Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 348 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-10, 21:37   #10411
Happy_hour
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Witajcie dziewczyny po kilku dniach mojej nieobecnosci
w ten sobotni , spokojny wieczor .
Gratuluje wszystkim nowym posiadaczkom piersiatek. Oby sie ladnie ukladaly i nie byly powodem do rozpaczy lecz do wiecznej radosci i dumy.

A ja sie ciesze, bo po kilku mailach z wasza i moja forumowa kolezanka ( Karolcia ) , ktorej piersi po podwieszaniu po postu mnie ( i mojego malza ) zachwycily, zdecydowalam sie na odwiedziny u szczecinskiego doktorka Pana D i jego pomocnika Pana H ( ktory to wlasnie specjalizuje sie w podwieszaniu ).

hehe. zawsze dobrze miec jakis sprawdzony punkt zaczepienia.

poki co dziekuje za wasze zainteresowanie moimi pod gruczolowymi , prawie juz 4 letnimi ( myslalam ze to 3 lata a to juz prawie 4 minely ) niezbyt udanymi piersiatkami , ktore mimo wszystko nie sa powodem mojej rozpaczy i zostana naprawione przy pierszej mozliwej okazji , ktora mi sie nadazy. dziekuje za wszystkie Privy.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 21:39   #10412
majka.bzzz
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=majeczka1224;422060 88]
Cytat:
Napisane przez majka.bzzz Pokaż wiadomość
a powiedz mi MAjeczka czy dr od razu mowil Ci, ze sam implant podniesie piers czy myslal o liftingu??

Przed operacja bylam u naszego dr 3 razy i za kazdym razem pytalam sie czy aby napewno nie trzeba podnosic, twierdzic ze nie i mu zaufalam, czy podjelam dobra decyzje? nie wiem, musze troche poczekac az sie uloza i wtedy sie okaze Ja strasznie balam sie blizn po liftingu, wiem ze sa dziewczyny bardzo zadowolone i blizny sa prawie niewidoczne. Jestem bardzo ciekawa jak beda wygladac Twoje piersi, juz teraz maja piekny ksztalt a to dopiero pare dni po zabiegu

u Ciebie widać, że jest ok) Wiec extraaaaaaaaaaaaaa

ja wlasnie na 1 konsultacji uslyszalam, ze sam implant starczy.... Potem na drugiej i trzeciej stanelo na malym liftingu tzn cieciu polksiezycowym wokol otoczki. A bezposrednio przed operacja dr swteirdzil, ze jednak naokolo bedzie trzeba ciac.. wiec zmiany, zmiany!! no ale mam nadzieje, ze wiedzial co robi i efekt bedzie dobry... i blizny ladnie zrobione...Tej w fałdzie sie nie obawiam, gorzej z ta wokol otoczki.
Czy ktoras z Was miala ciecie wokol otoczki?? ( z gory przepraszam, jak nie doczytalam w poprzednich postach)
majka.bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 21:44   #10413
biedron3czka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bett2006 Pokaż wiadomość
Hej
Udzielałam się tu kila miesięcy temu, ale podczytywałam was często. Wczoraj miałam powiększane piersi allergan 325 ml. Powiedzcie mi proszę kiedy będzie można ściągnąć ten pas uciskowy. Ciężko mi się oddycha i podejrzewam, że to przez niego
Mnie lekarz mówił żeby nosić przez tydzień bez przerwy. Po tygodniu na wizycie stwierdził żeby już z niego zrezygnować bo za bardzo piersi mogą opaść. Także jest to kwestia indywidualna i musisz zdać się na swojego lekarza. On najlepiej oceni jak długo powinnaś nosić ten pas.

Edytowane przez biedron3czka
Czas edycji: 2013-08-10 o 21:53
biedron3czka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 21:47   #10414
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=majka.bzzz;42206270]
Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość

u Ciebie widać, że jest ok) Wiec extraaaaaaaaaaaaaa

ja wlasnie na 1 konsultacji uslyszalam, ze sam implant starczy.... Potem na drugiej i trzeciej stanelo na malym liftingu tzn cieciu polksiezycowym wokol otoczki. A bezposrednio przed operacja dr swteirdzil, ze jednak naokolo bedzie trzeba ciac.. wiec zmiany, zmiany!! no ale mam nadzieje, ze wiedzial co robi i efekt bedzie dobry... i blizny ladnie zrobione...Tej w fałdzie sie nie obawiam, gorzej z ta wokol otoczki.
Czy ktoras z Was miala ciecie wokol otoczki?? ( z gory przepraszam, jak nie doczytalam w poprzednich postach)
Balbinka miala u tego samego Dr. pisz na priva czasem odbiera i odpisuje ale tu nie zaglada bo czasu nie ma
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 23:15   #10415
aniaania1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Aniu, nie wiem, co masz na myśli mówiąc, że Ci ciężko. Ale jeśli masz jakieś problemy, to operacja w takim okresie nie jest dobrym pomysłem. Dużo osób po operacji jest bardzo przygnębionych i "zdołowanych", więc jeśli dodatkowo masz jakieś problemy, to ja bym na Twoim miejscu poczekała z operacją na lepszy okres.

Kasia lecę do albumu
Nie układa mi się uczuciowo, ale muszę to zrobić bo wiem że jak nie zrobię teraz to nigdy.

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
a powiedz mi MAjeczka czy dr od razu mowil Ci, ze sam implant podniesie piers czy myslal o liftingu??

i rowniez prosze o rady doswiadczonych ) Dokladnie 2 i pol tyg po operacji jade z przyjacolkami na 3 dni na taki babski wypad polaczony z wieczorem panienskim jednej z nich. Myslicie, że smialo bede sie mogla bawić na imprezie czy raczej na siedzaco...?;//
Miło usłyszeć, że ktoś po 2,5 tyg czuję się już na tyle dobrze że myśli o imprezach. Już się nie mogę doczekać tego stanu.
aniaania1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 23:29   #10416
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez aniaania1992 Pokaż wiadomość
Nie układa mi się uczuciowo, ale muszę to zrobić bo wiem że jak nie zrobię teraz to nigdy.

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Miło usłyszeć, że ktoś po 2,5 tyg czuję się już na tyle dobrze że myśli o imprezach. Już się nie mogę doczekać tego stanu.
Rób i nie zastanawiaj się

Ja juz bym chciala byc po

Ile przed op placilyscie zaliczke?
Stary 2013-08-11, 02:31   #10417
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, a co z Mya ? Bo chyba niedługo trzeba będzie wątek przenieść. Selena coś o tym kiedyś wspomniała.
Nie wiem właśnie co z Mya....mamy jeszcze kilka stron, postaram się przenieść post, tylko nie będzie on przypisany do klubu Myi...
może założymy jakiś nowy, jeśli Mya nie wróci
Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość

U mnie płaciłam 1000zł zaliczki Ale pewnie co klinika to inaczej, wiem że niektóre w ogóle nie płaciły zaliczek....
Ciekawa jestem czy Ci się uda kibicuje Ci całym serduchem, wtedy to ja zobaczę u Ciebie efekt i będę wiedzieć czy dokonałam dobrego wyboru hihi....ale jaja dawaj znaka jak tylko będziesz już wiedzieć, od razu wrzucę Cię do wyliczanki
Stary 2013-08-11, 02:31   #10418
selena06
Raczkowanie

Wyliczanka na dziś:
Kejterin 19.08 - 8
Tiiinka 28.08 - 17
Kapetki 10.09 - 30
Aniaania1992 17.09 - 37
Amorcio 23.09 - 43
Madlen666 01.10 - 51
Gosiek78 10.10 - 60
Elminio 14.10 - 64
_Justynaaa_25.10 - 75
Selena06 29.10 - 79
Kachuula 28.11 - 109

Wyliczanka bije rekord...bynajmniej za mojego tutaj pobytu...jeszcze jak Star potwierdzi październik to będzie nieźle
Stary 2013-08-11, 06:27   #10419
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bett2006 Pokaż wiadomość
Nie mam tylko bladego pojęcia jak się myć pod paszkami. Ten pas mi tam siedzi i jak tu wytrzymać kilka tygodni. Sorry za takie pytanie, ale jak radziłyście sobie z myciem góry? z dołem, to TŻ może pomóc
Ja do mycia góry zdejmowałam pas, pochylałam się nad umywalką, odchylałam lekko ręce w bok i myłam pod pachami. Zawsze się trochę zamoczył stanik, ale to nic
A z myciem dołu nie miałam problemu, wchodziłam do pustej wanny i myłam się słuchawką prysznica

Amorcio co do pozytywnego myślenia to całkowicie się z Tobą zgadzam, u mnie to działa już od 16 roku życia
Jak to mówią: "Wierz, że masz, a będziesz miał"

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-08-11 o 06:32
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 07:23   #10420
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dziekuje dziewczynki ze tak mnie wspieracie!! Wstalam z pozytywnymi myślami!
Selenko mysle ze w ciagu najblizszych paru dni dam odpowiedz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-11, 08:16   #10421
aniaania1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Wyliczanka na dziś:
Kejterin 19.08 - 8
Tiiinka 28.08 - 17
Kapetki 10.09 - 30
Aniaania1992 17.09 - 37
Amorcio 23.09 - 43
Madlen666 01.10 - 51
Gosiek78 10.10 - 60
Elminio 14.10 - 64
_Justynaaa_25.10 - 75
Selena06 29.10 - 79
Kachuula 28.11 - 109

Wyliczanka bije rekord...bynajmniej za mojego tutaj pobytu...jeszcze jak Star potwierdzi październik to będzie nieźle
Piękny widok. Do tylu dziewczyn przychodzi nowe życie Nie sądziłam, że ja się kiedykolwiek znajdę na tej liście!!! Radości nie ma końca.
Stary 2013-08-11, 08:23   #10422
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
A ja powiem Ci, że operacja, to nie jest dobry lek na złamane serce. To nie działa tak, że zaczniesz mieć cycki i nagle będzie idealnie.
A to, że teraz, albo nigdy? Wybacz, ale nie wierzę. Jest tu dużo dziewczyn, które robiły piersi później, lub czekały na nią długo. To musi być właściwy czas na operację. Jesteś bardzo młoda, jeszcze masz całe życie przed sobą.

I ja Ci nie powiem - Rób. Bo konsekwencje będziesz ponosiła tylko Ty.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Ale jeśli jesteś pewna, to trzymam za Ciebie mocno kciuki
Stary 2013-08-11, 08:38   #10423
majka.bzzz
Raczkowanie

Cytat:

Kochana ja nic nie placilam!! dopiero w dniu operacji calą kwote! Także wiecej dni do zbierania bedziesz miala Ja w ostatni dzien mialam co do grosza!!..Także tez bylo ciezko wylozyc cala kwota na biurko..., tym bardziej, że uzbierana z duuzym trudem-kosztem wielu innych rzeczy. !ale teraz juz wogole o tym nie mysle, wiec WARTO )

i 3MAM KCIUKI, zeby u Ciebie finansowo wszytsko sie ulozylo dobrze najlepszy kredyt na najlepszych warunkach !!

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Miło usłyszeć, że ktoś po 2,5 tyg czuję się już na tyle dobrze że myśli o imprezach. Już się nie mogę doczekać tego stanu.[/QUOTE]

Hehhe mysle, ze grunt to pozytywne myslenie Wiadomo, ze to powazna operacja trzeba na siebie uwazac...Ale tak naprawde jest, jak dziewczyny pisaly, ze najgorsze sa pierwsze 3 doby- ja myslalam ze zejdę z tego świata hehehe a teraz z dnia na dzien coraz lepiej... az sie mysli o tancowaniu za 2 tyg
Stary 2013-08-11, 08:40   #10424
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana ja nic nie placilam!! dopiero w dniu operacji calą kwote! Także wiecej dni do zbierania bedziesz miala Ja w ostatni dzien mialam co do grosza!!..Także tez bylo ciezko wylozyc cala kwota na biurko..., tym bardziej, że uzbierana z duuzym trudem-kosztem wielu innych rzeczy. !ale teraz juz wogole o tym nie mysle, wiec WARTO )

i 3MAM KCIUKI, zeby u Ciebie finansowo wszytsko sie ulozylo dobrze najlepszy kredyt na najlepszych warunkach !!

Nic nie placilas wczesniej? A gdzie mialas operacje w GD czy GA?
Stary 2013-08-11, 08:49   #10425
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Hehhe mysle, ze grunt to pozytywne myslenie Wiadomo, ze to powazna operacja trzeba na siebie uwazac...Ale tak naprawde jest, jak dziewczyny pisaly, ze najgorsze sa pierwsze 3 doby- ja myslalam ze zejdę z tego świata hehehe a teraz z dnia na dzien coraz lepiej... az sie mysli o tancowaniu za 2 tyg [/QUOTE]

dziekuje no bede starala sie odlozyc jak najwiecej zeby ten kredyt byl jak najmniejszy !

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-11, 08:52   #10426
aniaania1992
Raczkowanie

Cytat:
A ja powiem Ci, że operacja, to nie jest dobry lek na złamane serce. To nie działa tak, że zaczniesz mieć cycki i nagle będzie idealnie.
A to, że teraz, albo nigdy? Wybacz, ale nie wierzę. Jest tu dużo dziewczyn, które robiły piersi później, lub czekały na nią długo. To musi być właściwy czas na operację. Jesteś bardzo młoda, jeszcze masz całe życie przed sobą.

I ja Ci nie powiem - Rób. Bo konsekwencje będziesz ponosiła tylko Ty.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Ale jeśli jesteś pewna, to trzymam za Ciebie mocno kciuki
Już raz zrezygnowałam z operacji, czekałam na nią rok. Uważam, że to był błąd bo ani nie zmieniłam podejścia do tego, ani nie przestałam o tym myśleć. Przeżyłam tylko kolejne miesiące mojego życia bez piersi. Więc pytanie po co czekać? Kolejnego roku nie zniosę. Mam dosyć ukrywania się z biustem. A biust to nie lekarstwo na złamane serce bo planuję to już od momentu, kiedy byłam szczęśliwa z niegdyś moim facetem. To że teraz mi się nie układa, jeszcze bardziej mnie mobilizuje, choć jest o wiele trudniejsze bo nie ma kto mnie wspierać...

Dziewczyny róbmy to póki nie musimy poprawiać pośladków, brzucha i wlewać w siebie botoxu i na zdrowie

Edytowane przez aniaania1992
Czas edycji: 2013-08-11 o 08:55
Stary 2013-08-11, 08:53   #10427
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Normalne Ból stopniowo się zmniejszał, po chyba dwóch tygodnaich było ok, ale do 4 miesięcy zdarzało się, że zabolało, czy zakłuło (szczypało itp)

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Star trzymam kciuki.

Amorcio ciekawe z tym pozytywnym myśleniem Mi jakoś dziwnie powtarzać sobie, że zdarzyło się coś, co ma się dopiero zdarzyć niby działa?
TO SIE NAZYWA POTEGO PODSWIADOMOSCIczytalam o tym ksiazkeale raczej nie stosoujeja uzywam wizualizacji
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 08:54   #10428
aniaania1992
Raczkowanie

Cytat:
Hehhe mysle, ze grunt to pozytywne myslenie Wiadomo, ze to powazna operacja trzeba na siebie uwazac...Ale tak naprawde jest, jak dziewczyny pisaly, ze najgorsze sa pierwsze 3 doby- ja myslalam ze zejdę z tego świata hehehe a teraz z dnia na dzien coraz lepiej... az sie mysli o tancowaniu za 2 tyg
dziekuje no bede starala sie odlozyc jak najwiecej zeby ten kredyt byl jak najmniejszy ![/QUOTE]

Ja jeszcze ich nie mam, a też już myślę jak będą pięknie mi falować w tańcu ;p
Stary 2013-08-11, 09:00   #10429
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Gratuluje nowych piersi
mysle, ze kazdy lekarz daje inne zalecenia co do pasa, jedni go daja, inni nie. Ma on spelnic swoje zadanie i skoro Twoj lekarz go stosuje to przestrzegaj jego zalecen i najlepiej jego sie o to spytaj

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

mi tez sie podobamoj avatarek
Kasiku moze pamietasz pisanie zima z Celinka o dietach, dostalam diete od Celinki, za co jej bardzo podziekowalam. Polega na nie laczeniu produktow i regularnym jedzeniu. Kasiku ale Ty jestes bardzo szczupla i diety nie sa Tobie potrzebne.
Dodalam 2fotki
aktualnie jestem na dieciea raczej staram sie zdrowo jesc
szczupla to moze sie teraz robie bo wczesniej to roznie wygladalo
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-11, 09:20   #10430
kapetki
Raczkowanie

star JA MUSZĘ ZAPŁACIĆ 2TYS 2TYGODNIE PRZED OPERACJĄ.
wITAM WAS DZIEWCZYNKI
ZA MIESIĄC O TEJ PORZE BĘDĘ WYCHODZIŁA Z KLINIKI DO DOMU JAKO CYCOLINKA ))))))))))
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 09:24   #10431
biedron3czka
Raczkowanie

Cytat:
Ja też płaciłam całość gotówką dwie godziny przed operacją. Mogłam płacić zaliczkę wcześniej ale chirurg mówił że mogę zapłacić jak mi pasuje
biedron3czka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 09:41   #10432
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Hmm to widze ze dosc roznie to bywa
W sumie to chyba bez roznicy czy sie placi czy nie zaliczke -i tak trzeba zaplacic predzej czy pozniej cala kwote.
Jeju jeszcze zapomnialam o badaniach to tez troche kosztuje sama osobiscie na pewno zrobie ekg serca i usg piersi nawet jak nie beda potrzebne

Stary 2013-08-11, 09:58   #10433
Bett2006
Raczkowanie

Dzisiaj u mnie o 14 minie 2 dzień. Nie jest źle, ketonal robi swoje. Tylko ta niedołężność, czuję się jak starsza osoba. Czy na prawdę aż pół roku trzeba czekać by zapomnieć, że to nie moje piersi.
Napiszcie proszę, czy i gdzie kupowałyście drugi stanik pooperacyjny. To dopiero drugi dzień w pancerniku, a ja już marzę o drugim świeżym.
Ja robiłam usg, rtg piersi, ekg, krew mocz-to był wymóg.

Edytowane przez Bett2006
Czas edycji: 2013-08-11 o 10:08
Bett2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:15   #10434
Saba08
Zadomowienie

Po pół roku pewnie nie będziesz już zadnych dolegliwości odczuwać, ale ból minie dużo szybciej Więc spokojnie To nie jest aż takie złe, jak się na początku może wydawać. Ja po dwóch tygodniach miałam wrażenie, że już miesiące minęły

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

A stanik na kupowałam na allegro.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Hmm to widze ze dosc roznie to bywa
W sumie to chyba bez roznicy czy sie placi czy nie zaliczke -i tak trzeba zaplacic predzej czy pozniej cala kwote.
Jeju jeszcze zapomnialam o badaniach to tez troche kosztuje sama osobiscie na pewno zrobie ekg serca i usg piersi nawet jak nie beda potrzebne
Tak, zarezerwuj sobie też kwotę na staniki pooperacyjne, do tego dojdą też maści i ewentualnie plastry na blizny
Stary 2013-08-11, 10:30   #10435
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Op mnie kosztuje 11900 + 1000 zl chcialabym miec na badania + wydatki od razu po tak jak piszesz stanik i masc . Dlatego kwota 13000 by mnie satysfakcjonowala

Stary 2013-08-11, 10:37   #10436
majka.bzzz
Raczkowanie

Cytat:

ja mialam w Gdyni ponoć duzo taniej nic w Gdansku. Doktor policzyl mnie jak na same powiekszenie,,, nic nie doplacalam za lift, takze jestem zadwolona!! Kazda klinika za powiekszenie +lift liczy ok 2-3tys wiecej,a Nasz dr nie takze jak we wtorek okaze sie ze piersi sa piekne chyba go wycaluje hehehehe)
Stary 2013-08-11, 10:47   #10437
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mialam w Gdyni ponoć duzo taniej nic w Gdansku. Doktor policzyl mnie jak na same powiekszenie,,, nic nie doplacalam za lift, takze jestem zadwolona!! Kazda klinika za powiekszenie +lift liczy ok 2-3tys wiecej,a Nasz dr nie takze jak we wtorek okaze sie ze piersi sa piekne chyba go wycaluje hehehehe)
no taniej w Gdyni to ja wiem i nie wynika to z wynagrodzenia lekarza tylko na ile wycenia klinika sama operacje. Czytalam juz, ze Dr, czesto robi "cos" dodatkowo nie wliczajac tego w cene zabiegu. Na mnie zrobil on wrazenie rowniez jako czlowiek, nie tylko lekarz. Mojej znajomej kolezanka jest instrumentariuszka w AM, pracuje na tym samym oddziale i pracownicy chwala go jako lekarza.
A dlatego pytalam o zaliczke bo na tej kartce od lekarza jest o niej mowa ale nic mi Dr nie powiedzial n ten temat. Napisalam maila i czekam az odpisze

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-08-11 o 10:49
Stary 2013-08-11, 11:03   #10438
_Justynaaa_
Rozeznanie

Star90 Op mnie kosztuje 11900 + 1000 zl chcialabym miec na badania + wydatki od razu po tak jak piszesz stanik i masc . Dlatego kwota 13000 by mnie satysfakcjonowala

Mnie operacja kosztuje 14500zł... dość duża różnica...do tego dojdą badania ale tym akurat się nie martwie mam pakiet w pryw. klinice, ale jeszcze staniki i plastry itd...zakładam, że 15000 lub trochę ponad...
_Justynaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:04   #10439
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny róbmy to póki nie musimy poprawiać pośladków, brzucha i wlewać w siebie botoxu i na zdrowie
Hm...ja mam sporo lat wiecej niz Ty , dwojke dzieci i nie musze poprawiac posladkow, brzucha czy stosowac botoxu, czasem slysze (choc sama tak nie uwazam), ze wygladam lepiej niz dziewczyny mlodsze ode mnie o 10-15lat.
Stary 2013-08-11, 11:16   #10440
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Roznica jest ale w Szczecinie sa takie
Okraglaski 11900 a anatomiczne 14

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości