|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł XVII części wątku: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
2 | 4,35% |
| Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki |
|
1 | 2,17% |
| Spać już ciężko, wszystko gniecie, niech już rodzi się me dziecię! |
|
4 | 8,70% |
| Sexi foczki - my mamusie, chcemy tulić swe dzidziusie |
|
6 | 13,04% |
| Zbliża się już dzień porodu, mam ochotę krzyczeć: "CHODU!" |
|
5 | 10,87% |
| W brzuchu dzieć nam nadal fika, my myślimy o lodzikach |
|
0 | 0% |
| Maluch w brzuchu sobie fika, każda mama chce lodzika |
|
0 | 0% |
| Maluch w upał w brzuchu fika, każda mama chce lodzika |
|
0 | 0% |
| Malec w brzuchu raźnie fika, my myślimy o seksikach |
|
0 | 0% |
| Malce w brzuchu fiku miku, my myślimy o seksiku |
|
1 | 2,17% |
| W tym wątku urodzą trzy mamusie, matal inwigiluje nasze brzusie |
|
0 | 0% |
| Zajechane nasze flaczki, duże są już te dzieciaczki |
|
0 | 0% |
| Wszystkie mamy bolą brzuchy, obracają sie dzieciuchy |
|
2 | 4,35% |
| Jedna zaraz rodzić chce, inne jeszcze długo nie |
|
1 | 2,17% |
| Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają |
|
18 | 39,13% |
| Deszczyk pada, słonko świeci, wnet posypią nam się dzieci |
|
1 | 2,17% |
| Czas tak szybko zapinkala, wnet porodów przyjdzie fala |
|
4 | 8,70% |
| Czas nieubłaganie leci, już za chwilkę będą dzieci |
|
1 | 2,17% |
| Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X
Dziękuję bardzo
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.
O wy gaduły ! 20 stron od 15:00
Także tylko się witam i idę spać
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,
Nie w jakiej branży, a w jakim kraju
w USA dzień jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#366 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X
Cytat:
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie wina branży (IT) tylko strefy czasowej ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Nie martw się, każdą z nas dopada zbudynienie Apropos zbudynienia - nastawiłam wczoraj wodę na makaron i poszłam poodpoczywać na balkonie. Dobrze, że mi się pić zachciało i zobaczyłam że garnek się prawie pali. Złapałam za ścierke żeby go zdjąć, ścierka się zapaliła od garnka i włączył się alarm przeciwpożarowy. Wyleciałam na balkon z garnkiem, dymiącą się ścierką i nie wiedziałam co robić. Ale przynajmniej Alarm przestał wyć
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki
Ja ostatnio otwierałam drzwi i zostawiłam otwarte, żeby TŻ wniósł ciężary. Wniósł, zamknął za sobą.
Parę godzin później pyta, gdzie położyłam klucze. Zostały w drzwiach. Wieżowiec 110 mieszkań, co tam. Ale klucze były na miejscu. Uff.
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
tak teraz patrze ze zostalo mi 69 dni do wyklucia malego
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
to nie tak malo
mnie juz tylko 42 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale zazwyczaj znalazł się uprzejmy sąsiad, który zapukał i przypomniał.Wrzuciłam, ale nie spodziewaj się górnolotnych treści ![]() Kurde, niech ten piątek się już skończy. Jestem dziś budyniem, pracy mam mało i nie mogę myśli zebrać to na wizażu siedze
Edytowane przez ja :) Czas edycji: 2013-08-09 o 22:57 |
||
|
|
|
#374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja w pon miałam usg, 35tc4dz i wyszło 2195 czyli praktycznie tak jak u Ciebie, a mi powiedzieli, ze za mało i moze za 2 tyg bedą wywoływac mi poród.... to ja juz nic nie rozumiem.... Tobie powiedzieli ze norma, a ja sie martwie..... ale chyba angielskie normy są jakies inne.. a jaki ma obwód głowki? moja 318mm i nie wiem czy to wg nich norma, czy za mało...
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
To fakt ze pod konic wrzesnia pustki pewnie na watku sie zrobia
bo najwieksze gadulu juz urodza i beda zajete maluchami
|
|
#376 |
|
Raczkowanie
|
Hej rozgadanym mamusiom
chociaż o tej porze już mniej.Miałam szczere chęci nadrobić zaległości dzisiejsze a tu patrzę już nowa część wątku ![]() Ja dzisiaj prawie cały dzień przeleżałam/przespałam, najpierw bolała mnie głowa, później było mi słabo, a teraz znowu niedobrze... Miało być chłodniej, ale ciągle płynę. ![]() Wybaczcie więc, ale tak ogólnie tylko gratuluję wszystkim rozpoczętego kolejnego tygodnia i udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne!Matal, jak będziesz miała chwilę to możesz nam wpisać wizytę na 20.08. bez godziny, bo z tym to różnie bywa, ale na oko ok. 15.00. Mam nadzieję, że jutro będę bardziej aktywna, bo dzisiaj dzień jakiś taki zmarnowany wyszedł. |
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby dużo, w porównaniu do innych dziewczyn, a z drugiej strony coraz bliżej i czas leci mi coraz szybciej![]() Poczytam, dziękuje
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. X
O mamo... Nakarmiłam pół łóżka
wszystko się lepi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
no, witam sie z 50 stronicowymi zaległosciami...
![]() wiec standardowo nie nadrabiam widze ze nikt nie urodzil ja tez nei mam zamiaru chociaz juz kazdy krok to męka, brzuch ciagnie jak szalony, za dziecmi nei nadazam na spacerze, wszystko mnie meczy... a wcale taka wielka jak w poprzendich ciazach nei ejstem!!! zmierzylam sie w pasie - 110 cm. czyli pilka jest.
|
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. X
Ooo widze ze nie bylo dupcingu w koncowce poprzedniego watku to jest teraz
![]() Mam pytanko techniczne. Swedzi mnie pipka jak juz wspominalam posmarowalam sie clotrimazolum w kremie. Jak nie przejdzie to wiadomo ze pojade jutro na ostry dyzur. A jak nie bedzie swedzialo? Isc do mojej lekarki w pon mimo wszystko? Czy smarowac kilka dni I wystarczy? Jak ktoras jeszcze nie spi to na tvnstyle za 15 min bedzie '7 kobiet karmienie piersia' Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
ale czuje sie ociezala
i najlepsze ze z.kazdym dniem bedzie gorzej hih Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#382 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- cycki pewnie hehe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- ja ogladam ballade o lekkim zabarwieniu erotycznym.ale oczy mi sie kleja czekam na tz i juz wiem ze dzis sie wyspimy bo jest chlodno i to mnie niezwykle cieszy hurrey Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#384 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
Cytat:
![]() co do pipki to jak przestanie to ja bym nie leciala po jakies specyfiki w tej temp wszystko swedzi a tymbardziej zapracowana pipka ktora musi jakos z dzieciem sobie dawac rade ![]() ja niby non stop mialam uplawy a okazalo sie ze taki moj urok ![]() i nie potrzebnie pakowali we mnie tyle tych anty grzybiczych
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X
Cytat:
![]() Siarkę ![]() Z cyckow mi tak.pocieklo, Eda ma.mokra pidzame, ja koldre. I to tak poważnie, nie ze.kropelka qz wkładki na noc założyłam. Burza trwa, idę spać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#386 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy
O masz, mózg mi posłuszeństwa odmawia już całkiem... ok, przekieruję prośbę
Idę na ten tvnstyle, skoro i tak nie śpię. A z wkładkami chodzę w ciągu dnia, bo się inaczej nie da po prostu. Jeśli chodzi o liczby to zmierzyłam dzisiaj obwód - wyszło 108cm. A do porodu w sumie jeszcze 35 dni o ile dobrze policzyłam. |
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
spierniczyłam z imprezki rodzinnej bo ktoś przywiózł rzutnik i wyświetlacz do karaoke i jak się familia rozśpiewała przez te głośniki i mikrofony tak dziecko mi w brzuchu jakiegoś szału dostało jak zaczęła skakać tak nie wiedziałam z której strony brzuch trzymać![]() dziękuję za uwagę, dobranoc
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smaruj i do swojej lekarki marsz )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#390 | |
|
dryfuję słowami
|
Cytat:
U mnie od blokiem w pawilonie jakaś impreza i muzyka z głośnika daje na cały regulator + różne radosne ku... i chu... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

) i w 34 tyg waży ok 2146 g.. Jeszcze czeka mnie jedna wizyta a potem już do szpitala na cc. Skierowanie już w teczce, gdyby coś zaczęło się szybciej dziać to zasuwać z nim do szpitala 

Julek 18.09.2013

[/RIGHT]
Wieżowiec 110 mieszkań, co tam. Ale klucze były na miejscu. Uff.

posmarowalam sie clotrimazolum w kremie. Jak nie przejdzie to wiadomo ze pojade jutro na ostry dyzur. A jak nie bedzie swedzialo? Isc do mojej lekarki w pon mimo wszystko? Czy smarowac kilka dni I wystarczy?