Ambitne wizażanki część V - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 19:53   #481
jeu
Zakorzenienie

Dot.: Ambitne wizażanki część V

Ewa na pewno jedną rzecz zrobiła - podniosła Dziewczyny z kanap i zaczęły dbać o siebie, ale uznawanie, że tylko Ewka i tylko ona ma słuszność i że tylko jej ćwiczenia pomagają schudnąć itp. to bzdura. bo jak się wstaje z kanapy to każdy ruch pomoże, ale po jakimś czasie powstają zastoje i tu pojawia się magiczne pytanie: co zrobić? a odpowiedź jest prosta :P kopnąć Ewę w ... i wziąć się za zupełnie inny program. nasze ciało jak i umysł lubi urozmaicenia
Stary 2013-08-09, 20:02   #482
tamtaglista
Zakorzenienie

Mnie nie podniosła z kanapy, także nie rozumiem jej kultu :P
Drożdżówka z wiśniami część druga, piątkowa - lepsza od czwartkowej
Stary 2013-08-09, 20:31   #483
Undercia
Imperatorowa Undi I

Burza zimno

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
wyślę Ci kartkę z Luksa i zaproszę do siebie to będziesz mogła poagadać z nimi po francusku i niemiecku a i po ang. rozumieją
uważaj, bo narobisz Undi nadziei, a potem się będzie ciężko wykręcić z tego

Cytat:
ja mam korespondencję z uczelnią po ang i francusku - zależnie od tego w jakim języku wyślą mi pierwszego maila
jej, ja mam tak samo z niektórymi kontrahentami piszą do mnie nie tylko w językach, które znam, ale nawet w takich, których nie znam

Cytat:
pms zniknie niedługo :glaszcze: głowa do góry!
ale póki co nie mogę wytrzymać nawet sama ze sobą, D. już się oberwało i mu przykro było i to był tylko telefon, a jutro będzie to miał "na żywo"...

i w ogóle to sobie myślę, że skoro teraz mam takie jazdy, to co dopiero będzie jak w ciążę zajdę się rozwodem skończy, zdecydowanie

Cytat:
czytam sobie Twój poradnik o tym jak zostać samoukiem i piję winko. bo mam dzisiaj samotny wieczór z winem w ręku, zamulającą muzyką i Suits ale i takie wieczory są potrzebne
ło rany, nie czytaj, to totalne bzdury są, koszmary będziesz miała w nocy

Szkoda, że mieszkasz tak daleko, potowarzyszyłabym Ci ja też dziś leniwy, samotny wieczór, miałam iść spać wcześnie (bo pobudka o 4 ), ale nie chce mi się spać, wiec chyba coś sobie kupię (a potem Maguder znowu będzie mi smsy z pretensjami wysyłać )
Cytat:
nasze ciało jak i umysł lubi urozmaicenia
oj to widzę, że dobrze robię, planując zróżnicowany trening choć ja nie potrafię totalnie ćwiczyć "z panią z telewizora", w domu mogę co najwyżej brzuszki, przysiady i hantle robić, ale już jakieś skomplikowane wygibasy to koniecznie w klubie fitness. Bardzo sobie cenię, że zajęcia prowadzi instruktorka, która w razie czego podejdzie i zwróci uwagę, że źle wykonuję jakieś ćwiczenie W ten sposób np. nauczyłam się robić poprawnie przysiady (czy tam squaty jak to teraz nazywają ) bo tak to zawsze za bardzo się garbiłam i po prostu kilka zajęć na których instruktorka "pukała" mnie w plecy w trakcie ćwiczeń i od razu wyrobiłam sobie nawyk prostowania się
Cytat:
Napisane przez tamtaglista Pokaż wiadomość
Drożdżówka z wiśniami część druga, piątkowa - lepsza od czwartkowej
kobieto błagam następnym razem napisz na biało i wcześniej, na czerwono drukowanymi "Undi idiotko nie czytaj tego"

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on" - R.Frost
Undercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 20:40   #484
tamtaglista
Zakorzenienie

Undi, to może ja Ci dam trochę co? Bo mnie też PMS męczy, cały dom czysty i pachnący drożdżówką, pakowanie daleko w polu a ja maluję pazurki u stópek
Stary 2013-08-09, 20:48   #485
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Undercia Pokaż wiadomość
uważaj, bo narobisz Undi nadziei, a potem się będzie ciężko wykręcić z tego
zapraszam, zapraszam, fajnie będzie zdemolujemy Trybunał Sprawiedliwości i się skończy a i w Luksie mają najtańsze wina w Europie chyba, mniej niż euro. Ja mam silne postanowienie nie kupować sobie droższego jedzenia niż butelka/karton wina ciekawe jak to wyjdzie
Cytat:
jej, ja mam tak samo z niektórymi kontrahentami piszą do mnie nie tylko w językach, które znam, ale nawet w takich, których nie znam
z Twoimi cyborgowymi zdolnościami pewnie i tak wszystko rozumiesz

Cytat:
ale póki co nie mogę wytrzymać nawet sama ze sobą, D. już się oberwało i mu przykro było i to był tylko telefon, a jutro będzie to miał "na żywo"...
jak kocha to przetrzyma wszystko. a zobaczysz, jeszcze będzie miły i będzie usuwał się z drogi faceci dużo z nami wytrzymują także powtarzam głowa do góry, to nie Twój pierwszy pms przy Nim przyzwyczaił się....
Cytat:
i w ogóle to sobie myślę, że skoro teraz mam takie jazdy, to co dopiero będzie jak w ciążę zajdę się rozwodem skończy, zdecydowanie
ja siebie w ciąży nie wyobrażam xD a co dopiero po urodzeniu dziecka... ja mam mało cierpliwości i widzę siebie w mojej głowie rzucającą takim dzieckiem po ścianach... wiem, że to totalnie przykre, ale tak jest :/ pewnie za jakiś czas przejdzie, ale na razie sobie ciąży i macierzyństwa nie wyobrażam, a na pewno nie w Polszy

Cytat:
ło rany, nie czytaj, to totalne bzdury są, koszmary będziesz miała w nocy

Szkoda, że mieszkasz tak daleko, potowarzyszyłabym Ci ja też dziś leniwy, samotny wieczór, miałam iść spać wcześnie (bo pobudka o 4 ), ale nie chce mi się spać, wiec chyba coś sobie kupię (a potem Maguder znowu będzie mi smsy z pretensjami wysyłać )
ee nie tak znowu daleko - 3,5h jazdy PolskimBusem to nie tak źle w ogóle jak mi dasz znać jak masz wolnę, znajdę 100zł i wpadnę do Ciebie

Cytat:
oj to widzę, że dobrze robię, planując zróżnicowany trening choć ja nie potrafię totalnie ćwiczyć "z panią z telewizora", w domu mogę co najwyżej brzuszki, przysiady i hantle robić, ale już jakieś skomplikowane wygibasy to koniecznie w klubie fitness. Bardzo sobie cenię, że zajęcia prowadzi instruktorka, która w razie czego podejdzie i zwróci uwagę, że źle wykonuję jakieś ćwiczenie W ten sposób np. nauczyłam się robić poprawnie przysiady (czy tam squaty jak to teraz nazywają ) bo tak to zawsze za bardzo się garbiłam i po prostu kilka zajęć na których instruktorka "pukała" mnie w plecy w trakcie ćwiczeń i od razu wyrobiłam sobie nawyk prostowania się
no i super to chyba z czasem się dojrzewa do samodzielnych treningów - właśnie jak się pozna technikę wykonywania ćwiczeń. a Ty akurat nie powinnaś mieć z tym problemu - zawsze robisz plan dnia wpisałabyś sobie godzinę ćwiczeń dziennie i o, z głowy

Cytat:
kobieto błagam następnym razem napisz na biało i wcześniej, na czerwono drukowanymi "Undi idiotko nie czytaj tego"
będzie bunt na wątku. xD

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Undi, to może ja Ci dam trochę co? Bo mnie też PMS męczy, cały dom czysty i pachnący drożdżówką, pakowanie daleko w polu a ja maluję pazurki u stópek
na jaki kolor?
ja też chce słodkości!

a ja pms będę miała hmm jakoś od poniedziałku
Stary 2013-08-09, 20:56   #486
tamtaglista
Zakorzenienie

Na miętowo, lakier z biedronki, podobnie jak wszystkie inne rozwarstwiony ale jakoś nie mam serca wyrzucić, łudzę się, że po zmieszaniu będzie git

Zaopatruję znajomych i rodzinę w ciasta, mówią, że nie mają po co piec bo i tak gorzej wyjdzie niż moje, także i Was mogę poczęstować (o ile M pozwoli, wszystko by zjadł i nikomu nie dał :P)

Edytowane przez tamtaglista
Czas edycji: 2013-08-09 o 20:58
tamtaglista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 20:59   #487
Undercia
Imperatorowa Undi I

Cytat:
oj, nie, dupa już wystarczająco szeroka, nie będę jej jeszcze bardziej poszerzać

poza pachnieniem drożdżówką to u mnie identycznei - cały pokój zawalony ciuchami do spakowania, torba jak była pusta tak nadal jest, a lakier suszę

Cytat:
zapraszam, zapraszam, fajnie będzie zdemolujemy Trybunał Sprawiedliwości i się skończy a i w Luksie mają najtańsze wina w Europie chyba, mniej niż euro. Ja mam silne postanowienie nie kupować sobie droższego jedzenia niż butelka/karton wina ciekawe jak to wyjdzie
ok, przekonałaś mnie

Cytat:
z Twoimi cyborgowymi zdolnościami pewnie i tak wszystko rozumiesz
wiesz... niekoniecznie... jak mnie dają w kopii jakiejś korespondencji np. po japońsku to mogę się tylko ponabijać z kanji bo choćbym stanęła na głowie to g... zrozumiem

Cytat:
jak kocha to przetrzyma wszystko. a zobaczysz, jeszcze będzie miły i będzie usuwał się z drogi faceci dużo z nami wytrzymują także powtarzam głowa do góry, to nie Twój pierwszy pms przy Nim przyzwyczaił się....
u mnie pmsy mają chyba tendencję wzrostową i z miesiąca na miesiąc coraz gorzej ale ogólnie to jestem wściekła, bo urlop zmarnowany będzie i przez pms i przez durny okres buuu

Cytat:
ja siebie w ciąży nie wyobrażam xD a co dopiero po urodzeniu dziecka... ja mam mało cierpliwości i widzę siebie w mojej głowie rzucającą takim dzieckiem po ścianach... wiem, że to totalnie przykre, ale tak jest :/ pewnie za jakiś czas przejdzie, ale na razie sobie ciąży i macierzyństwa nie wyobrażam, a na pewno nie w Polszy
możemy sobie dosłownie ręce podać, tak samo myślę

Cytat:
ee nie tak znowu daleko - 3,5h jazdy PolskimBusem to nie tak źle w ogóle jak mi dasz znać jak masz wolnę, znajdę 100zł i wpadnę do Ciebie
no jutro akurat będę śmigać busem to przez całe miasto będę machać, może będziesz gdzieś się szwendać akurat i odmachasz

umowa stoi

Cytat:
no i super to chyba z czasem się dojrzewa do samodzielnych treningów - właśnie jak się pozna technikę wykonywania ćwiczeń. a Ty akurat nie powinnaś mieć z tym problemu - zawsze robisz plan dnia wpisałabyś sobie godzinę ćwiczeń dziennie i o, z głowy
samodzielne ćwiczenia to sobie chyba na przyszły rok dopiero zostawię, póki co chcę korzystać ile wlezie z instruktorki

Cytat:
będzie bunt na wątku. xD
już tyle buntów było, że jeden w tą...

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on" - R.Frost
Stary 2013-08-09, 21:02   #488
tamtaglista
Zakorzenienie

Cytat:
oj, nie, dupa już wystarczająco szeroka, nie będę jej jeszcze bardziej poszerzać

poza pachnieniem drożdżówką to u mnie identycznei - cały pokój zawalony ciuchami do spakowania, torba jak była pusta tak nadal jest, a lakier suszę

U mnie jeszcze nieruszone, serial oglądam :P
Stary 2013-08-09, 21:23   #489
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
ee tam, spakuje się sama

Cytat:
wiesz... niekoniecznie... jak mnie dają w kopii jakiejś korespondencji np. po japońsku to mogę się tylko ponabijać z kanji bo choćbym stanęła na głowie to g... zrozumiem
ale próbowałaś! widzisz, wszyscy wiedzą, że chłoniesz języki jak gąbka to piszą już w każdym możliwym, bo się gubią w tym, których się uczysz.

Cytat:
u mnie pmsy mają chyba tendencję wzrostową i z miesiąca na miesiąc coraz gorzej ale ogólnie to jestem wściekła, bo urlop zmarnowany będzie i przez pms i przez durny okres buuu
nie nastawiaj się tak negatywnie! myśl o przyjemnych rzeczach, kup sobie Cosmo - jest w promocji za 4zł i się ponabijaj - mi to humor poprawia a dokąd to wybywasz?

Cytat:
no jutro akurat będę śmigać busem to przez całe miasto będę machać, może będziesz gdzieś się szwendać akurat i odmachasz
o której będziesz w Łodzi?

Cytat:
co za serial? rozmawiasz z serialomaniaczką... na dzień dzisiejszy to chyba z 20 oglądam
Stary 2013-08-09, 21:35   #490
tamtaglista
Zakorzenienie

El barco
Stary 2013-08-09, 21:42   #491
Undercia
Imperatorowa Undi I

Cytat:
jaki serial?

Cytat:
ee tam, spakuje się sama
no mogliby wymyśleć samopakujące się torby czy cos jeju, no nienawidzę się pakować!

Cytat:
ale próbowałaś! widzisz, wszyscy wiedzą, że chłoniesz języki jak gąbka to piszą już w każdym możliwym, bo się gubią w tym, których się uczysz.
a wystarczyłby po prostu angielski

Cytat:
nie nastawiaj się tak negatywnie! myśl o przyjemnych rzeczach, kup sobie Cosmo - jest w promocji za 4zł i się ponabijaj - mi to humor poprawia
jak dorwę jakikolwiek otwarty o 5 rano kiosk to chyba się skuszę

Cytat:
a dokąd to wybywasz?
do Męża patologicznego, a gdzie w tym roku mam szlaban na inne wyjazdy
Cytat:
o której będziesz w Łodzi?
ja wiem? chyba koło 9:30

Cytat:
rozmawiasz z serialomaniaczką... na dzień dzisiejszy to chyba z 20 oglądam
jejku to co Ty oglądasz

Stary 2013-08-09, 22:08   #492
jeu
Zakorzenienie

co ja oglądam? zadałaś najgłupsze z możliwych pytań, tak więc z tych co mają sezony jeszcze i się tworzą to:
Dexter (ale już ostatni sezon, chlip), Pretty Little Liars (na odmóżdżenie), Suits (nowe odkrycie, ale uwielbiam!), brytysjki Sherlock (mam nadzieję, że nikomu nie muszę przedstawiać!!), Doktor Who, Supernatural (sexy Dean i Sam ), Vampire Diaries , Gra o tron, Glee, Elementary (amerykański Sherlock, dziwna wersja, ale tak żeby sobie pooglądać jest ok), White Collar, American Horror Story, Prawo Agaty, sitcomy: HIMYM, Big Bang i Modern Family... hmm a te co się skończyły to oglądałam: Fringe, Tudors (w sumie to oglądam), No Ordinary Family, Sex w wielkim mieście, Lost, dr House, Mad love, Hotel Zacisze, Rzym (świetny, polecam!! szkoda, że tylko 2 sezony ), Przyjaciele, Plotkara , Breaking Bad (też świetne, teraz leci ostatni sezon chyba, ale ja utknęłam przy 4, bo zbyt mocny i potrzebowałam przerwy), Lie to .. HMM WIĘCEJ GRZECHÓW NIE PAMIĘTAM. ale przyznasz, że głupie pytanie. xD

jej, to za wcześnie jakbyś była później to bym na dworzec wpadła Cię powkurzać

ej, ja nie wiem czy rozpakowywanie nie jest jendak gorsze.... xD
Stary 2013-08-09, 22:22   #493
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Przeczytałam wszystko, co napisałyście i nie wiem, co Wam odpowiedzieć Okropne uczucie.
Stary 2013-08-09, 22:31   #494
jeu
Zakorzenienie

a jak u Ciebie Nadziejko? dzieciaki dały w kość?
Stary 2013-08-09, 22:47   #495
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

W sumie to nawet nie, chyba się do siebie przyzwyczajamy

Już wiem, co chciałam napisać - odnośnie stypendiów na Erasmusa: na drugim roku poszłam na spotkanie organizacyjne (bo jeszcze wtedy planowałam wyjazd) i pani koordynatorka powiedziała, że przy wyjeździe do Francji przysługiwałoby nam ok 1600e na semestr, a podobno miesiąc studenckiego życia w Paryżu kosztuje 1000e
Stary 2013-08-09, 23:04   #496
jeu
Zakorzenienie

no tak :P moja kumpela ma akademik w Paryżu za 310, ale karta sieciowa na komunikacje kosztuje majatek miesiecznie, doliczyć do tego jedzenie - nawet w najlepszym wypadku, bez wyjść i picia na mieście i licząc z tym, co zabierze z PL (ja zabieram wszelkie suche produkty i długoterminowe ) to ok. 250 a podejrzewam, że więcej, doliczyć jakieś życie towarzyskie to będzie ok. 1000 ale to Paryż i tam jadą ludzie z kasą. w ogóle wkurza mnie to, że Erasmus to niestety szansa dla bogatych, a ludzie którzy mają ambicje, dobre wyniki mogą niekiedy pomarzyć tylko bo $$ im przeszkadza w wyjeździe życie jest straaaaasznie niesprawiedliwe
Stary 2013-08-10, 00:31   #497
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka

Cytat:
Napisane przez Bellatrix_92 Pokaż wiadomość
Ja takie blogi przeglądam już od paru miesięcy (mam na tym punkcie lekką obsesją) i co chwila pojawia się szereg nowych metod i kosmetyków. Gdybym miała to wszystko stosować, to bym się zajmowała tylko włosami;p Może znalazłaś coś godnego polecenia?
dlatego ja preferuję naturalną pielegnację
Cytat:

witam z powrotem Ciebie kojarzę z poprzedniej części wątku powodzenia, na pewno dasz radę grunt to przeć do przodu!!

ale parszywie mi się dzień zaczął - najpierw kot mnie nastraszył, bo nie mógł się załatwić (ale w końcu się udało), potem się posprzeczałam z M. (czasem mam wrażenie, że faceci nie rozumieją najprostszych komunikatów) i mamy teraz ciche chwile, do tego laptop wrócił z naprawy i okazuje się, że nie został naprawiony muszę korzystać z zewnętrznej karty sieciowej, bo wewnętrzna działała przed pół dnia i zaczęła wariować, czyli przerywać połączenie internetowe, nie znajdować mojej sieci itp. a wszystkie inne urządzenia mogą normalnie się z moją siecią łączyć

no ale dobra, koniec narzekania. czas na serial, książkę i trochę roboty - potłumaczę sobie z fr na polski, a wieczorem zimne piiiwko na mieście z koleżankami
ja ciebie też kojarzę, hej
mam nadzieję, że już jest lepiej

Cytat:
Napisane przez trats Pokaż wiadomość
mnie tam Wieza Eiffla tez sie podoba. nawet bardzo. nie znacie sie dziewczyny
a ja nie widziałam w realu, na zdjęciach wygląda całkiem okazale

Cytat:
Dziś miałam bardzo zły dzień, tulenie mile widziane
po tylu wizażowych uściskach jest troszeczkę lepiej, prawda?

Cytat:
mi jak Żabojadki w zartach tłumaczyły co symbolizuje wieża Eiffla to do tej pory nie mogę się pozbyć tej wizji
co symbolizuje?

Cytat:
lekcja nr 1: Undi zawsze spełnia swoje groźby
zapamiętać, dla własnego bezpieczeństwa

Cytat:
powodzenia!
przyda się nie-dziękuję

Cytat:
o patrz, a Maguda mówiła, że wredna jestem a tu jednak się podoba komuś
cóż, na niektórych tylko takie metody działają (czytaj: maylet)

Cytat:

Dziewczyny naprawdę żadna z Was nie chce autostopem do Barcelony ruszyć? Nie mam pary ;(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja bym chciała gdybym mogła

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Misie, myślałam, że uda mi się wcześniej wejść na wątek i poodpisywać, ale zawaliłam troszku Więc się teraz żegnam, jutro wyjazd a ja nawet jeszcze nie poprałam ubranek ... do napisania potem Bądźcie grzeczne jak mnie tu nie będzie
baw się dobrze
Cytat:
Napisane przez pokrzywa Pokaż wiadomość
tamtaglista i tak uważaj - teraz wszyscy są mobilni - nawet szubrawcy
i nigdy nie wiadomo czy rosyjski szubrawiec nie czai się w hiszpańskim cieniu
taak, albo napalony arab

Przeszła kurs przygotowawczy do bycia piękną suką i
wyszła z niego z wyróżnieniem, dyplomem z różową bransoletką jako prezentem dla prymuski.

instagram||blog
mayletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 00:41   #498
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/show_item.php?item=3425043726 musze kolor wybrać w sumie albo czarne albo szare chcę ale 5 zł
http://allegro.pl/show_item.php?item=3434171688 15 zł
jaka okazja

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Dostałam wolne na niedzielę i jadę poszlajać się po Paryżu
jak fajnie!

Cytat:
Wreszcie chłodniej jak to moja Scully stwierdziła: "jakiś Indianin od☠☠☠☠☠☠☠ił kawał dobrego tańca"
Undi + Scully to musi być mieszanka wybuchowa

[QUOTE=Undercia;42191092]a poza tym mam PMS i jestem płaczliwa, nieznośna, chce mi się wpieprzać wszystko co nawinie mi się pod ręce i nie lubię ludzi [QUOTE]
:tuli: ja też, jem, jem, jem i mi niedobrze, i dalej jem

Cytat:
co ja oglądam? zadałaś najgłupsze z możliwych pytań, tak więc z tych co mają sezony jeszcze i się tworzą to:
Dexter (ale już ostatni sezon, chlip), Pretty Little Liars (na odmóżdżenie), Suits (nowe odkrycie, ale uwielbiam!), brytysjki Sherlock (mam nadzieję, że nikomu nie muszę przedstawiać!!), Doktor Who, Supernatural (sexy Dean i Sam ), Vampire Diaries , Gra o tron, Glee, Elementary (amerykański Sherlock, dziwna wersja, ale tak żeby sobie pooglądać jest ok), White Collar, American Horror Story, Prawo Agaty, sitcomy: HIMYM, Big Bang i Modern Family... hmm a te co się skończyły to oglądałam: Fringe, Tudors (w sumie to oglądam), No Ordinary Family, Sex w wielkim mieście, Lost, dr House, Mad love, Hotel Zacisze, Rzym (świetny, polecam!! szkoda, że tylko 2 sezony ), Przyjaciele, Plotkara , Breaking Bad (też świetne, teraz leci ostatni sezon chyba, ale ja utknęłam przy 4, bo zbyt mocny i potrzebowałam przerwy), Lie to .. HMM WIĘCEJ GRZECHÓW NIE PAMIĘTAM. ale przyznasz, że głupie pytanie. xD
akurat szukam serialu do szlifowania angielskiego co najfajniejsze?

Przeszła kurs przygotowawczy do bycia piękną suką i
wyszła z niego z wyróżnieniem, dyplomem z różową bransoletką jako prezentem dla prymuski.

instagram||blog
mayletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 07:22   #499
Undercia
Imperatorowa Undi I

Grrr pocytowalam Was, zaczelam odpowiadac, a glupia przegladarka sie sfochowala I wylaczyla bez ostrzezenia nienawidze wlazic na wizaz z telefonu

wiec tak...

Jeu - haha faktycznie glupie pytanie zadalam, ale pamietaj ze nigdy nie uwazalam sie za inteligentna osobe ja ogladalam tylko PLL ale przerwalam w trakcie 2 sezonu bo jakos czasu nie bylo, a potem juz nie ciagnelo do powrotu I nadrobienia. Ogolnie teraz nawet rzadko filmy ogladam, bo jednak jak mam wolny czas to wole sie porelaksowac z ksiazka niz cos ogladac.

Rozpakowywanie nie jest takie zle, u mnie trwa max. 20 min - wszystkie ciuchy do kosza na pranie, kosmetyki do szafki, ewentualne przepakowanie rzeczy z jednej torebki do drugiej. Za to pakowanie to minimum kilka godzin

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Nadziejko - nic sie nie martw, pewnie zmeczona jestes I to dlatego

co do Erazmusa to niestety tak jest ja chcialam wyjechac do Niemiec, ale tez mnie przerosly koszty. Za 300euro stypendium w Berlinie bym sobie nie poradzila a to byly jeszcze czasy, gdy Niemcy mieli zamkniety rynek pracy dla Polakow I kwota jaka moglabym dorobic legalnie byla niewystarczajaca. Przykre to, bo jak np. Chodzilam do gimnazjum w Niemczech to mialam zapewniony pokoj z wyzywieniem w internacie za darmo, do tego dostawalam wtedy tzw. "stypendium artystyczne" za teatr wiec bez problemu moglam sie utrzymac bez ciagniecia kasy od rodzicow.

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Mayletka - dziekuje, jest troszku lepiej co symbolizuje wieza to napisze Ci na pw

co do mieszanki wybuchowej masz racje ostatnio stwierdzilysmy zgodnie, ze wraz z wiekiem cofamy sie umyslowo, bo nasze pomysly naprawde rozwalaja system . ale jeszcze gorsze jest zestawienie Undi + Patrick wtedy to "mozg roz....any" jak to mowi moj brat

Stary 2013-08-10, 09:02   #500
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayletka Pokaż wiadomość
jak fajnie!
Zmiana planów - koleżanka zaprosiła mnie do siebie na rodzinny obiad

Cytat:
Rozpakowywanie nie jest takie zle, u mnie trwa max. 20 min - wszystkie ciuchy do kosza na pranie, kosmetyki do szafki, ewentualne przepakowanie rzeczy z jednej torebki do drugiej. Za to pakowanie to minimum kilka godzin
A ja wolę się pakować - wyciągam czyste ciuchy, opróżniam półkę z kosmetykami i już rozpakowywanie potrafi mi zająć nawet 2 dni
Stary 2013-08-10, 10:57   #501
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
co symbolizuje?
też bym w sumie chciała wiedzieć, możesz mi Undi priva napisać?

Cytat:
akurat szukam serialu do szlifowania angielskiego co najfajniejsze?
to zależy czego szukasz :P jak odmóżdżaczy pospolitych to Glee, Vampire Diaries, PLL xD jak czegoś ambitnego - Sherlock, Breaking Bad. jak chcesz się pośmiać i poćwiczyć bardziej potoczny język to polecam sitcomy
Cytat:
Grrr pocytowalam Was, zaczelam odpowiadac, a glupia przegladarka sie sfochowala I wylaczyla bez ostrzezenia nienawidze wlazic na wizaz z telefonu
ja na telefonie wizaż tylko przeglądam, odpisuję z kompa

Cytat:
Jeu - haha faktycznie glupie pytanie zadalam, ale pamietaj ze nigdy nie uwazalam sie za inteligentna osobe ja ogladalam tylko PLL ale przerwalam w trakcie 2 sezonu bo jakos czasu nie bylo, a potem juz nie ciagnelo do powrotu I nadrobienia. Ogolnie teraz nawet rzadko filmy ogladam, bo jednak jak mam wolny czas to wole sie porelaksowac z ksiazka niz cos ogladac.
a ja mam różne okresy - czasem wolę książki, a czasem jednak filmy/seriale teraz mam ten drugi okres PLL jest spoko, ale za dużo wątków, pełno niedokończonych i ciągle się nowe pojawiają ale oglądam, bo lubię
Cytat:
to ja się szybko pakuję, robię listę, wkładam wszystko do walizki i git jest. a rozpakowanie? zanim ja się zbiorę to i niekiedy mija tydzień. choć jak pomyślę o spakowaniu się na Erasmusa, a potem rozpakowaniu to mi słabo to będzie koszmar, pół życia będę musiała zabrać w walizkach i 3/4 szafy xD
Cytat:
co do Erazmusa to niestety tak jest ja chcialam wyjechac do Niemiec, ale tez mnie przerosly koszty. Za 300euro stypendium w Berlinie bym sobie nie poradzila a to byly jeszcze czasy, gdy Niemcy mieli zamkniety rynek pracy dla Polakow I kwota jaka moglabym dorobic legalnie byla niewystarczajaca. Przykre to, bo jak np. Chodzilam do gimnazjum w Niemczech to mialam zapewniony pokoj z wyzywieniem w internacie za darmo, do tego dostawalam wtedy tzw. "stypendium artystyczne" za teatr wiec bez problemu moglam sie utrzymac bez ciagniecia kasy od rodzicow.
na Zachodzie to koszty utrzymanai to masakra jakaś. ;c no cóż, Polska biedny kraj. jak ja to mówiłam ostatnio: najlepiej dorobić się za granicą i wrócić do Polski ekonomicznie wyjdzie. a w Polsce da się ładne i przytulne zakątki znaleźć

Cytat:
Zmiana planów - koleżanka zaprosiła mnie do siebie na rodzinny obiad
no to też spoko plan dobre jedzenie, mmm

Cytat:
A ja wolę się pakować - wyciągam czyste ciuchy, opróżniam półkę z kosmetykami i już rozpakowywanie potrafi mi zająć nawet 2 dni
dokładnie!
Stary 2013-08-10, 17:23   #502
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj w klubie ogarniaczy chałupy!
co za niechlujny tytuł
Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
:

A ja jutro idę do dermatologa. 'Na starość' coś strasznie mnie opryszczyło, zwłaszcza na plecach. Zobaczymy, może mi coś mądrego poradzi.
ja tez sie wybieram do dermatologa juz z rok i dojśc nie mogę
Cytat:
B

Dostałam wolne na niedzielę i jadę poszlajać się po Paryżu
ale super baw się dobrze

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Wreszcie chłodniej jak to moja Scully stwierdziła: "jakiś Indianin od☠☠☠☠☠☠☠ił kawał dobrego tańca"

Opowiem Wam dzisiaj inteligencję Undi... stwierdziłam że pójdę sobie na pilates. Wczoraj ładnie spakowałam torbę na zajęcia, wszystko ładnie przyszykowane, nic tylko dzisiaj iść. Ale brat mnie zapytał na którą mam, ja nie byłam pewna czy 18 czy 19, więc wlazłam na stronę klubu, a tam jak byk informacja, że w związku z urlopem pilates w piątki jest odwołany aż do września bym się nieźle zdziwiła na miejscu

baw się dobrze o spokój nie musisz się martwić, mnie nie będzie to wióry się nie posypią
D
gdzie sie wybierasz?

w sumie dobrze, żeś sprawdziła bo specjalnie byś przeszła się

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

O mnie też nidługo czeka pakowanie Podwójne

Przyjaciólka u mnie jest wczoraj pospacerowałyśmy, dzisiaj ją z siostra odstroilam i odwiozlam na wesele
jutro robimy sobie maraton filmowy
Stary 2013-08-10, 19:22   #503
tamtaglista
Zakorzenienie

Ambitne wizażanki część V

Mayletka a nie możesz ? ;(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-10, 19:59   #504
ParoleParole
Zakorzenienie

Upiekłam sobie ciasto ze sliwkami
Stary 2013-08-10, 20:10   #505
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
co za niechlujny tytuł
Cóż za przewrotność

Cytat:
Przyjaciólka u mnie jest wczoraj pospacerowałyśmy, dzisiaj ją z siostra odstroilam i odwiozlam na wesele
jutro robimy sobie maraton filmowy
Bawcie się dobrze

Cytat:
Upiekłam sobie ciasto ze sliwkami

A ja dzisiaj na deser po kolacji jadłam mus rabarbarowo-truskawkowy
Stary 2013-08-10, 23:50   #506
ParoleParole
Zakorzenienie

Nadziejko zjadlabym taki mus

W ciagu dwóch dni przybyło mi 8 nowych lakierów do paznokci
Stary 2013-08-11, 17:06   #507
olivia86
Zakorzenienie

http://www.kosmetykizameryki.pl/

tylko nie zabijajacie,

Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu.

Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro

ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013
olivia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 17:38   #508
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivia86 Pokaż wiadomość

tylko nie zabijajacie,
a zamiawiałaś coś stamtąd?
ceny są piękne

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 18:59   #509
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivia86 Pokaż wiadomość

tylko nie zabijajacie,
eee nie kusi mnie widziałam już go
Stary 2013-08-11, 19:34   #510
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
eee nie kusi mnie widziałam już go
Stara wyjadaczka

Ale miałam dziś super dzień Aż mnie boli buzia od uśmiechania się

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości