Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-11, 22:32   #2131
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
generalnie to lubię swoją pracę, jedyne co mnie w niej wkurza to to, że 0,5h przerwa lunchowa nie wlicza się do czasu pracy, więc idąc na 8 kończę o 16:30
na szczęście piątek wolny więc w tym tygodniu 3 dni
Mam to samo i też mnie to lekko drażni.
Niby to pół godziny różnicy, ale miałam takie ulubione zajęcia taneczno-fitnessowe o 16:45 i dupa.. musiałam zrezygnować!
Zaczynam o 8, a o 12 mam lunch i kończę o 16:30!

I też od środy mam weekend!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:37   #2132
czekooczekolada
Zakorzenienie

widziałyście ta całą Anię Bałon ??
masakra ! mam nadzieje ze u mnie taki efekt nie wystąpi nigdy !

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-11, 22:46   #2133
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
co TY mówisz to nie jest takie trudne, mały trening wytrzymałosciowy i śmigasz
był czas, ze byłam w górkach co tydzien-dwa, albo raz w miesiacu na cały intensywny weekend i była mega kondycha teraz jak jestem raz za czas to zipię, ale to jest taki sport, że aj... mnie sie marzy Elbrus strasznie 5.600 ponad m.n.p.m. ale to jest to zrobienia wszystko, idzie się dłuższą trasą 6 dni, powolutku z noclegami, organizm sie klimatyzuje. To Ty prawie na M.Blancu byłaś? http://www.national-geographic.pl/fo...2-m-npm-472234
oj zazdroszcze, tez bym chciała kiedyś wleze, jakbym kasę miała to juz bym tam była
Mieszkasz gdzieś blisko gór? tż chciał w tym roku wejść na Elbrusa, ale plany mu się troszkę pokrzyżowały.
Byłam na Aiguille du Midi - wjechałam kolejką na Jungfraujoch też do tego nie było nic widać. Sama weszłam na Hourquette d'Arre, które ma jedynie 2465 (tj weszłam tam przypadkiem bo nie wiedziałam gdzie idę). Zejście z niego było dla mnie najbardziej hardcorową rzeczą jaką zrobiłam Dopadła nas burza, a czekało nas 8h marszu na dół.

Chociaż teraz tak myślę, że jak bym trochę więcej pobiegała to może udałoby mi się wejść na jakiś 3tysięcznik...
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:52   #2134
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość

Chciałabym jeszcze tylko wtrącić, ze nadrabiając lekko mi szczena do podłogi opadła, nie bede cytowac, ale jestem w szoku, ze rozmowy o in vitro, czy ćpaniu odbywają sie miedzy kobietami, które powszechnie deklarują, ze biorą ślub w kościele katolickim. Stanowisko KK w powyższych sprawach jest jasne. Dla mnie to okropna hipokryzja, wiec moze dziewczyny czas sie zastanowic nad tym w co wierzycie i czy chcecie brać ślub w kościele tylko dla samej uroczystości, bo jest to któraś juz dyskusja podkreslajaca, ze chyba właśnie tylko o to chodzi.

BTW. miłej niedzieli
Idac tym tokiem to rozumiem, ze jestes dziewica i czekasz do slubu z pierwszym razem??

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Velika - wygladasz super! Tylko mi tyl sie nie podoba. Dalabym tam normalny zamek. Ona jest dosyc bogata i to gorsetowe wiazanie psuje mi efekt. Bardzo ladnie ci w niej!

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2013-08-11 o 22:57
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 23:02   #2135
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
A co czytałaś? Ja kiedyś dorwałam "wyżej niż kondory" Ostrowskiego i też mnie wzięło, jednak obawiam się, że obecnie na 4 tyś m wspinałabym się z tydzień a schodziła z dwa Najwyżej o własnych siłach to byłam na ok 2500 m, a nie o własnych na 3842 m.
"Mój pionowy świat", w tym tygodniu chce przeczytać jeszcze jedna ksiażke Kukuczki, ale musze poszukac jak sie nazywała bo zapomniałam ale Mój pionowy świat rewelacyjna i jestem absolutnie w tej książce zakochana

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Też tak często mam, zwłaszcza jak pośpię za długo.
Dzisiaj np. spaliśmy 10h i CAŁY DZIEŃ oboje ziewaliśmy.

Dasz radę! Podekscytowanie zrobi swoje!
Chociaż pierwszy tydzień pewnie łatwy nie będzie.
Dzięki musze dac rade

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Dasz radę, na pewno
Dzieki

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
pysia będzie dobrze zobaczysz a to w końcu którą na ofertę się dostałaś/wybrałaś? bo chyba coś mi umknęło...
No tak, dostałam dwie ofert. Kierownik sklepu Camaieu i doradca ds sprzedazy, cos w stylu zastepcy w L'occation szczerze mówiąc łatwiej by mi było w tej drugiej i lepszy dojazd, ale w tejpierwszej zaproponowali mi 1000 zł brutto wiecej, wiec zdecydowałam się na kierownika za tydzień w poniedziałek zaczynam

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
widziałyściAnię Bałon ??
masakra ! mam nadzieje ze u mnie taki efekt nie wystąpi nigdy !
Ja widze tu zaburzenia odżywiania. Znam to, bo mam tak samo w ciągu 2 lat z hakiem właśnie przez to przytylam 30 kg

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-08-11 o 23:03
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 23:10   #2136
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo i też mnie to lekko drażni.
Niby to pół godziny różnicy, ale miałam takie ulubione zajęcia taneczno-fitnessowe o 16:45 i dupa.. musiałam zrezygnować!
Zaczynam o 8, a o 12 mam lunch i kończę o 16:30!

I też od środy mam weekend!
Dobrze, że ja pracuję w małej firmie i mam przepisowe 15 minut. W pracy jestem o 9:02 a wychodzę najpóźniej o 17:00 - chyba, że dyrektorowi włączy się tryb "porozmawiajmy o problemie, na przedyskutowanie którego mieliśmy cały dzień".
Chyba dobrze, że nie pracuję w korporacji
Stary 2013-08-11, 23:11   #2137
Opiumalfa
Zakorzenienie

Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
nie nie wrzucałam bo nawet nie robiłam zdjęć jako, że z tego co wiem w Madonnie nie wolno. Albo chodzi Ci o Benicarlo gorset jak w Barima tylko z kilkoma piórami dół puszysty z falbanami albo o Bengasi gorset caly z piór dół taki jak Barimy ale ma taki ozdobny pas. Lub o model Asia z kolekcji Pronovias 2013 podobna do Benicarlo, jednak i Bengasi i Benicarlo sa z 2012. I wszystkie 3 modele na B - Barima, Bengasi, Benicarlo sa na allegro ale w malych rozmiarach 34-36

Asia z 2013 jest taka trochę dziwna jak dla mnie ciężka strasznie...

Moim wymarzonym modelem była Benicarlo ale teraz to już tylko używaną bym mogła kupić a gorset chce mieć idealnie dopasowany. Barima wydawała mi się taka prosta... Ale jak mi ją założyli to nie chciałam jej zdjąć. Wiedziałam, że pióra to to dla mnie! Mierzyłam inne suknie z koronką, rybkę ale w żadnej innej nie czułam się dobrze
Wlasnie dlateo mam juz swoja suknie. Strasznie sie napalilam na piora a kolekcja 2013 ani 2014 ich nie ma w ofercie. A moja barcares i barima tiny heart so przecudowne

Sent from my iPad using Tapatalk
Stary 2013-08-11, 23:11   #2138
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
oglądałam :P sciagam sobie "pamiętnik", ale pewnie obejrze dopiero jutro, bo Tż bedzie za godzine
pamiętnik

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
"Mój pionowy świat", w tym tygodniu chce przeczytać jeszcze jedna ksiażke Kukuczki, ale musze poszukac jak sie nazywała bo zapomniałam ale Mój pionowy świat rewelacyjna i jestem absolutnie w tej książce zakochana

Dzięki musze dac rade

Dzieki

No tak, dostałam dwie ofert. Kierownik sklepu Camaieu i doradca ds sprzedazy, cos w stylu zastepcy w L'occation szczerze mówiąc łatwiej by mi było w tej drugiej i lepszy dojazd, ale w tejpierwszej zaproponowali mi 1000 zł brutto wiecej, wiec zdecydowałam się na kierownika za tydzień w poniedziałek zaczynam

Ja widze tu zaburzenia odżywiania. Znam to, bo mam tak samo w ciągu 2 lat z hakiem właśnie przez to przytylam 30 kg
kurka nie ciekawie..
ja przytyłam 4-5 i to dla mnie koniec swiata
najgorzej mi jest jak jestem z TŻ, bo on tylko same dobroci przynosi, a moje oczy jedzą........... ostatnio u niego killera robilismy, to po 2rundzie padł , ale poszedł taki usmiechniety do brata i mu mowi " ale sie nacwiczylem!" , 2 godziny pozniej zjadl 2 hamburgery

mojemu tż okociła się kotka, ma 3 maluchy. 2 kocury i jedną kotke, na kotkę mielismy chętna dziewczyne, ktora jak sie okazało pojechala niedawno do norwegii do listopada a kotki sa juz do odebrania :/ i teraz nie mamy co zrobic , nikt nie chce kotki, ew kocura
ja bym wzięła, ale mam 4, a mój tż ma uczulenie na siersc kocią (mimo to mam 4 koty, bo nie uznaje domu bez kota )

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-11, 23:14   #2139
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
może chodzi Ci o PRONOVIAS Barcares:
http://www.bestbridalprices.com/imag.../Barcares.html ?
tą ma Opiumalfa

(jeszcze jedna jest z tymi piórami jakaś ale nie pamiętam w tym momencie modelu)
Tak to moja przyznaje sie bez bicia

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Na pewno nie była to suknia Pronovias, dół był w miarę prosty ale bardziej księżniczkowaty - w sumie mniejsza z tym
Wybrałaś Barimę z trenem czy bez?
Mi sie wydaje ze ja tez mierzylam na wilczej ta o ktorej mowisz. Nie pronovias , ale taka do 3 tys. Ale nie mam pojecia co to bylo.

Stary 2013-08-11, 23:21   #2140
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
pamiętnik

kurka nie ciekawie..
ja przytyłam 4-5 i to dla mnie koniec swiata
najgorzej mi jest jak jestem z TŻ, bo on tylko same dobroci przynosi, a moje oczy jedzą........... ostatnio u niego killera robilismy, to po 2rundzie padł , ale poszedł taki usmiechniety do brata i mu mowi " ale sie nacwiczylem!" , 2 godziny pozniej zjadl 2 hamburgery

mojemu tż okociła się kotka, ma 3 maluchy. 2 kocury i jedną kotke, na kotkę mielismy chętna dziewczyne, ktora jak sie okazało pojechala niedawno do norwegii do listopada a kotki sa juz do odebrania :/ i teraz nie mamy co zrobic , nikt nie chce kotki, ew kocura
ja bym wzięła, ale mam 4, a mój tż ma uczulenie na siersc kocią (mimo to mam 4 koty, bo nie uznaje domu bez kota )
No ja z moimi zaburzeniami odzywiania nieumiem do teraz sobie poradzic mimo, ze mam za soba serie wizyt u psychologa, biore tabletki od psychiatry, ktore pomagaja w takich zaburzeniach i dupa... Chciałabym się kiedyś uwolnić od tego bo myślenie o jedzeniu naprawde zabiera mi sporo czasu

A skąd jesteś? Moi teście chcą kotka bo my zostawiliśmy sobie wszystkie trzy i narazie dokarmiaja wszystkie okoliczne koty, ale z checią jakiegos by przygarnęli

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Czas edycji: 2013-08-11 o 23:23
Stary 2013-08-11, 23:29   #2141
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że ja pracuję w małej firmie i mam przepisowe 15 minut. W pracy jestem o 9:02 a wychodzę najpóźniej o 17:00 - chyba, że dyrektorowi włączy się tryb "porozmawiajmy o problemie, na przedyskutowanie którego mieliśmy cały dzień".
Chyba dobrze, że nie pracuję w korporacji
Ja też nie pracuję w korporacji. Biorąc pod uwagę inne miasta - gdzie mamy biura handlowe po kilka osób, to łączne zatrudnienie nie przekracza 60 osób.
U mnie to kwestia charakteru właściciela. Każda minuta jest cenna, trzeba być 'przed czasem' - w sensie o 8 już pracować. Mamy jedną przerwę wliczoną w czas pracy (15 minut), plus przerwa lunchowa która jest wygodna - wszyscy w tym samym czasie mają wolne, więc widać co i jak no i nie trzeba więcej z 8h oddawać na 'wolne'.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-08-11 o 23:30
Stary 2013-08-11, 23:29   #2142
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
No ja z moimi zaburzeniami odzywiania nieumiem do teraz sobie poradzic mimo, ze mam za soba serie wizyt u psychologa, biore tabletki od psychiatry, ktore pomagaja w takich zaburzeniach i dupa... Chciałabym się kiedyś uwolnić od tego bo myślenie o jedzeniu naprawde zabiera mi sporo czasu

A skąd jesteś? Moi teście chcą kotka bo my zostawiliśmy sobie wszystkie trzy i narazie dokarmiaja wszystkie okoliczne koty, ale z checią jakiegos by przygarnęli
kurde, z podkarpacia aż, ale koleżanka mieszka w Katowicach, a aktualnie jest na urlopie tutaj

🤍

Stary 2013-08-11, 23:32   #2143
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
kurde, z podkarpacia aż, ale koleżanka mieszka w Katowicach, a aktualnie jest na urlopie tutaj

Oo, to zapytaj czy by nie przetransportowała kotków, a my z Katowic byśmy je przygarneli a ile kotki maja miesięcy juz? My moze nawet na dwa bysmy sie zdecydowali bo jednemu to smutno by bylo, a teściowie mają duzy dom masz jakies fotki? Nie chodzi o to, ze moga byc brzydkie bo kocham wszystkie kotki i dla nas wszystkie sa cudne, ale tak z ciekawosci

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Czas edycji: 2013-08-11 o 23:33
Stary 2013-08-11, 23:34   #2144
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Oo, to zapytaj czy by nie przetransportowała kotków, a my z Katowic byśmy je przygarneli a ile kotki maja miesięcy juz? My moze nawet na dwa bysmy sie zdecydowali bo jednemu to smutno by bylo, a teściowie mają duzy dom masz jakies fotki? Nie chodzi o to, ze moga byc brzydkie bo kocham wszystkie kotki i dla nas wszystkie sa cudne, ale tak z ciekawosci
kotki maja około 1,5 miesiaca. jednemu kotkowi łzawi oczko, jutro jadę mu krople zapuścić. zaraz wrzuce ich fotki, dziś porobiłam, tylko że troche takie.. niewyraźne :P

🤍

Stary 2013-08-11, 23:37   #2145
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie pracuję w korporacji. Biorąc pod uwagę inne miasta - gdzie mamy biura handlowe po kilka osób, to łączne zatrudnienie nie przekracza 60 osób.
U mnie to kwestia charakteru właściciela. Każda minuta jest cenna, trzeba być 'przed czasem' - w sensie o 8 już pracować. Mamy jedną przerwę wliczoną w czas pracy (15 minut), plus przerwa lunchowa która jest wygodna - wszyscy w tym samym czasie mają wolne, więc widać co i jak no i nie trzeba więcej z 8h oddawać na 'wolne'.
czyli jak byś nie miała tego przymusowego lunchu to było by dla mnie spoko. Wolałabym być te pół godziny szybciej w domu
Stary 2013-08-11, 23:41   #2146
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jak byś nie miała tego przymusowego lunchu to było by dla mnie spoko. Wolałabym być te pół godziny szybciej w domu
Nie no jasne, każdy by wolał - ja też. Ale biorąc pod uwagę taki minus i inne plusy to z pracy to i tak jestem bardzo zadowolona.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-08-11 o 23:43
Stary 2013-08-11, 23:42   #2147
czekooczekolada
Zakorzenienie

ten czarny z białymi łapkami zarezerwowany dla tżta
ten na osttanim zdj to ten kotek co mu oczko łzawi , trzeba mu troche podleczyć, a ten na przedostatnim zdj z tym czarnym, to ten obok to kotka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0423.jpg (85,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0424.jpg (75,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0429.jpg (109,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0430.jpg (83,7 KB, 25 załadowań)

🤍

Stary 2013-08-11, 23:42   #2148
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
U mnie w poprzedniej pracy też tak bylo, ze pracowało się po 8,5 h w tym 0,5 h bezplatnej przerwy i 15 minut płatnej. Dla mnie to było troche bezsensu bo czasem nie wiedziałam co z czasem robic, le pozniej wycwaniłam się i chodziłam na zakupy w miedzyczasie dzieki czemu po pracy prosto gnala, do domu

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-11, 23:45   #2149
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no jasne, każdy by wolał - ja też. Ale biorąc pod uwagę taki minus i inne plusy to z pracy jestem bardzo zadowolona.
wiadomo - czymże jest pół godziny dłużej w pracy w aspekcie fajnej i dobrze płatnej pracy. Mi się czasem zachciewa marudzić z pewnych względów, ale wtedy zazwyczaj staram się myśleć o plusach
Ogółem to chciałabym potrafić robić to co ty robisz
Stary 2013-08-11, 23:47   #2150
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale gnacie z tymi stronami! nie było mnie kilka dnie i wybaczcie ale... nie ogarniam :P

byłam w piątek na pierwszych przymiarkach i jestem super zadowolona wybrałam sobie jeden typ, który mnie zachwycił i chyba tego będę szukać z drugiej ręki ale chętnie jeszcze coś pójdę przymierzyć, może zmienię zdanie albo... upewnię się w dotychczasowym
Trzecia Ale jedynka też ładna

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Jesteśmy po wieczorze panieńsko-kawalerskim. Wróciłam rozdygotana. Nie było zabaw, wygłupów. Było morze alkoholu i łzy.
Mama przyjaciółki miesiąc temu dowiedziała się o nowotworze. Jest właśnie po chemii, bez włosów, bez rzęs, słaba i wszyscy załamani. Chcieli odwołać ślub, ale mama się nie zgodziła. Przyjaciółka schudła ogromnie. Waży mniej niż ja, chociaż jest o wiele wiele wyższa. Ślub za tydzień, a kiecka jeszcze mega do wszycia.
Życie jest takie przewrotne, nie było żadnych sygnałów, a wszystko stało się tak nagle. Przyjaciółka jest załamana i nie wiem, jaka atmosfera będzie na weselu. Nie je w ogóle...
Koszmar

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
mam
Piękne buźki

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Idac tym tokiem to rozumiem, ze jestes dziewica i czekasz do slubu z pierwszym razem??
Idąc za tokiem rozumowania Verunki - tak, jestem i tak, czekam, a właściwie to razem z TŻtem czekamy
I takich par znam całkiem sporo

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 23:47   #2151
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
ten czarny z białymi łapkami zarezerwowany dla tżta
ten na osttanim zdj to ten kotek co mu oczko łzawi , trzeba mu troche podleczyć, a ten na przedostatnim zdj z tym czarnym, to ten obok to kotka

Jakie cudaki przeniesmy sie z tym tematem na PW

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-11, 23:51   #2152
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
wiadomo - czymże jest pół godziny dłużej w pracy w aspekcie fajnej i dobrze płatnej pracy. Mi się czasem zachciewa marudzić z pewnych względów, ale wtedy zazwyczaj staram się myśleć o plusach
Ogółem to chciałabym potrafić robić to co ty robisz
Rany co, co ja robię??

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Idąc za tokiem rozumowania Verunki - tak, jestem i tak, czekam, a właściwie to razem z TŻtem czekamy
Szacun!
Mimo iż jestem nie wierząca, podziwiam osoby trwające w takim postanowieniu!

Stary 2013-08-11, 23:54   #2153
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Ja też szanuje to , ze sa tacy ludzie jak Wy ale w moim otoczeniu sie z tym nie spotkałam i sama bym się na to nie zdecydowała

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-11, 23:57   #2154
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie znam takich par.
Ale kazdemu wg gustu.... A moge wiedziec ile masz lat?

Stary 2013-08-12, 00:01   #2155
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też szanuje to , ze sa tacy ludzie jak Wy ale w moim otoczeniu sie z tym nie spotkałam i sama bym się na to nie zdecydowała
ja tez sie nie spotkałam, ale mam takie przypuszczenia odnosnie kolezanki z roku nigdy nie zdecydowala sie wlaczyc w temat gdy z dziewczynami rozmawialysmy o tym , nigdy sie nie udzielala, nawet swojej opini nie wygłaszała, jakos mysle, ze tego jeszcze nie robiła, chociaz moge sie mylic, w koncu pozory mylą ( cicha woda brzegi rwie )
pozatym gdy masowalismy na sobie ('studiowalam' masaz) i byly okolice pachwin, posladki etc to wyraznie bylo widac, ze ona sie nie depiluje. Na pewno sa osoby, ktore sie nie depilują, no ale.. ja bym tak tżtowi sie nie pokazała , nawet po ciemku Pozatym dzieliłam z nią pokój przez rok, myła się średnio 2x w tyg
i tak jakos mi sie wydaje..

🤍

Stary 2013-08-12, 00:02   #2156
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Rany co, co ja robię??
Fajne rzeczy na kompie, których ja nie potrafię a chciałabym

tak mi się wydawało, że jest tutaj co najmniej jedna osoba, która czeka do ślubu i nie uważam, żeby było to coś dziwnego

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-08-12 o 00:14
Stary 2013-08-12, 00:07   #2157
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
ja tez sie nie spotkałam, ale mam takie przypuszczenia odnosnie kolezanki z roku nigdy nie zdecydowala sie wlaczyc w temat gdy z dziewczynami rozmawialysmy o tym , nigdy sie nie udzielala, nawet swojej opini nie wygłaszała, jakos mysle, ze tego jeszcze nie robiła, chociaz moge sie mylic, w koncu pozory mylą ( cicha woda brzegi rwie )
pozatym gdy masowalismy na sobie ('studiowalam' masaz) i byly okolice pachwin, posladki etc to wyraznie bylo widac, ze ona sie nie depiluje. Na pewno sa osoby, ktore sie nie depilują, no ale.. ja bym tak tżtowi sie nie pokazała , nawet po ciemku Pozatym dzieliłam z nią pokój przez rok, myła się średnio 2x w tyg

Aha ja nawet jak nie bylam z nikim to się mylam raz dziennie, albo dwa ale dwa razy w tygodniu? przynajmniej łazienki Ci nie zajmowała na długo

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-12, 00:18   #2158
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne rzeczy na kompie, których ja nie potrafię a chciałabym
Aaaaa, w tym sensie. Chociaż wiesz, to część (właściwie wartość dodana) mojej pracy.
Grafikiem z zawodu nie jestem.

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Nie ogarniam jak fakt nie współżycia z kimś może tak wpływać na dbanie o higienę, a właściwie jej brak.

Stary 2013-08-12, 00:20   #2159
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Aha ja nawet jak nie bylam z nikim to się mylam raz dziennie, albo dwa ale dwa razy w tygodniu? przynajmniej łazienki Ci nie zajmowała na długo
najbardziej mnie rozwalało, jak wieczorem ja juz sobie np siedze po umyciu na fotelu, a ona wyciaga "swieze" majtory, sciaga brudne, ubiera nowe, a tamte do woreczka zawiezc do domu zeby mamusia chyba wyprrała
moje to wisiały porozwieszane po wszystkich kaloryferach, bo prałam sobie sama, na biezaco a ona woziła do domu, zakiszone po całym tygodniu

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
Aaaaa, w tym sensie. Chociaż wiesz, to część (właściwie wartość dodana) mojej pracy.
Grafikiem z zawodu nie jestem.

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Nie ogarniam jak fakt nie współżycia z kimś może tak wpływać na dbanie o higienę, a właściwie jej brak.
ja też nie, jak wracałam na week do domu to wszystkim sie zalilam, ze ja nie wytrzymam tam ja jak mam @ to lazienka mnie widzi 3 minimum razy dziennie, ale ona nie czula tej potrzeby

🤍

Stary 2013-08-12, 00:21   #2160
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
najbardziej mnie rozwalało, jak wieczorem ja juz sobie np siedze po umyciu na fotelu, a ona wyciaga "swieze" majtory, sciaga brudne, ubiera nowe, a tamte do woreczka zawiezc do domu zeby mamusia chyba wyprrała
moje to wisiały porozwieszane po wszystkich kaloryferach, bo prałam sobie sama, na biezaco a ona woziła do domu, zakiszone po całym tygodniu
Ty no stara, weź bez takich. Niektórzy tu jedzą, na przykład ja - kabanosa!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości