|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9871 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeszcze chcialam sie upewnic---szminke nablyszczajaca w demo dostaniemy w odcieniu champagne glow ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9872 |
Raczkowanie
|
Ptaszysko tak podobno mamy dostać ten odcień
|
![]() ![]() |
![]() |
#9873 |
Zakorzenienie
|
właśnie poprali mi zamówienie z 6, mam nadzieje ze braków nie bedzie ...oby
|
![]() ![]() |
![]() |
#9874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9875 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może miał ktoś ten zegarek ? dobrze się sprawuje? A ta torebke sunset? co prawda w tamtym roku kilka klientek ja zamawiało ale nie otwierałam go wiec zamawiam troche w ciemno ![]() a z internetowej brałam scrub z brazowym cukrem x2 i naszyjnik simpicity zobaczymy co z tego bedzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9877 |
Raczkowanie
|
ja kiedyś złożyłam w 2 term na ponad 50 zł i doliczyli mi 10 zł. zadzwoniałm i okazło sie że długopisy z logo potraktowali jako netto. przeprosili mnie i w kolejnym zamówieniu odjęli mi 10 zł. później się okazało że jak zmieniam dostawę poza okręg to muszę brać jednak w 2 term na regularny adres, bo wtedy w moim okręgu jest już kolejna kampania. mój oks mówi że tak nie powinno być ale już 2 razy pytałm się na infolini i jednak muszę brać na stały adres.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9879 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9880 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9881 |
Zakorzenienie
|
kittyyy1 jak dla mnie to taki umiarkowany, nie jest bardzo ciężki
![]() ![]()
#9882 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9883 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizazanki
Doszły mnie słuch yże po którymś poziomie TPS dostaje sie katalogi za frico. Jak to działa i jak to zrobić zeby też dostawać bo jestem już na 4poziomie |
![]() ![]() |
![]() |
#9884 |
BAN stały
|
a jedziesz tym nowym TPS? hm.. ja się zapisałam w grudniu więc jechałam jeszcze starym.. ty pewnie zaczęłaś w styczniu.. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9885 |
Rozeznanie
|
No właśnie. Nie wiem od kiedy działa ten nowy TPS. Bo jak jestes na czwartym to juz powinnaś dostawać darmowe. Od drugiego poziomu masz za kazdy zamowiony katalog, katalog gratis. Czyli jak zamowisz 5 to 5 masz za friko. No i teraz jeszcze dają ogolnie za darmoche jeden. Ja jestem na trzecim teraz i dostaje za darmola.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9886 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9887 |
Zadomowienie
|
tak jest, po chyba 2gim katalogu dostaje sie drugie tyle katalogow gratis, np jesli zamowisz 5 to dostaniesz 5 gratis.
#9888 |
Rozeznanie
|
obadajcie..news ze stronki avonu :
my AVON - moja sieć komórkowa Lubisz rozmawiać przez telefon i być w stałym kontakcie z bliskimi? Złóż zamówienie w kampanii 7/2007, a otrzymasz dwie karty z darmowymi minutami. Podaruj jedną swojej przyjaciółce i rozmawiajcie do woli! Dwie karty z darmowymi minutami na rozmowy, SMS-y i MMS-y otrzymasz w kampanii 7/2007 przy złożeniu zmaówienia na minimum 250 zł. Harmonogram pracy COK w weekend majowy Centra Obsługi Konsultantek pracują normalnie w czasie majowego tygodnia, w którym wypadają dni wolne: poniedziałek 30.04. centra pracują normalnie według harmonogramu wtorek 1.05. dzień wolny, centra nieczynne środa 2.05. centra pracują normalnie według harmonogramu czwartek 3.05. dzień wolny, centra nieczynne piątek 4.05. centra pracują normalnie według harmonogramu sobota 5.05. centra pracujące w soboty pracują normalnie według harmonogramu
#9889 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9890 |
Raczkowanie
|
Mam problem:-( Zlozylam wczoraj zamowienie K06 i najpierw oczywiscie byla mozliwosc edycj zamowienia a potem juz nie, wiec powinni pobrac do realizacji, ale nie ma go ani w historii zamowien, a tym bardziej nie ma podlgadu faktury:-/ O co chodzi?? W pon mialam odebrac z COKu...
![]()
#9891 |
Wtajemniczenie
|
Majula...
Zmieniłaś Avatarka, i od tego czasu Twój nowy obrazek cały czas kojarzy mi się z Avatarem ilo16ny... nie wiem dlaczego, nie pamiętam jaki Ona ma Avatar... Ale chyba jakoś tak podświadomie Twój mi się z nią kojarzy ![]() a teraz moje pytanko: Jeśli z katalogo 06 zrobi się zakupy za powyżej 150 zł to dostanie się szminkę jako darmowe DEMO, tak? Nie wiecie jaki jest jej kolorek? Albo przegapiłam posty dziewczyn z okręgów trendujących, albo miałam chwilowe zaniki inteligencji (to już u mnie przewlekłe) ![]() znalazłam jeden post gdzie Asiuchna wklejała fotkę szminki zaraz po dostaniu paczki, ale.... pamiętam , że na fotce w Panoramie tamta szminka miała czerwony kolor, a ta na ustach Asiuchny była taka śliczna, jaśniutka... jak to jest?
![]() |
#9892 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9893 |
Rozeznanie
|
Aniamik a mail na poczte Ci przyszedł o potwierdzeniu złożenia zamowieia. Bo jeśli nie to nie mam pojęcia. Moze nie złozyłaś?Ale nie wiem
Skoro wczoraj mogłaś jeszcze edytować. A do kiedy masz termin?Bo do realizacji pobiorą tego dnia kiedy masz termin nutka85 kolor szminki to Chapagne Glow czy coś takiego. Jaśniutki kolorek |
![]() ![]() |
![]() |
#9894 |
Zadomowienie
|
ale zdjecie to jednak tylko zdjecie, kolory sa zaklamane, a w ogole to nie ma co narzekac, cieszmy sie ze avon nam cos daje :P
#9895 |
Raczkowanie
|
a te minuty to do wszystkich sieci?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9896 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#9897 |
Rozeznanie
|
Przed chwilką złożyłam zamówionko na Cok z k06 ..dla siebie brałam:
- tusz pełnia rzęs x2 Black - dla mnie i dla siostry - lakier z netto Firecracker dla mnie - długopis z netto x 2 - komplet biżuterii Woman's Day - mama sobie wzięła ![]() - spray z demo do jasnej karnacji dla mnie - i próbki programu liftingującego oczu też dla mnie ( kiedyś pani z coku nie miała jak wydac reszty - groszowa sprawa chyba 0,30 zł i dała mi za to 3 próbeczki tego kremu..cześć rozdałam i jedną zostawiłam sobie...moja skóra wokól oczu codziennie narażona jest na delikatne rozciąganie- nosze szkła kontaktowe- i mimo iż mam 19 latek z kawałkiem to zużyje te próbeczki tak zapobiegawczo..może nic mi się nie stanie ![]() Część zakupów przełożyłam na 2 termin z K06 o ile będę składała albo na K07 bo te rzeczy też będa w promocji ![]()
#9898 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jestem w tej samej sytuacji , wczoraj edytowalam zamowienie a teraz wchodze a tu zero nic , ale na maila mi przyszlo wczoraj potwierdzenie , mam nadzieje ze jak wystawia fakture to bedzie wszystko ok ,wejde tam jeszcze pod wieczor i zobacze
![]() |
#9899 |
Raczkowanie
|
No właśnie, tylko troche długo czekam już na tą fakturę, a pozatym w hisotrii zamowien powinno byc "pobrane do realizacji" albo "czeka"....
#9900 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oj faktycznie , kurcze a tez specjalnie zamawialam na COK bo jest wtedy wczesniej odbior , ale miejmy nadzieje ze to chwilowy brak faktury i w koncu sie pojawi
Wszystko jest trudne , nim stanie się proste. Edytowane przez sally Czas edycji: 2007-04-26 o 17:07 Powód: litrowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.