcja, gdy zaliczy się szczyt  ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat: 
  a jakie auto jak można wiedzieć? no w sumie masz rację  a dla mnie tez tzw. "chodzenie" jakoś się nie podobało.. chociaż spotykałam się kiedyś z chłopakiem, wtedy miałam 14 lat.. a ten typek 15  i właśnie ostatni jego związek trwał 3 lata... więc byłam pełna podziwu dla niego. No tyle, że teraz z tego co wiem to nie ma żadnej dziewczyny...   | ||
|     |   | 
|  2013-08-10, 15:58 | #341 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają

Wróciłam i żyję   dotykałam geparda, lwa, lwa białego, które są już mało spotykane ( ja nawet nie wiedziałam o takich) no i małe lwiątka. Były takie słodkie  jeden mnie nawet ugryzł   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-08-10, 16:10 | #342 | |
				 | 

Cytat: 
   ajj, wszystko małe jest słodkie   | |
|     |   | 
|  2013-08-10, 16:12 | #343 | ||
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  u mnie armata działała, nie ma możliwości burzy...  Cytat: 
  a jakie projekty Cię czekają do zrobienia?   
				__________________ studia     | ||
|     |   | 
|  2013-08-10, 16:31 | #344 | 
				 | 

bialaRoza  wszystkiego co najlepsze !   i udanego świętowania !   | 
|     |   | 
|  2013-08-10, 16:44 | #345 | |
				 | 

Cytat: 
  W ogole nie bylo mnie to nie wiem czy z nowymi sie tu witalam juz czy nie ale jak cos to czesc   Nie chce tu za duzo pisac w koncu publiczne forum ale ogolnie sama reklama w necie  Cieszy sie ktos z tego,ze juz nie ma slonca czy tylo ja tam mam?   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-08-10, 17:02 | #346 | 
				 | 

Ja nienawidze takiej pogody   Mokro, na spacer przejść się też jakoś nie bardzo... Wolę Słoneczko i temp. do 27 stopni max   | 
|     |   | 
|  2013-08-10, 17:40 | #347 | |||
				 | 

Cytat: 
  zobaczę jutro bo dziś wyjechał już  bo ogólnie podchodzę do tego sceptycznie kilka tysięcy za nie dał i nie chcę żeby żle na tym wyszedł . Dla niego mógł to być związek dla mnie jednak dziecinada bardziej  Cytat: 
  jeszcze są albinosy ale to nie to samo co biały lew chyba  czekam na zdjęcia dla tego lwiątka  Cytat: 
  ja lubię najbardziej wiosnę albo wczesną ciepłą jesień wtedy jest idealnie   | |||
|     |   | 
|  2013-08-10, 18:22 | #348 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2013-08-10, 19:13 | #349 | 
				 | 

To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają

Jutro będzie nowy post ze wszystkimi kociątkami które wymacałam    Kaori, nie biały lew to biały lew  podobno w dziczy już ich nie ma, tylko z rezerwatach i parkach takich jak te   Edytowane przez Gonya_waw Czas edycji: 2013-08-10 o 19:14 | 
|     |   | 
|  2013-08-11, 00:03 | #350 | |||
				 | 

Cytat: 
 Najwyżej sam będzie jeździł  ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat: 
  ładne są. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Jejuuu... Wróciłam do domu. Byłam u TŻta i oglądaliśmy już troszke starszy film, bo z 2010 roku, "Duże dzieci"  Fajna komedia. Polecam, jesli ktoś nie oglądał  Ja czekam teraz aż pojawi się nowy film "Jeszcze większe dzieci" , wczoraj była premiera w Polsce   | |||
|     |   | 
|  2013-08-11, 00:25 | #351 | ||
				 | 

Cytat: 
  ale nie byłam jednak pewna a nie chciało mi sie  sprawdzać w wyszukiwarce  chyba kiedyś nawet oglądałam dokument o nich zresztą jako dziecko uwielbiałam filmy przyrodnicze i chciałam być zoologiem  Cytat: 
  , tylko że on juz ma swój samochód , który chciał sprzedać bratu ale  brat woli sie pożyczać więc ogólnie nie wiem co on kombinuję cieżko się połąpać  u mnie tż  będzie jutro w pl  a ja nie mam wolnego pokoju bo jak wpadła rodzina to zajeli nam 3 pokoje i muszę pare dni spać z siostrą ,  mam szczęście  oglądałam kiedyś  i jak dla mnie spoko , dla mnie genialnym filmem jest man of steel byłam ostatnio na nim w kinie i jest całkiem w moim stylu   | ||
|     |   | 
|  2013-08-11, 09:57 | #352 | |||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat: 
  Ja wgl bylam dziwnym dzieckiem... Nie pamietam żebym marzyła o jakimś zawodzie  chyba normalnie dzieci o takich rzeczach myślą, no nie? więc jestem dziwna  ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat: 
  Ale tylko wtedy gdy siedzę w domku. Wtedy jak sie patrzy przez okno to jest takie woooow ;D Pioruny są jak dla mnie boskie   
				__________________ Wytrawny kłamca wie, że najlepszym kłamstwem jest zawsze prawda podana z pominięciem najistotniejszej kwestii. | |||
|     |   | 
|  2013-08-11, 10:26 | #353 | 
| Wtajemniczenie | 

wstałam... jakoś    
|     |   | 
|  2013-08-11, 11:12 | #354 | 
| Rozeznanie | 

__________________ Wytrawny kłamca wie, że najlepszym kłamstwem jest zawsze prawda podana z pominięciem najistotniejszej kwestii. | 
|     |   | 
|  2013-08-11, 18:30 | #355 | 
				 | 

Dodałam na bloga zdjęcia z lwami jak macie ochotę.   jutro będzie z lwiątkami   | 
|     |   | 
|  2013-08-11, 21:22 | #356 | 
| Wtajemniczenie | 

minimalnie rano, ale teraz rodzinka wyszła, więc jest ok   piękne kociaki! 
|     |   | 
|  2013-08-12, 10:48 | #357 | |||
				 | 

Cytat: 
  ale jeśli mój TŻ go już obejrzał to sama zapewne nie bedę miała ochoty oglądać...  nie lubię sama . oj tam, musisz to przecierpieć  ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat: 
  chociaż nie boje się burzy. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- A ja wczoraj byłam znowu w Augustowie przez co nie było mnie cały dzień na wizażu. Tym razem z rodzicami i bratem  Płynęliśmy 3 godziny statkiem. Było faaaajnie  Suwalszczyzna jest piękna podobnie jak Mazury. | |||
|     |   | 
|  2013-08-12, 11:38 | #358 | |||
				 | 

Cytat: 
  tylko że najbliższa szkoła była 70 km ode mnie no i wiadomo jak było dawniej z samochodami i autobusami   ja nie lubię burz bo się ich boję , trochę wstyd  Cytat: 
  Cytat: 
  przywiózł mi mnóstwoooo słodyczy za którymi przeważnie nie przepadam  wypróbowaliśmy samochód , byłam jeszcze na próbie jego orkiestry uczyli się przemarszu przez 2 h  ale jakoś przezyłam   | |||
|     |   | 
|  2013-08-12, 12:45 | #359 | 
				 | 

Tak Kaori od roku do półtora, starsze pewnie już są niebezpieczne. Gepard był dorosły    | 
|     |   | 
|  2013-08-12, 17:06 | #360 | |
				 | 

Cytat: 
  ważne, że coś przywiózł  a co np. dostałaś? ja uwielbiam kinderki  o proszę, w orkiestrze chłopaka ma   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

Czasami chcę byc już ciocią
 Czasami chcę byc już ciocią  Burza mnie nie obudziła, a to tak...
 Burza mnie nie obudziła, a to tak...