Miłośniczki Zary-cz. XXVI - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-10, 17:10   #1531
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Też miałam nadzieję, że będą mniejsze, choc z daleka było już widać, że 40 lub 41 Co prawda ja tak jak pisałam w obcasikach nie chodzę ale wiem, że niektóre Dziewczyny ich szukają to na pewno bym je wzieła

OK Dziewczyny jakby co Gozia jest pierwsza w kolejce
Nio mnie przez chwilę serce zabiło nadzieją, ale jak zobaczyłam długość stopy to nawet nie sprawdzałam ile, bo na oko widać, ze najwiekszy rozmiar to był
Przymierzałaś coś ciekawego? Ja ten płąszczyk-szlafrok I jak szłam z nim po sklepi do przymierzalni, to kazda mijana Zarówka wpadała w ochy i achy, jaki on piękny i ze w zeszłym roku były podobne, to szybko zeszły. Ciekawe czy chciały zachęcic do zakupu, czy faktycznie ten szlafrok tak się podoba

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:11   #1532
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
Czy któraś poluje na 'Mołkową" koszulę w rozmiarze S? http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...6p1167025.html
Bo będę oddawać
ooo super informacja.. jezeli Gozia zrezygnuje to ja chętnie przygarnę S
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:12   #1533
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Interes życia to to pewnie nie był Choć szczerze powiem, a dodam, że coś mnie szczela jak mam przepłacić na Allegro, ale z doświadczenia wiem, że czasem lepiej kupić za więcej nić potem już w ogóle żałować Mam kilka rzeczy z Zary, których nie udało mi się kupić, w dodatku na All mało kiedy się pojawiają ( z moim szczęściem na nie nigdy nie trafiam ) i z ręką na sercu przynaje, że męczą mnie już od kilku ładnych lat, że ja ich wtedy nie kupiłam
Faktycznie teraz to chyba pozostaje alllile zapłaciłaś?
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:13   #1534
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
wklejam zdj. spódnic
wykonane są z nieco grubszego materiału, falbana sztywno odstaje, kremowa jest większa od czarnej przez co bardziej mi odpowiada

edit. nie wiem o co chodzi ale te zdj. maja fatalna jakość a u mnie na kompie wygląda to normalnie
kremowa bardzo ładnie się prezentuje
Stary 2013-08-10, 17:20   #1535
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Nio mnie przez chwilę serce zabiło nadzieją, ale jak zobaczyłam długość stopy to nawet nie sprawdzałam ile, bo na oko widać, ze najwiekszy rozmiar to był
Przymierzałaś coś ciekawego? Ja ten płąszczyk-szlafrok I jak szłam z nim po sklepi do przymierzalni, to kazda mijana Zarówka wpadała w ochy i achy, jaki on piękny i ze w zeszłym roku były podobne, to szybko zeszły. Ciekawe czy chciały zachęcic do zakupu, czy faktycznie ten szlafrok tak się podoba
Dojechałam do tej Silesii i jakoś ochota na zakupy mi przeszła Wziełam do przymierzalni tylko koszulę mołkową dla Dziewczyn, płaszczyk i sukienkę z załącznika. Płaszcz super, byłam w spodniach które do niego średnio mi pasowały, ale myślę, że do dzinsów będzie super i na pewno po niego wrócę Natomiast barankowa sukienka fajny specyficzny gruby materiał i luźniejszy fason, nie powaliła mnie jakoś specjalnie, ale jest ciekawa i jak będę przy okazji to wezmę grube rajty i do nich przymierzę A odwołując sie do pierwszego zdania, płaszczo-szlafrok nie rzucił mi się w oczy i go ominełam, choc tak chciałam przymierzyć Widziałam tylko już wychodząc, że jedna Pani trzymała go przy kasie i takie pierwsze wizualnie wrazenie bardzo pozytywne Zobaczę jak go kiedys na siebie narzucę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7612744800_1_1_1.jpg (21,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1494805251_1_1_1.jpg (21,2 KB, 36 załadowań)
Stary 2013-08-10, 17:22   #1536
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie bijcie zupełnie nie rozumiem szału na ażurki co innego sznurowańce choć ostatnio mierzyłam 3 pary i każda była w stanie beznadziejnym
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:23   #1537
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Interes życia to to pewnie nie był Choć szczerze powiem, a dodam, że coś mnie szczela jak mam przepłacić na Allegro, ale z doświadczenia wiem, że czasem lepiej kupić za więcej nić potem już w ogóle żałować Mam kilka rzeczy z Zary, których nie udało mi się kupić, w dodatku na All mało kiedy się pojawiają ( z moim szczęściem na nie nigdy nie trafiam ) i z ręką na sercu przynaje, że męczą mnie już od kilku ładnych lat, że ja ich wtedy nie kupiłam
Prawda, też jestem zdania,że lepiej kupić, niż potem żałować. Takie wyskoki z olbrzymią nadpłatą zdarzają mi się sporadycznie ( ale jednak) . Często czekam,aż szał trochę minie. Wtedy , z mniejszym bólem serca, staje się dumną posiadaczką. Niestety, też dręczą mnie niekupione w przeszłości rzeczy.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:25   #1538
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dojechałam do tej Silesii i jakoś ochota na zakupy mi przeszła Wziełam do przymierzalni tylko koszulę mołkową dla Dziewczyn, płaszczyk i sukienkę z załącznika. Płaszcz super, byłam w spodniach które do niego średnio mi pasowały, ale myślę, że do dzinsów będzie super i na pewno po niego wrócę Natomiast barankowa sukienka fajny specyficzny gruby materiał i luźniejszy fason, nie powaliła mnie jakoś specjalnie, ale jest ciekawa i jak będę przy okazji to wezmę grube rajty i do nich przymierzę A odwołując sie do pierwszego zdania, płaszczo-szlafrok nie rzucił mi się w oczy i go ominełam, choc tak chciałam przymierzyć Widziałam tylko już wychodząc, że jedna Pani trzymała go przy kasie i takie pierwsze wizualnie wrazenie bardzo pozytywne Zobaczę jak go kiedys na siebie narzucę
A czemu ? Podróż do scc była taka męcząca?
Szkoda, ze nie masz zdjęć w tych przymierzonych rzeczach, chętnie bym obejrzałam jak sie prezentują
Bo te szlafroki nie zwracaja specjalnej uwagi na wieszaku, ja wzięłam do przymeirzenia tylko dlatego, ze czytałam o nim i pamiętałam aby przymierzyć inaczej przeszłabym pewnie obok wieszaka

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-10, 17:25   #1539
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Te azurki oddawała przede jakas gruba pani, jakze załowałam ze nie w mniejszym rozmairze
Kurde Corii, no i po co ten komentarz, nie każdy jest chudy jak Ty

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:25   #1540
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Ale za co?

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Prawda, też jestem zdania,że lepiej kupić, niż potem żałować. Takie wyskoki z olbrzymią nadpłatą zdarzają mi się sporadycznie ( ale jednak) . Często czekam,aż szał trochę minie, wtedy , z mniejszym bólem serca, staje się dumną posiadaczką. Niestety, też dręczą mnie niekupione w przeszłości rzeczy.
Mnie męczą np te buty i nie moge ich przeżałować, że ich nie kupiłam Nie wiem, czy bym w nich chodziła , czy nie ważne że byłyby moje, a tak nie dają mi spać po nocach Gdyby przez przypadek ktoś chciał się ich pozbyć 37/38 to prosze uderzać do mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara-kozaki-fredzle-39-bezowe-nude-camel.jpg (25,5 KB, 17 załadowań)
Stary 2013-08-10, 17:26   #1541
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
dziewczyny nie bijcie zupełnie nie rozumiem szału na ażurki co innego sznurowańce choć ostatnio mierzyłam 3 pary i każda była w stanie beznadziejnym
Ewcik, to chyba tez sprawa gustu
Mnie się azurki podobają, bo wg mnie wygladaja bardzo seksy na nodze
Ale sznurowańce równiez mi sie podobaja
To może zamów sobie online? Będziesz miała nowiutkie niemacane

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-10, 17:29   #1542
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu ? Podróż do scc była taka męcząca?
Szkoda, ze nie masz zdjęć w tych przymierzonych rzeczach, chętnie bym obejrzałam jak sie prezentują
Bo te szlafroki nie zwracaja specjalnej uwagi na wieszaku, ja wzięłam do przymeirzenia tylko dlatego, ze czytałam o nim i pamiętałam aby przymierzyć inaczej przeszłabym pewnie obok wieszaka
Wczoraj późno wróciłam do domu (byłam z psiapsióła na soku i złapały nas 4 burze pod rząd tak, że nie mogłyśmy ruszyć do domu, a jak już koło 1 w nocy ruszyłyśmy to doszłam i tak do cna przemoknięta mimo iż miałam parasol) i wcześnie dziś wstałam Do tego zmęczenie po całym tyg pracy, a w zasadzie to po dojazdach komunikacją miejską w 40 stopniach, które zrobiły swoje I tak dojechałam i chciałam już wracać Może następnym razem uda mi się cyknąc jakieś fotki i jak się przełamię co do upublicznienia ich to na pewno wstawię
Stary 2013-08-10, 17:31   #1543
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Nie wiem czego Ty sie doszukałas w moim poście, bo ja nie miałam nic złego na mysli, ale widze, ze pisac juz tu nie mozna, bo będzie mi wytykane bozia wie co, Najpierw wsadzono mnie tutaj niby w jakas choro pseudo rywalizację z inną Wizazanką, a teraz jeszcze to.
Jak Gabi robiła przytyki do chudosci to jakos nie pisałam nic,z e to przykre etc.
Jesli wam przeszkadza moja osobą, to sobie stąd pójdę, bo nie mam zamiaru na siłe tutaj pisać i znosic obrażanie, albo doszukiwania się na siłę jakiś rzekomo ukrytych podtekstów :/

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-10, 17:32   #1544
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
ja ich nawet na żywo nie widziałamale podobają mi sie bardzo i podobno wygodniejsze od sznurowanców-ja mam nadzieję że są choc takie wygodne jak nasze ze stradiego
sznurowańce też piękne ale dla mnie baaardzo niewygodne robiłam do nich podchody dwa razy

Edytowane przez cocos1
Czas edycji: 2013-08-10 o 17:36
Stary 2013-08-10, 17:34   #1545
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Wczoraj późno wróciłam do domu (byłam z psiapsióła na soku i złapały nas 4 burze pod rząd tak, że nie mogłyśmy ruszyć do domu, a jak już koło 1 w nocy ruszyłyśmy to doszłam i tak do cna przemoknięta mimo iż miałam parasol) i wcześnie dziś wstałam Do tego zmęczenie po całym tyg pracy, a w zasadzie to po dojazdach komunikacją miejską w 40 stopniach, które zrobiły swoje I tak dojechałam i chciałam już wracać Może następnym razem uda mi się cyknąc jakieś fotki i jak się przełamię co do upublicznienia ich to na pewno wstawię
4 burze pdo rząd, ło matko, to niezle
Wspołczuję Ci tego przemoknięcia
No tak, kumulacja całego tygodnia, dnia porzedniego i faktycznie, W ogóle podziwiam, ze chciało Ci się dzisiaj jechac do SCC

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-10, 17:34   #1546
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Ale za co?

Mnie męczą np te buty i nie moge ich przeżałować, że ich nie kupiłam Nie wiem, czy bym w nich chodziła , czy nie ważne że byłyby moje, a tak nie dają mi spać po nocach Gdyby przez przypadek ktoś chciał się ich pozbyć 37/38 to prosze uderzać do mnie
pytałam o ązurki po ile chodzą na all?
Stary 2013-08-10, 17:36   #1547
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
3 stowy

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-10, 17:40   #1548
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czego Ty sie doszukałas w moim poście, bo ja nie miałam nic złego na mysli, ale widze, ze pisac juz tu nie mozna, bo będzie mi wytykane bozia wie co, Najpierw wsadzono mnie tutaj niby w jakas choro pseudo rywalizację z inną Wizazanką, a teraz jeszcze to.
Jak Gabi robiła przytyki do chudosci to jakos nie pisałam nic,z e to przykre etc.
Jesli wam przeszkadza moja osobą, to sobie stąd pójdę, bo nie mam zamiaru na siłe tutaj pisać i znosic obrażanie, albo doszukiwania się na siłę jakiś rzekomo ukrytych podtekstów :/
No ja bym nie chciała,żeby ktoś mnie tak nazwał nie złośc się każdy ma prawo wyrażenia swojego zdania i tyle i tu wcale nie chodzi o to,że komus przeszkadzasz a obrażac się nie ma o co
Stary 2013-08-10, 17:41   #1549
sarssa
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo mnie irytuje, jeśli komuś wytyka się nadmiar, tudzież niedobór kilogramów - nawet w przypadku anonimowej pani w kolejce w Zarze. To chyba świadczy o własnych problemach związanych z tą kwestią.
I nie wiem, co taki epitet o cyt. "grubej" osobie w kolejce do kasy ma wnieść do watku.

Edytowane przez sarssa
Czas edycji: 2013-08-10 o 17:42 Powód: literówka.
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:42   #1550
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
3 stowy
ło matko! troche dużo
Stary 2013-08-10, 17:43   #1551
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem po ile chodzą, ale widzę, że już Cori odpowiedziała i trochę sobie liczą za nie Ja osobiście nimi zainteresowana nie byłam, no nie chodze na obcasach, ale podbiegłam do nich dzisiaj, bo wiem, że inne Wizażanki szukają

Cytat:
4 burze pdo rząd, ło matko, to niezle
Wspołczuję Ci tego przemoknięcia
No tak, kumulacja całego tygodnia, dnia porzedniego i faktycznie, W ogóle podziwiam, ze chciało Ci się dzisiaj jechac do SCC
Na chodnikach była rzeka po kostki, do tego stopnia, że jak weszłam do domu to buty odrazu pod kran, żeby je domyć ze wszystkich odpadów jakie do nich naleciały - schną do tej pory zresztą Ale i tak się cieszę, że pojechałam, choć sobie nic nie upatrzyłam to przynajmniej na te koszulę trafiłam i ktoś bedzie zadowolony

Jeszcze dodam, że marynarka biała z czarną lamówką była w ilości dwóhc sztuk, ale tylko rozmair L.

Dziewczyny z Katowic i okolic, tak odbiegając od wątku Zarowego. Wiecie co sie stało z działem Trend w H&M w Silesi? A raczej dlaczego go zlikwidowano ? Przeszłam dwa razy sklep, żeby go znaleźć i nic, w końcu znalazłam Panią, która tam pracuje i mi mówi, że zlikwidowano Zasmuciła mnie szczerze mówiac ta wiadomość, bo czesto tam coś dla siebie kupowałam

Edytowane przez Arinka_
Czas edycji: 2013-08-10 o 17:50
Arinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:43   #1552
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No ja bym nie chciała,żeby ktoś mnie tak nazwał nie złośc się każdy ma prawo wyrażenia swojego zdania i tyle i tu wcale nie chodzi o to,że komus przeszkadzasz a obrażac się nie ma o co
A ja moge sie nie obrazac, kiedy tutaj padały pod adresem chudosci i chudych nóg jakieś niemiłe komentarze?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-10, 17:48   #1553
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
Bardzo mnie irytuje, jeśli komuś wytyka się nadmiar, tudzież niedobór kilogramów - nawet w przypadku anonimowej pani w kolejce w Zarze. To chyba świadczy o własnych problemach związanych z tą kwestią.
I nie wiem, co taki epitet o cyt. "grubej" osobie w kolejce do kasy ma wnieść do watku.
O właśnie - ostatnie zdanie

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2013-08-10, 17:52   #1554
sarssa
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny z Katowic i okolic, tak odbiegając od wątku Zarowego. Wiecie co sie stało z działem Trend w H&Mw Silesi? A raczej dlaczego go zlikwidowano ? Przeszłam dwa razy sklep, żeby go znaleźć i nic, w końcu podoszełam do pracownicy i Pani mi mówi, że zlikwidowano Zasmuciła mnie szczerze mówiac ta wiadomość, bo czesto tam coś dla siebie znajdowałam
No co Ty?!
Ja w SCC czesto bywam, bo to moje rodzinne strony i jeszcze chyba ... w lipcu był Trend Co prawda przeniesli go w inne miejsce ale byl. Jesli to prawda, to szkoda
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:55   #1555
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
A ja moge sie nie obrazac, kiedy tutaj padały pod adresem chudosci i chudych nóg jakieś niemiłe komentarze?
Kochana jesteś bardzo szczupła to fakt i pewnie było Ci przykro jak ktoś napisał coś niefajnego o Twoich nogach-ale należy wtedy reagowac i o tym napisac.Myślę,że od razu dziewczyny by Cię tu ugłaskałyMoja prośba o nieobrażanie się dotyczyła tylko Twojego focha po komentarzu Stace po Twojej konkretnej wypowiedzi.

Edytowane przez cocos1
Czas edycji: 2013-08-10 o 17:58
Stary 2013-08-10, 17:58   #1556
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
No co Ty?!
Ja w SCC czesto bywam, bo to moje rodzinne strony i jeszcze chyba ... w lipcu był Trend Co prawda przeniesli go w inne miejsce ale byl. Jesli to prawda, to szkoda
Był od jakiegoś czasu tam przy wejściu do przymierzalni po prawej stronie Zmierzam tam dzisiaj odrazu zreszta jak zawse, patrze a tam ubrania z tego młodzieżowego działu, no mówie nic pewnie znowu go przeniesli w inne miejsce, przeszłam sklep dwa razy mówie co jest I akurat "spadła mi z nieba" pracownica, więc zapytałam, w które miejsce przeniesli dział Trend a ona mi mówi, że osttanio zlikwidowali i najlepiej żebym podeszła do kasy zapytać, czy tylko u nich i jak wygląda sytuacja w innych miestach gdzie był No myślę, że jaj by sobie ze mnie nie robiła i mówiła poważnie Ja w lipcu ze 3 tygodnie temu może nawet niecałe też byłam i wszystko działało normalnie, a tu dzisiaj taka niemiła niespodzianka
Stary 2013-08-10, 17:59   #1557
Tyna34
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny z Katowic i okolic, tak odbiegając od wątku Zarowego. Wiecie co sie stało z działem Trend w H&M w Silesi? A raczej dlaczego go zlikwidowano ? Przeszłam dwa razy sklep, żeby go znaleźć i nic, w końcu znalazłam Panią, która tam pracuje i mi mówi, że zlikwidowano Zasmuciła mnie szczerze mówiac ta wiadomość, bo czesto tam coś dla siebie kupowałam
o nie szkoda.
Tyna34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 18:10   #1558
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Ja nie jestem ani gruba ani chuda, ale kiedyś przeczytałam ze jak powie o kimś ze jest gruby to jest święte oburzenie, a jak sie komuś chudosc wytyka to już już mozna
Szkoda nerwów Dziewczyny, życie tyle problemów i nieszczęść nam niesie, po co sie tu denerwować

W temacie to koszula w grochy nieco mnie rozczarowała, mohitowa znacznie lepiej na mnie leżała .Ale chyba zostawie, bo tak chciałam mieć

Edytowane przez Beata.
Czas edycji: 2013-08-10 o 18:11
Beata. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 18:16   #1559
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Ja nie jestem ani gruba ani chuda, ale kiedyś przeczytałam ze jak powie o kimś ze jest gruby to jest święte oburzenie, a jak sie komuś chudosc wytyka to już już mozna
Szkoda nerwów Dziewczyny, życie tyle problemów i nieszczęść nam niesie, po co sie tu denerwować

W temacie to koszula w grochy nieco mnie rozczarowała, mohitowa znacznie lepiej na mnie leżała .Ale chyba zostawie, bo tak chciałam mieć
No bo umówmy się - znaczna większość ludzi wolałaby być chuda aniżeli gruba

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2013-08-10, 18:18   #1560
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Cytat:
No bo umówmy się - znaczna większość ludzi wolałaby być chuda aniżeli gruba
No ba, tez bym wolała
Ale chudzinkom tez bywa przykro.
I gdzie tu wszechobecna poprawność polityczna

Edytowane przez Beata.
Czas edycji: 2013-08-10 o 18:22
Beata. jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości