Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 21:47   #1471
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Ksiazki to tez hobby ale znacznie mniej kosztowne. Wiem, ze TZ sie w kosztach orientuje ale wiem, ze jezdziectwo bedzie powodem wielu konfliktow. Mam ambicje w tym sporcie i nie poddam sie latwo w planie mam zakup drugiego konia (jak kiedykolwiek uzbieram na niego kase) i wiem, ze moze to byc podstawa klotni w przyszlosci. Mamy odmienne wizje jazdy w ciazy np.. ja wiem, ze dam rade nie jezdze od dzis i nie zamierzam w ciazy dalej trenowac skokow.. ale z drugiej strony chcialabym w przyszlosci szanowac jego zdanie..
Tak trudno mu wytlumaczyc ile ten sport dla mnie znaczy od 9 roku zycia startowalam w zawodach majac 11 lat jechalam mistrzostwa takie juniorowe ale to zawsze cos. A moj kon jest dla mnie wszystkim, od 3 lat klade w nia kase i serce i wiem, ze nie latwo jej bylo mi zaufac bo jest po sporych przejsciach a dla niego to taki tam pozeracz czasu i kasy.. Malo kto chyba rozumie moj dylemat bo trrzeba znac uczucie ktore daje kontakt z zwierzakiem ktory wazy kilkaset kilo
Ech ... wyzalilam sie
powinniście porozmawiać o tym, on musi zdać sobie sprawę, że masz swoją pasję, która jest dla Ciebie bardzo ważna. Bierze Cię za żonę, że tak powiem, z całym dobrodziejstwem inwentarza - również z tą pasją. Jeśli Ciebie ten sport uszczęśliwia to na pewno tż nie stanie Ci na drodze do szczęścia Będzie dobrze, głowa do góry!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 21:48   #1472
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
my tez nie mamy współnych pasji - co gorsza on moich nie rozumie (blog,moda,wizaż,podróże) a ja nie rozumiem jego (o tym nie będę pisać)
w ogole mamy zupełnie inne wizje na życie, on woli posiedzieć w domu i zaoszczędzić a mi nie szkoda kasy na wyjazdy czy wyjscie do restauracji.
U nas to chyba naprawde przeciwienstwa się przyciągneły ale boje się że kiedyś zaczniemy sie przez to ostro kłócić.
W ogole jak przejde na jego garnuszek to on niezłego szoku dostanie, bo nie wie na razie ile kosztuje podkład, tusz do rzęs czy perfumy, a może sie zdziwić, a zdziwi się ile potrzebuje tych rzeczy i jak szybko się kończą
u nas jest odwrotnie, to ja jestem tą oszczędną, a on wydaje kase na prawo i lewo. Przykladowo wzial tydz temu w srode 500 zł i juz mu zostało do 31 sierpnia 180 zł :P
ja tez kupuje kosmetyki ale jakos malo mi tego idzie i zawsze kupuje na promocjach.
Stary 2013-08-09, 21:48   #1473
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
my tez nie mamy współnych pasji - co gorsza on moich nie rozumie (blog,moda,wizaż,podróże) a ja nie rozumiem jego (o tym nie będę pisać)
w ogole mamy zupełnie inne wizje na życie, on woli posiedzieć w domu i zaoszczędzić a mi nie szkoda kasy na wyjazdy czy wyjscie do restauracji.
U nas to chyba naprawde przeciwienstwa się przyciągneły ale boje się że kiedyś zaczniemy sie przez to ostro kłócić.
W ogole jak przejde na jego garnuszek to on niezłego szoku dostanie, bo nie wie na razie ile kosztuje podkład, tusz do rzęs czy perfumy, a może sie zdziwić, a zdziwi się ile potrzebuje tych rzeczy i jak szybko się kończą
Może zacznij go uświadamiać, bo się chłopak później zapowietrzy.

A tak na serio ja wychodzę z założenia, że takie informacje jak cena podkładu są dla mężczyzn zwyczajnie zbędne.
Zarabiam i się z zakupów nie spowiadam (nie mylić oczywiście, rozwalania kasy na prawo i lewo i posiadanie w poważaniu wspólnych wydatków ).
Co prawda, ja krocia nie wydaję, bo zwyczajnie nie potrzebuję, ale tak czy siak mojego TŻ to na prawdę średnio interesuje.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-08-09 o 21:56
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 21:48   #1474
czekooczekolada
Zakorzenienie

ja miałam nadzieje ze zmiescimy sie w 30 000 a tu wychodzi ze 40 000 jak nie lepiej

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-09, 21:49   #1475
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Dodaja bedzie dobrze!

my z tz mamy wspolna pasje, ktora jest też naszą pracą

Cytat:
Ja nie zamierzam byc na utrzymaniu meza marzy mi sie samodzielnosc finansowa. wiadomo, jak na razie to Tz placi za samochod czy budowe domu, ale na wlasne zachcianki nie biore od niego kasy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 21:50   #1476
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
To wam niewiele wychodzi jak za taką ilość osób.
Koleżanka z pracy robi na taką liczbę gości to za samą salę wychodzi im 23000zł.
nam wychodzi... nie wiem ile
4700sala, jedzienie liczymy ze z 6 tys, obsługa z 3,5 tys co daje z 14 tys. plus napoje i alkohol i wyjdzie z 17-18tys. Mamy kucharke dlatego jest sporo taniej
Stary 2013-08-09, 21:50   #1477
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
powinniście porozmawiać o tym, on musi zdać sobie sprawę, że masz swoją pasję, która jest dla Ciebie bardzo ważna. Bierze Cię za żonę, że tak powiem, z całym dobrodziejstwem inwentarza - również z tą pasją. Jeśli Ciebie ten sport uszczęśliwia to na pewno tż nie stanie Ci na drodze do szczęścia Będzie dobrze, głowa do góry!
Dziekuje za slowa otuchy, masz racje! Rozmawialam z nim tysiac razy ale moze potrzeba mu drugie tyle rozmow aby zrozumial. A moze nie potrzebnie sie martwie dlatego, ze ten tydzien byl dla nas trudny- oboje duzo pracowalismy. Ide spac i nie martwie sie dalej

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 21:52   #1478
ana909
Erudycja

Cytat:
Jestes z Wawy wiec zapraszam do nas jak tylko bedziesz miala i czas i ochote. Poglaskac, nakarmic marchewka. Niestety chwilwo moja kobyla choruje, niedawno wyciagalam ja z zapalenia oskrzeli. Dlatego tez nie pracuje. Ale jak wroci do pracy to jeszcze pokaze wszystkim dookola jaka ona jest wspaniala. Jak ja trzy lata temu kupilam wszyscy uznali mnie za wariatke kon byl nie do ogarniecia, wsiadalam za pomoca 3 lub 4 osob, nie jezdzilam na niej tylko ona mna miotala. A teraz jest koniem umiesnionym i ogarnietym a przedewszystkim reagujaca na kazdy maly sygnal wsylany przezemnie

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Haha ciesze sie, ze nie jestem w tym zmartwieniu sama Jestem pewna, ze bedzie chcial aby jego zona wygladala pieknie wiec nie powinien zalowac

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Haha ciesze sie, ze nie jestem w tym zmartwieniu sama Jestem pewna, ze bedzie chcial aby jego zona wygladala pieknie wiec nie powinien zalowac
ja jestem spod wawy, a Ty o jakiej miejscowosci dokladnei mowisz? Chętnie bym sie wybrała! I Tżta bym wzieła, on lubi naturę
Stary 2013-08-09, 21:52   #1479
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Tez spoko pomysł tylko byc im musiala pokazac jaka Ci sie podoba ja bym np nie pogardziła tez karta do Ikei zaladowama na te 350 zł
O to to właśnie to chciałam napisać

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
nie no, oni płaca za sale, foto, video , ciasta wodke napoje

my sami płacimy za obraczki, dekoracje, samochod, ubrania tj. garniak sukienka.
U mnie rodzice płacą za lokal. Ale to co nie jest wliczone w cenę lokalu opłacamy już sami: Napoje, alkohole, ciasta itd.

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
U nas teściowie nie wtrącają się ani słowem, może im przykro, że nie mogą nam się dołożyć do wesela?
Moja mama widzę, że ma mega ochotę się wtrącać, ale wie, że nie pomaga nam finansowo i trzyma język za zębami.
Ja to mam kochanych rodziców Płacą nam za salę, a ani słowem się nie wtrącają

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 21:53   #1480
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
To wam niewiele wychodzi jak za taką ilość osób.
Koleżanka z pracy robi na taką liczbę gości to za samą salę wychodzi im 23000zł.
Za samą salę płacimy około 18 tys, z czego 1tys. juz poszedł jako zaliczka. Sala jest w miarę nowa i nie wymaga dodatkowych dekoracji, bo jej wystrój już jest dekoracją, więc odpada dodatkowy koszt Nie mamy orkiestry, tylko dja za 1700 zł, fotograf 1500, z czego poszły już zaliczki 500 zł dla dj'a i 100 dla fotografa, Do budżetu nie wliczałam już tych kosztów, które ponieśliśmy do tej pory, z wszystkim co juz zaplacilismy 30 tys sie uzbiera

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-09, 21:54   #1481
ana909
Erudycja

Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Dodaja bedzie dobrze!

my z tz mamy wspolna pasje, ktora jest też naszą pracą

Ja nie zamierzam byc na utrzymaniu meza marzy mi sie samodzielnosc finansowa. wiadomo, jak na razie to Tz placi za samochod czy budowe domu, ale na wlasne zachcianki nie biore od niego kasy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
my razem inwestujemy w mieszkanie, nie twierdze ze M nie doklada wiecej, w koncu jest facetem i potrafi zarobic dwa razy tyle co ja... Ale ja na swoją pensje bynajmniej nie narzekam.
Stary 2013-08-09, 21:54   #1482
ijaa
Zakorzenienie

Co do pasji, my z TŻ nie mamy takich stricte które nas pochłaniają jak np. jeździectwo, wspinaczki czy albo uprawianie jakiegoś sportu.
Sporo nas jednak łączy i lubimy podobne rzeczy: np. jeździć na rowerach.
Oboje jesteśmy uzależnieni od komputerów, np. teraz każdy z nas siedzi przy swoim i robi swoje - TŻ czyta o nowinkach, a ja przeglądam filmiki urodowe na YT , ale średnio raz na trzy minuty zaczynamy o czymś rozmawiać i opowiadać o czymś 'ze swojego kompa' a i nie dzieli nas odległość większa niż pół metra.
Łączy nas poniekąd też praca, bo tak nam się życie złożyło, że pracujemy w tej samej branży. Co prawda na innych stanowiskach i jakby 'od innej strony', ale tematów do rozmów nam absolutnie nie brakuje.

Stary 2013-08-09, 21:54   #1483
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
ja jestem spod wawy, a Ty o jakiej miejscowosci dokladnei mowisz? Chętnie bym sie wybrała! I Tżta bym wzieła, on lubi naturę
chwilowo kon stoi w Warszawie centralnie :P Ale wyprowadzamy sie niedlugo do Piaseczna, zapraszam. Milo bedzie poznac Cie tak na prawde a nie przypadkiem w salonie

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-09, 21:55   #1484
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Za samą salę płacimy około 18 tys, z czego 1tys. juz poszedł jako zaliczka. Sala jest w miarę nowa i nie wymaga dodatkowych dekoracji, bo jej wystrój już jest dekoracją, więc odpada dodatkowy koszt Nie mamy orkiestry, tylko dja za 1700 zł, fotograf 1500, z czego poszły już zaliczki 500 zł dla dj'a i 100 dla fotografa, Do budżetu nie wliczałam już tych kosztów, które ponieśliśmy do tej pory, z wszystkim co juz zaplacilismy 30 tys sie uzbiera

my bedziemy tak jak znajomi zbierac rachunki zeby bylo wiadomo na co ile poszło. Nawet te najdrobniejsze!
Stary 2013-08-09, 21:56   #1485
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Wiecie dziewczyny co mnie dzis naszlo jak wracalam do domu.. Ze szkoda, ze z TZtem nie mam wspolnych zainteresowan, widzialam pare ktora wracala z instrumentami i razem omawiali probe. Ja mam zwierzaki i jezdziectwo.. on ma... prace. Siedze w stajni 3 do 4 godzin dziennie, wkladam w to kupe kasy i energi, jest to moja pasja od 4 roku zycia idzie mi to dobrze.. Ale jego to nie kreci, nie lubi byc w stajni jest to dla niego poswiecenie. I boje sie, ze jak okaze sie jakie koszta sie z tym wiaza to beda awantury
Cytat:
Ksiazki to tez hobby ale znacznie mniej kosztowne. Wiem, ze TZ sie w kosztach orientuje ale wiem, ze jezdziectwo bedzie powodem wielu konfliktow. Mam ambicje w tym sporcie i nie poddam sie latwo w planie mam zakup drugiego konia (jak kiedykolwiek uzbieram na niego kase) i wiem, ze moze to byc podstawa klotni w przyszlosci. Mamy odmienne wizje jazdy w ciazy np.. ja wiem, ze dam rade nie jezdze od dzis i nie zamierzam w ciazy dalej trenowac skokow.. ale z drugiej strony chcialabym w przyszlosci szanowac jego zdanie..
Tak trudno mu wytlumaczyc ile ten sport dla mnie znaczy od 9 roku zycia startowalam w zawodach majac 11 lat jechalam mistrzostwa takie juniorowe ale to zawsze cos. A moj kon jest dla mnie wszystkim, od 3 lat klade w nia kase i serce i wiem, ze nie latwo jej bylo mi zaufac bo jest po sporych przejsciach a dla niego to taki tam pozeracz czasu i kasy.. Malo kto chyba rozumie moj dylemat bo trrzeba znac uczucie ktore daje kontakt z zwierzakiem ktory wazy kilkaset kilo
Ech ... wyzalilam sie
Ja Cię rozumiem kocham wszystkie zwierzęta i jestem w stanie pojąć jak czlowiek moze kochać zwierze i na odwrót. Ja mam tylko 3koty (w tym tylko jeden tak naprawde jest moj), ale swiata poza nimi nie widze i wydałabym na nie ostatnią zlotówke. Tż musi zrozumieć Twoją pasje, skoro chce być Twoim mężem

Cytat:
Mój już doznał szoku od stycznia mieszkamy razem, ale tak jest ze do tej pory zarabiał jakies 3razy wiecej niz ja prawie, wiec po czesci On mnie troche utrzymuje i teraz jak zamawiam coś z Yves Rocher, albo idzie ze mna do Rossmanna, to zawsze jest zdziwiony ile to wszystko kosztuje druga sprawa, ze ja lubie wydawac pieniadze i jestem zakupoholiczka ale On ma komputery swoje (drogie) to ja moge miec kosmetyki, ciuchy i buty, a co

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 21:58   #1486
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

U nas to ja jestem bardziej rozrzutna i C. mnie stopuje Ale czasem przesadza, bo aż za bardzo oszczędza...

Jeśli chodzi o wydatki to my na salę jakieś 11 tys. wydamy, orkiestra nie wiemy bo to znajomi taty, a umowę teraz dopiero podpiszemy, ale coś koło 3,5 tys., foto i video 3,5 tys. - z czego mamy już wpłaconą zaliczkę na salę 1 tys., a na foto i video 700zł. Reszta nie wiem ile, ale jak kiedyś liczyłam to w 30 tys. powinniśmy się zmieścić.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 21:59   #1487
ana909
Erudycja

Cytat:
chwilowo kon stoi w Warszawie centralnie :P Ale wyprowadzamy sie niedlugo do Piaseczna, zapraszam. Milo bedzie poznac Cie tak na prawde a nie przypadkiem w salonie
daleko ale na pewno dalibysmy rade moja przyjaciolka kiedys tam mi sie wyprowadzila i niestety ani razu jej nie odwiedzilam... coz w sumie nie dostalam wtedy zaproszenia Ja mam czasu calkiem sporo, gorzej z Tżtem bo on w swojej branzy robi wszyyyyystkie weekendy i nie tylko ;/ teraz ma wolne dopiero w srode, a ja akurat pracuje, wiec zobaczymy sie tak normalnie albo w czwartek, a jesli tez nie to dopiero za poltora tyg we wtorek.
Stary 2013-08-09, 22:01   #1488
moniczka_90
Zakorzenienie

nas ślub wyniesie jakieś 7-8 tys. i jesteśmy o to wściekli
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 22:01   #1489
ana909
Erudycja

Życzę nam wszystkim zebysmy się zmieścili w naszych budżetach i zeby nam jeszcze zostalo na podróż poslubna albo chociazby na kawałek
Stary 2013-08-09, 22:01   #1490
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
U nas to ja jestem bardziej rozrzutna i C. mnie stopuje Ale czasem przesadza, bo aż za bardzo oszczędza...

Jeśli chodzi o wydatki to my na salę jakieś 11 tys. wydamy, orkiestra nie wiemy bo to znajomi taty, a umowę teraz dopiero podpiszemy, ale coś koło 3,5 tys., foto i video 3,5 tys. - z czego mamy już wpłaconą zaliczkę na salę 1 tys., a na foto i video 700zł. Reszta nie wiem ile, ale jak kiedyś liczyłam to w 30 tys. powinniśmy się zmieścić.
u Nas na odwrót
ja to taki dusi grosz jestem, wszystko zaraz wkladam na konto, i na lokate, żeby nie mozna było przesrac
a tż jak dostanie wyplate, to od razu do sklepu i pierdoły kupuje, tak jak dzis, wczoraj dostal to dzis juz bylismy i zrobilismy zakupy w sumie niepotrzebna jest polowa rzeczy, jedynie moj proszek do prania do nowej pralki ale niech sie nacieszy i roztrwania pieniądze, póki nie jest moim mężem

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-09, 22:02   #1491
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
daleko ale na pewno dalibysmy rade moja przyjaciolka kiedys tam mi sie wyprowadzila i niestety ani razu jej nie odwiedzilam... coz w sumie nie dostalam wtedy zaproszenia Ja mam czasu calkiem sporo, gorzej z Tżtem bo on w swojej branzy robi wszyyyyystkie weekendy i nie tylko ;/ teraz ma wolne dopiero w srode, a ja akurat pracuje, wiec zobaczymy sie tak normalnie albo w czwartek, a jesli tez nie to dopiero za poltora tyg we wtorek.
Jak tylko bedzie Wam pasowalo to wbijaj na pw i sie umowimy

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-09, 22:02   #1492
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
gdyby nasz slub mial tyle kosztowac... bylibysmy malzenstwem od 2 miesiecy :P
Stary 2013-08-09, 22:03   #1493
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
to po co to robicie, skoro tak Was to 'wścieka'?

Stary 2013-08-09, 22:04   #1494
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
u Nas na odwrót
ja to taki dusi grosz jestem, wszystko zaraz wkladam na konto, i na lokate, żeby nie mozna było przesrac
a tż jak dostanie wyplate, to od razu do sklepu i pierdoły kupuje, tak jak dzis, wczoraj dostal to dzis juz bylismy i zrobilismy zakupy w sumie niepotrzebna jest polowa rzeczy, jedynie moj proszek do prania do nowej pralki ale niech sie nacieszy i roztrwania pieniądze, póki nie jest moim mężem
normalnie jestes jak ja a Twój Tż jak moj ja skrzętnie oddzielam jeszcze nam miesięczną kuroniówkę, jak to mowi M i wszystko co zostaje wrzucam na lokate
Stary 2013-08-09, 22:04   #1495
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Życzę nam wszystkim zebysmy się zmieścili w naszych budżetach i zeby nam jeszcze zostalo na podróż poslubna albo chociazby na kawałek
Amen i dobranoc na dziś

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-09, 22:05   #1496
ana909
Erudycja

Cytat:
Jak tylko bedzie Wam pasowalo to wbijaj na pw i sie umowimy
u nas z jego praca to tak wszystko jest na ostatnią chwilę i w kazdej chwili moga sie plany zmienić. Na pewno kazdy weekend odpada ;/
Stary 2013-08-09, 22:06   #1497
velika
Winter is coming

Cytat:
Może zacznij go uświadamiać, bo się chłopak później zapowietrzy.

A tak na serio ja wychodzę z założenia, że takie informacje jak cena podkładu są dla mężczyzn zwyczajnie zbędne.
Zarabiam i się z zakupów nie spowiadam (nie mylić oczywiście, rozwalania kasy na prawo i lewo i posiadanie w poważaniu wspólnych wydatków ).
Co prawda, ja krocia nie wydaję, bo zwyczajnie nie potrzebuję, ale tak czy siak mojego TŻ to na prawdę średnio interesuje.
Cytat:
Co do pasji, my z TŻ nie mamy takich stricte które nas pochłaniają jak np. jeździectwo, wspinaczki czy albo uprawianie jakiegoś sportu.
Sporo nas jednak łączy i lubimy podobne rzeczy: np. jeździć na rowerach.
Oboje jesteśmy uzależnieni od komputerów, np. teraz każdy z nas siedzi przy swoim i robi swoje - TŻ czyta o nowinkach, a ja przeglądam filmiki urodowe na YT , ale średnio raz na trzy minuty zaczynamy o czymś rozmawiać i opowiadać o czymś 'ze swojego kompa' a i nie dzieli nas odległość większa niż pół metra.
Łączy nas poniekąd też praca, bo tak nam się życie złożyło, że pracujemy w tej samej branży. Co prawda na innych stanowiskach i jakby 'od innej strony', ale tematów do rozmów nam absolutnie nie brakuje.
Ijaa mogłabym napisać to samo Ja mojemu też nie mówię, co ile kosztuje, zarabiam tyle co on, każdy z nas wydaje kasę na co mu się podoba ;]
I też tak mamy, że lubimy podobne rzeczy, rowery, góry no i tak jak u ciebie te kompy No i praca w tej samej branży, tylko o trochę innym charakterze

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 22:07   #1498
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie jestes jak ja a Twój Tż jak moj ja skrzętnie oddzielam jeszcze nam miesięczną kuroniówkę, jak to mowi M i wszystko co zostaje wrzucam na lokate
taaa, ale mój tż i tak ma do mnie pretensje zawsze, że wyciagam od niego na konto, bo on nie rozumie że ja robie to dla nas, żeby na wesele było zaznaczam tu , że nigdy przenigdy nie biorę od niego jego pieniedzy na moje zachcianki, sama sobie kupuję wszytstko za swoje. te pieniadze ktore od niego biore ida na jego konto ( na wesele ) , on jest tego swiadom, a i tak psioczy zawsze

🤍

Stary 2013-08-09, 22:07   #1499
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
u nas z jego praca to tak wszystko jest na ostatnią chwilę i w kazdej chwili moga sie plany zmienić. Na pewno kazdy weekend odpada ;/
Spoko ja mam dosyc luzny zawod i w tygodniu dluzej nawet siedze w stajni. Jak tylko bedziecie mieli czas i ochote to dasz mi znac.

A teraz zegnam sie na dzis

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-09, 22:08   #1500
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
to po co to robicie, skoro tak Was to 'wścieka'?
yyy bo chcemy wziąć ślub kościelny ? jakbyśmy chcieli cywilny to by nas to o wiele mniej wyniosło bo jedyną opłata było by 40 zł w USC a tak to kościół dużo zżera.
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości