|
|
#16561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ebi Smolarek
You! jestem Wielka !!!
Umiem cytować ![]() aha co do Lazzy To witamy i mam nadzieję, że dasz nam zdjęcia, których jeszcze nie zdążyłyśmy zobaczyć ( choć to będzie bardzo trudne ) hehe a tak w ogóle to fajnie że jesteś ![]() "Chcesz dobrze z ludźmi żyć a więc dobro musisz dac ... " Hehe ....
|
|
|
|
#16562 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W sumie to ja oglądałam "Bubę" u Bałtroczyka (to co tak lałam ze smiechu) i tam było coś z gryzieniem, a reszta coś mi tam świtało i tak se sama to "gryziesz kształta" wymyśliłam Pewnie w tym Bubie było "Kąsać fabułkę" a mi coś dzwoniło, jak próbowałam sobie przypomnieć, tylko nie w tym kościele ![]() Oko ![]() Spotyka się 2 dresiarzy. Jeden sie pyta -Siemix, jak leci? -Byłem wczoraj na disco w remizie i wyrwałem takiego super lachona mówie Ci! -No i?? -No i ona mowi, zebyśmy pojechali do niej...No to wsiadamy w moją nową Bejce, rocznik 1989, i jedziemy. -No i?? -Wchodzimy do mojej chałupy, prawie sie ona potkła o moje sztangi, jak poszłem do wuceta! -Do rzeczy! -No i wychodze z wuceta i patrze, a ona leży na łóżku w lateksowym stroju sprzątaczki i mówi do mnie niskim, sexownym głosem "Zrób mi to, co potrafisz najlepiej..." - No i co zrobiłeś??-No i wyje*ałem jej za bani! Śmieszny nie? Realia i słownictwo dopasowane do tematu ![]() OMG! Nienawidze biegać! A jutro, gdyby nie to,że organizuję konkurs, biegałabym na 800m! A dziś grałam w noge Jak ja kocham grać w noge... Taki mały chłopiec podszedł do wuefisty z tekstem "Ale one fajnie grają" Taaa....zwłaszcza bramkarka, która boi się piłki i obrończyni, która stoi i ogląda paznokcie, zamiast wychodzić do przodu
Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2007-04-26 o 16:41 |
|
|
|
|
#16563 |
|
Raczkowanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4219732]A skąd jest to "Kąsać fabułkę"? Bo to gryziesz kształta to w sumie, hmmm...jakby to powiedzieć
W sumie to ja oglądałam "Bubę" u Bałtroczyka (to co tak lałam ze smiechu) i tam było coś z gryzieniem, a reszta coś mi tam świtało i tak se sama to "gryziesz kształta" wymyśliłam Pewnie w tym Bubie było "Kąsać fabułkę" a mi coś dzwoniło, jak próbowałam sobie przypomnieć, tylko nie w tym kościele ![]() Oko ![]() Spotyka się 2 dresiarzy. Jeden sie pyta -Siemix, jak leci? -Byłem wczoraj na disco w remizie i wyrwałem takiego super lachona mówie Ci! -No i?? -No i ona mowi, zebyśmy pojechali do niej...No to wsiadamy w moją nową Bejce, rocznik 1989, i jedziemy. -No i?? -Wchodzimy do mojej chałupy, prawie sie ona potkła o moje sztangi, jak poszłem do wuceta! -Do rzeczy! -No i wychodze z wuceta i patrze, a ona leży na łóżku w lateksowym stroju sprzątaczki i mówi do mnie niskim, sexownym głosem "Zrób mi to, co potrafisz najlepiej..." - "eek: No i co zrobiłeś?? -No i wyje*ałem jej za bani! Śmieszny nie? ![]() OMG! Nienawidze biegać! A jutro, gdyby nie to,że organizuję konkurs, biegałabym na 800m! A dziś grałam w noge Jak ja kocham grać w noge... Taki mały chłopiec podszedł do wuefisty z tekstem "Ale one fajnie grają" Taaa....zwłaszcza bramkarka, która boi się piłki i obrończyni, która stoi i ogląda paznokcie, zamiast wychodzić do przodu [/QUOTE]Nam ( dziewczynom ) gościówa nie każe grać w nogę ... Załamka ... Ona tylko siatkówka i lekkaatletyka ... :/ A takie pytanko tylko szybkie... ile rzucacie oszczepem ... ?
|
|
|
|
#16564 |
|
Konto usunięte
|
My nie rzucamy oszczepem
Z lekkiej to tylko biegi i skok w dal Na szczęscie! Nie nawidzę lekkiej! |
|
|
|
#16565 |
|
Raczkowanie
|
Czemu nie rzucacie oszczepem ... ? WOW!
No to co wy na w-f-ie robicie ? |
|
|
|
#16566 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś sobie nie wyobrażam siebie biegnącej 1000m na czas... Truchcik to co innego... I sprint... To lubie... ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam... ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4219732]A skąd jest to "Kąsać fabułkę"? Bo to gryziesz kształta to w sumie, hmmm...jakby to powiedzieć W sumie to ja oglądałam "Bubę" u Bałtroczyka (to co tak lałam ze smiechu) i tam było coś z gryzieniem, a reszta coś mi tam świtało i tak se sama to "gryziesz kształta" wymyśliłam Pewnie w tym Bubie było "Kąsać fabułkę" a mi coś dzwoniło, jak próbowałam sobie przypomnieć, tylko nie w tym kościele ![]() Oko ![]() Spotyka się 2 dresiarzy. Jeden sie pyta -Siemix, jak leci? -Byłem wczoraj na disco w remizie i wyrwałem takiego super lachona mówie Ci! -No i?? -No i ona mowi, zebyśmy pojechali do niej...No to wsiadamy w moją nową Bejce, rocznik 1989, i jedziemy. -No i?? -Wchodzimy do mojej chałupy, prawie sie ona potkła o moje sztangi, jak poszłem do wuceta! -Do rzeczy! -No i wychodze z wuceta i patrze, a ona leży na łóżku w lateksowym stroju sprzątaczki i mówi do mnie niskim, sexownym głosem "Zrób mi to, co potrafisz najlepiej..." - "eek: No i co zrobiłeś?? -No i wyje*ałem jej za bani! Śmieszny nie? Realia i słownictwo dopasowane do tematu ![]() OMG! Nienawidze biegać! A jutro, gdyby nie to,że organizuję konkurs, biegałabym na 800m! A dziś grałam w noge Jak ja kocham grać w noge... Taki mały chłopiec podszedł do wuefisty z tekstem "Ale one fajnie grają" Taaa....zwłaszcza bramkarka, która boi się piłki i obrończyni, która stoi i ogląda paznokcie, zamiast wychodzić do przodu [/quote] ) Kawał ten jest "uniwersalny i ponadczasowy" I dalej mnie smieszy ![]() Skąd ja to znam... A dzisiaj po tym jak piłki nie złapałam babka od WFu powiedziała mi, że mam za długie paznokcie!! A przeciez mam krótkie!! ![]() Cytat:
![]() Ale oszczep?! Prędzej bym sobie tym krzywde zrobiła... A na pewno bym daleko nie rzuciła, bo nie potrafie niczym rzucac... Nawet kamieniami...
|
|
#16567 |
|
Raczkowanie
|
No u nas często sie zdarza że któraś w garnek zarobi z tej kity
![]() a jak w zeszłym roku mieliśmy z oszczepu 1st lesson to pani powiedziała, że mamy wyobrazić sobie że rzucamy z dzidy w dinozaury |
|
|
|
#16568 |
|
Konto usunięte
|
A po kiego mamy rzucać kijem?
My biegamy, gramy w noge, kosza, siatke (ble), ręczną, smerfobieg, gimnastyka
|
|
|
|
#16569 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego mnie się trafiła taka nauczycielka ?! Wszyscy widze takich coolerskich Lehrerinów mają a ja ? "Coś" o mnie zapomniał ...
|
|
|
|
#16570 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4219979]A po kiego mamy rzucać kijem?
My biegamy, gramy w noge, kosza, siatke (ble), ręczną, smerfobieg, gimnastyka [/quote]Jak mozna nie lubić grac w siatkę?!
|
#16571 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiecie, co do mnie przyszło? List z głównej siedziby bwina (tej w Wiedniu) z informacją o jakimś bonusie na zakłady sportowe ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4219732] OMG! Nienawidze biegać! A jutro, gdyby nie to,że organizuję konkurs, biegałabym na 800m! A dziś grałam w noge Jak ja kocham grać w noge... Taki mały chłopiec podszedł do wuefisty z tekstem "Ale one fajnie grają" Taaa....zwłaszcza bramkarka, która boi się piłki i obrończyni, która stoi i ogląda paznokcie, zamiast wychodzić do przodu [/quote]Też nie lubię biegać na ocenę. I ogólnie nienawidzę lekkoatletyki i gimnastyki. I jeszcze aerobiku, bo zawsze mi się nogi plączą i się ze mnie facetka śmieje. I jeszcze nie lubię skakania na skakance, bo mam wrażenie, że głupio wyglądam, jak mi "płuca" skaczą ![]() Ale nie lubię tego wszystkiego tylko dlatego, że to jest marnowanie cennego czasu, w którym można by sobie pograć w piłkę. A od piłek, to ja jestem prawie uzależniona No, i truchtać sobie po bieżni też mogę, ale nie na ocenę. Ale często jest tak, że sama całą lekcję biegam po bieżni, bo reszta dziewczyn się zmęczy, albo nie ćwiczy itd. A śmieszne jest, bo teraz mam na długi weekend pracę domową, z której dostanę oceny z WF i informatyki. Mam zrobić prezentację o piłce ręcznej Upierałam się, że zrobię o nodze (wiecie, wstawiłabym wszystkie te wywiady z Ebim i dodawałabym jakieś komentarze i by było
|
|
|
|
#16572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z niego korzystam tylko do oglądania meczów... ![]() Jakbys zaprezentowała te wywiady... Za znajomosc piłkarskiego świata... I jeszcze na dodatek fotki swoje i reszty współżon z piłkarzami... Żeby było ciekawiej... ![]() Zmykam na rolki
|
|
#16573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam iść na rower, ale niestety mam go u cioci Przed chwilą do niej szłam, żeby go odebrać, ale spotkałam ją, jak sobie jechała na zakupy i wróciłam do domu. I nie mam roweru A rolki mi się znudziły Ja chcę mój rower
|
|
|
|
|
#16574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja musze jeździć na rolkach bo roweru nie mam... Tzn mam starego złoma, na którym sie wstydze jeździć, a na nowego nie ma funduszy i chęci... Bo szczerze mówiąc wole rolki...
|
|
#16575 |
|
Raczkowanie
|
No kochanieńkie, widze że jka mnie nie ma to się temat rozkręca ...
![]() Ja mam rolki na weekend kiedy siora przyjeżdża, bo tak to studiuje i ma tam rolki bo jeżdzi i rozwozi ulotki Hmmm dziwne ... Dzisiaj Puchar UEFA - Espanyol Barcelona - Werder Brema Tak pisze w programie TV, a ja czytałam że Werder gra z Sevillą ... :/ Komu kibicujecie ... ?
|
|
|
|
#16576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyjemne z pozytecznym... ![]() Na pewno nie Werderowi... Czyli druzynie, która będzie grała przeciwko niemu... Grr jak ja nie lubie Klozeta... Grr...
|
|
#16577 |
|
Raczkowanie
|
Ja tesh nie zbyt ich lubię ... :/ tacy jacyś ... Ale jakoś tak mi sumienie podpowiada, żeby to im kibicować ...
A teraz coś z kostiumów do tego naszego hardkorowego filmiku z Ebim ![]() http://www.kobieta.wp.pl/gid,8831657...T%5Bpage%5D=13 Ja będę miała taki ... Trochę nie pasuje do Stacji benzynowej, ale Ebi kożysta z Ekskluzywnych stacji ... hehe a ta kreacja jest lateksowo elegandzka ... |
|
|
|
#16578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie tego. No, chyba, że ma się rolki, to wtedy jeszcze da się jakoś żyć, ale i tak ciężko. U mnie w domu rower to jedna z najważniejszych rzeczy, a mój rower, to już wogóle. Tata nigdy nie oszczędzał na moim rowerze i mi go nawet całkiem nieźle odpicował Ale to dlatego, że ja od czasu do czasu startuję w jakichś wyścigach amatorskich ![]() Już się nie mogę doczekać, kiedy wreszcie będę mogła znowu założyć moje obcisłe spodenki z taką jakby poduchą na tyłku |
|
|
|
|
#16579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.anitaberg.pl/tow-91701-la...ria181,od0.htm albo takiego http://www.anitaberg.pl/tow-95819-ab...ria181,od0.htm W końcu mam byc pokojówką czy tez sprzątaczką... PS: Wybaczcie adres tej strony, ale wiedziałam, że tylko w czyms takim to znajdę...
|
|
#16580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mój mi nie chce kupic roweru... A ten tary złom to jest juz stary, mały, brzydki i się rozlatuje... ![]() Rolki tez bym chciała wymienic, ale fundudszy brak... Ale te maja dopiero 4 lata więc jeszcze się nadają... Tylko hamulca juz w nich nie ma...
|
|
#16581 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że zbyt często nie odwiedzasz tej strony ...
![]() hehe ... Coś teraz o Ebim ucichło w mediach ... mogliby z nim jakiś dłuższy wywiad zrobić ... |
|
|
|
#16582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też mają coś wspólnego z tymi twoimi lateksowymi ciuszkami, bo są z lycry i tak trochę się błyszczą i są czarne i obcisłe Teraz mnie naszło na wyjście na rolki A słońce juz zaszło Dobra, jutro pójdę
|
|
|
|
|
#16583 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16584 |
|
Raczkowanie
|
hehe ... Jutro mi babka od Fizy powiedziała, że mamy powtórzyć kinematykę przed sprawdzianem końcowym i powiedziała, że będzie mnie pytać ... :/
Ale sie dowiedziałam że jade na zawody i mnie nie będzie !!!!! Ahahahaha |
|
|
|
#16585 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(of kors żart )Cytat:
To gdzie Ty mieszkasz?! Bo u mnie jeszcze całkiem nie zaszło... A poza tym fajnie się jeźzi na rolkach po zmierzchu... ![]() Tylko tata się wtedy burzy, że świateł nie mam
|
|
#16586 |
|
Raczkowanie
|
ooo ... Madziu hehe to mnie pocieszyłaś,
ale nie można dyskryminować ludzi, każdy ma jakieś zboczenia ... |
|
|
|
#16587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to gdzie jest dłużej jasno? Na północy, czy na południu Polski? ... Mówią coś w TV o kadrze!!! ... Nie chodzi o to, że jest ciemno, tylko już słoneczko nie świeci tak ładnie
|
|
|
|
|
#16588 |
|
Raczkowanie
|
O to powiedz co tam mówią o naszych kochasiach
|
|
|
|
#16589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16590 |
|
Zakorzenienie
|
Ta pierwsza opcja jest bardziej na miejscu
![]() A my wiemy z kim musi spać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie muszą nam tego w tv mówić |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

To witamy i mam nadzieję, że dasz nam zdjęcia, których jeszcze nie zdążyłyśmy zobaczyć ( choć to będzie bardzo trudne 

No i co zrobiłeś??
Z lekkiej to tylko biegi i skok w dal