Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-10, 14:30   #1771
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
ja to tlumacze jeszcze inaczej, ja tak wychowam swoje dziecko zeby bylo grzeczne i mnie szanowało
myślę, ze każdy rodzic stara się żeby jego dziecko takie własnie było, tyle, ze potem przychodzi okres buntu i już nie jest tak kolorowo
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 14:30   #1772
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość

trzymam kciuki, że sie uda
nawet nie dziekuje, niedlugo znow sie wybieram do gina i endokrynologa na serie badan..

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 14:31   #1773
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Doskonale wiem, że jest ciężko, co nie zmienia faktu, że frustracja z siedzenia w domu rośnie w zastraszającym tempie

Kochany

Ja z kolei mam 3 starsze siostry o 9, 11 i 13 lat i co się okazuje? Najlepiej dogaduję się z tą najstarszą- mam z nią najlepszy kontakt. Z pozostałymi też się dogaduję i baaaardzo się cieszę, że mam rodzeństwo. Dlatego ja chcę mieć przynajmniej dwoje dzieci.

Cześć!

Od rana mnie nosi, a konkretnych planów brak
ja tez chce miec minimum dwoje ale czy bedzie nas na to stac... nie mam wyuczonego zawodu tak jak Tż...
Stary 2013-08-10, 14:31   #1774
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
myślę, ze każdy rodzic stara się żeby jego dziecko takie własnie było, tyle, ze potem przychodzi okres buntu i już nie jest tak kolorowo
ja mam wrazenie, ze nie kazdy, teraz dzieci sie pielegnuje a nie wychowuje. Mam znajomych ktorych syn potrafi dokuczac mamie, w szkole obraza nauczycieli a rodzice tlumacza to tym, ze jest zbyt inteligentny na szkole...

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-10, 14:31   #1775
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Niby to rozumiem, aczkolwiek jak dla mnie to raczej tracą klientki właśnie na tym, że nie pozwalają robić zdjęć.
W dwóch salonach pozwolili mi zrobić i mogę sobie teraz ciągle zerkać na suknię, która mi się podoba, porównywać ją z innymi, mogę sobie po prostu odświeżyć pamięć. A w salonach, gdzie zdjęć robić nie można to ... te suknie przymierzone jakoś wyfruwają mi z głowy, ani jeszcze raz się w nich zobaczyć, ani porównać. I nie bez przyczyny jakoś tak się dzieje, że wciąż podoba mi się ta suknia, na którą wciąż patrzę na zdjęciu :P
Moim zdaniem chodzi o co innego - w końcu zdjęcia sukienek są na necie dużo lepsze dokładnie widać koronkę a same widzicie jakie wy macie zdjęcia i ja też będę mieć o ile mi pozwolą zrobić nie są dokładne, zamazane, widać ogólnie zarys i tyle. Wydaje mi się że łatwiej skusić PM na kupno jak nie może się zobaczyć w domu. Większa szansa że podejmie decyzję na gorąco pod wpływem emocji. W sztucznym oświetleniu salonów wygląda się trochę inaczej. Podobno też montują lustra takie że lepiej się w nich wygląda. Wiadomo że na zdjęciu wyjdą mankamenty wszystkie. A tak to nie ma odniesienia - tylko pamięć

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
ja mam w ogóle rozterki w głowie nie małe.. z jednej strony chciałabym princeskę z pięknym dekoltem w serduszko... ale z drugiej marzy mi się wianek.. a do tego musi być jakaś romantyczna kiecka a nie tam balowa.. czy tylko ja mam kosmos w głowie ? Każda z Was ma już wymarzone suknie ?
Ja w ogóle nie wiem jaką bym chciała - chyba tylko odpada satyna i ciężkie wizualnie suknie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Księża są różni. Skoro wybrałaś nauki z księdzem, to trzeba wysiedzieć i go słuchać. Nam ksiądz mówił o Bogu, sakramencie, modlitwie. Wszystkie inne sprawy na naukach poruszało wspaniałe, wykształcone, mądre małżeństwo. Państwo Babik. Kto z Krakowa - serdecznie polecam. Warto. Nie ma moralizatorstwa, nawracania. Ba, dowiedziałam się że mogę brać tabletki antykoncepcyjne i w moim przypadku nie jest to grzech (zasada podwójnego skutku, biorę z przyczyn zdrowotnych).
Nauki są właśnie po to żeby coś wynieść.

Dokładnie. Dlatego szukaj jakiś polecanych w Twojej okolicy albo popytaj znajomych.

W ślubie też tylko o papier chodzi?
Ciężko mi zrozumieć ludzi którzy biorą kościelny, a na wszystkie rzeczy po drodze psioczą.
Można znaleźć ciekawe nauki, takie na których TŻ nie będzie się wiercił - poza tym to trochę brak szacunku, jeśli faktycznie nie umiał usiedzieć godziny w spokoju.

To tylko moje zdanie. Bo chodziłam na nauki nie dla papierka i ślub kościelny biorę nie dla papierka. Ale to oczywiście Twoja sprawa.
świetnie powiedziane

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Śliczny sweterek o wiele lepszy niż futerko. A my umówiliśmy się na spotkanie z DJem i podpisanie umowy z foto
gratki

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
kochane problem mam...
ktoś zapytał mnie co chcielibyśmy na prezent slubny do kwoty 350 zł i nie mam pojecia co wymyslić... to taka dziwna kwota że nie da się wybrać czegoś pożądnego a mniejsze prezenty są w granicach 150 zł.... co byście chcialy na moim miejscu?
Hmm to żelazko co pisałaś fajny bajer ale ja tak czy siak wolałabym kasę albo voucher na weekend gdzieś we dwoje

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
ja nie widzę plusów
sama jestem jedynaczką nad czym zawsze bardzo ubolewałam, a czym jestem starsza ubolewa jeszcze bardziej
piona - jestem jedynaczką i nigdy swojemu dziecku jak tylko będę mogła nie zafunduję tego. Chociaż ostatnio mówili że połowa albo 1/3 małych dzieci to jedynacy (nie pamiętam dobrze już) - wg mnie to nie tylko niefajne dla tych dzieci to także z punktu widzenia społecznego będzie coraz trudniej...

Mam pytanie do was
- ślub mam 20 września w przyszłym roku. Czy myślicie że mogę pojechać po bandzie i kupić suknię na wyprzedaży w przyszłym roku jak nie upoluję nic nowego w sensownej cenie zimą - wiosną albo używanej? czy to zbyt hardcorowe? bo chcę schudnąć - nie kilo nie dwa a więcej. więc myślę że do 38 bym weszła spokojnie. Więc teraz nie będę kupować sukni która nie wiem czy będzie do mnie potem pasować czy nie będę mogła sobie pozwolić na inną bardziej w moim typie ale przy obecnej figurze nie wyglądającej tak dobrze?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 14:32   #1776
ana909
Erudycja

Cytat:
Moj wyklucza adopcje.. no ale moze chwilowe leczenie przyniesie jakis efekt chociaz rozowo to nie wyglada. Ale moj TZ o tym wie wiec wie na co sie decyduje
czemu wyklucza? robilas badania na plodnosc?
Stary 2013-08-10, 14:34   #1777
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość

Mam pytanie do was
- ślub mam 20 września w przyszłym roku. Czy myślicie że mogę pojechać po bandzie i kupić suknię na wyprzedaży w przyszłym roku jak nie upoluję nic nowego w sensownej cenie zimą - wiosną albo używanej? czy to zbyt hardcorowe? bo chcę schudnąć - nie kilo nie dwa a więcej. więc myślę że do 38 bym weszła spokojnie. Więc teraz nie będę kupować sukni która nie wiem czy będzie do mnie potem pasować czy nie będę mogła sobie pozwolić na inną bardziej w moim typie ale przy obecnej figurze nie wyglądającej tak dobrze?
Jezeli masz nerwy z stali to czekaj. Ale moze juz teraz sie porozgladaj. Jezeli nic z kolejnej kolekcji Ci sie nie spodoba to bedziesz wiedziala na co polujesz z tegorocznej kolekcji i moze kupisz uzywana suknie na allegro np.

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-10, 14:35   #1778
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam wrazenie, ze nie kazdy, teraz dzieci sie pielegnuje a nie wychowuje. Mam znajomych ktorych syn potrafi dokuczac mamie, w szkole obraza nauczycieli a rodzice tlumacza to tym, ze jest zbyt inteligentny na szkole...
to już jakiś hardcorowy przypadek chyba
Stary 2013-08-10, 14:36   #1779
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
haha tez tak caly czas mowie
a mama mi mowi " zobaczymy zobaczymy, jak sie do ciebie poda to sie mozesz pozegnac z taka mysla"

no wlasnie, bo swoje to swoje

ja z nie okolic a skojarzyłam

trzymam kciuki, że sie uda
ja podobno bylam straszna beksa ale moj tz byl grzeczny :P
Stary 2013-08-10, 14:36   #1780
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja urlopu w tygodniu nie dostanę, bo go zwyczajnie nie mam. Mój urlop to wakacje... Zadzwoniłam do mamy bratowej i ciocia zgodziła się ze mną pojechać do Poznania w poniedziałek. Trochę mi ulżyło, przynajmniej ktoś mi coś doradzi, zrobi zdjęcie.
A ja ostatecznie bym poszła sama gdybym nie miała z kim
Jeśli wiesz czego mniej więcej chcesz i w czym dobrze wyglądasz to już jest łatwiej
W mojej wizji wszystko się sprawdziło - wiedziałam w czym będę źle wyglądać i miałam rację, wiedziałam jaki chcę kolor, krój, szczegóły,w czym będę dobrze wyglądać. Nie było rozczarowania. Tyle,że z kimś zawsze weselej
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 14:38   #1781
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
czemu wyklucza? robilas badania na plodnosc?
mam powazna chorobe nerek to pierwsze, po drugie clugo chorowalam na anoreksje i moje hormony nigdy nie wrocily do normy, na dodatek mam pco. nie robilam badan ale w przyszlosci zrobie bo wiem, ze nawet jezeli iles lekarzy mowi, ze sie nie uda to moga sie mylic

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
no mam nadzieje bo inaczej strace wiare w ludzi.. jego mama opowiada, ze jej dokuczal i co robil a byl naprawde wredny, a potem mowi, ale to dlatego, ze on jest taki madry...

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-10, 14:40   #1782
ana909
Erudycja

Cytat:
dokladnie, teraz dasz klapsa to zaraz tel na policje ze dziecko maltretujesz. A potem to dziecko przeklina, bije innych, pije i cpa. Moje dziecko bedzie mialo wszystko ale w granicach rozsadku. Nie zamierzam go rozpieszczac i pozwalac np na podnoszenie na mnie reki. Rodzic pownien byc autorytetem i wzorem do nasladowania a nie workiem trenigowym
Stary 2013-08-10, 14:40   #1783
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam czasem takie wrażenie, że dzieci się pielęgnuje, a nie wychowuje. Trudne są kontakty z rodzicami. W pewnej szkole, w której pracowałam, była taka akcja, że rodzic przyszedł oburzony, że jak nauczyciel mógł wstawić jedynkę za brak pracy domowej... Przecież nie da się postawić oceny za coś, czego nie ma

Rozmowy, że każdy uczeń ma swoje prawa i obowiązki i że powinien odrabiać prace domowe nic nie dawały. Rodzic szedł w zaparte, że nie można dostać oceny za coś, czego nie ma

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 14:41   #1784
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie, teraz dasz klapsa to zaraz tel na policje ze dziecko maltretujesz. A potem to dziecko przeklina, bije innych, pije i cpa. Moje dziecko bedzie mialo wszystko ale w granicach rozsadku. Nie zamierzam go rozpieszczac i pozwalac np na podnoszenie na mnie reki. Rodzic pownien byc autorytetem i wzorem do nasladowania a nie workiem trenigowym
chyba mnie rodzice źle wychowali
Stary 2013-08-10, 14:41   #1785
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
swiete slowa! nie popieram bicia dzieci ale to co sie dzieje i to na co sobie dzieciaki pozwalaja to przesada. nie trzeba na dziecko reki podnosic zeby znalo zasady wystarczy konsekwencja

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-10, 14:42   #1786
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dziewczyny, jeśli chodzi o problem z zajściem w ciąże nigdy nie można tracić wiary moja Mamcia urodziła moją siostre dopiero 10 lat po ślubie, ponieważ wcześniej 5 razy poroniła, a raz dziecko urodziło się martwe lekarze nie nadawalo zbyt dużo nadziei. Ale nie poddawała sie i doczekała się 2 pięknych córek moja chrzestna miała podobne problemy i też ma dwojke dzieci. A jedna moja kuzynka nie mogła zajść w ciaże, i dopiero za 4 razem udało się in vitro. Teraz chłopczyk ma już 8 lat

Więc trzeba być dobrej myśli

A mój siostrzeniec i chrześniak w jednym dorasta...jeszcze do niedawna nigdzie sie nie ruszał sam z domu, bał się iść sam na plac zabaw oddalony 10 m od ławki na ktorej siedziałam, a teraz kolezanki i koledzy przychodzą po Niego na dwór, sam idze do sklepu (blisko domu) po lizaka czy kubusia playa. A ma 6,5 roku dla mnie to jest cały czas malutki dzidziuś, a to już chłopak się robi dzis do mnie dzwonił, ze jak mama Mu kupi bilet to juz sam moze do mnie przyjechac bo wie jakim autobusem jechac i gdzie wysiasc a mieszkamy od siebie jakies25 km Boziu, jak ja Go kocham

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 14:45   #1787
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeśli chodzi o problem z zajściem w ciąże nigdy nie można tracić wiary moja Mamcia urodziła moją siostre dopiero 10 lat po ślubie, ponieważ wcześniej 5 razy poroniła, a raz dziecko urodziło się martwe lekarze nie nadawalo zbyt dużo nadziei. Ale nie poddawała sie i doczekała się 2 pięknych córek moja chrzestna miała podobne problemy i też ma dwojke dzieci. A jedna moja kuzynka nie mogła zajść w ciaże, i dopiero za 4 razem udało się in vitro. Teraz chłopczyk ma już 8 lat

Więc trzeba być dobrej myśli

A mój siostrzeniec i chrześniak w jednym dorasta...jeszcze do niedawna nigdzie sie nie ruszał sam z domu, bał się iść sam na plac zabaw oddalony 10 m od ławki na ktorej siedziałam, a teraz kolezanki i koledzy przychodzą po Niego na dwór, sam idze do sklepu (blisko domu) po lizaka czy kubusia playa. A ma 6,5 roku dla mnie to jest cały czas malutki dzidziuś, a to już chłopak się robi dzis do mnie dzwonił, ze jak mama Mu kupi bilet to juz sam moze do mnie przyjechac bo wie jakim autobusem jechac i gdzie wysiasc a mieszkamy od siebie jakies25 km Boziu, jak ja Go kocham
Masz racje medycyna medycyna ale nikt nie ma 100 proc pewnosci.

Jaki maly slodziak Ja mam wsrod uczniow kilkoro dzieci i caly dom mam poobwieszany laurkami od nich

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-10, 14:49   #1788
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Ufff chyba godzine was nadrabialam szkoda, ze na telefonie nie widac zdjec, bo chetnie bym poogladala te fryzurki

Zaraz ide ogladac nasza sale przystrojona!! pozniej wrzuce wam zdjecia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 14:52   #1789
ana909
Erudycja

Cytat:
mam powazna chorobe nerek to pierwsze, po drugie clugo chorowalam na anoreksje i moje hormony nigdy nie wrocily do normy, na dodatek mam pco. nie robilam badan ale w przyszlosci zrobie bo wiem, ze nawet jezeli iles lekarzy mowi, ze sie nie uda to moga sie mylic

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

no mam nadzieje bo inaczej strace wiare w ludzi.. jego mama opowiada, ze jej dokuczal i co robil a byl naprawde wredny, a potem mowi, ale to dlatego, ze on jest taki madry...
ja mialam anemie ale na tym koniec, Sisotra pozornie zdrowa poronila juz dwa razy, tyle ze ona sie nigdy nie zbadała a ma juz przeszlo 26 lat i nadal o tym nie mysli tylko probuje na sile zrobic kolejne dziecko. Teraz podobno znowu zaszla ale nikomu nic nie powiedziala jeszcze oficjalnie.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
chyba mnie rodzice źle wychowali
pijesz cpasz i przeklinasz? oj Ty nie dobra...
Stary 2013-08-10, 14:54   #1790
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
ja mialam anemie ale na tym koniec, Sisotra pozornie zdrowa poronila juz dwa razy, tyle ze ona sie nigdy nie zbadała a ma juz przeszlo 26 lat i nadal o tym nie mysli tylko probuje na sile zrobic kolejne dziecko. Teraz podobno znowu zaszla ale nikomu nic nie powiedziala jeszcze oficjalnie.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

No wlasnie.. nie wszystko medycyna przewidzi jak na razie jestem dobrej mysli, jak zaczniemy sie starac po slubie to bede jeszcze dosyc mloda wiec mamy czas.. a jak sie nie uda no to coz..

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-10, 15:00   #1791
ana909
Erudycja

Cytat:
swiete slowa! nie popieram bicia dzieci ale to co sie dzieje i to na co sobie dzieciaki pozwalaja to przesada. nie trzeba na dziecko reki podnosic zeby znalo zasady wystarczy konsekwencja
ja za to nie jestem przeciwna klapsowi w tylek. Nie mowie o bicu pięscią, kablami czy innymi przedmiotami. No i kara za zle zachowanie. Ja mialam stanie w kącie przy mojej siostrze mama ani razu juz kary nie zastosowała, zawsze tylko slyszalam "jak zaraz Ci przyrzne w du*pe...", albo "bo zaraz pojdziesz do pokoju i bedziesz tam siedziec po ciemku". Ewentualnie zakaz telewizora, wychodzenia z domu itp konczące się tego samego lub nastepnego dnia... Zero konsekwencji. Zawsze konczylo sie na slowach a kary nigdy nie bylo. No i teraz siostra sie wcale nie slucha a ma juz 11 lat.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
No wlasnie.. nie wszystko medycyna przewidzi jak na razie jestem dobrej mysli, jak zaczniemy sie starac po slubie to bede jeszcze dosyc mloda wiec mamy czas.. a jak sie nie uda no to coz..
najgorsze to jest takie robienie na sile. My po prostu zamierzamy przestac sie zabezpieczac i kochac przy kazdej mozliwej okazji oczywiscie z myslą o przyjemnosci a nie o tym, zeby sie zaplodnić.

kurcze a wracajac do seksu... ja sie juz podlamuje mi sie tak totalnie nie chce ze zaczynam sie zachowywac jak ta zona z kawału... ktora podczas seksu patrzac w sufit mysli "odmalować, czy nie odmalować" ;/ ;/ ;/

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-08-10 o 15:02
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 15:02   #1792
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
ja za to nie jestem przeciwna klapsowi w tylek. Nie mowie o bicu pięscią, kablami czy innymi przedmiotami. No i kara za zle zachowanie. Ja mialam stanie w kącie przy mojej siostrze mama ani razu juz kary nie zastosowała, zawsze tylko slyszalam "jak zaraz Ci przyrzne w du*pe...", albo "bo zaraz pojdziesz do pokoju i bedziesz tam siedziec po ciemku". Ewentualnie zakaz telewizora, wychodzenia z domu itp konczące się tego samego lub nastepnego dnia... Zero konsekwencji. Zawsze konczylo sie na slowach a kary nigdy nie bylo. No i teraz siostra sie wcale nie slucha a ma juz 11 lat.
Ja z roznych powodow osobistych jestem calkowicie przeciw, ale wiem, ze klaps nie zaszkodzi. ;P

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:

najgorsze to jest taie robienei na sile. My po prostu zamierzamy przestac sie zabezpieczac i kochac przy kazdej mozliwej okazji oczywiscie z myslą o przyjemnosci a nie o tym, zeby sie zaplodnić.

kurcze a wracajac do seksu... ja sie juz podlamuje mi sie tak totalnie nie chce ze zaczynams ie zachowywac jak ta zona z kawału... ktora podczas seksu patrzac w sufit mysli "odmalować, czy nie odmalować" ;/ ;/ ;/
Tez mam taki plan :P I niestety tez sie tak zachowuje to wszystko przez te cholerne anty. Ty niedawno przestalas brac, prawda? Jeszcze sie unormuje, zobaczysz

You're all I ever wanted

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2013-08-10 o 15:04
Stary 2013-08-10, 15:03   #1793
ana909
Erudycja

Cytat:
Ja z roznych powodow osobistych jestem calkowicie przeciw, ale wiem, ze klaps nie zaszkodzi. ;P

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Tez mam taki plan :P I niestety tez sie tak zachowuje to wszystko przez te cholerne anty. Ty niedawno przestalas brac, prawda? Jeszcze sie unormuje, zobaczysz

tak, 3-4 miesiace temu. Boże mam nadzieje bo nie widze normalnego zwiazku w ktorym mąż chce seksu a zona nie daje. Jak nic wyszłaby z tego zdrada.
Stary 2013-08-10, 15:05   #1794
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
tak, 3-4 miesiace temu. Boże mam nadzieje bo nie widze normalnego zwiazku w ktorym mąż chce seksu a zona nie daje. Jak nic wyszłaby z tego zdrada.
nie martw sie na zapas

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-10, 15:09   #1795
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
czemu niedobra ?
Stary 2013-08-10, 15:13   #1796
ana909
Erudycja

Cytat:
nie martw sie na zapas
a najlepsze jest to ze na roznych forach najlepszy sposob na libido wg forumowiczek to zmaina partnera ;/ nie ma to jak dojrzale odpowiedzi
Stary 2013-08-10, 15:14   #1797
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
a najlepsze jest to ze na roznych forach najlepszy sposob na libido wg forumowiczek to zmaina partnera ;/ nie ma to jak dojrzale odpowiedzi
sama wiesz, ze to rada smiechu warta :P

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-10, 15:30   #1798
ana909
Erudycja

Cytat:
sama wiesz, ze to rada smiechu warta :P
wiem :P bardzo dołująca jednak :P

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
czemu niedobra ?
bo źle wychowana :P ja z tych rzeczy aż nie ćpam :P raz zioło zapaliłam i nigdy wiecej...
Stary 2013-08-10, 15:33   #1799
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
bo źle wychowana :P ja z tych rzeczy aż nie ćpam :P raz zioło zapaliłam i nigdy wiecej...
to ja ja już wszystkiego w życiu spróbowałam (na próbach się nie skończyło of kors ) i przynajmniej jak mi dziecko przyjdzie pod wpływem to od razu zobaczę skonfiskuję i wezmę z TŻ na nasz użytek

Edytowane przez moniczka_90
Czas edycji: 2013-08-10 o 15:41
Stary 2013-08-10, 15:44   #1800
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
to ja ja już wszystkiego w życiu spróbowałam (na próbach się nie skończyło of kors ) i przynajmniej jak mi dziecko przyjdzie pod wpływem to od razu zobaczę skonfiskuję i wezmę z TŻ na nasz użytek
A ja nawet papierosa w życiu nie zapaliłam

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości