Ebi Smolarek - Strona 553 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-26, 15:56   #16561
Friddy
Raczkowanie

Dot.: Ebi Smolarek

Cytat:
Napisane przez Friddy Pokaż wiadomość
próba cytatu .... :/
You! jestem Wielka !!!
Umiem cytować
aha co do Lazzy To witamy i mam nadzieję, że dasz nam zdjęcia, których jeszcze nie zdążyłyśmy zobaczyć ( choć to będzie bardzo trudne ) hehe a tak w ogóle to fajnie że jesteś

"Chcesz dobrze z ludźmi żyć a więc dobro musisz dac ... "
Hehe ....
Friddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 16:20   #16562
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
OOO AŚKA!!! MADAFAKA! RESPECT ZIOOM!!
Ale gangsta slangi zarzucasz. Normalnie chyba to sobie w notesie zanotuję Zeby zapamietać
To się chcyba mówi
KĄSAĆ FABUŁKĘ

A gryziesz kształta to nie znałam
A skąd jest to "Kąsać fabułkę"? Bo to gryziesz kształta to w sumie, hmmm...jakby to powiedzieć W sumie to ja oglądałam "Bubę" u Bałtroczyka (to co tak lałam ze smiechu) i tam było coś z gryzieniem, a reszta coś mi tam świtało i tak se sama to "gryziesz kształta" wymyśliłam Tylko nie bardzo logiczne to bylo Pewnie w tym Bubie było "Kąsać fabułkę" a mi coś dzwoniło, jak próbowałam sobie przypomnieć, tylko nie w tym kościele

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20 Pokaż wiadomość
czekamy na kawał
Oko
Spotyka się 2 dresiarzy. Jeden sie pyta
-Siemix, jak leci?
-Byłem wczoraj na disco w remizie i wyrwałem takiego super lachona mówie Ci!
-No i??
-No i ona mowi, zebyśmy pojechali do niej...No to wsiadamy w moją nową Bejce, rocznik 1989, i jedziemy.
-No i??
-Wchodzimy do mojej chałupy, prawie sie ona potkła o moje sztangi, jak poszłem do wuceta!
-Do rzeczy!
-No i wychodze z wuceta i patrze, a ona leży na łóżku w lateksowym stroju sprzątaczki i mówi do mnie niskim, sexownym głosem "Zrób mi to, co potrafisz najlepiej..."
- No i co zrobiłeś??
-No i wyje*ałem jej za bani!

Śmieszny nie? Realia i słownictwo dopasowane do tematu

Cytat:

Jutro jadę na zawody... na 1000 m mnie W-F-istka dała ... :/
OMG! Nienawidze biegać! A jutro, gdyby nie to,że organizuję konkurs, biegałabym na 800m! A dziś grałam w noge Jak ja kocham grać w noge... Taki mały chłopiec podszedł do wuefisty z tekstem "Ale one fajnie grają" Taaa....zwłaszcza bramkarka, która boi się piłki i obrończyni, która stoi i ogląda paznokcie, zamiast wychodzić do przodu

Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Czas edycji: 2007-04-26 o 16:41
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 16:24   #16563
Friddy
Raczkowanie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4219732]A skąd jest to "Kąsać fabułkę"? Bo to gryziesz kształta to w sumie, hmmm...jakby to powiedzieć W sumie to ja oglądałam "Bubę" u Bałtroczyka (to co tak lałam ze smiechu) i tam było coś z gryzieniem, a reszta coś mi tam świtało i tak se sama to "gryziesz kształta" wymyśliłam Tylko nie bardzo logiczne to bylo Pewnie w tym Bubie było "Kąsać fabułkę" a mi coś dzwoniło, jak próbowałam sobie przypomnieć, tylko nie w tym kościele

Oko
-Siemix, jak leci?
-No i??
-No i ona mowi, zebyśmy pojechali do niej...No to wsiadamy w moją nową Bejce, rocznik 1989, i jedziemy.
-No i??
-Wchodzimy do mojej chałupy, prawie sie ona potkła o moje sztangi, jak poszłem do wuceta!
-Do rzeczy!
-No i wychodze z wuceta i patrze, a ona leży na łóżku w lateksowym stroju sprzątaczki i mówi do mnie niskim, sexownym głosem "Zrób mi to, co potrafisz najlepiej..."
- "eek: No i co zrobiłeś??

Śmieszny nie?

OMG! Nienawidze biegać! A jutro, gdyby nie to,że organizuję konkurs, biegałabym na 800m! A dziś grałam w noge Jak ja kocham grać w noge... Taki mały chłopiec podszedł do wuefisty z tekstem "Ale one fajnie grają" Taaa....zwłaszcza bramkarka, która boi się piłki i obrończyni, która stoi i ogląda paznokcie, zamiast wychodzić do przodu [/QUOTE]
Nam ( dziewczynom ) gościówa nie każe grać w nogę ...
Załamka ... Ona tylko siatkówka i lekkaatletyka ... :/
A takie pytanko tylko szybkie... ile rzucacie oszczepem ... ?
Stary 2007-04-26, 16:31   #16564
Konto usunięte

My nie rzucamy oszczepem Z lekkiej to tylko biegi i skok w dal Na szczęscie! Nie nawidzę lekkiej!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 16:33   #16565
Friddy
Raczkowanie

Czemu nie rzucacie oszczepem ... ? WOW!
No to co wy na w-f-ie robicie ?
Stary 2007-04-26, 16:45   #16566
syska1311
Wtajemniczenie

GG do syska1311 Send a message via Skype™ to syska1311

Cytat:
Buuuu nikogo nie ma ... '(
kogo ja zabije, zakopie i odkopie sklonuje i zabije te klony ... ?
Ja miałamm dzisiaj całoroczny sprawdzian z polskiego NA CZTERY KARTKI i trza go było napisac w 45 min !!! :wow:
Nie wiam jak dałam radę ...

Jutro jadę na zawody... na 1000 m mnie W-F-istka dała ... :/
Jakoś sobie nie wyobrażam siebie biegnącej 1000m na czas... Truchcik to co innego...
I sprint... To lubie...

Cytat:
Napisane przez lazzy Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny!

Dardzo dziekuję za miłe słowa powitania. Wiecie - te wszystkie strony bardzo fajnie się czytało...

Oleczka: na mundilaowy miałam spojrzeć w nastepnej kolejności (nie zdążyłam nauczyć sie cytować wiec odpowiadam w takiej formie)

Pozdrawiam
Jak chcesz zacytować jakiegos posta to po prostu klikasz "Cytuj" znajdujące się pod nim... A jak chcesz zacytowac więcej postów, to dajesz ten "+" (Wielo-cytuj), potem przy kolejnym tez "+", a jak chcesz w końcu odpowiedziec na nie to przy ostatnim klikasz na "cytuj"
Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam...

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4219732]A skąd jest to "Kąsać fabułkę"? Bo to gryziesz kształta to w sumie, hmmm...jakby to powiedzieć W sumie to ja oglądałam "Bubę" u Bałtroczyka (to co tak lałam ze smiechu) i tam było coś z gryzieniem, a reszta coś mi tam świtało i tak se sama to "gryziesz kształta" wymyśliłam Tylko nie bardzo logiczne to bylo Pewnie w tym Bubie było "Kąsać fabułkę" a mi coś dzwoniło, jak próbowałam sobie przypomnieć, tylko nie w tym kościele

Oko
-Siemix, jak leci?
-No i??
-No i??
-Do rzeczy!
- "eek: No i co zrobiłeś??
Śmieszny nie? Realia i słownictwo dopasowane do tematu

OMG! Nienawidze biegać! A jutro, gdyby nie to,że organizuję konkurs, biegałabym na 800m! A dziś grałam w noge Jak ja kocham grać w noge... Taki mały chłopiec podszedł do wuefisty z tekstem "Ale one fajnie grają" Taaa....zwłaszcza bramkarka, która boi się piłki i obrończyni, która stoi i ogląda paznokcie, zamiast wychodzić do przodu [/quote]
Kawał świetny... Słyszałam go kiedyś, ale (jak to by powiedziała moja babka od polaka- Mimosa ) Kawał ten jest "uniwersalny i ponadczasowy" I dalej mnie smieszy

Skąd ja to znam... A dzisiaj po tym jak piłki nie złapałam babka od WFu powiedziała mi, że mam za długie paznokcie!! A przeciez mam krótkie!! Głupia jedna...

Cytat:
Nam ( dziewczynom ) gościówa nie każe grać w nogę ...
Załamka ... Ona tylko siatkówka i lekkaatletyka ... :/
A takie pytanko tylko szybkie... ile rzucacie oszczepem ... ?
A my gramy w siatkówkę, koszykówkę, nogę, ręczną, hokeja, biegamy i rozciągamy się... No i jeszcze skok wzwyż flopem zaliczałyśmy...
Ale oszczep?! Prędzej bym sobie tym krzywde zrobiła... A na pewno bym daleko nie rzuciła, bo nie potrafie niczym rzucac... Nawet kamieniami...

syska1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 16:51   #16567
Friddy
Raczkowanie

No u nas często sie zdarza że któraś w garnek zarobi z tej kity
a jak w zeszłym roku mieliśmy z oszczepu 1st lesson to pani powiedziała, że mamy wyobrazić sobie że rzucamy z dzidy w dinozaury
Stary 2007-04-26, 16:54   #16568
Konto usunięte

A po kiego mamy rzucać kijem?
My biegamy, gramy w noge, kosza, siatke (ble), ręczną, smerfobieg, gimnastyka
Stary 2007-04-26, 16:58   #16569
Friddy
Raczkowanie

Dlaczego mnie się trafiła taka nauczycielka ?! Wszyscy widze takich coolerskich Lehrerinów mają a ja ? "Coś" o mnie zapomniał ...
Stary 2007-04-26, 17:23   #16570
syska1311
Wtajemniczenie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4219979]A po kiego mamy rzucać kijem?
My biegamy, gramy w noge, kosza, siatke (ble), ręczną, smerfobieg, gimnastyka [/quote]
Jak mozna nie lubić grac w siatkę?!

Stary 2007-04-26, 17:31   #16571
Magdallen
Zakorzenienie

Dziewczyny, wiecie, co do mnie przyszło? List z głównej siedziby bwina (tej w Wiedniu) z informacją o jakimś bonusie na zakłady sportowe Tak, jakby nie mogli wysłać mailem

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4219732]
OMG! Nienawidze biegać! A jutro, gdyby nie to,że organizuję konkurs, biegałabym na 800m! A dziś grałam w noge Jak ja kocham grać w noge... Taki mały chłopiec podszedł do wuefisty z tekstem "Ale one fajnie grają" Taaa....zwłaszcza bramkarka, która boi się piłki i obrończyni, która stoi i ogląda paznokcie, zamiast wychodzić do przodu [/quote]

Też nie lubię biegać na ocenę. I ogólnie nienawidzę lekkoatletyki i gimnastyki. I jeszcze aerobiku, bo zawsze mi się nogi plączą i się ze mnie facetka śmieje. I jeszcze nie lubię skakania na skakance, bo mam wrażenie, że głupio wyglądam, jak mi "płuca" skaczą I jeszcze nie lubię siłowni, bo po tych sprzętach ręce śmierdzą
Ale nie lubię tego wszystkiego tylko dlatego, że to jest marnowanie cennego czasu, w którym można by sobie pograć w piłkę. A od piłek, to ja jestem prawie uzależniona
No, i truchtać sobie po bieżni też mogę, ale nie na ocenę. Ale często jest tak, że sama całą lekcję biegam po bieżni, bo reszta dziewczyn się zmęczy, albo nie ćwiczy itd.

A śmieszne jest, bo teraz mam na długi weekend pracę domową, z której dostanę oceny z WF i informatyki. Mam zrobić prezentację o piłce ręcznej Upierałam się, że zrobię o nodze (wiecie, wstawiłabym wszystkie te wywiady z Ebim i dodawałabym jakieś komentarze i by było ), ale facetka powiedziała, że to ma być o czymś trochę mniej popularnym
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 17:37   #16572
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiecie, co do mnie przyszło? List z głównej siedziby bwina (tej w Wiedniu) z informacją o jakimś bonusie na zakłady sportowe Tak, jakby nie mogli wysłać mailem

Też nie lubię biegać na ocenę. I ogólnie nienawidzę lekkoatletyki i gimnastyki. I jeszcze aerobiku, bo zawsze mi się nogi plączą i się ze mnie facetka śmieje. I jeszcze nie lubię skakania na skakance, bo mam wrażenie, że głupio wyglądam, jak mi "płuca" skaczą I jeszcze nie lubię siłowni, bo po tych sprzętach ręce śmierdzą
Ale nie lubię tego wszystkiego tylko dlatego, że to jest marnowanie cennego czasu, w którym można by sobie pograć w piłkę. A od piłek, to ja jestem prawie uzależniona
No, i truchtać sobie po bieżni też mogę, ale nie na ocenę. Ale często jest tak, że sama całą lekcję biegam po bieżni, bo reszta dziewczyn się zmęczy, albo nie ćwiczy itd.

A śmieszne jest, bo teraz mam na długi weekend pracę domową, z której dostanę oceny z WF i informatyki. Mam zrobić prezentację o piłce ręcznej Upierałam się, że zrobię o nodze (wiecie, wstawiłabym wszystkie te wywiady z Ebim i dodawałabym jakieś komentarze i by było ), ale facetka powiedziała, że to ma być o czymś trochę mniej popularnym
No no... Szarpnęli się Ci z bwin'a Ja z niego korzystam tylko do oglądania meczów...

Jakbys zaprezentowała te wywiady... ocena celująca gwarantowana! Za znajomosc piłkarskiego świata... I jeszcze na dodatek fotki swoje i reszty współżon z piłkarzami... Żeby było ciekawiej...

Zmykam na rolki Trzeba korzystac z ładnej pogody

Stary 2007-04-26, 18:16   #16573
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syska1311 Pokaż wiadomość
No no... Szarpnęli się Ci z bwin'a Ja z niego korzystam tylko do oglądania meczów...

Jakbys zaprezentowała te wywiady... ocena celująca gwarantowana! Za znajomosc piłkarskiego świata... I jeszcze na dodatek fotki swoje i reszty współżon z piłkarzami... Żeby było ciekawiej...

Zmykam na rolki Trzeba korzystac z ładnej pogody
Ale ja też używam bwina tylko do oglądania meczów, a mnie taki zaszczyt spotkał, że mi aż list z Wiednia wysłali. Ale może to tak dlatego, że byłam kiedyś pod tą siedzibą

Ja chciałam iść na rower, ale niestety mam go u cioci Przed chwilą do niej szłam, żeby go odebrać, ale spotkałam ją, jak sobie jechała na zakupy i wróciłam do domu. I nie mam roweru A rolki mi się znudziły Ja chcę mój rower Bym sobie pojechała nad zalew popatrzeć na żaglówki, może nawet się poopalać. A tak, to nie mam co robić
Stary 2007-04-26, 19:05   #16574
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja chciałam iść na rower, ale niestety mam go u cioci Przed chwilą do niej szłam, żeby go odebrać, ale spotkałam ją, jak sobie jechała na zakupy i wróciłam do domu. I nie mam roweru A rolki mi się znudziły Ja chcę mój rower Bym sobie pojechała nad zalew popatrzeć na żaglówki, może nawet się poopalać. A tak, to nie mam co robić
Uuu... biedna
Ja musze jeździć na rolkach bo roweru nie mam... Tzn mam starego złoma, na którym sie wstydze jeździć, a na nowego nie ma funduszy i chęci... Bo szczerze mówiąc wole rolki...

Stary 2007-04-26, 19:12   #16575
Friddy
Raczkowanie

No kochanieńkie, widze że jka mnie nie ma to się temat rozkręca ...
Ja mam rolki na weekend kiedy siora przyjeżdża, bo tak to studiuje i ma tam rolki bo jeżdzi i rozwozi ulotki

Hmmm dziwne ...
Dzisiaj Puchar UEFA - Espanyol Barcelona - Werder Brema
Tak pisze w programie TV, a ja czytałam że Werder gra z Sevillą ... :/
Komu kibicujecie ... ?
Stary 2007-04-26, 19:16   #16576
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
No kochanieńkie, widze że jka mnie nie ma to się temat rozkręca ...
Ja mam rolki na weekend kiedy siora przyjeżdża, bo tak to studiuje i ma tam rolki bo jeżdzi i rozwozi ulotki

Hmmm dziwne ...
Dzisiaj Puchar UEFA - Espanyol Barcelona - Werder Brema
Tak pisze w programie TV, a ja czytałam że Werder gra z Sevillą ... :/
Komu kibicujecie ... ?
Tez chcę taka pracę... Przyjemne z pozytecznym...

Na pewno nie Werderowi... Czyli druzynie, która będzie grała przeciwko niemu... Grr jak ja nie lubie Klozeta... Grr...

Stary 2007-04-26, 19:21   #16577
Friddy
Raczkowanie

Ja tesh nie zbyt ich lubię ... :/ tacy jacyś ... Ale jakoś tak mi sumienie podpowiada, żeby to im kibicować ...

A teraz coś z kostiumów do tego naszego hardkorowego filmiku z Ebim
http://www.kobieta.wp.pl/gid,8831657...T%5Bpage%5D=13
Ja będę miała taki ... Trochę nie pasuje do Stacji benzynowej, ale Ebi kożysta z Ekskluzywnych stacji ... hehe
a ta kreacja jest lateksowo elegandzka ...
Stary 2007-04-26, 19:23   #16578
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Uuu... biedna
Ja musze jeździć na rolkach bo roweru nie mam... Tzn mam starego złoma, na którym sie wstydze jeździć, a na nowego nie ma funduszy i chęci... Bo szczerze mówiąc wole rolki...
Jak można nie mieć roweru, albo mieć złoma, na którym się nie jeździ? Nie wyobrażam sobie tego. No, chyba, że ma się rolki, to wtedy jeszcze da się jakoś żyć, ale i tak ciężko. U mnie w domu rower to jedna z najważniejszych rzeczy, a mój rower, to już wogóle. Tata nigdy nie oszczędzał na moim rowerze i mi go nawet całkiem nieźle odpicował Ale to dlatego, że ja od czasu do czasu startuję w jakichś wyścigach amatorskich
Już się nie mogę doczekać, kiedy wreszcie będę mogła znowu założyć moje obcisłe spodenki z taką jakby poduchą na tyłku
Stary 2007-04-26, 19:33   #16579
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tesh nie zbyt ich lubię ... :/ tacy jacyś ... Ale jakoś tak mi sumienie podpowiada, żeby to im kibicować ...

A teraz coś z kostiumów do tego naszego hardkorowego filmiku z Ebim
http://www.kobieta.wp.pl/gid,8831657...T%5Bpage%5D=13
Ja będę miała taki ... Trochę nie pasuje do Stacji benzynowej, ale Ebi kożysta z Ekskluzywnych stacji ... hehe
a ta kreacja jest lateksowo elegandzka ...
A ja bede miala cos takiego
http://www.anitaberg.pl/tow-91701-la...ria181,od0.htm
albo takiego
http://www.anitaberg.pl/tow-95819-ab...ria181,od0.htm

W końcu mam byc pokojówką czy tez sprzątaczką...

PS: Wybaczcie adres tej strony, ale wiedziałam, że tylko w czyms takim to znajdę...

Stary 2007-04-26, 19:35   #16580
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak można nie mieć roweru, albo mieć złoma, na którym się nie jeździ? Nie wyobrażam sobie tego. No, chyba, że ma się rolki, to wtedy jeszcze da się jakoś żyć, ale i tak ciężko. U mnie w domu rower to jedna z najważniejszych rzeczy, a mój rower, to już wogóle. Tata nigdy nie oszczędzał na moim rowerze i mi go nawet całkiem nieźle odpicował Ale to dlatego, że ja od czasu do czasu startuję w jakichś wyścigach amatorskich
Już się nie mogę doczekać, kiedy wreszcie będę mogła znowu założyć moje obcisłe spodenki z taką jakby poduchą na tyłku
Z jaka poduchą?!

A mój mi nie chce kupic roweru... A ten tary złom to jest juz stary, mały, brzydki i się rozlatuje...

Rolki tez bym chciała wymienic, ale fundudszy brak... Ale te maja dopiero 4 lata więc jeszcze się nadają... Tylko hamulca juz w nich nie ma...

Stary 2007-04-26, 19:44   #16581
Friddy
Raczkowanie

Mam nadzieję, że zbyt często nie odwiedzasz tej strony ...
hehe ... Coś teraz o Ebim ucichło w mediach ... mogliby z nim jakiś dłuższy wywiad zrobić ...
Stary 2007-04-26, 19:44   #16582
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Z jaka poduchą?!

A mój mi nie chce kupic roweru... A ten tary złom to jest juz stary, mały, brzydki i się rozlatuje...

Rolki tez bym chciała wymienic, ale fundudszy brak... Ale te maja dopiero 4 lata więc jeszcze się nadają... Tylko hamulca juz w nich nie ma...
No, takie profesjonalne spodenki kolarskie Ale też mają coś wspólnego z tymi twoimi lateksowymi ciuszkami, bo są z lycry i tak trochę się błyszczą i są czarne i obcisłe

Teraz mnie naszło na wyjście na rolki A słońce juz zaszło Dobra, jutro pójdę
Stary 2007-04-26, 19:47   #16583
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ... Coś teraz o Ebim ucichło w mediach ... mogliby z nim jakiś dłuższy wywiad zrobić ...
Złudna nadzieja. Znając nasze zboczenia to mogę stwierdzić, że Sys pewnie wchodzi tam codziennie
Stary 2007-04-26, 19:48   #16584
Friddy
Raczkowanie

hehe ... Jutro mi babka od Fizy powiedziała, że mamy powtórzyć kinematykę przed sprawdzianem końcowym i powiedziała, że będzie mnie pytać ... :/
Ale sie dowiedziałam że jade na zawody i mnie nie będzie !!!!! Ahahahaha
Stary 2007-04-26, 19:49   #16585
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Codziennie bywam... (of kors żart )

Cytat:
No, takie profesjonalne spodenki kolarskie Ale też mają coś wspólnego z tymi twoimi lateksowymi ciuszkami, bo są z lycry i tak trochę się błyszczą i są czarne i obcisłe

Teraz mnie naszło na wyjście na rolki A słońce juz zaszło Dobra, jutro pójdę
Jakos nie kojarze jak to wygląda, ale ta poducha to pewnie po to, żeby siodełko nie uwierało...

To gdzie Ty mieszkasz?! Bo u mnie jeszcze całkiem nie zaszło... A poza tym fajnie się jeźzi na rolkach po zmierzchu...
Tylko tata się wtedy burzy, że świateł nie mam

Stary 2007-04-26, 19:53   #16586
Friddy
Raczkowanie

ooo ... Madziu hehe to mnie pocieszyłaś,
ale nie można dyskryminować ludzi, każdy ma jakieś zboczenia ...
Stary 2007-04-26, 19:54   #16587
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Codziennie bywam... (of kors żart )

Jakos nie kojarze jak to wygląda, ale ta poducha to pewnie po to, żeby siodełko nie uwierało...

To gdzie Ty mieszkasz?! Bo u mnie jeszcze całkiem nie zaszło... A poza tym fajnie się jeźzi na rolkach po zmierzchu...
Tylko tata się wtedy burzy, że świateł nie mam
Zaraz poszukam zdjęcia takich spodenek. Tylko trochę sobie poczekasz, bo będę szukać na przystojnym modelu

A to gdzie jest dłużej jasno? Na północy, czy na południu Polski? ... Mówią coś w TV o kadrze!!! ... Nie chodzi o to, że jest ciemno, tylko już słoneczko nie świeci tak ładnie
Stary 2007-04-26, 19:56   #16588
Friddy
Raczkowanie

O to powiedz co tam mówią o naszych kochasiach
Stary 2007-04-26, 19:58   #16589
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
O to powiedz co tam mówią o naszych kochasiach
Słyszałam tylko, że "kadra musi z kimś spać", a raczej "kadra musi gdzieś spać", ale ta pierwsza opcja mi się bardziej spodobała
Stary 2007-04-26, 20:43   #16590
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Ta pierwsza opcja jest bardziej na miejscu

A my wiemy z kim musi spać
Nie muszą nam tego w tv mówić

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości