![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zadomowienie
|
Spóźnione życzenia dla Gosiulki
![]() U nas dzisiaj fajna pogoda, bo 23 porywach do 27 stopni, a teraz burza ![]() Wczoraj znów byliśmy na plaży, teraz "próbowaliśmy inną", wstyd się przyznać bo mieszkam na Mazurach od urodzenia a plaż nie znam, ale to zasługa tego że wakacje spędzałam u babci na wsi i jeziorko miałam praktycznie na podwórku. Te jezioro było fajne dla dzieci bo szło się daleko, daleko i cały czas płytko było. Ja jak mam się kąpać jednak takiego czegoś nie lubie ![]() ![]() Nadalka, Ty chyba już wracasz do domu, co? Czy Ty byłaś już z małą gdzieś nad wodą? U nas Sara zasypia dadal przy mnie przy cycku, albo ją biorę na ręce i śpiewam w minutę wtedy odpada i odkład ją do łóżka, albo kładę się z nią (praktycznie od urodzenia śpi na wersalce która stoi w jej pokoju) i czytam bajki.. Tak sobie myślę że przydałoby się już coś robić i z tym cyckiem i usypianiem, ale szczerze mówiąc wygodnie mi tak jak jest, bo chwila moment i bez płaczu. Ale odkąd były takie upały też zaczęła rzucać się po łóżku przez sen tak jakby dobrze nie mogła się ułożyć, ale poprostu chyba było za gorąco chociaż spała w samej pieluszce. U nas Sara też przystopowała ze wzrostem i wagą, tzn. rośnie wolniutko ale już nie lecą jej tak piorunująco kg od 2-3 miesięcy waży prawie tyle samo. Na ostatnich pomiarach tydzień temu miała 10,8kg i 78wzrostu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Nicki jutro powinnam ok. 18 być w domu. Byłam z małą nad jeziorem ale tylko moczyła nogi. Póki co nie wyobrażam sobie iść z nią się kąpać i jednocześnie pilnować naszych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej
Corcia pierwszy raz byla na caly dzien u tesciow bez mamusi ![]() Nie mamy zadnych ubran na jesien zero butow no nic. Nie wiem nawet od czego zaczac, tyle tegooo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie wiem czy pisałam-w poniedziałek jak byliśmy z Dorotką u lekarza to ją zważyli i zmierzyli: mój trzyletni krasnoludek ma niecałe 90cm i waży 12kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej
U nas ok tzn bardzo ciekawie. Mala sama wchodzi wzzedzie nawet sama weszla na krzeselko do karmienia i ostatnio wisiala na gorze lozeczka bo sie wspina po szczebelkach ![]() Pozatym kupilismy auto ale nie bede zie chwalic jakie bo nic nowego zaczynamy tez remont za jakies 2 tygodnie . R sie mocno odpazyla przez dade ostatnio jej kupilam vo kazdy zachwala a nie bylo u nas pampkow jej rozmiaru. Ale juz mam normalne. Musilam wziac pieluchomajtki bo lazi i sobie odpina. a poza tym scielam wlosy ![]() Dalej neta nie mam... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2321 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzisiaj sobota a my na nogach szybciej niż zazwyczaj ![]() Tz poszedł rano na grzyby i młody postanowił wstać razem z tata ![]()
#2322 |
Zakorzenienie
|
Heej my na nogach od 7.30 czyli nie jest zle.
Mloda wczoraj urzadzila taki cyrk przed spaniem ze masakra po raz pierwszy nie dala sie polozyc masakra. Dzis tez juz sie drze od rana... Masakra. Mam zamiar zapakowac ja w wózek i na miasto mam nadzieje ze nie będzie sie awanturowac... |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Bucików też nie mam, próbowałam jej coś kupić ale odpuściłam, bo nóżka jej szybko rośnie. W lipcu kupiłam sandałki 20, miała trochę luzu z 1cm, teraz ledwie jej pasują, jeszcze mi przyjdzie jedne sandały kupić ![]() Kurtkę też ma z wiosny, myślę że wejdzie ![]() Zimową kurtkę mam zamiar w lidlu kupić,rok temu były ładne ![]() Wogóle planujecie kupić kombinezony jednoczęsciowe czy dwuczęściowe?bo ja myślałam nad dwuczęściowym. U nas dzisiaj 15 stopni, ochłodziło się o 20 stopni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() Plus taki, że przynajmniej kręgosłup nie wysiada tobie przy dziewczynach. Moja sąsiadka swoją 3,5 letnią córkę wozi w wózku, dodam, że dziewczynka jest zdrowa. Ma 3 różne wózki, chyba jakaś fanatyczka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Też nie mamy ciuchów na jesień... Wczoraj chcieliśmy Mała nieco cieplej ubrać do spania i... nie było w co. Zamówiłam więc na szybko 3 używane piżamki na all. Póki co nic więcej nie kupuję, bo nie mam pojęcia jaki rozmiar ![]() Próbuję właśnie uśpić Małą, bo za dwie godzinki jedziemy na grilla, a ostatnio chodzi spać o 15... Mam nadzieję, że jak teraz zaśnie (chyba zasnęła ![]() ![]() Wkurzona jestem, bo tż zapomniał dać mojemu wujowi, mechanikowi dokumentów do auta od gazu - miał podjechać z naszą Mazdą na przegląd w tygodniu. No i teraz stoi w kolejce do przeglądu - nie ma go już od dwóch godzin ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Aha, na zimę mam kombinezon dwuczęściowy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja też jeździ w wózku-po prostu nie dałabym sobie rady z nią na spacerze, bo ucieka albo idzie w przeciwnym kierunku niż ja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Co za noc... ![]() Mała obudziła się z płaczem raz, drugi, trzeci. Uspokajałam, głaskałam, dawałam pić, za każdym razem półprzytomna kompletnie. Wreszcie spojrzałam na zegarek - przekonana, że musi być coś koło 6. Dupa. Była 2:30 dopiero i do końca nocy miałam takie jazdy. Dziś wieczorem idziemy do znajomych i mam nadzieję, że nie zasnę im o 21 przy stole ![]() Co do ubrań jesiennych, to ja już tradycyjnie mam wszystko - kilka par jeansów, jakieś inne spodnie, rajtki, bluzeczki, sweterki, 4 kurtki, chyba z 7 czapek itd. W ogóle jakby mi nagle ktoś podrzucił na przechowanie dwulatkę albo nawet trzylatkę, to miałabym ją w co ubrać przez dłuższy czas - wyłącznie czerpiąc z własnych zapasów ![]() Tylko właśnie kombinezonu zimowego nie mamy, ale nie widziałam kompletnie nic, co by mi się spodobało. A wytyczne przecież wcale nie są jakieś skomplikowane - ma być gładki i w kolorach ziemi ![]() Wczoraj i dziś u nas 23 stopnie, idealnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Dep, współczuję nocki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
Coś się chmurzy, ale wg prognozy dziś ma nie padać...
Zbieramy się na spacer i zakupy. Zachciało nam się fajitas ![]() Jutro mąż ma wolne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Ni wlasnie nie ma
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja za chwile chce wyciągnąć Tzta na klify do Arbroath ![]() Ja ciuchy na jesień raczej mam. Mam pełno par spodni, jakieś bluzy, koszulki z krótkim i długim rekawem. Na zimę mam na razie kurtkę zimowa, nie wiem czy będę kupować kombinezon. Chyba tylko jak ta zima stulecia nas nawiedzi ![]()
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
Hej!
My mamy sporo ciuchow na jesien, jak byly rozne sezonowe wyprzedaze to kupowalam mu i mam sporo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
My tez mamy sporo ciuchow ale mam zamiar jeszcze we wrzesniu zabrac mala na porzadne zakupy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2333 |
Zakorzenienie
|
ja to przede wszystkim muszę ciuchy przejrzeć i pochować to co juz za małe bo mam straszny bałagan
![]()
#2334 |
Zakorzenienie
|
Nela nie przyznawaj sie :p u nas jedynie pewnie buty bedzie trzeba kupowac co chwile no i na zime potem juz jakies kurtki kombinezony buciory, ale na razie zyjmy latem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Co do jesiennych ciuchow to ja juz dzis poczynilam pierwsze kroki
![]() Jak wroce do domu to POKAze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ledwo żyję, spałam może 4 godziny,bo najpierw długo gadałyśmy z siostrą (Karolka, miałaś rację, to siostra ![]() ![]() ![]() Jutro jedziemy na grilla, mamy też w domu innego gościa, znajomego z Torunia. Wczoraj cały dzień pichciłam w kuchni, zrobiłam m.in. te naleśniki, bardzo polecam, pycha. |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
Hej! Fabi ma drugą dziś drzemkę
![]() Piszecie o jesiennej garderobie. Ja muszę kupić buty (upatrzyłam fajne z Korneckiego), mam 2 dobre bluzy i 1 sweter. Muszę jeszcze popatrzeć za skarpetami i rajstopami. No i nie mam żadnej czapki na jesień. Dużo tego... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.