|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Alejandro swój honor ratuje, Pullinkom znienacka towar serwuje! Offtopowo z PULL&BEAR
Aaa miśki zapomniałam Was zapytać - chce któraś białe woski rozm. 36?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Alejandro swój honor ratuje, Pullinkom znienacka towar serwuje! Offtopowo z PUL
Cytat:
![]() Cytat:
ładnie w niej wyglądasz jakieś
|
||
|
|
|
#303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Alejandro swój honor ratuje, Pullinkom znienacka towar serwuje! Offtopowo z PUL
Ups
![]() Cytat:
Ja już jasnoszka widziałam, ale dzisiaj znowu zbierałam szczękę z podłogi ![]() Przecież ona ma szlaban, nie może nigdzie jechać! Legendarny Stefek ![]() Cytat:
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
jasnosz, też mogę prosić linka do Stefanka na plaży?
Dziewczyny, potrzebuję rady pilnie potrzebuję pantofelków do śmigania na co dzień, obcas max 9-10cm. miałam upatrzone jedne w Zarze, ale liczyłam, że zejdą jeszcze z ceny. Nie zeszły i przestali je dorzucać a może macie jakieś propozycje? http://www.stradivarius.com/webapp/w...etrical%2Bheel
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj ja anulowałam w tym rozmiarze, poczekaj na pewno jeszcze dorzucą.
A ja odebrałam dzisiaj moje zamówienia z BErshki i Pulla. Z Bershki kwiatowe legginsy do chodzenia po domu, bo z moją figurą wstyd by było w nich wyjść do ludzi no i są ok , poza tym bluzę białą ze skórzanymi wstawkami i jest super, bardzo ładnie leży i fajny materiał, aaa z Pulla tenisówki http://www.pullandbear.com/webapp/wc...UTY%20SPORTOWE i są takie sobie, chyba oddam, za 20 zl bym była na tak i bluzę http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../2344509/BLUZA jest fajna, ale trochę za duża, więc kupię ją sobie w mniejszym rozmiarze.
|
|
|
|
#309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w nowej kolekcji bershki sa takie http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...Bklasyczne/040 ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...skorzanymi/712 zastanawialam sie nad nia ale oczywiscie juz nie ma
|
||
|
|
|
#310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie lubię czubów, niech wrócą zaokrąglone noski
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
minikaskad woski ? |
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dobrą bluzkę jednak wczoraj zamówiłam, tę białą New York z numerem martii super, że pierwsze Asosowe zakupy zaliczasz do udanych, jakoś nie mogę się zabrać za przeglądanie ich strony, za dużo tego a też z chęcią bym tę czapę kupiła triflee witaj wśród żywych |
|
|
|
#313 |
|
Przyczajenie
|
dzięki
|
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Ciekawe co porabia teraz Morn
|
|
|
|
|
#316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam jeszcze poprosić o link do tej pięknej zielonej koszuli, którą zamówiłaś ni ma jak właściwie to jeszcze się zastanawiam tylko nad kozakami z Pulla i co do spódniczki z Zary nie mogę się oprzeć wrażeniu, że powinnam mieć mniejszą, ale nie ma XS na stronie ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() było blisko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() pw zaraz |
|||
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Alejandro swój honor ratuje, Pullinkom znienacka towar serwuje! Offtopowo z PULL&BEAR
Z Bershki, zeszłoroczna kolekcja, 45zl
Znalazłam u siebie w outlecie i od razu o Was pomyślałam, bo to niestety nie moj rozmiar Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Stefek cudo
Ale Ty po raz kolejny ![]() Cytat:
fajne ale potrzebuję zakrytych Albo zastanowię się nad tymi z deezee, które wrzuciła Agnieszka |
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja słupsk jakbys byla pisz smiało ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- a fajne ? |
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle mam przygody w tym Wrocławiu... wczoraj w drodze tutaj do autobusu wsiadła para Włochów, z którymi później podjechałam do Galerii Dominikańskiej i wytłumaczyłam jak stamtąd dojadą do rynku, dzisiaj jakiś pan, który jak się okazało dawno temu wyjechał z Polski a ok. 30 lat temu był w moim rodzinnym mieście, przyglądał mi się jak usiadłam po czym stwierdził, że mam "wszystko idealnie dobrane"
i zapytał czy dużo to kosztuje, na co odpowiedziałam mu, że teraz akurat są wyprzedaże aaa, na koniec w Magnolii podszedł do mnie jakiś chłopiec (miałam siaty z Berski i Pulla) i zapytał czy "pul end bir to w tę stronę czy tamtą?" |
|
|
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wracac będe 18 jakoś w normalniejszych godzinach nie wiem jeszcze dokładnie ale dam znac jakby co Cytat:
|
||
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
ciabol szału ni ma...w reserved są bardzo ładne czarne asymetryczne za ok. 70-80 zł podobne do tych z nowej kolekcji ze stradiego, szwagierka kupiła i zachwala, ale to wyprzedażowe więc nie wiem czy jeszcze dostaniesz...na stronie brak bo chciałam Ci podesłać
martii ostatnio kupiłam z local heroes z napisem "bad hair day" w sumie często taki mam![]() byłam dziś w zarze...nic nie ma, dosłownie nic...dorwałam tylko spodnie dla Dziewczyny z zarowego...sporo jest marynarek w żółtym kolorze, swetry z tygrysem, boyfriendy z dziurami, sporo tshirtów z napisami...coraz więcej nowych rzeczy maad wiesz o czym pomyślałam żeby założyć do naszej bluzki?! leginsy te plastikowe udając e skórzane z zimowej wyprzy |
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
no dziwny był ale wydawał się chyba niegroźny
tylko się nieswojo poczułam zanim się odezwał bo widziałam jak lurkuje |
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się dziewczyny, że jedziecie plażować
Już życzę miłego wypoczynku i pięknej pogody Zonjusha byłam dzisiaj w H&M i zdaję relację Przepraszam za jakość zdjęć, ale mój telefon dobrego aparatu nie posiada 1,2 - spódniczka z zamkiem za 59,90 3,4 - spódniczka z zamkiem za 59,90, najgrubsza z mierzonych. Nie widać na zdjęciach, ale ma delikatne tłoczenia. 5,6 - spódniczka na gumce za 49,90 7,8 - dorzucam sukienkę, która mi się mega spodobała, a przede wszystkim ma super materiał Swoją drogą te balerinki, które widać na zdjęciu, ładnie wyglądają na półce, a na nodze są okropne! Są tak miękkie, że nawet palce przebijają w czubkach ![]() Wszystkie spódniczki są z Divided, widziałam jeszcze takie a'la skórzane i w szarym kolorze. Ogólnie, każda z innego materiału, a rozmiarówka jakaś masakra, bo każda spódniczka jest inna, a czasami między tym samym rozmiarem jest różnica ok. 3 cm w pasie Nie kupiłam jeszcze żadnej, bo zastanawiam się, która najlepsza Mam swój typ, ale jestem ciekawa Waszych opinii
Moja największa pasja http://believeinvictory.wordpress.com/ Wszyscy się bawią, bawię się i ja http://instagram.com/magdalene_91 Edytowane przez Madzia11222 Czas edycji: 2013-08-10 o 21:28 |
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Alejandro swój honor ratuje, Pullinkom znienacka towar serwuje! Offtopowo z PULL
Kochana aga
![]() Martii jakie przeboje, moze maly pullinek Nam rosnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez Morn Czas edycji: 2013-08-10 o 21:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

ładnie w niej wyglądasz