|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Ewa na pewno jedną rzecz zrobiła - podniosła Dziewczyny z kanap i zaczęły dbać o siebie, ale uznawanie, że tylko Ewka i tylko ona ma słuszność i że tylko jej ćwiczenia pomagają schudnąć itp. to bzdura.
bo jak się wstaje z kanapy to każdy ruch pomoże, ale po jakimś czasie powstają zastoje i tu pojawia się magiczne pytanie: co zrobić? a odpowiedź jest prosta :P kopnąć Ewę w ... i wziąć się za zupełnie inny program. nasze ciało jak i umysł lubi urozmaicenia
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie podniosła z kanapy, także nie rozumiem jej kultu :P
Drożdżówka z wiśniami część druga, piątkowa - lepsza od czwartkowej
|
|
|
|
#483 | ||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Burza
Cytat:
Cytat:
piszą do mnie nie tylko w językach, które znam, ale nawet w takich, których nie znam ale póki co nie mogę wytrzymać nawet sama ze sobą, D. już się oberwało i mu przykro było i to był tylko telefon, a jutro będzie to miał "na żywo"... i w ogóle to sobie myślę, że skoro teraz mam takie jazdy, to co dopiero będzie jak w ciążę zajdę się rozwodem skończy, zdecydowanieCytat:
![]() Szkoda, że mieszkasz tak daleko, potowarzyszyłabym Ci ja też dziś leniwy, samotny wieczór, miałam iść spać wcześnie (bo pobudka o 4 ), ale nie chce mi się spać, wiec chyba coś sobie kupię (a potem Maguder znowu będzie mi smsy z pretensjami wysyłać oj to widzę, że dobrze robię, planując zróżnicowany trening choć ja nie potrafię totalnie ćwiczyć "z panią z telewizora", w domu mogę co najwyżej brzuszki, przysiady i hantle robić, ale już jakieś skomplikowane wygibasy to koniecznie w klubie fitness. Bardzo sobie cenię, że zajęcia prowadzi instruktorka, która w razie czego podejdzie i zwróci uwagę, że źle wykonuję jakieś ćwiczenie W ten sposób np. nauczyłam się robić poprawnie przysiady (czy tam squaty jak to teraz nazywają ) bo tak to zawsze za bardzo się garbiłam i po prostu kilka zajęć na których instruktorka "pukała" mnie w plecy w trakcie ćwiczeń i od razu wyrobiłam sobie nawyk prostowania się Cytat:
następnym razem napisz na biało i wcześniej, na czerwono drukowanymi "Undi idiotko nie czytaj tego"
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Undi, to może ja Ci dam trochę co? Bo mnie też PMS męczy, cały dom czysty i pachnący drożdżówką, pakowanie daleko w polu a ja maluję pazurki u stópek
|
|
|
|
#485 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdemolujemy Trybunał Sprawiedliwości i się skończy a i w Luksie mają najtańsze wina w Europie chyba, mniej niż euro. Ja mam silne postanowienie nie kupować sobie droższego jedzenia niż butelka/karton wina ciekawe jak to wyjdzie ![]() Cytat:
Cytat:
a zobaczysz, jeszcze będzie miły i będzie usuwał się z drogi faceci dużo z nami wytrzymują także powtarzam głowa do góry, to nie Twój pierwszy pms przy Nim przyzwyczaił się.... ![]() Cytat:
Cytat:
w ogóle jak mi dasz znać jak masz wolnę, znajdę 100zł i wpadnę do Ciebie Cytat:
to chyba z czasem się dojrzewa do samodzielnych treningów - właśnie jak się pozna technikę wykonywania ćwiczeń. a Ty akurat nie powinnaś mieć z tym problemu - zawsze robisz plan dnia wpisałabyś sobie godzinę ćwiczeń dziennie i o, z głowy ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
ja też chce słodkości! ![]() a ja pms będę miała hmm jakoś od poniedziałku
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Na miętowo, lakier z biedronki, podobnie jak wszystkie inne rozwarstwiony ale jakoś nie mam serca wyrzucić, łudzę się, że po zmieszaniu będzie git
![]() Zaopatruję znajomych i rodzinę w ciasta, mówią, że nie mają po co piec bo i tak gorzej wyjdzie niż moje, także i Was mogę poczęstować (o ile M pozwoli, wszystko by zjadł i nikomu nie dał :P) Edytowane przez tamtaglista Czas edycji: 2013-08-09 o 20:58 |
|
|
|
#487 | ||||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
![]() poza pachnieniem drożdżówką to u mnie identycznei - cały pokój zawalony ciuchami do spakowania, torba jak była pusta tak nadal jest, a lakier suszę Cytat:
wiesz... niekoniecznie... jak mnie dają w kopii jakiejś korespondencji np. po japońsku to mogę się tylko ponabijać z kanji bo choćbym stanęła na głowie to g... zrozumiem Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
umowa stoi ![]() Cytat:
![]() już tyle buntów było, że jeden w tą...
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jeszcze nieruszone, serial oglądam :P |
|
|
|
|
#489 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a dokąd to wybywasz?![]() Cytat:
co za serial? rozmawiasz z serialomaniaczką... na dzień dzisiejszy to chyba z 20 oglądam
|
|
#491 | |||
|
Imperatorowa Undi I
|
jaki serial?
no mogliby wymyśleć samopakujące się torby czy cos jeju, no nienawidzę się pakować! Cytat:
Cytat:
do Męża patologicznego, a gdzie w tym roku mam szlaban na inne wyjazdy ![]() ja wiem? chyba koło 9:30 Cytat:
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
co ja oglądam?
zadałaś najgłupsze z możliwych pytań, tak więc z tych co mają sezony jeszcze i się tworzą to:Dexter (ale już ostatni sezon, chlip), Pretty Little Liars (na odmóżdżenie), Suits (nowe odkrycie, ale uwielbiam!), brytysjki Sherlock (mam nadzieję, że nikomu nie muszę przedstawiać!!), Doktor Who, Supernatural (sexy Dean i Sam ), Przyjaciele, Plotkara jej, to za wcześnie jakbyś była później to bym na dworzec wpadła Cię powkurzać ej, ja nie wiem czy rozpakowywanie nie jest jendak gorsze.... xD
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wszystko, co napisałyście i nie wiem, co Wam odpowiedzieć
Okropne uczucie.
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
a jak u Ciebie Nadziejko? dzieciaki dały w kość?
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to nawet nie, chyba się do siebie przyzwyczajamy
Już wiem, co chciałam napisać - odnośnie stypendiów na Erasmusa: na drugim roku poszłam na spotkanie organizacyjne (bo jeszcze wtedy planowałam wyjazd) i pani koordynatorka powiedziała, że przy wyjeździe do Francji przysługiwałoby nam ok 1600e na semestr, a podobno miesiąc studenckiego życia w Paryżu kosztuje 1000e
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
no tak :P moja kumpela ma akademik w Paryżu za 310, ale karta sieciowa na komunikacje kosztuje majatek miesiecznie, doliczyć do tego jedzenie - nawet w najlepszym wypadku, bez wyjść i picia na mieście i licząc z tym, co zabierze z PL (ja zabieram wszelkie suche produkty i długoterminowe
ale to Paryż i tam jadą ludzie z kasą. w ogóle wkurza mnie to, że Erasmus to niestety szansa dla bogatych, a ludzie którzy mają ambicje, dobre wyniki mogą niekiedy pomarzyć tylko bo $$ im przeszkadza w wyjeździe życie jest straaaaasznie niesprawiedliwe
|
#497 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że już jest lepiej Cytat:
Cytat:
![]() zapamiętać, dla własnego bezpieczeństwa ![]() ![]() przyda się ![]() Cytat:
Cytat:
gdybym mogła![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#498 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=Undercia;42191092]a poza tym mam PMS i jestem płaczliwa, nieznośna, chce mi się wpieprzać wszystko co nawinie mi się pod ręce i nie lubię ludzi :tuli: ja też, jem, jem, jem i mi niedobrze, i dalej jem ![]() Cytat:
co najfajniejsze?
|
|||
|
|
|
#499 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Grrr pocytowalam Was, zaczelam odpowiadac, a glupia przegladarka sie sfochowala I wylaczyla bez ostrzezenia
wiec tak... Jeu - haha faktycznie glupie pytanie zadalam, ale pamietaj ze nigdy nie uwazalam sie za inteligentna osobe ja ogladalam tylko PLL ale przerwalam w trakcie 2 sezonu bo jakos czasu nie bylo, a potem juz nie ciagnelo do powrotu I nadrobienia. Ogolnie teraz nawet rzadko filmy ogladam, bo jednak jak mam wolny czas to wole sie porelaksowac z ksiazka niz cos ogladac.Rozpakowywanie nie jest takie zle, u mnie trwa max. 20 min - wszystkie ciuchy do kosza na pranie, kosmetyki do szafki, ewentualne przepakowanie rzeczy z jednej torebki do drugiej. Za to pakowanie to minimum kilka godzin ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Nadziejko - nic sie nie martw, pewnie zmeczona jestes I to dlatego co do Erazmusa to niestety tak jest ja chcialam wyjechac do Niemiec, ale tez mnie przerosly koszty. Za 300euro stypendium w Berlinie bym sobie nie poradzila a to byly jeszcze czasy, gdy Niemcy mieli zamkniety rynek pracy dla Polakow I kwota jaka moglabym dorobic legalnie byla niewystarczajaca. Przykre to, bo jak np. Chodzilam do gimnazjum w Niemczech to mialam zapewniony pokoj z wyzywieniem w internacie za darmo, do tego dostawalam wtedy tzw. "stypendium artystyczne" za teatr wiec bez problemu moglam sie utrzymac bez ciagniecia kasy od rodzicow.---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Mayletka - dziekuje, jest troszku lepiej co symbolizuje wieza to napisze Ci na pw ![]() co do mieszanki wybuchowej masz racje ostatnio stwierdzilysmy zgodnie, ze wraz z wiekiem cofamy sie umyslowo, bo nasze pomysly naprawde rozwalaja system . ale jeszcze gorsze jest zestawienie Undi + Patrick wtedy to "mozg roz....any" jak to mowi moj brat
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Zmiana planów - koleżanka zaprosiła mnie do siebie na rodzinny obiad
![]() Cytat:
rozpakowywanie potrafi mi zająć nawet 2 dni
|
|
#501 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
też bym w sumie chciała wiedzieć, możesz mi Undi priva napisać?
![]() to zależy czego szukasz :P jak odmóżdżaczy pospolitych to Glee, Vampire Diaries, PLL xD jak czegoś ambitnego - Sherlock, Breaking Bad. jak chcesz się pośmiać i poćwiczyć bardziej potoczny język to polecam sitcomy ![]() Cytat:
Cytat:
teraz mam ten drugi okres PLL jest spoko, ale za dużo wątków, pełno niedokończonych i ciągle się nowe pojawiają ale oglądam, bo lubię ![]() Cytat:
to będzie koszmar, pół życia będę musiała zabrać w walizkach i 3/4 szafy xDCytat:
a w Polsce da się ładne i przytulne zakątki znaleźć ![]() Cytat:
dobre jedzenie, mmmCytat:
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
co za niechlujny tytuł
![]() Cytat:
![]() ale super ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]() w sumie dobrze, żeś sprawdziła bo specjalnie byś przeszła się ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- O mnie też nidługo czeka pakowanie Podwójne![]() Przyjaciólka u mnie jest wczoraj pospacerowałyśmy, dzisiaj ją z siostra odstroilam i odwiozlam na wesele jutro robimy sobie maraton filmowy
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Upiekłam sobie ciasto ze sliwkami
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cóż za przewrotność
![]() Cytat:
A ja dzisiaj na deser po kolacji jadłam mus rabarbarowo-truskawkowy
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko zjadlabym taki mus
W ciagu dwóch dni przybyło mi 8 nowych lakierów do paznokci
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kosmetykizameryki.pl/
tylko nie zabijajacie,
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ceny są piękne
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam już go
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Stara wyjadaczka
![]() Ale miałam dziś super dzień
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

bo jak się wstaje z kanapy to każdy ruch pomoże, ale po jakimś czasie powstają zastoje i tu pojawia się magiczne pytanie: co zrobić? a odpowiedź jest prosta :P kopnąć Ewę w ... i wziąć się za zupełnie inny program.
nasze ciało jak i umysł lubi urozmaicenia

i zaproszę do siebie to będziesz mogła poagadać z nimi po francusku i niemiecku a i po ang. rozumieją
piszą do mnie nie tylko w językach, które znam, ale nawet w takich, których nie znam
i to był tylko telefon, a jutro będzie to miał "na żywo"...
), ale nie chce mi się spać, wiec chyba coś sobie kupię (a potem Maguder znowu będzie mi smsy z pretensjami wysyłać 
to chyba z czasem się dojrzewa do samodzielnych treningów - właśnie jak się pozna technikę wykonywania ćwiczeń.

), Przyjaciele, Plotkara
Okropne uczucie.

powodzenia!
ja ogladalam tylko PLL ale przerwalam w trakcie 2 sezonu bo jakos czasu nie bylo, a potem juz nie ciagnelo do powrotu I nadrobienia. Ogolnie teraz nawet rzadko filmy ogladam, bo jednak jak mam wolny czas to wole sie porelaksowac z ksiazka niz cos ogladac.