Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-11, 23:26   #4261
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Kija-mam! "Kachorra to ja"

Co z tą skarpetą gadała

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42218783]Patrzcie, jaka fajna zabawka

http://allegro.pl/k-s-kids-piramidka...446280785.html[/QUOTE]

Szajka nie wiesz co czynisz

Iiiii jutro mamuśki styczniowo lutowe biorą się za zamawianie tejże zabaweczki
Z Pstryniem(allegrowym zwierzem) na czele

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Gadam sama do siebie łooooj niedobrze ze mną

Idę na grzęde-kogucik już nagrzał BRANOC
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 23:40   #4262
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Kija-mam! "Kachorra to ja"

Co z tą skarpetą gadała

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Ło kurcze kompletnie nie kojarzę takiego tytułu, może już wtedy byłam za stara na telenowele?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Ale się Bachleda Curusiowa urządziła, dziecia ma i tak tylko dla siebie bo się Colin Farrell wypiął a za to miesięcznie dostaje sto tysięcy złotych alimentów. Chyba że sobie znajdzie nowego tatusia to wtedy colin jej połowę alimentów obetnie, żeby ten drugi też się mógł wykazać Chodzą ploty że Karpiel Bułecka na nią leci... No nie wiem czy jest wart 50 tysiaków miesięcznie, mnie się niezbyt podoba...
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 01:08   #4263
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
za tulę i żarełko
piękny śmieszek

O te to miały atrakcje u mnie na porodówce to tylko stęki i jęki było słychać

Cudne

Ja właśnie wciągnęłam paczkę chipsów i zapiłam karmi kawowym

I co decydujesz się na tą pracę ?

E jak ktoś sprytny to jest w stanie sam znaleźć

Piotrek dostał imię jak miał ze 3 dni

A jakie to imię ?

Ale on do taty podobny
Mina ;-)
Yae byla bezimienna az do 6. doby i pewnie gdyby nie odwiedziny sasiadow, to dluzej zastanawialibysmy sie...

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42218406]pięknie jecie

oglądałam i BARDZO lubiłam a już stara dupka byłam, 20 na karku mało tego, oglądałam też:

Maria - pierwsza chyba u nas? pomijając Niewolnicę Isaurę

Fiorella

a proporcje?

no nareszcie

eee?

no właśnie, Mika, jak chrzestny?

Oj tam

no - Szarika też mundurowy, ale inaczej

Żartujesz? Ja myślałam, że mam, wczoraj Dorka śmigała w 80...

Współczuję ręki, mnie boli także :/[/QUOTE]

Tz mi mowil, ze ten bol to nagminna przypadlosc mlodych mam. Ze swojej strony, to wspolczuje

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Czesc! Witajcie urlopowoczki!
Wczoraj Yae wymeczona grillem (nota bene u nas wczoraj bylo 38 w cieniu) poszla spac godzine predzej niz zwykle, ale pobudka tradycyjnie o 5. Sa tego plusy, bo przynajmniej jestem w stanie rana wziac ja na spacer. Jest 8 i 32st w cieniu! Chyba mamy apogeum tegorocznego lata...
Mnie weekend bardzo dobrze zrobil. W koncu mielismy czas z tz dla siebie i dzieki temu oboje zapanowalismy nad depresyjnymi nastrojami.
Mam jeszcze pytanie: czy odkad dzieci zabkuja, to zmienila sie konsystencja kupki? Yae ostatnio zaczela sie bardzo slinic i kupka jest lekko sluzowata. To jeszcze nic, jest taka jakby lepka, niczym smolka. Diety jeszcze nie rozszerzam...

lady pojawilas mi sie w propozycjach na fb i pozwolilam sobie Ciebie zaprosic
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 04:35   #4264
mala_19kw
Zakorzenienie

Dzieć nakarmiony a mi się spać nie chce

Meneq- co do kupek to ja zauważyłam (i tylko tyle)że były częściej. Konsystencja różna

Jajniki mnie bolą-@ się zbliża

Silver-Też spać nie możesz?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 05:51   #4265
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Witam się już tak wcześnie bo mój księże postanowił dziś tak rano już buszowac..także jęczy mi na uchem...drapie -chyba już nie usnie.
Kupy u nas jak nie było tak nie ma...wczoraj znow 2 bobki...cały czas męczymy te śliwki ze słoika...dziś pójdę też nazrywać to mu zrobię sok że świeżych..
Może w końcu się porządnie w.y.s.r.a.

Na tapecie widzę temat tych mądrych pouczających seriali ...no ale sama byłam fanką Luz Marii i Fiorelli bo grała ta sama aktorka..i napewno było więcej ale już nie pamiętam...

Silver fajne że jesteś..tos sie "wybyczyla"...

Cała gratulacje dla Julaska za "7"...

No a na zakupach byłam i okazało się że nawet jeszcze na mnie jest coś w sklepach i to na wyprzedażach..a szukalam czegoś na chrzciny (nie sukienki bo ja nienawidze)..kupiłam 6 bluzek i spodnie...no bo przecież ja sprzed ciązy w nic nie wchodzę.
Antonio był caly czas grzeczny aż się nie spodziewałam...
W Ikei kupilam świeczniki..i naszykowalam sobie wazoniki po które w sumie przyjechaliśmy bo to na chrzciny..a wyszlam bez nich:banghead: bo zapomnialam zabrać:banghead:

A jak wróciliśmy t. Pyta jak zakupy?
Mówię że kupiłam bluzki to już góre na chrzciny mam,tylko spodnie ewentualnie...a ona:" w sukience nie idziesz?"
-"nie bo nie lubię...nie bede się męczyć "
-to niby w żartach: "ale matka Antosiu ..na chrzciny w spodniach ..."
No żesz chyba w spodniach też można być eleganckim..a pozatym to co ja obchodzi jak ja zamierzam się ubrać :banghead:

W środe wyjeżdżamy na weekend na Mazury także w końcu krótki urlopik...zobaczymy jak Antonio w podróży...trochę się boję..jeszcze pakowanie...oszzzz
Aaa kupiłam w tesco na promocji 5pak body dla Antonia za 33 zł..szkoda że tak wybrane bo jeszcze bym kupila bo w F&F mają super bawełnę...
No i dziś jedziemy przerejestrowac i oplacic auto..i znalazłam używane łozeczko tur...podobno idealne..zobaczymy dziś...ale jest do 25 kg..więc ok...

Jak wyjade to nie będę z Wami pisać...i już się boję jak ja Was nadrobię
Dobra bo za dużo naskrobalam...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-08-12 o 05:55
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 06:09   #4266
iffonka7
Zadomowienie

Mój syn oszalał, pobudka o 5:30 chyba pierwszy raz w jego życiu tak wcześnie.

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Ale się Bachleda Curusiowa urządziła, dziecia ma i tak tylko dla siebie bo się Colin Farrell wypiął a za to miesięcznie dostaje sto tysięcy złotych alimentów. Chyba że sobie znajdzie nowego tatusia to wtedy colin jej połowę alimentów obetnie, żeby ten drugi też się mógł wykazać Chodzą ploty że Karpiel Bułecka na nią leci... No nie wiem czy jest wart 50 tysiaków miesięcznie, mnie się niezbyt podoba...
może dobry w jest

neti to dobrze że zakupy się udały a można wiedzieć gdzie wybieracie się na mazury, bo my z TŻ w sumie ciągle nie zdecydowani na 100% gdzie jedziemy
Stary 2013-08-12, 06:13   #4267
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Mój syn oszalał, pobudka o 5:30 chyba pierwszy raz w jego życiu tak wcześnie.

może dobry w jest

neti to dobrze że zakupy się udały a można wiedzieć gdzie wybieracie się na mazury, bo my z TŻ w sumie ciągle nie zdecydowani na 100% gdzie jedziemy
Wiesz my jedziemy na dzialke do moich rodziców... Ale jeśli zależy Wam na...ciszy i naprawdę ładnych widoczkach...polecam wies "Zawady Ełckie"... Wieś położona nad samiutkim jeziorem...jeśli będziesz zainteresowana daj znać..podam Ci jakieś namiary na noclegi

P.s. Kiedy chcecie jechać?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-08-12 o 06:14
Stary 2013-08-12, 06:32   #4268
LadyWhisper
Zakorzenienie

Kija, grzeszysz, karpeil bulecka jest booooooooskiiiiiiiiiiiiii iii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neti, wakacjujcie sie i nie dawaj czopkow! Jak sa bobki to dobrze

My dzisiaj 6.00 pobudka a spalibysmy dalej, ale kota sie bawila.....pozostalosciam i po koniku polnym to juz trzeci w przeciagu tygodnia. Ja nie wiem,,w zasyfialym Zabrzu, w centrum miasta koniki polne?

Meneq, widzialam, przyjelam, dziekuje! Cudowna rodzine tworzycie!!!

Cala, no to byl moj najulubienszy serial!!! te laski mi sie taaaaaaaaaakie sliczne wtedy wydawaly

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 06:45   #4269
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Ło kurcze kompletnie nie kojarzę takiego tytułu, może już wtedy byłam za stara na telenowele?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Kurka, mogłam ze robić dziecko z Colinem ;]

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Witam się już tak wcześnie bo mój księże postanowił dziś tak rano już buszowac..także jęczy mi na uchem...drapie -chyba już nie usnie.
Kupy u nas jak nie było tak nie ma...wczoraj znow 2 bobki...cały czas męczymy te śliwki ze słoika...dziś pójdę też nazrywać to mu zrobię sok że świeżych..

Na tapecie widzę temat tych mądrych pouczających seriali ...no ale sama byłam fanką Luz Marii i Fiorelli bo grała ta sama aktorka..i napewno było więcej ale już nie pamiętam...

No a na zakupach byłam i okazało się że nawet jeszcze na mnie jest coś w sklepach i to na wyprzedażach..a szukalam czegoś na chrzciny (nie sukienki bo ja nienawidze)..kupiłam 6 bluzek i spodnie...no bo przecież ja sprzed ciązy w nic nie wchodzę.
W Ikei kupilam świeczniki..i naszykowalam sobie wazoniki po które w sumie przyjechaliśmy bo to na chrzciny..a wyszlam bez nich:banghead: bo zapomnialam zabrać:banghead:

Mówię że kupiłam bluzki to już góre na chrzciny mam,tylko spodnie ewentualnie...a ona:" w sukience nie idziesz?"
No żesz chyba w spodniach też można być eleganckim..a pozatym to co ja obchodzi jak ja zamierzam się ubrać :banghead:

W środe wyjeżdżamy na weekend na Mazury także w końcu krótki urlopik...zobaczymy jak Antonio w podróży...trochę się boję..jeszcze pakowanie...oszzzz
Aaa kupiłam w tesco na promocji 5pak body dla Antonia za 33 zł..szkoda że tak wybrane bo jeszcze bym kupila bo w F&F mają super bawełnę...
No i dziś jedziemy przerejestrowac i oplacic auto..i znalazłam używane łozeczko tur...podobno idealne..zobaczymy dziś...ale jest do 25 kg..więc ok...

Jak są bobki to już jest dobrze, Antonio nie marudzi więc się na razie nie stresuj, śliwki zamiennie z jabłkami podawaj
No i zazdroszczę trochę zakupów a t. się nie przejmuj, w spodniach też można być eleganckim, a jak masz się źle czuć to po co na sile sukienka.

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 06:51   #4270
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kija, grzeszysz, karpeil bulecka jest booooooooskiiiiiiiiiiiiii iii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neti, wakacjujcie sie i nie dawaj czopkow! Jak sa bobki to dobrze

My dzisiaj 6.00 pobudka a spalibysmy dalej, ale kota sie bawila.....pozostalosciam i po koniku polnym to juz trzeci w przeciagu tygodnia. Ja nie wiem,,w zasyfialym Zabrzu, w centrum miasta koniki polne?

Meneq, widzialam, przyjelam, dziekuje! Cudowna rodzine tworzycie!!!

Cala, no to byl moj najulubienszy serial!!! te laski mi sie taaaaaaaaaakie sliczne wtedy wydawaly

Nawet nie wiesz jak mi sie milo zrobilo!

Yae odbija sobie ranne pobudki i w poludnie spi ladnie. Dzis juz 3 godziny. Razem z nia zdrzemnelam sie a teraz robie nalesniki amerykanskie. Mniam! Salatka ziemniaczana na kolacje juz tez gotowa.
Stary 2013-08-12, 06:53   #4271
calawdeszczu
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42218505]

Czytajcie (kawał):

[/QUOTE]

leje

Cześć Dziołchy!

U mnie noc masakra i ostatnio takie są nie wiem co sie stało. Zawsze mała spała ładnie, a teraz sie kręci, podnosi, znów kładzie i marudzi przy tum, a nawet popłakuje. co sie dzieje? zęby jej tak dokuczają czy co? bo sie zaczynam martwić.

I od jakiegos czasu zawsze po nocy, robią jej się pod okiem takie małe czerwone krostki? co do za dziadostwo? szaja ?

Neti, udanego urlopu.

Lady, ja wczoraj obejrzałam ostatni odcinek Pauliny
ślicznaaaa

Insolito, ta fotka to była robiona zaraz po urodzeniu kilka dni to jeszcze dzieć nie doszedł do siebie no ale skoro tak mówisz, to niech będzie zawsze to 1 miejsce w jakims konkursie

U nas dzisiaj rozpier.ol, bo będą robic podłoge na dole w salonie.

miłego dnia!

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 07:07   #4272
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Hej!

Charliz "tylko" 3tys? Toz to ładna wypłata

Cała dla Julaska za 7 miesięcy!

Neti widzisz,będzie lepiej z kupa,Antonio się stara Nie podawaj samych śliwek.

Kochane powiedzcie mi czy dzieci rozkopują się bo im gorąco czy dla zasady?

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Cała nasze noce też się znowu pogorszyły Ale już nie chce narzekać bo mnie wyrzucicie z wątku.

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 07:08   #4273
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Hej!

Charliz "tylko" 3tys? Toz to ładna wypłata

Cała dla Julaska za 7 miesięcy!

Neti widzisz,będzie lepiej z kupa,Antonio się stara Nie podawaj samych śliwek.

Kochane powiedzcie mi czy dzieci rozkopują się bo im gorąco czy dla zasady?

Dla zasady.
My zrezygnowalismy z przykrycia teraz, ale w zimie mam nadzieje, ze Yae troche zmadrzeje, bo inaczej bedzie okrutnie marznac
Stary 2013-08-12, 07:33   #4274
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

huhuhu, umiała sie ustawic
swoją droga- ciekawe jakby tak na serio sie spiknęli z Sebastiankiem- jak by miała na nazwisko

Cała- Julaska prosze wycałowac za 7 mies

Fewciu, tez mi sie wydaje, że dla zasady- u nas taki myk: młody oczy otwiera, luka naookoło "jak to ja przykryty?" mina łobuza, jeden kop i kołderka leeeeeci

o raju, ale was zebrało na seriale brazylijskie a ja miałam w liceum chlopaka w klasie, który namiętnie oglądał Mode na sukces żadnego odcinka nie przegapił

U nas nocka piekna- jedno karmionko o 1 a pzniej mały zaczał sie wiercic przed 5 ale zatkalam cycem, pociumkał bezjedzeniowo i wstalismy o 6,30
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 07:42   #4275
iffonka7
Zadomowienie

fewcia, cala współczuje nocek

lady może tam u was jest jakaś epidemia koników polnych, najpierw u bokeh teraz u Ciebie

neti my jedziemy w 2 tygodniu września, jeszcze do końca nie wiem czy wybierzemy morze czy mazury ale mam nadzieje że pogoda będzie wtedy fajna

Możecie polecić jakiś dobry termos na butelki bo ja mam jakiś do d*py wcale ciepła nie trzyma :/
Stary 2013-08-12, 08:05   #4276
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej laseczki

mała Daria mnie obudziła o 4, dostała mleczko, zasnęła a ja nie umiałam spać, więc co?? Wizaż

charlizz za streszczenie (szukałam,szukałam i znalazłam)
Przynajmniej trochę się dowiedziałam co tam u Was

Co do koników polnych...czyżby to jakaś plaga? U mnie w mieszkaniu 2 były. Boze jak ja nienawidzę owadów. Panicznie się ich boję.
Stary 2013-08-12, 08:06   #4277
hope01
Zakorzenienie

ładuje Zbuntowanego Anioła

Dziewczyny poprawcie mnie, jak się mylę, ale czy neti nie powinna troszkę z tymi śliwkami przystopować? Jabłuszko dać? Brzoskwinkę?

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Silver
Insolito
Witajcie

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 08:20   #4278
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka.
mlodziez spi, ja sniadanko zjadlam juz i moge powizazowac trszke.
alewspaniale bylo w nocy, tak idealnie, nie za cieplo nie za chlodno, cudnie
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Wróciłaaaaaaaaam

Edit: Jesteśmy całe,zdrowe,wypoczęte.
Ja się za Wami strasznie stęskniłam
Pewnie ciężko będzie mi się wbić w temat...
hej hej hej

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość

i siadamy co nieco

Cytat:
. Pstryniu wszystko przez Ciebie bo mi przypomniałaś stare dobre czasy, jak się wciągnę, zacznę oglądać po 10 odcinków dziennie i nie będę mieć czasu na wizażing to to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina

biore to na mini cycki

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Witam sie po wczasach

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Ach i nie pochwalilam sie, ale jutro ide do fryzjera na probne weselne czesanie
powodzenia, czekamy na fotorelacje

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
łohohoho, Pstryczkowa rządzi na wątku

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 08:26   #4279
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
w sumie to tak srednio- tzn Bartosz mi sie podobało dopóki nie namnożyło sie Bartoszów jak mrówków chciałam Michała, ale ustąpiłam męzowi a dla dziewczynki miała byc Hanna, choc tz chciał Natalie, nie bardzo mi sie podoba a juz nigdy w zyciu nie wchodziłaby w gre Agnieszka (Szaja, ajm sory ) nie cierpie tego imienia a raczej jednej takiej o tym imieniu
u Nas była kompromisowe aleksandra i kamila (naprawdę to ja chciałam Natalię, albo Justynę, a Tż Dominikę). Po porodzie w 3 dobie jak tż mówił, że idzie do urzędu i muszę się w końcu zdecydować to pozwoliłam mu wybrać Aleksandrę, bo uznałam, że są rzeczy ważniejsze niż imię (leżałam po przetoczeniu krwi) i jak tak mu zależy to niech będzie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
I jeszcze Sylwietta zaczęłam dziś oglądać film Jutro idziemy do kina. Obejrzałam 10 min tylko bo nie było kiedy dokończyć, ale uważam ze jest super i zaraz będę oglądała dalej
obejrzałaś do końca? Niby polski, a baaaardzo mi się podobałno i rzecz jasna się poryczałam

Cytat:
oglądam "Sisi", ale kiecuchny
stary z Romy Schneider jest jednym z moich ukochanych, ta aktorka jest taka wdzięczna!Ale aktor też niczego sobie

ale zaczęłyście temat. Telenowele to uwielbiałam świetne były z Thalią - maria z przedmiescia, rosalinda, bardzo fajne z Gabrielą Spanic - paulina, porywy serca (a ten starszy aktor ), Cristina, Angela, Fiorella, Luz Maria (ta aktorka sliczna)
Najlepsze leciały na tvn. Ale jak był słaby (czyt. nieprzystojny) aktor, to nie oglądałam Zbuntowanego, Palomy, Kachorry z tych co wspominałyscie nie ogladałam. Swoją drogą fajnie tak powspominac, niektore tytuły, które wymieniłam musiałam przypominac sobie z wujkiem google AAA http://www.youtube.com/watch?v=pRrjt4htXlE, w tej piosence byłam zakochana no i ta ciemna karnacja, ciemne włosy, zarost, ładny usmiech,,,ehhh Enrique
A w ogóle to te telenowele wszystkie były na jedno kopyto

dzien dobry ciezka noc za nami, ale wspomnienia mnie rozweseliły
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 08:29   #4280
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Dziewczyny poprawcie mnie, jak się mylę, ale czy neti nie powinna troszkę z tymi śliwkami przystopować? Jabłuszko dać? Brzoskwinkę?

nina wczoraj fajna rozpiske wklejala, co podac na kupki

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Wczoraj TZ zasponsorowal kolacje. Kubelek classic z KFC i do tego kubelek frytek w promocji. N.a.w.p.i.er.d.alalismy sie Kurde az dzisiaj wchodzac na wage zobaczylam pol kilo wiecej W tygodniu znowu rezim
wyobrazilam sobie Was w akcji

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Hej
Wpadłam tylko napisać co u nas po podróży,bo dopiero przed chwilą rozpakowałam laptopa

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Kupie mlodemu jak sam siadzie, w nagrode

Cytat:

nie za cieplo ci bedzie?

a co do tesciowej - zal peel

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Kurka, mogłam ze robić dziecko z Colinem ;]

Cytat:
Cześć Dziołchy!

U mnie noc masakra i ostatnio takie są nie wiem co sie stało. Zawsze mała spała ładnie, a teraz sie kręci, podnosi, znów kładzie i marudzi przy tum, a nawet popłakuje. co sie dzieje? zęby jej tak dokuczają czy co? bo sie zaczynam martwić.

I od jakiegos czasu zawsze po nocy, robią jej się pod okiem takie małe czerwone krostki? co do za dziadostwo? szaja ?
wypisz wymaluj moj Kuba!!!!
moj ma w kaciku miedzy okiem a noskiem takie jakby siniaki malutkie nie wiem czy sie uderzyl, czy cos go pozarlo
-------------
nadrobilam

Stary 2013-08-12, 08:39   #4281
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

wypisz wymaluj moj Kuba!!!!
moj ma w kaciku miedzy okiem a noskiem takie jakby siniaki malutkie nie wiem czy sie uderzyl, czy cos go pozarlo

i co obstawiasz? zęby?
u nas to takie 3 krosteczki małe, czerwone. w ciągu dnia znikną a po nocy są znowu, bądź tu człowieku mundry pisz wiersze...

Stary 2013-08-12, 08:42   #4282
meduzza
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
no co Ty, aż tak się zmieniła?

swoją drogą to dzisiaj 7 miechów stuknęło

dobranoc

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Przelecialam delikatnie, bylismy u mojej mamy poznac oficjalnie jej TZ Ale chyba za duzo ludzi naraz bylo, bo byl taki hmm zawstydzony? Niepewny? No i sie szarpnal na duza pake pampow dla kluski :P
No to kolo wie jak się wkupić

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42218505]Maria

Czytajcie (kawał):

Postanowiliśmy dziś z mężem kupić wreszcie kryształowy abażur do naszego mieszkania. Baaaardzo drogi, pół roku zbieraliśmy. Pojechaliśmy więc do sklepu, zakupili i na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu. Po drodze kupiliśmy jeszcze butelkę koniaku, żeby ten nasz nowy nabytek... opić. Zasiedliśmy, wypiliśmy po kieliszku, potem po drugim i wtedy pytam męża, a może byśmy ten abażur od razu powiesili? I on bądź pod wpływem koniaku, bądź też widząc moje szczęście, zgodził się. Ustawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mąż wspiął się po tej piramidzie a ja go ubezpieczałam. Dumna i szczęśliwa obserwowałam jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był nie wiem po co - w luźne bokserki ubrany) sięgam wzrokiem niżej i co widzę? Z tych luźnych bokserek wypadło mu jedno jajeczko... Widok ten rozczulił mnie doszczętnie i ja go tak delikatnie pstryknęłam w to jajeczko. A on jak nie runie z tej naszej budowli ,z naszym nowiuśkim abażurem, który rozbił się na drobne kawałeczki, jak nie podskoczy do mnie z jego szczątkami, już myślałam, że mnie zabije, ale on mówi: "K...a, ale mnie prądem pier...o, aż do jąder doszło!!! Dobrze, że nie na śmierć!" ))

[/QUOTE]

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42218783]Patrzcie, jaka fajna zabawka

http://allegro.pl/k-s-kids-piramidka...446280785.html[/QUOTE]
Fajne to, takie multi

Cytat:

Sebek jest boski ale jak grał na dniach mojego miasta to się ani z publiką nie powitał ani nie pożegnał-oj nie ładnie...

Cytat:

Jejku co jedna t. to lepsza. Nie zapomnij chusty na głowę założyć bo kiedyś tylko tak się kobiety pokazywały...
Ja polecam dla Antonia sok jabłkowy 100% np z babydream. U nas działa baaardzo kupopędnie

Fiorella na polsacie. A Barwy Grzechi oglądała któraś Mój ulubiony
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 08:45   #4283
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
A w załaczniku moj smieszek. Taki usmiech to tylko do taty
Cudny śmieszek

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ha ha, a ja nie lubilam zbuntowanego aniola. ona nie dosc ze brzydka to jeszcze taki babochlop
ale kochalam Lusesite (luz maria) jaka ona piekna byla!!!!!!
kojarzy ja ktoras?
mlody spi, zmykam robic salatke bo zaraz gril
Luz Maria i Gustavo Ależ on mi się podobał

Zbuntowanego oczywiście oglądałam!!!

Cytat:
Pstryniu o ile dobrze kojarzę przed Luz Marią ta babka grała jeszcze w Marii z przedmieścia? Luz Maria to chyba było takie co chodzili w starodawnych kieckach a w Marii z przedmieścia strasznie mi się podobał wystrój wnętrz na tej hacjendzie I jeszcze kojarzę Posłańca szczęścia o takim ładnym małym chłopcu i jeszcze o takiej dziewczynie z cyrku co kulała na jedną nogę od urodzenia i ją operował taki śliczny lekarz co był w niej zakochany i wyzdrowiała ale ona i tak się kochała w takim co w połowie tych filmów grał główne role chociaż on był zaręczony z taką wredną blondyną. Albo może i żonaty?
Czemu teraz takich fajnych telenowel nie kręcą??

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Teraz będę cały czas myślała jak się ten serial z cyrkiem nazywał bo mi wyleciało z głowy
Paloma... Też oglądałam

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Wróciłaaaaaaaaam

Edit: Jesteśmy całe,zdrowe,wypoczęte.
Ja się za Wami strasznie stęskniłam
Pewnie ciężko będzie mi się wbić w temat...
Heloł - wreszcie jesteś

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Witam sie po wczasach

nie bede orginalna jak Wam napisze ze w zyciu tego nie nadrobie co naskrobalyscie

takze dzis tylko szybko o Nas napisze i postaram sie byc juz na bierzaco

Urlop udany mimo ze najwieksze upaly, mnie reka bolala (nadal boli moze ciut mniej ale jednak), maz sobie zlamal malego palca u nogi w drugi dzien a Miki mial trzydniowke z wysoka goraczka, takze wymeczona ale jestem
pozwiedzane, popodrozowane nocleg mielismy super okolice piekne
zdjec mnostwo ale jak sie bardziej ogarne (bo jeszcze nie do konca rozpakowana jestem) to cos wrzuce, przy okazji zdjecie fryzurki bo ktoras chciala

buziaki

Nie wiem co się dzieje z Domcią - w dzień jest po prostu nie do zniesienia! Ciągle marudzi, popłakuje, nigdzie jej nie pasuje być. Na rękach na chwilę się uspokaja, a potem znowu to samo. I tak już 4 dzień gdzieś. Idzie się wykończyć psychicznie i fizycznie

Poza tym chciałam Wam powiedzieć, że moja t. jest nienormalna! Na nieszczęście wczoraj zamiast na grilla poszliśmy do teściów na obiad. Mała leżała na wyrku, teściowa, siostra TŻ i teściu leżeli na około małej, a ona na brzuszku. My jedliśmy obiad. Mąż zwrócił uwagę, żeby odsunęli małą od ściany, bo to moment jak da susa do przodu i uderzy głową. Ja też coś tam dodałam. I wiecie co? Teściowa się obraziła Stwierdziła, że po pierwsze to niekulturalne zwracać jej uwagę, bo ona wychowała dwójkę dzieci, a po drugie jak jej nie ufamy to już nie będzie wpadać do małej

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 08:49   #4284
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Poza tym chciałam Wam powiedzieć, że moja t. jest nienormalna! Na nieszczęście wczoraj zamiast na grilla poszliśmy do teściów na obiad. Mała leżała na wyrku, teściowa, siostra TŻ i teściu leżeli na około małej, a ona na brzuszku. My jedliśmy obiad. Mąż zwrócił uwagę, żeby odsunęli małą od ściany, bo to moment jak da susa do przodu i uderzy głową. Ja też coś tam dodałam. I wiecie co? Teściowa się obraziła Stwierdziła, że po pierwsze to niekulturalne zwracać jej uwagę, bo ona wychowała dwójkę dzieci, a po drugie jak jej nie ufamy to już nie będzie wpadać do małej

genialna

http://www.kindibox.pl/ znacie to ? :P

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-08-12 o 08:56
Stary 2013-08-12, 09:07   #4285
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
i co obstawiasz? zęby?
u nas to takie 3 krosteczki małe, czerwone. w ciągu dnia znikną a po nocy są znowu, bądź tu człowieku mundry pisz wiersze...
siniory - albo sie piz.dnal w cos albo zadrapal
marudy, placze, ciagle budzenie - za duzo wrazen w ciagu dnia
zeby raczej nie - u nas nic w tym temacie nie widac

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

coz za strata!

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:

nie, a to za darmo?
juz doczytalam o co w tym kaman

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-08-12 o 09:11
Stary 2013-08-12, 09:10   #4286
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
genialna

pierwszy raz widzę tę stronkę

Wiecie - ona mądrzyć się może, mówić mi co moje dziecko lubi, czego nie, co potrafi itp., ale jej już nic nie można powiedzieć Na obiad już się do niej nie wybieram - mam jej serdecznie dość. Odkąd urodziła się Dominika naprawdę ta kobieta działa mi na nerwy.

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:18   #4287
pstryczek84
Zakorzenienie

ciekawe jak tam Bokeh po weselu? w czym ona w koncu poszla na to wesele?

szaja - i co, kupilas jakies zabawki?

Stary 2013-08-12, 09:22   #4288
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Przysnelismy......
Idę robic dzieciowi mleko...
Czy do porrannego mleka dajecie coś maluchom?
Bo ja tak ze 2 godziny po daje właśnie deserek (nie tylko sliwki dziewczyny..wczoraj skończyliśmy pierwszy słoiczek (dawałam mu po każdym śniadanku przez 3 dni) a na obsad dawałam ta zupke jarzynowa....(no ale trakt tam marchew -już nie daje)..teraz nie mam co? Jest z Bd szpinak-ale mały ma odruch wymiotny ..no i mleko..2 godz po znow deserek-jabłuszko..no a potem już butla.
Do tego w dzień daje mu sok z jablek (albo swój robiony) albo kupny..sok z jabłek z winogronami, lub sok ze śliwki (tylko ja te, soki rozcieniczam na pol z woda żeby się słodkiego tak jeszcze nie uczył..).to dobrze?
Czy wogóle dobrze mu to podaje?
Teraz kupiłam z BD jakieś jablko z sucharkami..nie, wiem czy to mogę dać? i jakies lesne owoce...(ale jagidy chyba nie bardzo..pozatym chyba to na razie za duzo....niech stoi i czeka

Stary 2013-08-12, 09:24   #4289
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
aaaaa ja też uwielbiałam ten serial

Mala- ten szofert to był Morgan a najlepsze jest to,że jak budowali nam dom, to jeden koleś z ekipy wyglądal identyko jak on i też na niego Morgan mówili

Kija- Twój opis odnośnie Alicjli Bachledy i jej coruś mnie rozwalił aż przeczytałam chłopakom w pracy na głos

Dla wszystkich dzieciaczków za skończone miesiące
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:30   #4290
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Przysnelismy......
Idę robic dzieciowi mleko...
Czy do porrannego mleka dajecie coś maluchom?
Bo ja tak ze 2 godziny po daje właśnie deserek (nie tylko sliwki dziewczyny..wczoraj skończyliśmy pierwszy słoiczek (dawałam mu po każdym śniadanku przez 3 dni) a na obsad dawałam ta zupke jarzynowa....(no ale trakt tam marchew -już nie daje)..teraz nie mam co? Jest z Bd szpinak-ale mały ma odruch wymiotny ..no i mleko..2 godz po znow deserek-jabłuszko..no a potem już butla.
Do tego w dzień daje mu sok z jablek (albo swój robiony) albo kupny..sok z jabłek z winogronami, lub sok ze śliwki (tylko ja te, soki rozcieniczam na pol z woda żeby się słodkiego tak jeszcze nie uczył..).to dobrze?
Czy wogóle dobrze mu to podaje?
Teraz kupiłam z BD jakieś jablko z sucharkami..nie, wiem czy to mogę dać? i jakies lesne owoce...(ale jagidy chyba nie bardzo..pozatym chyba to na razie za duzo....niech stoi i czeka

a to nie jest z glutenem?
po jagodach kupki sa zbite wiec u was to narazie odpada...

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

1000000 lat dla Boryska!!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości