![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Hahahahahahahaha xD odwołał jutro, na rzecz wtorku. Maj gat... co za typ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przepraszam,ale ja dalej nie rozumiem co to ta kolacj apożegnalna i po co, to dla mnie coś zupełnie absurdalnego!
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak moja koleżanka miała taką sytuację, że po rozstaniu jej były zaprosił ją na pożegnalną kolację. Ona nie chciała się zgodzić. To on ją przekonywał godzinami wisząc na telefonie. W końcu się wkurzył i powiedział że on każdej swojej byłej proponował takie kolacje i ostatni sex tym samym. Taka to kolacyjka miała być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co za typ. Miałabyś już przynajmniej z głowy. Cytat:
![]()
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. ![]() Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sam chciał się spotkać, a teraz kręci, no pech. Zostawie mu klucze, powiem co mam do powiedzenia i żegnaj kotku - nie chcę go więcej widzieć. ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- no właśnie... umawia się, później kręci... a kit z nim. Ważne żeby już to zamknąć i tyle. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Moją dietę trafia szlag :p właśnie upiekłam tartę tatin, a że w domu patrzą na nią sceptycznie, to cała patelnia dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po rozstaniu ani nie przytyłam ani nie schudłam, zresztą ja od liceum ważę tyle samo, ew. mam tendencje do bycia za chudą.
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do rozstania... w pierwszym poście jest napisane, że nie ma nagłego odkochania, że coś psuje się wcześniej. my mieliśmy plany na październik (moja przeprowadzka do jego miasta), mieliśmy zarezerwowany wyjazd na wakacje (jutro byśmy jechali ![]() nie mamy absolutnie żadnego kontaktu (od razu usunął mnie ze znajomych ze skypa, fejsa nie miał, zablokował mnie też na meilu, nie mogę mu wysłać wiadomości, o czym przekonałam się, kiedy po tygodniu w chwili kryzysu chciałam napisać do niego), mieszka 25km ode mnie, raczej nie bywa w moim mieście (bywał ze względu na mnie). wiem, że powinnam się cieszyć, że to ułatwi sprawę. niestety jestem jeszcze na tym etapie, na którym marzę, żeby go spotkać, wierząc, że może jednak zdecydowałby się na powrót, zrobiłabym wszystko, żeby znów mieć go koło siebie ![]() dzięki Dziewczyny ![]() Edytowane przez justysiaa89 Czas edycji: 2013-08-11 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
damn it.. napisał znowu
![]() wstawilam na fb zdjęcie i tam był podpis skierowany do mojego przyjaciela (ktorego on bardzo nie lubil) . Wysłał mi wiadomosc ''widze, że dobrze dogadujesz się z nim''. Jak mnie to poirytowało. |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |||
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle, witam się w nowej części ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() Niestety, z takich samych powodów jakie wymieniłaś, czyli tak naprawdę WTF, o co chodzi zostawiło mnie 2 facetów. Jeden bez słowa, przestał się odzywać. Drugi napisał sms, że wyjeżdża. Znam Twój ból i wiem co teraz przeżywasz. U mnie też absolutnie nic nie wskazywało na to, że nasze drogi się rozejdą - było super, było dużo planów, wszyscy znajomi wiedzieli o nas i kibicowali. W dodatku, wydawało mnie się, że to ja podchodzę jeszcze z dystansem do tych znajomości, a to oni szaleli z miłości, już miałam być żoną, miały być dzieci, mnóstwo wpólnych planów. Ogólnie szał pał i uprzęży. Były momenty, że czułam, że COŚ uległo zmianie w jego (ich) zachowaniu. Rozmowa? Zapomnij. Nie powie Ci, że ma wątpliwości, że jednak COŚ mu nie odpowiada, że jednak za dużo słów zostało powiedziane, t0 tylko zauroczenie, dlatego spadam i krzyż na drogę. Nie. Zniknęli, zostawili mnie samą z tym całym bałaganem i masą niedopowiedzeń w mojej głowie. A każdy z nich mówił, że nie dopuści, żeby kiedykolwiek stało mi się coś złego i że nikt mnie nie skrzywdzi ![]() Teraz potrafię patrzeć na to z dystansem - stąd też ironiczna buźka. Jednak wtedy to był najgorszy ból, najgorsze uczucia, które się we mnie kłębiły. Chciałam strzelić im w gębę i jednocześnie chciałam się przytulić, usłyszeć, że to był zły sen, a teraz wszystko jest dobrze, jak dawniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
bujdanaresorach dokładnie tak się czuję. te niedopowiedzenia, to zaskoczenie i nagłość było najgorsze. chyba łatwiej byłoby mi znieść, gdyby wytłumaczeniem była chociażby inna dziewczyna. a tu tak nagle koniec, gdzie dwa dni wcześniej tak bardzo mnie kochał... do bólu po stracie człowieka, którego kochałam i nadal kocham, dochodzi właśnie takie rozpamiętywanie, tworzenie w głowie nierealnych scenariuszy jego powrotu, a oprócz tego obwinianie się: byłam złą dziewczyną, więc mnie zostawił.
na dodatek bardzo boli mnie to, w jaki sposób po prawie roku tak łatwo wyrzucił mnie ze swojego życia (właśnie to zablokowanie, całkowity brak kontaktu, kilka dni temu po cichu liczyłam na życzenia urodzinowe ale i tego się nie doczekałam), jak łatwo się poddał. w chwili rozstania nie widziałam w nim nawet odrobiny żalu czy smutku, jakby ten cały czas spędzony ze mną nic dla niego nie znaczył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. ![]() Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-08-11 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję, że to początek dobrej komedii romantycznej
![]() Strasznie mnie korci żeby iść do.. na kebab ^^ ![]() Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2013-08-11 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najgorsze jest to, że choć wiem, że on nie wróci, mam takie myśli, że nie powinnam się z nikim spotykać, boję się iść na imprezę i otworzyć na ludzi, bo a nóż on będzie, a przecież jak zobaczy mnie z innym, to całkowicie przekreślę swoją szansę, która i tak jest NIEREALNA i muszę to sobie uświadomić. ale głupie myśli pozostają, mam takie poczucie zdrady na samą myśl o poznaniu kogoś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
. Ponoć drugą osobę poznaje się dobrze po ślubie lub po rozstaniu. Z perspektywy czasu widzę, że dobrze się wtedy stało, ale po jego zachowaniu później facet stracił u mnie cały szacunek.
Dokładnie. U mnie po rozstaniu wyszedł taki jad jakiego się nie spodziewałam...wyzwiska i oskarżenia od całej jego rodziny, od niego także, groźby i próby śledzenia. Nie mam pojęcia jak wytrzymałam tak długo z tym facetem. ![]() Dzięki dziewczyny za radę, chyba wrócę do malowania ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ex powiedział po rozstaniu, że jak do niego wrócę, to on będzie wszędzie ze mną jeździł, żebym się nie czuła zaniedbywana i nie opuści żadnego mojego koncertu (co miał w zwyczaju). Nawet do Wa-wy na studia co drugi weekend chciał jechać ze mną. Powiedziałam, że chyba zwariował - o ile w ogóle by do tego doszło, to skrajna nadopiekuńczość. W życiu bym się na taką akcję nie zgodziła. Takie kwiatki z ich strony też wychodzą... A mój poprzedni powiedzmy facet, taka bardziej platoniczna miłość, którego zostawiłam zanim do czegokolwiek doszło po 4 latach znajomości, jak powiedziałam, że to koniec, to on mi nagle wyjechał, że mieszkanie, które kupił, to urządzał trochę dla mnie, żebym mogła w Wa-wie studiować tak jak zawsze chciałam i by mnie woził na zajęcia wokalne do mojego miasta (250 km!) skoro tak bardzo jestem związana z moją trenerką. O.o A tego wszystkiego dowiedziałam się jak już się z nim pożegnałam... czego to facet nie wymyśli. Wcześniej słowem nie piśnie, a później taaakie obietnice ![]() Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2013-08-11 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
@Amambada czuć z tego co piszesz, że wrócicie do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Lepiej nie, bo to był naprawdę wyniszczający związek. Strasznie się męczyłam, mimo, że oboje do tej pory możemy stwierdzić, że się kochamy, ale nie wyszło i nie wyjdzie.
Nie mam ani nadziei, ani ochoty na powroty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze, mam tak samo. Trzeba się wziąć za siebie i jak najszybciej zmienić tok myślenia i postępowania, bo robienie sobie złudnych nadziei nic nie da i tylko jeszcze bardziej nas pogrąża... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
A ja mam taki dylemat, z jednej strony próbuję brać na rozum z drugiej patrzeć na emocje. Mianowicie, kiedy zacząć szukać nowego chłopa?
![]() Bo chyba jednak lepiej jest wyleczyć się z poprzedniego i dopiero szukać, a wiadomo że jakimiś tam zaległościami, ciągotami i tęsknotami można nowemu tylko życie obrzydzić. A jakie są wasze pomysły?
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby do niego nie doszło nawet bym się ucieszyła, ale jak się spotkamy, to cóż... w najgorszym wypadku znowu będę miała parę dni kaca moralnego, że go zostawiłam i przeze mnie leki popijał %%%... Przejdzie, jak wszystko. Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi... w moim przypadku byłby to trzeci raz, a to jeszcze gorsza opcja, bo mogłabym się utopić. Nie interesują mnie już jego popisy z końca tej relacji - totalna obojętność na moje łzy, ciągłe awantury, wymuszanie na mnie żebym okłamywała jego matkę, że wszystko między nami okej, na znak lojalności w stosunku do niego (bo inaczej mnie zostawi)... grożenie niemal codziennie, że to koniec, że mam się wynosić (a ja go błagałam o szansę ![]() ![]() aaa... no i moje ulubione "czułem, że się psuło, ale czekałem aż się poprawi"... no jasne... samo się zrobi, rozmawiać nie trzeba, tylko odwracać się tyłkiem i udawać, że się śpi, albo uciekać do drugiego łóżka w gościnnym... a najlepiej rozmawiać ze swoją byłą, z zaprzyjaźnioną uczennicą i Bóg wie jeszcze z kim, byle nie ze mną... ![]() To mały ułamek litanii, którą chyba powinnam napisać żeby ewentualnie w kryzysowych momentach sobie przypominać. Bo nie mam zamiaru wracać do tego człowieka. Ja byłam lojalna w stosunku do niego do samego końca, a on zamiast próbować ratować cokolwiek, to wolał się spotykać ze swoją byłą, "bo tylko ona mnie rozumie". ![]() Był taki pewny, że go nie zostawię, a tu taka niespodzianka. Później oczywiście wszelkie kontakty z ową byłą zerwał bylebym tylko mu wybaczyła i wróciła, ale byłam i jestem nieugięta. Poza tym, bardzo lubię teksty w stylu "Ona do dzisiaj żałuje, że mnie wtedy zostawiła, do dzisiaj ma nadzieję, ale nie wrócimy do siebie, bo bardzo mnie zraniła. To jest miłość ale tylko sentymentalna, to ty tutaj jesteś, a nie ona." ![]() Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2013-08-11 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jasne, że mi nie przeszło. Bo ciągle albo miałam z nim kontakt, albo myślałam, albo nawet mi się śni co jakiś czas ten sam sen.. Co zrobić, żeby przeszło? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co się stało to się nie odstanie. Nabranie dystansu pomaga, a wyleczenie się daje możliwości albo na nowy początek swojego życia, albo nowy początek dla związku, albo na zupełnie nową relację. Dużo pozytywnych myśli dziewczyny! Ja uciekam, bo za 5 godzin będę śmigać ciastka i osładzać ludziom życie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.