|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam "Sisi", ale kiecuchny
|
|
|
|
#4202 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Sylwietta, Władysław miszcz
kiedyś kota nazwałam Ursus a i najlepsza ksywa jeszcze: promocja Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- I jeszcze Sylwietta zaczęłam dziś oglądać film Jutro idziemy do kina. Obejrzałam 10 min tylko bo nie było kiedy dokończyć, ale uważam ze jest super i zaraz będę oglądała dalej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4203 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
tez lubie ten film
Cytat:
dziewczyny na moim osiedlu znajoma jest w ciazy a ma juz 11-letnia corke maz szedl dzis z psem i slyszl jak ta mala szla i mowila do siebie " na co mi dziecko w domu" i tak kilka razy chyba przezywa bardzo ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4204 |
|
Zadomowienie
|
Sylwietta podobnież Klarita jest na chomiku i na youtube, jak tylko się dorwę do kompa to chyba będę szukać, ciekawe czy mi się spodoba
U nas było rodzinne oglądanie, z mamą, tatą i bratem hehe. Pstryniu wszystko przez Ciebie bo mi przypomniałaś stare dobre czasy, jak się wciągnę, zacznę oglądać po 10 odcinków dziennie i nie będę mieć czasu na wizażing to to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Charliz, ja mam psa Lucka.
I kota Ryśka, bo rudy.
|
|
|
|
#4206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ubranek- jak masz dobre markowo to porób zestawy i na all mozesz obie opcje do jednej aukcji, mozesz tez samą licytacje i ustawic cene, od której ma sie zacząc. A pojedynczo tez mozesz, czemu nie, ja na tablicy tez wystawiam i tez idą. Wczoraj za 40 zł sprzedałam trzy rzeczy ![]() CHARLIZZ, Twoja inwencja twórcza nie zna granic teraz rodzice mają dwa psy Kamę i Figę, ja Cywila także nudą wieje ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
odpowiem na wszystkie pytania ![]() Cytat:
ale ja historyczna maniaczka jestem, wiec bierzcie na mnie poprawkę ![]() co do dziewczynki- chyba masz racje, tyle lat sama była... ja chodziłam do klasy z dziewczyną, która miała 13 lat jak urodziła jej sie siostra- ale ona sie cieszyła, bardziej jak lalke na początku ją traktowała ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- aha- myślałam, że mam bluzy dla młodego na jesien, się pomyliłam wyciągnełam dzis tak dla sprawdzenia a one na styk musze szukac rozmiaru 80
|
|||
|
|
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
tez patrze
szkoda że teraz w takich nie chodzimy na co dzień Cytat:
SUPER jestU mnie z imionami do zwierząt też wieje nudą mam już trzecią suczke o imieni Perełka i druga swinke morska o imieniu Kacper a i jeszcze kotke Fifi Maly własnie usnal, mial dzis dzien pelen wrażeń - urodziny t. ale była "sympatyczna" atmosfera
|
|
#4208 |
|
Zadomowienie
|
Byla wczesniej dyskusja o imionach, my do samego konca nie potrafilismy sie zdecydowac, bedac na porodowce mialam 3 typy, jak mnie cieli to lekarz sie pyta jak syn bedzie mial na imie, to im odpowiadam, ze albo Lukasz, albo Tomasz , albo Krzysztof i jak mi go wyciagneli z brzucha to anastazjolog mowi, ze to czysty Tomasz, polozna wziela malego do tz i mowi do niego, ze lekarze stwierdzili, ze syn to Tomasz, maz podobno na to " niech wiec bedzie Tomasz" i tak w sumie imie sie za nas wybralo
Mam pytanko, jak sie sprawdza kto ile w danym watku naskrobal? |
|
|
|
#4209 |
|
Zadomowienie
|
Sisi z Romy Schneider, uwielbiam i oglądam parę razy w roku
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Ezzo wchodzisz na link Odchowalnia na górze, szukasz naszego wątku i klikasz liczbę postów |
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
alescie sie filmowo rozkrecily hahaha
oczywiscie jak mialam wychodzic buty ubrane cala na sportowo to mlody sie obudzil na cyca ![]() zaraz wam napisze co mnie wczoraj spotkalo ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- ezzo w zla godzine gratulacje - od paru dni lozeczko jest be i histeria na maksa jak sie w nim obudzi
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie po wczasach
nie bede orginalna jak Wam napisze ze w zyciu tego nie nadrobie co naskrobalyscie ![]() takze dzis tylko szybko o Nas napisze i postaram sie byc juz na bierzaco ![]() Urlop udany mimo ze najwieksze upaly, mnie reka bolala (nadal boli moze ciut mniej ale jednak), maz sobie zlamal malego palca u nogi w drugi dzien a Miki mial trzydniowke z wysoka goraczka, takze wymeczona ale jestem pozwiedzane, popodrozowane nocleg mielismy super okolice piekne ![]() zdjec mnostwo ale jak sie bardziej ogarne (bo jeszcze nie do konca rozpakowana jestem) to cos wrzuce, przy okazji zdjecie fryzurki bo ktoras chciala ![]() buziaki
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Tu pod naszymi postami po lewej stronie masz nagłówek-Nowe wątki na forum odchowalnia. Klikasz w to i wyświetli Ci całą listę wątków. Szukasz naszego tytułu i tam masz ilość nadanych postów i przez kogo. Klikasz w te cyferki i szukasz
|
#4213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze musze sie podciagnac w rankingu
Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-08-11 o 21:20 |
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sprawdziłam prognozę pogody długoterminową dla naszego regionu, i w ciągu najbliższych dwóch tygodni mają być DWA DNI deszczowe.
A w tygodniu po 18.08. mają wrócić upały 34-36 stopni.
|
|
|
|
#4215 |
|
Wtajemniczenie
|
mała mi sie buuuuuuuuudzi
ide w takim razie, do jutra serialowiczki ![]() ![]() ja oglądałam rosalinde rosalindaaaaa, rosalindaaaaa, rosaaalinaaaaaa ajamor!!
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Moje słodkie kochane maleństwo jeszcze nie śpi
po 40 minutach usypiania dałam sobie spokój-a ten w najlepsze się bawi i śmieje-także tego
|
#4217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoja droga mam nadzieje, ze na poczatku wrzesnia pogoda juz bedzie znioslejsza, bo niechcialabym sie rozstopic na wlasnym slubie ![]() Ach i nie pochwalilam sie, ale jutro ide do fryzjera na probne weselne czesanie
Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-08-11 o 21:24 |
|
|
|
|
#4218 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4219 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś fotki wrzucę może jutro ![]() a zaraz poszukam streszczenia które napisała charlizz
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogladalam esmeralde?
ta cala zbuntowanego aniola i jeszcz byla chyba polina? co jedna aktorka grala bodajze dwie siostry? i jedna z nich lezala niby sparalizowana w szpitalu a zawsze byla umalowana i kiedys ja nakryla pigula a w openingu spiewali takim przejetym glosem "uzurpatorrra!!!" i taki najazd kamery na ta sparalizowana
|
#4222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pamiętam to!!! Lady uzurpatora to ta Paulina ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ksHhIGGQ4Yw ja pierdziele, az sie wzruszyłam jak sobie popatrzyłam te seriale... jakim byłam dzieckiem. szok, człowiek siedział i czekał na serial jak ze szkoły wracał... kto to myślał, że bedzie miał takiego Julaska
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-08-11 o 21:39 |
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
łohohoho, Pstryczkowa rządzi na wątku
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, Wy o serialach brazylijskich?!
Masakra, nienawidzę tego! Ale pamiętam, jak moja siostra lata temu oglądała "Przyjaciółki i rywalki", był też jakiś inny serial, gdzie jedna babka podmieniła swoje dziecko z dzieckiem drugiej babki... Nie pamiętam tytułu.
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na szukanie innego fryzjera było za późno... Na szczęście wyszło super...
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ,co Ci sie przydarzyło wczoraj??
Co do seriali....ja kiedyś UWIELBIAŁAM "Zbuntowanego anioła" ![]() eff , fajnie że urlop udany
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-08-11 o 21:45 |
|
|
|
#4227 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4228 | |
|
Zadomowienie
|
Black ale jak te seriale szły to miałyśmy pewnie z 10 lat albo niewiele więcej, to takie wspomnienia z dzieciństwa
![]() A ja się nie załapałam na Esmeraldę bo to szło na tvn którego wtedy nie miałam, oglądałam tylko na tvp regionalnej o 19 bodajże Ale wiem że ona była niewidoma ale potem odzyskała wzrok ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
O kurka, 4 jestem w rankingu
Idę stąd. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Kija, doskonale wiem, że to wspomnienia, ja też piszę o wspomnieniach - za dziecka ich bardzo nie lubiłam, bo mnie strasznie nudziły i nie mogłam zrozumieć, gdy moja siostra przeżywała, gdy działy się różne akcje w tych serialach.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

U nas było rodzinne oglądanie, z mamą, tatą i bratem hehe. Pstryniu wszystko przez Ciebie bo mi przypomniałaś stare dobre czasy, jak się wciągnę, zacznę oglądać po 10 odcinków dziennie i nie będę mieć czasu na wizażing to to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina
I kota Ryśka, bo rudy.

ta cala zbuntowanego aniola i jeszcz byla chyba polina? co jedna aktorka grala bodajze dwie siostry? i jedna z nich lezala niby sparalizowana w szpitalu a zawsze byla umalowana i kiedys ja nakryla pigula