|
|
#1531 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI
Cytat:
![]() Przymierzałaś coś ciekawego? Ja ten płąszczyk-szlafrok I jak szłam z nim po sklepi do przymierzalni, to kazda mijana Zarówka wpadała w ochy i achy, jaki on piękny i ze w zeszłym roku były podobne, to szybko zeszły. Ciekawe czy chciały zachęcic do zakupu, czy faktycznie ten szlafrok tak się podoba
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odwołując sie do pierwszego zdania, płaszczo-szlafrok nie rzucił mi się w oczy i go ominełam, choc tak chciałam przymierzyć
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie bijcie
zupełnie nie rozumiem szału na ażurki
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie wyskoki z olbrzymią nadpłatą zdarzają mi się sporadycznie ( ale jednak ) . Często czekam,aż szał trochę minie. Wtedy , z mniejszym bólem serca, staje się dumną posiadaczką. Niestety, też dręczą mnie niekupione w przeszłości rzeczy.
|
|
|
|
|
#1538 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Szkoda, ze nie masz zdjęć w tych przymierzonych rzeczach, chętnie bym obejrzałam jak sie prezentują ![]() Bo te szlafroki nie zwracaja specjalnej uwagi na wieszaku, ja wzięłam do przymeirzenia tylko dlatego, ze czytałam o nim i pamiętałam aby przymierzyć inaczej przeszłabym pewnie obok wieszaka
|
|
#1539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale za co?
Cytat:
Nie wiem, czy bym w nich chodziła , czy nie ważne że byłyby moje, a tak nie dają mi spać po nocach Gdyby przez przypadek ktoś chciał się ich pozbyć 37/38 to prosze uderzać do mnie
|
|
#1541 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Mnie się azurki podobają, bo wg mnie wygladaja bardzo seksy na nodze ![]() Ale sznurowańce równiez mi sie podobaja To może zamów sobie online? Będziesz miała nowiutkie niemacane
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, że nie mogłyśmy ruszyć do domu, a jak już koło 1 w nocy ruszyłyśmy to doszłam i tak do cna przemoknięta mimo iż miałam parasol) i wcześnie dziś wstałam Do tego zmęczenie po całym tyg pracy, a w zasadzie to po dojazdach komunikacją miejską w 40 stopniach, które zrobiły swoje I tak dojechałam i chciałam już wracać Może następnym razem uda mi się cyknąc jakieś fotki i jak się przełamię co do upublicznienia ich to na pewno wstawię
|
|
#1543 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie wiem czego Ty sie doszukałas w moim poście, bo ja nie miałam nic złego na mysli, ale widze, ze pisac juz tu nie mozna, bo będzie mi wytykane bozia wie co, Najpierw wsadzono mnie tutaj niby w jakas choro pseudo rywalizację z inną Wizazanką, a teraz jeszcze to.
Jak Gabi robiła przytyki do chudosci to jakos nie pisałam nic,z e to przykre etc. Jesli wam przeszkadza moja osobą, to sobie stąd pójdę, bo nie mam zamiaru na siłe tutaj pisać i znosic obrażanie, albo doszukiwania się na siłę jakiś rzekomo ukrytych podtekstów :/
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podobają mi sie bardzo i podobno wygodniejsze od sznurowanców-ja mam nadzieję że są choc takie wygodne jak nasze ze stradiego![]() sznurowańce też piękne ale dla mnie baaardzo niewygodne Edytowane przez cocos1 Czas edycji: 2013-08-10 o 17:36 |
|
|
|
|
#1545 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Wspołczuję Ci tego przemoknięcia No tak, kumulacja całego tygodnia, dnia porzedniego i faktycznie, W ogóle podziwiam, ze chciało Ci się dzisiaj jechac do SCC
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytałam o ązurki po ile chodzą na all?
|
|
|
|
|
#1547 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mnie irytuje, jeśli komuś wytyka się nadmiar, tudzież niedobór kilogramów - nawet w przypadku anonimowej pani w kolejce w Zarze. To chyba świadczy o własnych problemach związanych z tą kwestią.
I nie wiem, co taki epitet o cyt. "grubej" osobie w kolejce do kasy ma wnieść do watku. Edytowane przez sarssa Czas edycji: 2013-08-10 o 17:42 Powód: literówka. |
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem po ile chodzą, ale widzę, że już Cori odpowiedziała i trochę sobie liczą za nie
Ja osobiście nimi zainteresowana nie byłam, no nie chodze na obcasach, ale podbiegłam do nich dzisiaj, bo wiem, że inne Wizażanki szukają Cytat:
Ale i tak się cieszę, że pojechałam, choć sobie nic nie upatrzyłam to przynajmniej na te koszulę trafiłam i ktoś bedzie zadowolony ![]() Jeszcze dodam, że marynarka biała z czarną lamówką była w ilości dwóhc sztuk, ale tylko rozmair L. Dziewczyny z Katowic i okolic, tak odbiegając od wątku Zarowego. Wiecie co sie stało z działem Trend w H&M w Silesi? A raczej dlaczego go zlikwidowano ? Przeszłam dwa razy sklep, żeby go znaleźć i nic, w końcu znalazłam Panią, która tam pracuje i mi mówi, że zlikwidowano Zasmuciła mnie szczerze mówiac ta wiadomość, bo czesto tam coś dla siebie kupowałam
Uśmiechaj się zawsze - cuda są w drodze Edytowane przez Arinka_ Czas edycji: 2013-08-10 o 17:50 |
|
|
|
|
#1552 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja moge sie nie obrazac, kiedy tutaj padały pod adresem chudosci i chudych nóg jakieś niemiłe komentarze?
|
#1553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#1554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w SCC czesto bywam, bo to moje rodzinne strony i jeszcze chyba ... w lipcu był Trend Co prawda przeniesli go w inne miejsce ale byl. Jesli to prawda, to szkoda
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja prośba o nieobrażanie się dotyczyła tylko Twojego focha po komentarzu Stace po Twojej konkretnej wypowiedzi.
Edytowane przez cocos1 Czas edycji: 2013-08-10 o 17:58 |
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I akurat "spadła mi z nieba" pracownica, więc zapytałam, w które miejsce przeniesli dział Trend a ona mi mówi, że osttanio zlikwidowali i najlepiej żebym podeszła do kasy zapytać, czy tylko u nich i jak wygląda sytuacja w innych miestach gdzie był No myślę, że jaj by sobie ze mnie nie robiła i mówiła poważnie Ja w lipcu ze 3 tygodnie temu może nawet niecałe też byłam i wszystko działało normalnie, a tu dzisiaj taka niemiła niespodzianka
|
|
#1557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda.
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem ani gruba ani chuda, ale kiedyś przeczytałam ze jak powie o kimś ze jest gruby to jest święte oburzenie, a jak sie komuś chudosc wytyka to już już mozna
Szkoda nerwów Dziewczyny, życie tyle problemów i nieszczęść nam niesie, po co sie tu denerwować W temacie to koszula w grochy nieco mnie rozczarowała, mohitowa znacznie lepiej na mnie leżała .Ale chyba zostawie, bo tak chciałam mieć
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2013-08-10 o 18:11 |
|
|
|
#1559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chudzinkom tez bywa przykro. I gdzie tu wszechobecna poprawność polityczna
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2013-08-10 o 18:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

ale wiem, że niektóre Dziewczyny ich szukają to na pewno bym je wzieła 

I jak szłam z nim po sklepi do przymierzalni, to kazda mijana Zarówka wpadała w ochy i achy, jaki on piękny i ze w zeszłym roku były podobne, to szybko zeszły. Ciekawe czy chciały zachęcic do zakupu, czy faktycznie ten szlafrok tak się podoba

Takie wyskoki z olbrzymią nadpłatą zdarzają mi się sporadycznie ( ale jednak

Co prawda przeniesli go w inne miejsce ale byl. Jesli to prawda, to szkoda
szkoda.