|
|
#2761 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Ja już dziś swoje w toalecie po pierogach odchorowałam
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w tym tygodniu na zakupach i stwierdzam, że chodzenie po lumpach zmienia pogląd na ceny
Wszystko wydaje się takie drogie, a w głowie przelicznik "w lumpie miałabym za to x takich samych". Kupiłam kurtkę dżinsową za 200 zł, ale tak mi się podobała, że nie mogłam jej nie wziąć. Odbiję sobie na lumpeksach.Kupiłam sobie za mało wieszaków Napisałam to bardziej dla siebie ![]() Jest taka opcja?
|
|
#2763 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Zadnych slodkich nie probowalam tak najadlam sie "na slono". Na Szczepanskim jest Festiwal Leniwcow i tez jedzonko i alkohol leja nawet. |
|
|
|
|
#2764 |
|
Konto usunięte
|
Ineso - to w takim razie lecę na Szczepański
o ile znajdę w sobie siłę, bo póki co słaba jestem fizycznie i przemęczenie ze mnie wychodzi.
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze teraz lokalne SH mnie rozpieszczają bo nawet kilka dni po dostawie można znaleźć tak fajne rzeczy jak w tym naszym 'środowym' lumpie ![]() Gdzie kupiłaś kurtkę? I jaką? Ja jasną kupiłam w zeszłym roku w Stradim, musi mi taka wystarczyć, ciemną mogę co najwyżej na łowach dorwać bo jednak szkoda kasy
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż łowy ![]() W Stradim Nie ma jej na stronie ![]() W poniedziałek w Bidze "Nowy metkowy outletowy towar z Anglii OZ"- co znaczy to OZ?
|
|
|
#2767 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
tez mi lesne najbardziej smakowaly z wytrawnych. Ale brzoskwiniowe z kajmakiem i malinowe z budyniem - najnajnaj ![]() Uee, to na leniwcow nie zdaze...ale za to jestem na turnieju luczniczym w Grzybowie i jest super strzela mi sie swietnie, wracam do formy, a jeszze bedzie ognisko, uczta sponsorowana przez burmistrza i spanie w namiocie (to juz srednia atrakcja, ale coz ).
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia co 'OZ' znaczy
|
|
|
#2769 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Z malinami?
Idę po nie jutro ![]() U moich sąsiadów jest właśnie męski striptiz, taki zamówiony, nie mogę
|
#2771 |
|
Konto usunięte
|
he he ludziom się nudzi
![]() kupiłam sobie koszulkę z tygrysem w okularach i nie zawaham się jej ubrać do pracy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
M^6 skąd wiesz?
|
|
#2773 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Lista dostępna na stronie bigi, w zakładce 'wystawki'
|
|
#2776 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lenka,Hiper to też film dla Was. Dobry horror, któremu smaczku dodaje fakt, że ta historia rzeczywiście się wydarzyła a niektórzy bohaterowie żyją do dziś ![]() Trzeba to obejrzeć w kinie, więc ruszcie dupki Cytat:
![]() Cytat:
Podglądałaś?
|
|
#2777 |
|
Matka Smoka
|
W temacie namiotu. Chciałabym na weekend jechać w świętokrzyskie - macie może jakiś sprawdzony kamping? rady dla kogoś, kto nie jeździ pod namiot w ogóle?
Chciałabym ten wypad połączyć z zobaczeniem zamku Krzyżtopór, ewentualnie jeśli polecacie inną atrakcję. Czasu nie ma za dużo, ale zależy nam na tamtej okolicy, bo wracając chcemy wpaść do znajomych na kawę pod Sandomierzem.
|
|
|
|
#2778 |
|
Pani Buka
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Dzień dobry! Festiwalowiczki, jak się podobało?
Ja zmęczona, ale szczęśliwa ![]() Ineso, a na Święty Krzyż się przejdziecie? Z tamtych okolic to mi się jeszcze kojarzy Jaskinia Raj. Chociaż jeśli piszesz o Sandomierzu to chyba jednak kawałek będzie, no musisz sobie to zobaczyć na mapie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-08-11 o 11:58 |
|
|
|
#2779 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Odp: Krakowianki po raz XXIII
Wiecie co, ja na CLMF nie byłam, ale praktycznie wszystko słyszałam (pomimo kawałka od lotniska, może dlatego że mieszkam na sporym wzniesieniu) z powodu uchylonego okna i albo zaczynam dziadziec albo ktoś naprawdę przesadza z nagłośnieniem... Siedzę teraz okrutnie niewyspana bo usnęłam dopiero po trzeciej przez te basy
Na Florence słyszałam ogromny entuzjazm tłumu ![]() Z dwojga złego za rok chyba zakupię bilety i pójdę, bo już lepiej się bawić niż spać z głową pod poduszką, ale współczuję jak ktoś ma np. dzieciaki, które przez to nie mogą spać.
|
|
#2780 |
|
Pani Buka
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Cóż, z tym że takie rzeczy powinny być organizowane gdzieś poza centrum miasta to się zgadzam, tylko czy w ogole w Krakowie jest lepsze miejsce, gdzieś na odludziu?
A basy paradoksalnie momentami najbardziej nawalały nie ze scen, a jakiejś małej budki sponsorowanej przez MasterCard, co mnie trochę wkurzało, bo co był spokojniejszy moment koncertu, to w tle tylko umc umc stamtąd :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2781 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Odp: Krakowianki po raz XXIII
Nie mam pojęcia skąd, u mnie było tylko słychać muzykę i szczęśliwy tłum
Rok temu sobie tak nasłuchiwałam Placebo O starszych ludzi się nie martwię bo często nie dosłyszą, ale pewnie dzieciaki mają niemały problem by usnąć w takich warunkach. Szkoda, że ciężko o lepsze miejsce na takie imprezy.
|
#2782 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nawaliłam się jak stodoła i nie poszłam. Po wyjściu z knajpy pamiętam tylko, że obudziłam się w swoim łóżku o 3 w nocy.
|
|
|
#2783 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
|
|
#2784 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle to koncert skończył się jakoś koło 3, po czym umówiłam się z M. na Rynku koło 4 Cytat:
|
||||
|
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
Ineso, nie wiem czy zwiedzalas kiedyś Sandomierz, ale polecam. Urocze i fajne miasto z ładną panorama (No może poza wskazującym zza każdego rogu A. Żmijewskim.) Pan z tamtejszej informacji turystycznej jest w moim rankingu na 1 miejscu pod względem fachowości i zapowiada się, że nikt go nie przebije.
Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-08-11 o 21:01 |
|
|
|
#2786 |
|
Pani Buka
|
Malla, Hiper, chyba nie wiem co powiedzieć
Hiper, ale musiałaś się nieźle przebijać przez ten tłum, skoro dotarłaś już w trakcie koncertu Wu-Tang to w ogóle nie moje klimaty, zmyliśmy się jakoś w trakcie W ogóle na całym terenie festiwalu było w porównaniu z pierwszym dniem okropnie tłoczno, nieziemskie kolejki do wszystkiego, a w piątek od ręki można było sobie wymienić kasę na bony czy kupić coś do picia. Ja się świetnie bawiłam pierwszego dnia na 4 koncertach, w sobotę tylko na jednym ale za to jakim ![]() Z ww. powodów nie czaję oburzenia ludzi, że skończyły się bilety na drugi dzień, że to skandal, wstyd i nie wiadomo co jeszcze. Jakoś nikomu nie przyszło do głowy, że to jednak niezbyt wielki teren na ograniczoną ilość ludzi i puszczenie dodatkowej puli biletów mogłoby skończyć się jeszcze większą organizacyjną porażką czy nawet jakimś wypadkiem...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-08-11 o 21:19 |
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Granatowo nie, jakoś mnie to nie kręci
|
|
#2788 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42216359]Tak, ten. Kryolan ponoć właściwościami mocno przypomina 5x tańszy bambus, więc ja bym się nie porywała. Z tego co pamiętam to Ty blada w miarę jesteś, więc kolor Ben Nye byśmy bez problemu dobrały razem, zresztą on jest półtransparentny.[/QUOTE]
Mam Kryolan. Nie pyli tak jak bambus i matuje na płasko jak mąka. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42216359]Było ekstra, oprócz tego że przez pijaństwo Malli spóźniłam się na Florence, bo w rezultacie dotarłam na 23:30 dopiero. Jako że poszłam w końcu sama to się nie obcinałam, ale wbiłam zaraz pod samą scenę. Zostałam nawet na Wu Tang, bo tak się dobrze bawiłam. Ale zgubiłam moje słuchawki Sennheiser W ogóle to koncert skończył się jakoś koło 3, po czym umówiłam się z M. na Rynku koło 4 I jeszcze biletu P. nie oddałaś, a chłopak chciał iść Ty pijaczyno, słuchawki są u mnie ![]() Bilet leżał centralnie na stole
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, Hiper
To przez SdC, bo mi książkę pożyczyła i stwierdziłam, że zrobię sobie lazy week!
|
|
#2790 | ||
|
Konto usunięte
|
Spoko, my chyba też
Wczorajszy wieczór pozostanie tylko między nami i już nigdy nie będziemy o nim rozmawiać Pomijam fakt, że obudziłam się rano z kolesiem w łóżku... Cytat:
![]() Ja pijaczyna? A pamiętasz że spiłaś się tak bardzo, że nie dało się z Tobą inaczej gadać niż... po angielsku? W ogóle Twój kuzyn powiedział, że zaraz po mnie wróci i więcej go nie widziałam ![]() Kiedy ja te słuchawki zostawiłam No nic ważne, że są Bo ja już dzisiaj prawie kupiłam nowe Cytat:
Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2013-08-11 o 23:19 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Wszystko wydaje się takie drogie, a w głowie przelicznik "w lumpie miałabym za to x takich samych". Kupiłam kurtkę dżinsową za 200 zł, ale tak mi się podobała, że nie mogłam jej nie wziąć. Odbiję sobie na lumpeksach.

o ile znajdę w sobie siłę, bo póki co słaba jestem fizycznie i przemęczenie ze mnie wychodzi.
Jeszcze teraz lokalne SH mnie rozpieszczają bo nawet kilka dni po dostawie można znaleźć tak fajne rzeczy jak w tym naszym 'środowym' lumpie 

No nic ważne, że są