|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek -wymuszone zaręczyny
Pauline żle mnie zrozumiałaś
![]() Napisałąm dokładnie tak: "Nie wiem co się ostanio dzieje z moim Tz, zmienił się w stosunku do mnie. Może dlatego ze dużo czasu spędza z kolegami." Nie oznacza to że sytuacja w której powiedział do mnie cos nieprzyjemnego miałą miejsce przy jego znajomych. Wrecz przeciwnie byliśmy wtedy sami. Czytanie ze zrozumieniem pomaga
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#2432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj się źle czuje,bo czyms się strułam i mam cięzkie myslenie![]()
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
To zdrowiej nam Pauline
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do dziś próbuję sobie przypomnieć do mówił pamiętam tylko jak pow że mam czekać w aucie a on w tym czasie wyciągnął bukiet z bagażnika a dalej amnezja
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My na weekend skoczymy do Krakowa ![]() Cytat:
ja pamiętam tylko,że wziął mnie za rękę, powiedział moje imię i że bardzo mnie kocha i dalej nic nie pamiętam ![]() ![]() wiem tylko,że coś mówił i mówił, a mi sie zrobiło goraco i mnie zamurowało
|
||
|
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim
![]() ![]() Kochane jestescie Ja też będę trzymala za Was baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardz o mocno kciuki Pomponko, Dorinko, Czekoladko juz trzymam mocno Mam nadzieję, że po długim weekendzie liczba zapierścionkowanych wizażanek znacznie wzrośnie Jejku, ale to brzmi cudownie brzmi:" Narzeczona" Jestem niesamowicie podeskcytowana i nie mogę się doczekać
|
#2438 |
|
BAN stały
|
Ah tak czytam o Was i przypominacie mi siebie,jak ja czekałam na tą upragnioną chwile.A najbardziej rozumiem Melodie mgieł nocnych bo również po 5 letnim związku chciałam wiedzieć na czym stoje,czy myśli o mnie poważnie itd.Fakt,doczekałam się ale nasz związek nie przetrwał.Cieszyłam się narzeczeństwem tylko przez pół roku.
![]() Trzymam kciuki,abyście szybko stały się narzeczonymi.
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na wiadomosc od brata czy pojedziemy w te gory
bo jak nie to bede sie musiala zapierscionkowac na miejscu...a ja chce gdzies na szlaku.az mi radosc z zareczyn to odbiera
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
Atko, nie chcę byc wścibska. Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj. Co się stało, że tylko pół roku?
|
#2441 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie czasem jest skomplikowane bardzo..... Mimo wszystko 5 lat to dużo, ja mam nadzieję, że po 5 latach naszej znajomości będziemy juz małżeństwem z małym stażem i dzidziusiem |
|
|
|
|
#2443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A najbardziej mnie zaskoczy, kiedy się nie oświadzcy ja tu czekam, że stanie się to nad morzem tak romantycznie, a tu nic hahahahaha to dopiero będzie niespodzianka ![]() Wiem wiem idę się leczyć do PSYCHIATRY
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
narazie nie jestem w stanie nadrobić wszystkich zaległości, ale aj promysss, że to zrobię, po ubogim zerknięciu okiem, na całość widzę, że pare zaręczyn nam sie szykuje wiec TRZYMAM ZA WAS KCIUKI DZIEWCZYNY My z TŻ-tem w zeszły weekend kiedy był na pj-tce zarezerwowaliśy wstępnie salę z czego się bardzo cieszę Pozdrowionka dla WAS wszystkich bez wyjątku |
|
|
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratuluje zarezerwowania sali i dolaczam do pytania jaki termin![]() a co do wyjazdu mojego...na razie jest powiedziane ze jedziemy,juz dzis wszystko popralam,jutro sie pakujemy. sprawa wyglada tak ze mama mojego brata(ktory bedzie kierowca i z nami jedzie) jest w szpitalu. no i mielismy ten wyjazd odwolac. ale ciocia caly czas krzyczy ze mamy jechac bo szkoda terminu jak to od marca planowane. az do mojej mamy dzwonila. jutro bedzie miala zabieg przeczyszczania przewodow zolciowych. jak dobrze pojdzie to w sobote ja puszcza ze szpitala tylko brat sie martwi bo ona kiepsko narkoze znosi ![]() ale jak nie bedzie sie nic zlego dzialo to pojedziemy,a moja mama pojedzie do cioci na weekend zeby sie nia zajac
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
To rzeczywiście przykra sprawa
Dużo zdrowia dla Cioci. Jak Twoja mama się zajmię ciocią to Twój brat będzie spokojniejszy. Mam nadzieje ze jednak wasz wyjazd wypali, i będzie wszystko w porządku Na ile dni wyjezdzacie? Kiedy możemy oczekiwać dobrych wiadomości i relacji z tego wydarzenia
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracamy we wtorek, chyba ze bedzie ladna pogoda i miejsce na kwaterze to zostaniemy dluzej relacje napisze jak tylko wroce TZ troche sie ze mna droczy ze moze to nie bedzie w gorach ale w to nie wierze![]() ale cos czuje ze sie nam na watku duzo relacji z zareczyn szykuje. trzymam kciuki za reszte dziewczyn
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2007-04-26 o 12:22 Powód: . |
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Tez trzymam kciuki, tylko juz rąk brakuje
Jak dobrze pójdzie, a napewno tak bedzie to przybędzie nam 4 zapierścionkowane wizażanki
|
|
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku!!!Dziewczyny jak fajnie!!!!!Tyle zaręczyn się szykuje
Ja jestem tak podekscytowana tym wszystkim, że hej 3,5 dnia w Pradze
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Melodio wczoraj porozmawialiśmy, ale nie doszliśmy do porozumienia. On ma żal do mnie, ja mam zal do niego. Każde z nas ma przemyśleć całą ta sytuację. Zobaczymy jak się to wszystko nam ułozy.
Melodio a kiedy wyjezdzacie? Kurcze będę sie strasznie niecierpliwic i czekac na wiadomosci od Ciebie, zresztą od wszystkich dziewczyn które licza na ten właśnie weekend. Czekam na relacje
|
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
Hm pewnie ja bedę ostanią z was zapierścionkowaną tak czuję, że to jeszce daleko tak sobie myślimy wziąśc ślub w 2009 więc znając mojego TŻ to przyjdzie mi długo czekać tak gdzieś do 2008. Zwłaszca że teraz odkłada aksę na auto tak do llutego marca nastepnego roku. ;-(
Miłość jest jak spacer podczas bardzo drobnego deszczu ... Idziesz, idziesz i dopiero po pewnym czasie orientujesz się, że przemokłeś do głębi serca. Jesteśmy razem 31.12.2003. Nasze zaręczyny 14.02.2008r. Nasz Ślub 10.04.2010r.
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu zareczyny przeszkadzaja w odkladaniu kasy u nas dzieki tym zareczynom wszystko ruszylo z kopyta, mamy motywacje. TZ na jesieni bierze kredyt (duzy ) na maszyny zeby akurat przez te 2 lata go splacic. przymierzamy sie do mieszkania razem a na to tez potrzebna kasa. mozliwe ze za jakis czas pomyslimy tez o tym zeby kupic jakis projekt domu i zalac fundamenty ech...duzo tych planow, pewnie nie wszystkie wypala.ale slub tez planujemy na 2009 (a przynajmniej weselicho, cywilny moze wczesniej) Pomponko powodzenia na kolosie Natali86 dogadacie sie w koncu. w kazdym zwiazku sie gorsze dni zdazaja. bedzie dobrze melodio mgiel nocnych fajnie Ci z ta Praga tez bym chciala...ale z gor tez sie bardzo ciesze
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy odkładanie mu przeszkadza. Ale ja poprostu czuje że on jeszcze mi się nie oświadczy. Nigdzie nie wyjażdzamy na tych wakacjacvh bo ja bez pracy jestem a on po 1200 z wypłat odkłada co miesiąc więc to jest trochę sporo no może na dwa dni pojedziemy gdzieś do Krakowa albo coś. Nie mam w tym roku już zadnych urodzin imienin walentynek ani roccznic :d jedynie mikołajki - nie wiem czy on ma taką fantazję żeby oświadczyć się tak jakoś bez okazji
Miłość jest jak spacer podczas bardzo drobnego deszczu ... Idziesz, idziesz i dopiero po pewnym czasie orientujesz się, że przemokłeś do głębi serca. Jesteśmy razem 31.12.2003. Nasze zaręczyny 14.02.2008r. Nasz Ślub 10.04.2010r.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
to ja sie pochwale ze od dwoch lat jestem zareczona. jak wiekszosc z nas nabaknelam kilka razy o zareczynach i moj TZ pewnej pieknej letniej nocy spytal o reszte mojego zycia...troszke sie motal w pytaniu ale bylo to urocze
![]() a ze byl to weekend to w poniedzialek z rana porwal mnie na rajd po jubilerach w poszukiwaniu pierscionka. moze niezbyt oryginalnie ale pelne milosci i mi to wystarczylo. |
|
|
|
#2459 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
To życze ci tego.
|
||
|
|
|
#2460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za kolokwium
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Nawet jeżeli to jeszcze nie teraz to strasznie się cieszę na ten wyjazd 
Jestem niesamowicie podeskcytowana i nie mogę się doczekać

bo jak nie to bede sie musiala zapierscionkowac na miejscu...a ja chce gdzies na szlaku.az mi radosc z zareczyn to odbiera
ja tu czekam, że stanie się to nad morzem tak romantycznie, a tu nic hahahahaha to dopiero będzie niespodzianka 
u nas dzieki tym zareczynom wszystko ruszylo z kopyta, mamy motywacje. TZ na jesieni bierze kredyt (duzy