Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-11, 10:10   #4141
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dokładnie
fajny lek, ogólnie warto go mieć w apteczce, szkoda, że na receptę
a niestety grzyby bardzo łatwo się łapie :/

Cytat:
Napisane przez sublime Pokaż wiadomość
Deborah - no i super!
Ładne i funkcjonalne.
Cena też nie taka straszna jak pomyślisz, że posłuży nawet do 36 miesiąca !

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kochana moja córa ma 39 mcy i nadal korzysta ono regulowane, i jak np. chce malować przy stole to zwyczajnie wygodniej na nim.

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
cala tak wygladalo wczoraj.

Dzis bylismy nad morzem na grillu ze znajomymi. Bylo swietnie, ale czika przepedzila nas do domu. A i tak mielismy swietna miejscowke w cieniu palm.
PIĘKNIE

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Haha streszczenia nie mam ale myślę, że pierwsza grzędziara charlizz skrobnie mi coś w wielkim skrócie??

Ogólnie chyba każdy inaczej kremy robi ale najważniejsze jest doprawienie-w cukiniowej gałka muszkatołowa, w kukurydzianej cynamon.
A mi właśnie pieczarkowa nie wyszła chyba. Cukiniowa i dyniowa super.
Dzięki za inspiracje, w takim razie zrobie na dniach z pora

Krzesełka do karmienia na tapecie. Też chcemy już kupić-bardzo bym chciała spróbować BLW bo chrupasy już ładnie sama wciąga. Ale już widzę miny pt chcesz żeby się dziecko udławiło?!

Black-niezła piosenka U mnie na porodówce Lemon leciał

Karna fota?
A jak pieczarkową robiłaś? ja nie na mięsie, tylko na warzywach + przyprawy (oszukany rosół) i wsypałam surowe, starte pieczarki - doprawiłam, zmiksowałam, BARDZO delikatne wyszło, nic nie podsmażałam

fotki śliczne smaczne szłapki!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:23   #4142
sylwietta1988
Zakorzenienie

CHARLIZZ jestes genialna
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:35   #4143
LadyWhisper
Zakorzenienie

wow, meneq, PRZEPIEKNIE!!!!!!! czemu u nas czegos takiego nie ma? (albo o tym nie wiem? :P )

charlizz zaje.bista jestes kobieto, padlam

fewciu u nas pobudka o 4.40 mlody padl dopiero o 9 z histeriozy i spal do 10, zawsze cos

malza wygonilam po chleb, kurcze, on se je a dla mnie braklo, no byz przesady ;

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:50   #4144
charlizz
Zadomowienie

Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Kuźwa, nikt nie jest tak dobry w streszczeniach jak meduzka, dajta spokój

Ale mi się czipsów chce! Kiedyś nie jadłam w ogóle, nie ciągnęło mnie po prostu. Tz mnie nauczył i co? On już nie je, bo niezdrowe a ja się opycham i radlerem najchętniej popijam albo pepsi! Do z tym.

Dostałam propozycje pracy

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:52   #4145
Konto usunięte

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Charlizz, i to takie smutne, że praca?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:07   #4146
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

http://taketoya.kisyu-sando.com/index.html

Pod tym adresem troche wiecej zdjec, co prawda z zeszlego roku.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:08   #4147
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42209327]Charlizz, i to takie smutne, że praca? [/QUOTE]

Smutne bo pewnie dziecia trzeba zostawiać a to ciezka decyzja
My po basenie Julek spi a mi zoladek wykreca juz taka glodna jestem po plywanku, Maly jak weszlidmy tylko na hale baseniwa rece wyciągał i az go trzeslo zeby do wody isc bedzie plywak, ale dzis mial faze na buzka pod wode i troche sie bałam
Popoludniu jedziemy prosic chrzestnego trzymajcie kciuki bo z zaskoczenia bierxemy

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:11   #4148
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42209327]Charlizz, i to takie smutne, że praca? [/QUOTE]

Smutne, bo raczej odmowie, niby praca zmianowa po 12h i też na noce, w sumie 3,4 razy w tyg. a 3k jakieś bym miała no ale sama wiesz. najlepsze, ze czekałam na propozycje już dawno a pojawiła się właśnie teraz :/

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
My po basenie Julek spi a mi zoladek wykreca juz taka glodna jestem po plywanku, Maly jak weszlidmy tylko na hale baseniwa rece wyciągał i az go trzeslo zeby do wody isc bedzie plywak, ale dzis mial faze na buzka pod wode i troche sie bałam
Popoludniu jedziemy prosic chrzestnego trzymajcie kciuki bo z zaskoczenia bierxemy

Super ze tak mu się podoba na basenie no i oczywiście kciuki za chrzestnego

Edytowane przez charlizz
Czas edycji: 2013-08-11 o 11:13
Stary 2013-08-11, 11:15   #4149
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
cala tak wygladalo wczoraj.

Dzis bylismy nad morzem na grillu ze znajomymi. Bylo swietnie, ale czika przepedzila nas do domu. A i tak mielismy swietna miejscowke w cieniu palm.
macie tam jak w bajce i jeszcze te palny achhhhhhh

jak byłam we Włoszech to koniecznie musiałam mieć fotkę przy palmie
najchetniej przy wszystkich hehe

Cytat:
Haha streszczenia nie mam ale myślę, że pierwsza grzędziara charlizz skrobnie mi coś w wielkim skrócie??

Ogólnie chyba każdy inaczej kremy robi ale najważniejsze jest doprawienie-w cukiniowej gałka muszkatołowa, w kukurydzianej cynamon.
A mi właśnie pieczarkowa nie wyszła chyba. Cukiniowa i dyniowa super.
Dzięki za inspiracje, w takim razie zrobie na dniach z pora

Krzesełka do karmienia na tapecie. Też chcemy już kupić-bardzo bym chciała spróbować BLW bo chrupasy już ładnie sama wciąga. Ale już widzę miny pt chcesz żeby się dziecko udławiło?!

Black-niezła piosenka U mnie na porodówce Lemon leciał

Karna fota?
słodziak
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
No masz, dostało mi się :/
Jak sama zauważyłaś , krzesełka do karmienia na tapecie, Debrah właśnie kliknęła zielone mummy love (mam nadzieję, ze nie przekreciłam?) Jesli o Debrah chodzi, to odważyła się sama wykąpać mała, co dla niej jest pierdółką, a dla wielu z nas wyczynem
Dzieci trochę chorowały, ale sytuacja opanowana.
Marsi gościła szefa na lunchu, Tz jej pozazdrościł i pcha się do garów. Także Leonard nie pozostaje w tyle , zapitala po schodach, które marsi ma tak czyste, ze nawet Fewcia by się nie powstydzila. Swoją droga Fewcia okozała się niezłą bałaganiara, odkąd oświadczyła, ze myje podłogi dwa razy dziennie.
Bokeh balowała wczoraj na weselu, tż bokeh miał 3 dni wolnego i grzali pupale na łonie natury.
Lady zapomniała, ze nie ma 18 lat i biega wieczorami bez opamiętania, a Fewcia postanowiła się przyłączyć.
Nawijka pojechała na wczasy tak jakby tutaj cziki nie było, czekamy na bułgarów!!
Nie spamiętam którym dzieciom wyszły zęby i które nabyły nowe umiejętności, ale sporo tego.
Na wczasach była też Deli, TŻ Black chce drugie dziecko, Julasowi szczepienie dało się we znaki a cała w ogóle kurnika nie pilnuje.
Jak o czymś zapomniałam to nie lejcie

jestes genialna

Cytat:

za basen

myslałam co u was, bo do klubu nie zagladam ostatnio
maz jeszcze w domu

u nas dzis chlodno
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:15   #4150
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
wow, meneq, PRZEPIEKNIE!!!!!!! czemu u nas czegos takiego nie ma? (albo o tym nie wiem? :P )

charlizz zaje.bista jestes kobieto, padlam

fewciu u nas pobudka o 4.40 mlody padl dopiero o 9 z histeriozy i spal do 10, zawsze cos

malza wygonilam po chleb, kurcze, on se je a dla mnie braklo, no byz przesady ;
U nas podobnie o4, 20 potem drzemka 20 min ok 6 i teraz po basenie padł a jak ja wstaje na tygodniu do oracy po 5 to spi a jak wekend i chcialabym pospac to takie historię

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:17   #4151
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dobry!
U nas pobudka dzisiaj o 5. Julka chyba sie od Igorka Ill nauczyla tak wczesnie wstawac. Na szczescie przed 7 jeszcze chwile przykimala.

Charlizz, dalas czadu. Mozesz godnie meduzze zastepowac

Meneq, super, szkoda, ze u nas nie ma takich atrakcji
Mnie dzisiaj t. Wkurzyla, juz sie zaczyna... wieczorem napisze w k.

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:18   #4152
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

a co to za praca Kochana? Może mimo wszystko warto??
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:37   #4153
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

ja tez uwielbiam jak mlody gada
a moja to umiejetnosci jakos zawsze po Twoim Dzejkobie nabiera. Najpierw dałas link jak 'chodzi', moja zaczeła to samo, pozniej jak gada moja tez zaczeła. Ma Twoj Kuba dobry wpływ
Cytat:
No masz, dostało mi się :/
Jak sama zauważyłaś , krzesełka do karmienia na tapecie, Debrah właśnie kliknęła zielone mummy love (mam nadzieję, ze nie przekreciłam?) Jesli o Debrah chodzi, to odważyła się sama wykąpać mała, co dla niej jest pierdółką, a dla wielu z nas wyczynem
Dzieci trochę chorowały, ale sytuacja opanowana.
Marsi gościła szefa na lunchu, Tz jej pozazdrościł i pcha się do garów. Także Leonard nie pozostaje w tyle , zapitala po schodach, które marsi ma tak czyste, ze nawet Fewcia by się nie powstydzila. Swoją droga Fewcia okozała się niezłą bałaganiara, odkąd oświadczyła, ze myje podłogi dwa razy dziennie.
Bokeh balowała wczoraj na weselu, tż bokeh miał 3 dni wolnego i grzali pupale na łonie natury.
Lady zapomniała, ze nie ma 18 lat i biega wieczorami bez opamiętania, a Fewcia postanowiła się przyłączyć.
Nawijka pojechała na wczasy tak jakby tutaj cziki nie było, czekamy na bułgarów!!
Nie spamiętam którym dzieciom wyszły zęby i które nabyły nowe umiejętności, ale sporo tego.
Na wczasach była też Deli, TŻ Black chce drugie dziecko, Julasowi szczepienie dało się we znaki a cała w ogóle kurnika nie pilnuje.
Jak o czymś zapomniałam to nie lejcie

i wszysto jasne
Cytat:
Dostałam propozycje pracy

Cytat:

Ja sie boje, ze zadzwonia mi teraz z jakąś, albo up bedzie cos miało Z drugiej strony boje sie, ze nie zadzwonia i bede wieczna bezrobotna, a kasa potrzebna

dzień dobry
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:41   #4154
charlizz
Zadomowienie

Fewciu, praca sama w sobie du.y nie urywa. To jest na telefonie, ale nie żadna sprzedaż itd., tylko chyba obsługa zgłoszeń awarii sprzętu i wysyłanie informatyka do naprawy. Musiałabym się dokładnie dopytać, bo znajomy mi to zaproponował. druga sprawa, ze ja się temu znajomemu podobam chyba i nie chcę niezręcznych sytuacji, choć z nim bym nie pracowała, bo on jest na innym dziale.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cała, nie daj się :p

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Przyjechał niedzielny tatuś, jak on mnie wku :/

Stary 2013-08-11, 11:49   #4155
treselle0
Zadomowienie

czy blog blogerki, o którym była mowa jest jakoś ogólno-dostępny czy tylko dla wtajemniczonych klubowiczów?
Stary 2013-08-11, 11:53   #4156
charlizz
Zadomowienie

No wiedzicie, zapomniałam a szale na blog blogerki!
Treselle, jak ładnie poprosisz, to blogerka wyśle Ci na pw link, jest więcej chętnych, więc luzik

Stary 2013-08-11, 12:01   #4157
treselle0
Zadomowienie

no więc blogerko, ja ładnie proszę

heh, wypadałoby mi sie ubrać

wiecie, podoba mi sie imie Aleksandra, zdrobniale Oleńka, ale Ola niekoniecznie, i kiedyś nawet bym nie pomyslała, ze tak bedzie miała na imie moja córa. Czy imiona Waszych dzieci to takie jakie zawsze chciałyscie dac?
Stary 2013-08-11, 12:23   #4158
Kija80
Zadomowienie

Blogerko to ja też poproszę namiary bo za chwilę będę jedyna co nie wie o co kaman z tym blogiem
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 12:46   #4159
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
no więc blogerko, ja ładnie proszę

heh, wypadałoby mi sie ubrać

wiecie, podoba mi sie imie Aleksandra, zdrobniale Oleńka, ale Ola niekoniecznie, i kiedyś nawet bym nie pomyslała, ze tak bedzie miała na imie moja córa. Czy imiona Waszych dzieci to takie jakie zawsze chciałyscie dac?
Nie, skadze. Imie wybralismy dopiero kilka dni po urodzeniu. A imie polskie, ktore mi sie podobalo od zawsze, nawet funkcjonujace w Japonii, ale niestety wyszloby z nim cos na wzor Karol Karolczak i nawet przez moment sie nad nim nie zastanawialismy.
Stary 2013-08-11, 12:47   #4160
Konto usunięte

Blogerko ja też proszę
Stary 2013-08-11, 12:58   #4161
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42210803]Blogerko ja też proszę [/QUOTE]

Rowniez podpinam sie pod prosbe
Stary 2013-08-11, 12:59   #4162
ezzo
Zadomowienie

Neti my sie napalilismy na nianie, ktora polecila pstryczkowa motorola mbp 30 i w sumie taka zamowilismy, ale jakos w miedzyczasie napatoczyl sie tesciu, ktory stwerdzil, ze widzial troche inna i mu sie spodobala bo ma wiekszy ekran, aon slepy i ze sam kupi dla wnuka w zwiazku z czym zmienilismy na motorole mbp36. jestesmy zadowoleni poki co, ale przyznam szczerze, ze za bardzo testowac okazji nie mielismy, bo ten nasz terrorysta od kilku dni nie jest w stanie pospac samodzielnie nawet szalowych 30 minut, w naszym dosc sporym mieszkaniu zasieg lapie ladnie i wszedzie i nawet mozna wyjsc na balkon i tez widac, ale tam wlasnie powoli gubi juz zasieg. Super tez widac w nocy po ciemku.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 13:04   #4163
BlackSanctum
Zakorzenienie

Treselleo, tak. Długo przed ciążą mieliśmy z mężem wybrane dla dziewczynki Oliwia, a dla synka Aleksander.

Chcielibyśmy mieć raczej drugą córeczkę, ale tu już nie mamy pomysłu na imię, niestety. Trzeba będzie podumać. Mi się podoba Irmina, ale mąż jest na nie.

A jeśli chodzi o staranie się o dziecko, to powiedziałam mężowi, że najwcześniej mogę odstawić tabletki w kwietniu, żeby między naszymi szkrabami były 2 lata różnicy mniej więcej, tylko tym razem wolałabym urodzić w styczniu, niż w lutym. Ale to na razie tylko taki pomysł, zobaczymy, czy dalej będę chciała to zrobić, jak już będzie kwiecień.

No ale - przynajmniej będziemy wtedy wiedzieli, na czym stoimy, jeśli chodzi o naszą firmę.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 13:07   #4164
LadyWhisper
Zakorzenienie

no u nas ten problem z niania jest, ze radio/internet/tv zaklocaja odbior dlatego najlepiej z niej korzystac jak sie czyta ksiazke ale na noc sie sprawdza super, w dzien nie potrzebujemy za bardzo bo od razu slychac i generalnie widac malego z kazdego pokoju, za to w nocy jak mlody spi w lozeczku to ustawiam glosnosc na maksa i podglad, czasem do 3 spi w lozeczku i jak nie ryknie z glosmiczka malo z lozka nie spadne haha
ale ostatnio nieodkladalny jest do swojego lozeczka nawet na ta chwilke wiec niania lezy i sie kurzy

dziewczyny mam taka potrzebe wyjscia gdzies wieczorem jejkuuuuu nie mam jak kompletnie

Stary 2013-08-11, 13:14   #4165
LadyWhisper
Zakorzenienie

Jemy jabluszko

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1376219671307.jpg (68,1 KB, 36 załadowań)

Stary 2013-08-11, 13:26   #4166
meduzza
Zadomowienie

Charliz jesteś genialna, nie szukaj pracy, masz nową fuchę Dziękuję

Szaja ja podsmażyłam z cebulą więc może to był bład. I też na oszukanym bulionie.

Witam nową Mamunie

Trestello-tak, ja dałam takie imię jak zawsze myślałam.

Ale Wam zazdroszczę samozaparcia do ćwiczeń i diet. Ja ostatnio jem byle co i ciągle (przed chwilą wciągneliśmy z Tżtem kubełek KFC i 3x frytki i to nie było jako obiad).

Cała co do t. moja czasem jak coś palnie... Wczoraj byliśmy na sklepach i Mała miała bardzo dobry humor, ciągle się cieszyła na co t. że chyba jest taka wesoła bo zupki nie dostała (gotuję sama). Nie wiem co to miało być.

To ja zamawiam dwóch Bułgarów
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 13:31   #4167
charlizz
Zadomowienie

Treselle, ja też mam Aleksandrę Ale nie lubię bardzo zdrobnienia Oleńka, Olusia, u nas nikt tak na nią nie mówi, za to t. nagminnie wymyśla takie typu "wnusia Olusia babci kochana"
Mówię na nią po prostu Ola, a czasem wymyślam ksywy typu Olesław
Ale to nie jest imię takie wymyślone od zawsze, tak naprawde nigdy nie miałam takiego "upatrzonego" imienia (no może jak byłam dzieckiem i oglądałam "Zbuntowanego Anioła" i chciałam mieć córkę o imieniu Milagros dżizas, jaki obciach się w ogóle przyznawać )

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Lady, szepnij małżowi, niech zaprosi swoją mamę do pilnowania Pietraszka, a Wy na

Stary 2013-08-11, 13:41   #4168
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Neti my sie napalilismy na nianie, ktora polecila pstryczkowa motorola mbp 30 i w sumie taka zamowilismy, ale jakos w miedzyczasie napatoczyl sie tesciu, ktory stwerdzil, ze widzial troche inna i mu sie spodobala bo ma wiekszy ekran, aon slepy i ze sam kupi dla wnuka w zwiazku z czym zmienilismy na motorole mbp36. jestesmy zadowoleni poki co, ale przyznam szczerze, ze za bardzo testowac okazji nie mielismy, bo ten nasz terrorysta od kilku dni nie jest w stanie pospac samodzielnie nawet szalowych 30 minut, w naszym dosc sporym mieszkaniu zasieg lapie ladnie i wszedzie i nawet mozna wyjsc na balkon i tez widac, ale tam wlasnie powoli gubi juz zasieg. Super tez widac w nocy po ciemku.
e, to zescie przyszaleli, tzn dziadzio przyszalal

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Jemy jabluszko

chyba smakowalo, co?

Cytat:
Cała co do t. moja czasem jak coś palnie... Wczoraj byliśmy na sklepach i Mała miała bardzo dobry humor, ciągle się cieszyła na co t. że chyba jest taka wesoła bo zupki nie dostała (gotuję sama). Nie wiem co to miało być.
:

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42210803]Blogerko ja też proszę [/QUOTE]

ja tyz chcem
-------------------------------------
wrocilismy z gieldy. kupilam na szybko mlodemu 3 bodziaki na krotki i to by bylo na tyle + jakies warzywka, owocki i cuksy
wrocilismy to mlody przy jedzeniu wpadl w taki szal ze szok! a na dodtaek jak chcialam wlaczyc mu suszare bo nic nie pomagalo to kutfa YT nie dziala
dzieki o Panie za cyca! mikro bo mikro ale najwazniejsze ze dziala

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Ale to nie jest imię takie wymyślone od zawsze, tak naprawde nigdy nie miałam takiego "upatrzonego" imienia (no może jak byłam dzieckiem i oglądałam "Zbuntowanego Anioła" i chciałam mieć córkę o imieniu Milagros dżizas, jaki obciach się w ogóle przyznawać )
ha ha, a ja nie lubilam zbuntowanego aniola. ona nie dosc ze brzydka to jeszcze taki babochlop
ale kochalam Lusesite (luz maria) jaka ona piekna byla!!!!!!
kojarzy ja ktoras?
mlody spi, zmykam robic salatke bo zaraz gril

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-08-11 o 13:43
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 13:51   #4169
LadyWhisper
Zakorzenienie

charlizz, ale mlody nie je nic poza cycem, tzn niczym innym sie nie najada wiec jestem przywiazana tak juz dawno z sis bym wyszla albo z kumpela, a tak ni chu chu

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

pstryniu, mega smakowalo! co prawda pociumkal, probowal gryzc i za bardzo nic nie odgryzl, ale chyba soku sie napil

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-08-11 o 13:57
Stary 2013-08-11, 13:56   #4170
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Charliz jesteś genialna, nie szukaj pracy, masz nową fuchę Dziękuję

Szaja ja podsmażyłam z cebulą więc może to był bład. I też na oszukanym bulionie.

Witam nową Mamunie

Trestello-tak, ja dałam takie imię jak zawsze myślałam.

Ale Wam zazdroszczę samozaparcia do ćwiczeń i diet. Ja ostatnio jem byle co i ciągle (przed chwilą wciągneliśmy z Tżtem kubełek KFC i 3x frytki i to nie było jako obiad).

To ja zamawiam dwóch Bułgarów
Ja zawsze podsmazam na maselku z cebulą, dodaję przyprawy jeszcze. Bulion z warzyw a nie z kostki, na to te podsmazone z cebulą pieczarki, wrzucam trójkąt smietankowego setka topionego, blenduje, czasem do tego 2-3lyzki śmietany jeszcze. I na koniec, już do miseczki posypuje na górę natka pietruszki jeśli mam. Podaje albo z groszkiem ptysiowym albo z grzankami które sama robię (chleb w kostkę na niewielkiej ilości masła, posypuje czosnkiem granulowanym) albo z makaronem pelnoziarnistym, kokardki, czy śrubki.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
e, to zescie przyszaleli, tzn dziadzio przyszalal

chyba smakowalo, co?

ja tyz chcem
-------------------------------------
wrocilismy z gieldy. kupilam na szybko mlodemu 3 bodziaki na krotki i to by bylo na tyle + jakies warzywka, owocki i cuksy
wrocilismy to mlody przy jedzeniu wpadl w taki szal ze szok! a na dodtaek jak chcialam wlaczyc mu suszare bo nic nie pomagalo to kutfa YT nie dziala
dzieki o Panie za cyca! mikro bo mikro ale najwazniejsze ze dziala

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

ha ha, a ja nie lubilam zbuntowanego aniola. ona nie dosc ze brzydka to jeszcze taki babochlop
ale kochalam Lusesite (luz maria) jaka ona piekna byla!!!!!!
kojarzy ja ktoras?
mlody spi, zmykam robic salatke bo zaraz gril
Luz Maria

Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości