|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
pokręciłam 30 min hh i niedługo wybywam na rower
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cześć
A gdzie się zgubiła Sikorka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
witaj! trzymam ![]() ![]() a ja się właśnie dowiedziałam, że rodzice mają zamiar mi organizować własny pokój w domu bo zawsze miałam z siostrami także jaram się zaaawsze o tym marzyłam! |
|
|
|
|
#1414 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,a gdzieś się podziewała?
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42199139]Hejka I u mnie zaliczone 40 min hula hop Obejrzałam sobie The Conjuring, dla osób lubiących horrory polecam Porządki też już zrobione. Za wszystkie ćwiczenia ![]() [/QUOTE] za hula hopmuszę obejrzeć ten horror,lubię takie filmy ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie Ja zawsze miałam z siostrą, od 4 lat mam sama i przyjemne uczucie mieć swój kąt Chociaż ja też będę zmieniać pokój. Chociaż czasami brakuje mi naszych rozmów nocnych
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
swój zakamarek to jest to można się wyciszyć![]() też się zastanawiam widziałam, że nas podglądała wczorajbrakuje też Heroine ![]() melduję jeszcze 1 h 10 min rower --> 20 km z kolegą fajnie chłodno to z ćwiczeń na tyle na dziś odpoczywam od killera, skończę film, zjadłam sobie 3 kanapeczki, popijam wodę i relask w sobotni prawie, że wieczór
|
|
|
|
|
#1417 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za rower
|
||
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wiem, że ma wyjazd, ale jakoś tak pusto tu bez niej
![]() Wyszłabym sobie gdzieś dziś, na piwo czy coś, echh |
|
|
|
#1419 |
|
Rozeznanie
|
To wpadaj do mnie
![]() A tak serio to jestem tylko na chwilkę, melduję 1,5h na siłowni (ręce, nogi, rozciąganie) oraz to że osiągnęłam limit na maszynie rozciągającej z jednej strony w końcu jakiś progres, a z drugiej strony trochę mnie to smuci, bo jak ja się teraz bardziej rozciągnę? Póki co na szczęście tylko jedną nogą ![]() A teraz szykuję się i lecę do H. miłej reszty dnia chudzinki
|
#1420 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
mówiłaś, że wyjechał
![]() Aga ![]() jestem totalnie bez humoru, znowu się pozgrzytałam z dziewczynami, nie potrafię panować nad sobą i zrobiłam sobie mega kosę nie wiem, czy uda mi się dziś to odkręcić.. Wychodze o 20 do nich, najwyżej wrócę do domu sama i nie pójdę z nimi na imprezę..
|
|
|
|
#1422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także teraz planuję, mierzę, projektuję ![]() Cytat:
a jak będzie mi zbyt "samotnie" to mogę posiedzieć w kuchni lub dużym pokoju z innymi zwłaszcza, że jest tu telewizor ![]() za rower ![]() Cytat:
![]() za siłownię ![]() miłego wieczorku
|
|||
|
|
|
#1423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam pisać, że zjadłam dziś lody, ale jak tak to to nic strasznego. ![]() (Do tego jeszcze wpadło kilka ciasteczek (zbożowych z ziarnami ) Nie ćwiczyłam, ale tyle było roboty koło domu, że i tak sporo klaorii pewnie polecialo. ![]() A w ogóle to mam takie zakwasy na brzuchu po wczorajszych ćwiczeniach, że ledwo co się ruszam. A to niby tylko 20 minut. ![]() Cytat:
![]() U mnie też. Jest cudnie Cytat:
![]() Jaki znowu rekord. Dla mnie wstawanie o 12 to norma (dlatego w wakacje sobie ustawiam budzik na 9 żeby nie przespać całych )U mnie podobnie. Ale ja nigdy nie chodziłam na imprezy i raczej się to szybko nie zmieni.
|
|
#1424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42199139]Hejka I u mnie zaliczone 40 min hula hop [/QUOTE]![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hej eszjei ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Elsay dawno spaliłaś tego loda i ciastka przy takim ruchu
![]() jak się położyłam na trochę wcześniej, tak teraz mnie kolega smsem obudził miałam na chwilkę się położyć,a z tej chwilki się zrobiło trochę więcej ale po imprezie nie odespałam;DPustki tu dzisiaj, myślałam, że będę miała do nadrabiania postów, że hohoho |
|
|
|
#1426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maszynka do rozciągania ? poka ją ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42199139]Hejka I u mnie zaliczone 40 min hula hop Obejrzałam sobie The Conjuring, dla osób lubiących horrory polecam Porządki też już zrobione. Za wszystkie ćwiczenia ![]() nonessential gdzie się podziewałaś?[/QUOTE] kuuuurcze miałam problemy z internetem a raczej go nie miałam przez te prawie dwa tygodnie przez ten czas pracowałam a obecnie już od poniedziałku mam znów wakacje od soboty do czwartku moi rodzice wyjechali na śląsk i TŻ do mnie wpadł w poniedziałek na 3 dni a ja wpadłam do niego ze środy na czwartek ![]() Całej rodzinie nagadał że jedzie na agrowczasy na wieś dziś dostałam wypłate mojej dwutygodniowej pracy więc bede jutro szaleć z TŻem w galerii fakt potrzeby nowych staniczków jakoś go przekonał do zakupów nowy album założyłam z obiecanymi zdjęciami spódniczek i koturn 1. czerwoną przefarbowałam na bordową i chwale sie efektem 2. z czarną mam dylemat i nie wiem jak ją nosić więc proszę o porady w Klubie dodałam podsumowanie lipca (wkońcu ) i do albumu nowe podsumowujące foty ps. zrobiłam dziś dzień na kaszy jaglanej z dodatkiem kiszonych ![]() jutro jade do TŻa więc nie mam możliwości kontynuować ale od poniedziałku mam zamiar zrobić kilka dni dietki oczyszczającej kaszowej dobranoc chudzinki |
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj:
105 przysiadów rower stacjonarny – 40 min ![]() jakieś 20min temu dzwoniła do mnie siostra, bo jest na Coke'u i tak jak mi obiecała, posłuchałam Florence + The Machine "na żywo" teraz uciekam spać! ![]() dobrej nocy |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry się z rana
Melduje się po imprezce wszyscy śpią, a ja zamarzam i zabijam czas nadrabiajac wizaz i fejsa ![]() W nocy w kilka osób poszliśmy do monopola, a jak wróciliśmy do domu to większość już spała, z gospodarzem włącznie no to chwilę posiedzialam z dwoma kumplami, oni pili, ja ich wspierałam mentalnie ![]() Przy okazji utwierdziłam się w przekonaniu, że nie jestem stworzona do kontaktów z facetami. Kumple spoko, ale jak zaczyna się dziać coś więcej to ![]() Niech Ci ludzie już wstają, bo mi nudno samej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-08-11 o 08:49 |
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Chudzinki
Przepraszam, że nic nie pisałam od środy ale nie miałam możliwości bo raz, że Was nadrabiałam w kròtkich przerwach a dwa, że wizaż padł mi w 3 przegládarkach po zalogowaniu nie mogę odpowiedzieć ani zacytować. Teraz piszę z tabletu i tu jest ok![]() Ogòlnie trochę się podłamałam bo waga pomimo diety była codziennie wyższa o 200g i dziś mam 1,7kg więcej z tego wszystkiego wczoraj na wieczòr się najadłam i doprawiłam czekoladá o 22....jedyny plus, że była to gorzka no ale przy moich problemach zdrowotnych podobno znaczne obniżenie metabolizmu jest normalne Choć staram się ćwiczyć przynajmniej co drugi dzień.Dziś pojechałam na zakupy z mężem, kupiłam kilka ciuchòw ale w sumie nic szczegòlnego. Co do wizyty u neurologa to z przysadká wszystko ok i odesłał mnie do endo, teraz muszę się umòwić na wizytę na ten tydzień. Wam Kochane za wytrwałość i ćwiczenia
|
#1430 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dzień doberek!
![]() nonnesential mam nadzieję,że już teraz nam nie uciekniesz,miłych zakupów ![]() Cytat:
![]() moje kuzynki też pojechały na Florence Cytat:
ja też jestem jakaś dziwna co do znajomości z facetami,co do relacji innych niż koleżeńskich-choć nie powiem,że nie chciałabym mieć kogoś bliskiego-nie wiem od czego to zależy-tu bym chciała a tu się boję,głupia jestem... ![]() ja dziś zamierzam jechać nad zalew-wypróbować nowy strój i poopalać się ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
super,że już jesteś ![]() kurczę to nie fajnie,że pomimo dietki waga wzrastała....ale waga nie jest najważniejsza -tylko cm W sumie to dobrze,że z przysadką wszystko ok,ale taka niewiedza też nie jest fajna...oby wszystko się wyjaśniło
|
|||
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok
za ćwiczenia ![]() Magda dlaczego nie jesteś stworzona ? w sumie też mam jakieś blokady, świetnie potrafię z nimi gadać itp, ale na dłuższą metę coś więcej to echhKasia dziś będziesz królować w stroju ja pewnie potem na rower skoczę może do Kazika![]() Sikorka takie skoki mogą być demotywujące, ale zajadanie problemów nie poleszy niestety nic. Mam nadzieję, że szybko lekarze dojdą co Ci jest ![]() Witam, ja wstałam około 8 Ładna niedziela się zapowiada, dobrze, że nie ma uderzającego gorąca
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cześć, ja po imprezie, wczoraj only 3 piwa i to niecałe toż to duży postęp. Wyjaśniłam pewne kwestie z dziewczynami i jest lepiej. Niektóre moją stronę trzymały cały czas, jeszcze muszę tę sprawę do końca doprowadzić... Ale bawiłyśmy na dyskotece, tylko muzyka nie do końca fajna bo na wakacjach przyjeżdża dj z Rze i myśli, ze gra niesamowicie, a to kicha taka Zjadłam poranny niedzielny standard- rosół
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-08-11 o 11:29 |
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zwykle 2 piwa piję no chyba, że mam wenę![]() Często się spieracie w paczce widzę, z tego co piszesz U nas konflikty, jak były to troszkę w podstawówce i czasami w gimnazjum, teraz już tak się ze sobą zżyliśmy no i tyle się znamy, to jak kogoś opierdzielić to dla jego dobra ale bardzo, bardzo rzadko pokręciłam 30 min hh zjadłam kanapeczki i ma mi starczyć to obiadu, będzie kurczaczek
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
siema z rana
muszę Was nadrobić ![]() Madziu co tam się dzieje? mam któremuś ? tylko powiedz!
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z mojej winy było to nieporozumienie, po prostu czasami mam ''swoje fazy'' coś za dużo powiem, nieodpowiedniego, źle się zachowam i wychodzi tak, jak wychodzi. Nerwy biorę u mnei górę, nie panuję nad tym i kurde sama stwarzam te spory. Jak wracalysmy z grilla to tak jakbym się odłączyła od mojej ekipy i poszła tam do znajomego na to piwo. Nie mówiąc gdzie ide, dokąd itp. Wiem, mój błąd, wiem, że tak się nie robi.. Ale czasami mam na wszystko tak wy.je.ba.ne , że mnie wszystko dookoła wali i mam wszystko w W mojej ekipie są różne charaktery, które jak się stykną ze sobą to często dochodzi do kwasów. |
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Dżo trzymam kciuki, że obgadacie na spokojnie i wszystko sobie wyjaśnicie
nie dziwię się trochę dziewczynom, bo martwią się o Ciebie, a gdyby coś Ci się stało? to było trochę ryzykowne..Zrobiłam killera nr 10, nawet nie byłam aż tak mokra po prysznicu i po obiedzie jestem Mamcia chce potem gdzieś na rower to się przejedziemy, może i tata dołączy, chyba że pójdzie znowu na ryby, bo złapał coś bakcyla mnie tam to nie kręci, bo wstawać rano i siedzieć parę godzin nad stawem, też mi rozrywka
|
|
|
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() też jestem Ania u mnie piękny dzień
|
|
|
#1438 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj zrobiłam TŻtowi na śniadanko, z banankiem i borówkami, były pyszne i wyglądały pięknie
i tez miałam piątek owocowy, piona ![]() I wczoraj też nagrzeszyłam, po czym zrobiłam z TŻ 2 butelki wina, to było głupie a dzisiaj mam kaca także sobie siedze w piżamie, czekam aż on wróci z roweru i jedziemy do Ikei...A wczoraj jaki pyszny obiadek zrobiłam kotleciki z mięsa mielonego z indyka, ugotowałam to z marchewką i cebulą, później te warzywka zblendowałam żeby sosu mąką nie zagęszczać, do tego kasza gryczana i suróweczka
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za killera, ja dziś nie dam rady, więc odpoczywam. Jutro w rana turbo pewnie Idę się położyć, nie mam siły na nic, jakas zmęczona jestem
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Rozeznanie
|
eszjei cześć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

także jaram się
zaaawsze o tym marzyłam!
widziałam, że nas podglądała wczoraj

z jednej strony w końcu jakiś progres, a z drugiej strony trochę mnie to smuci, bo jak ja się teraz bardziej rozciągnę?
Póki co na szczęście tylko jedną nogą
nie wiem, czy uda mi się dziś to odkręcić.. 

Miałam pisać, że zjadłam dziś lody, ale jak tak to to nic strasznego.
) Nie ćwiczyłam, ale tyle było roboty koło domu, że i tak sporo klaorii pewnie polecialo. 

maszynka do rozciągania ? poka ją
? tylko powiedz!