Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-12, 11:26   #2281
madziara889
Zakorzenienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Witam nowe PMki.
Gratuluje kupna sukien ślubnych

Panna Izabela, Nie wiem co napisać
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:26   #2282
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Dzięki za wsparcie

Ciężko nam odpoczywać od siebie, bo mieszkamy razem poza tym strasznie tęsknimy jak się nie widzimy dłużej niż 1 dzień i wtedy też jest różnie. Ale dziś wychodzę spotkać się z koleżanką, jak TŻ wróci z pracy to mnie nie będzie, chociaż tak odpoczniemy... Problemy mamy od kilku lat i TŻ od tego czasu obiecuje zmianę, raz mu wychodzi a potem znów wraca do starych nawyków. Ja w sumie dużo lepsza nie jestem bo wszystko mi w nim ostatnio przeszkadza, ja wiem, że to minie, ale minęłoby szybciej gdybym miała wsparcie... Mam nadzieję, że po naszej burzy też wyjdzie słońce, ale zaczynam liczyć się z tym, że po prostu mamy toksyczny związek, który lepiej zakończyć.
Ty najlepiej wiesz jak jest między wami i co macie w głowach, sercach. Jeżeli to toksyczny związek i cała ta przepychanka trwa kilka lat to musisz się poważnie zastanowić nad waszą przyszłością. Gadałaś z tż? On myśli tak samo, też ma poczucie toksycznego związku? Jeżeli ktoś się zmienia kila lat i nic z tego nie wychodzi to kiepsko to widzę. Pogadajcie, może to wam pomoże. przede wszystkim walczcie, bo macie jeszcze o co walczyć. Takie nawarstwianie problemów w niczym wam nie pomoże. Trzeba usiąść i poważnie porozmawiać i rozwiazać każdy nawet ten malutki problem.
Aasikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:26   #2283
alloffkowa
Zakorzenienie

yyy, zaczełam nadrabiać, ale mi się odechciało.... ile jadu jest na wątku. weźcie się ogarnijcie.
macie gorszy dzień, to idźcie poćwiczcie czy coś...

PS. nie wiem która pisała o poście w środy, ale z palca to sobie wyssała chyba.

w życiu nie słyszałam większej bzdury. Pości się w środę, ale popielcową.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Weze_400x300.jpg (23,2 KB, 2 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:27   #2284
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
A mi się dzisiaj śniło że umarłam :/
Że badanie pokazało że to nawrót, ale było już za późno :/ Umarłam w szpitalu, a TŻ-ta nawet przy mnie nie było wtedy, bo musiał zarabiać na leczenie
Króliczku, wiesz przecież, że to wszystko się śni odwrotnie

Mnie się dziś śniło, że się na 16 dwa dni z rzędu spóźniłam do pracy, nie dzwoniłam do nich, ani nic i że mnie zwolnić chcieli. I że Tż do mnie przyszedł i powiedział że musimy wziąć koniecznie ślub kościelny

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:29   #2285
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Jadę dziewczyny do teściowej ^^ krople jej zawieźć. Nie lubię tak rozmawiać z teściowa bez tzta

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ostatnio byłam w szoku, bo jak rodzice TŻ-ta byli na wczasach, TŻ w tym czasie był w pracy, to teściowa sobie do mnie zadzwoniła pogadać przez telefon Ale mi było dziwnie

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:29   #2286
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za wsparcie

Ciężko nam odpoczywać od siebie, bo mieszkamy razem poza tym strasznie tęsknimy jak się nie widzimy dłużej niż 1 dzień i wtedy też jest różnie. Ale dziś wychodzę spotkać się z koleżanką, jak TŻ wróci z pracy to mnie nie będzie, chociaż tak odpoczniemy... Problemy mamy od kilku lat i TŻ od tego czasu obiecuje zmianę, raz mu wychodzi a potem znów wraca do starych nawyków. Ja w sumie dużo lepsza nie jestem bo wszystko mi w nim ostatnio przeszkadza, ja wiem, że to minie, ale minęłoby szybciej gdybym miała wsparcie... Mam nadzieję, że po naszej burzy też wyjdzie słońce, ale zaczynam liczyć się z tym, że po prostu mamy toksyczny związek, który lepiej zakończyć.
Ciężko doradzać cokolwiek, bo nie znamy dokładnie waszej historii. Powiem Ci tylko z mojego doświadczenia. Tkwiłam 3,5 roku w mega toksycznym związku, nie chcę wchodzić w szczegóły, ale mój były się nie zmienił i z perspektywy czasu cieszę się, że sie rozstaliśmy.

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:30   #2287
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
moj Tż tez jest DDA, na dodatek sam ma pociag, moze nie pije duzo i czesto ale na pewno czesto i mało. Raz-dwa razy w miesiącu sie upindala. Ale 5 lat temu upindalał się codziennie albo co 2 dzień... nadal mnie to denerwuje ale nie moge powiedziec ze poprawy nie ma... po prostu nie bardzo ją widac jak sie ze soba jest codziennie
A myśleliście o terapii?
Mój TŻ nie lubi alkoholu, o tyle dobrze.

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:31   #2288
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
yyy, zaczełam nadrabiać, ale mi się odechciało.... ile jadu jest na wątku. weźcie się ogarnijcie.
macie gorszy dzień, to idźcie poćwiczcie czy coś...

PS. nie wiem która pisała o poście w środy, ale z palca to sobie wyssała chyba.

w życiu nie słyszałam większej bzdury. Pości się w środę, ale popielcową.
Nie ja to pisałam, ale mój tata pości w środy i piątki. P)oszukałam, sprawdziłam i proszę:
Post w tradycji kościelnej
Początkowo, idąc za wzorem faryzeuszów, zachowywano post dwa razy w tygodniu, we środę i piątek.

Więc wyssane z palca to nie jest.
Tak samo jak post przed przyjęciem Komunii Świętej. Obecnie nie powinno się jeść godzinę przed. Moi dziadkowie zawsze przyjmowali Komunię na czczo, ewentualnie po wypiciu płynów ale o jedzeniu nie było mowy.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Ostatnio byłam w szoku, bo jak rodzice TŻ-ta byli na wczasach, TŻ w tym czasie był w pracy, to teściowa sobie do mnie zadzwoniła pogadać przez telefon Ale mi było dziwnie
Moja dzwoni dość często, ma do mnie darmowe. Godzina z bani zawsze...

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:35   #2289
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Nie ja to pisałam, ale mój tata pości w środy i piątki. P)oszukałam, sprawdziłam i proszę:
Post w tradycji kościelnej
Początkowo, idąc za wzorem faryzeuszów, zachowywano post dwa razy w tygodniu, we środę i piątek.

Więc wyssane z palca to nie jest.
Tak samo jak post przed przyjęciem Komunii Świętej. Obecnie nie powinno się jeść godzinę przed. Moi dziadkowie zawsze przyjmowali Komunię na czczo, ewentualnie po wypiciu płynów ale o jedzeniu nie było mowy.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

może i tak, ja nigdy nie słyszałam o tej TRADYCJI. to nakazem to nie jest, ani grzechem, a ta osoba która to napisała z wielkim oburzeniem się zapytała czy przestrzegają dziewczyny postu w środy.
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-08-12, 11:38   #2290
ana909
Erudycja

Cytat:
Raz w miesiącu to i mi się zdarzy wypić o jedno piwo za dużo. Oboje jesteśmy DDA, lubimy piwo, zwłaszcza w upalne dni. Większość naszych znajomych lubi piwo a nie są DDA. Nie uważam też zeby fakt iż teraz chodzimy na imprezy gdzie pije się alkohol, spowodował że za 10 lat będziemy alkoholikami tylko dlatego że nasi ojcowie sobie nie odmawiali.
tyle ze on sie upija, a na imprezach u znajomych nigdy nie wychodzi w normalnym stanie tylko takim godnym pożałowania. Jak pojdzie z kolega na piwo to nigdy sie nie konczy na 2-3 tylko az do upicia. Ja potrafie sie zatrzymac na 2 lub odmowic, on nie. A piwo pije prawie codziennie w ilosci 1-2. Ja takiej potrzeby nie mam, wystarczy mi raz, góra dwa w tyg.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
A myśleliście o terapii?
Mój TŻ nie lubi alkoholu, o tyle dobrze.
nie, bo on nie uwaza ze picie piwa codziennie po pracy jest czyms zlym.
Stary 2013-08-12, 11:39   #2291
alloffkowa
Zakorzenienie

dziewczyny, planuje dziś zrobić pierwszy raz skalpel Ewki, czy mam jechać twardo do końca ( choć nie wiem czy dam radę) czy powoli jakoś się wdrażać, np do którejś minuty?
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-08-12, 11:42   #2292
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Ty najlepiej wiesz jak jest między wami i co macie w głowach, sercach. Jeżeli to toksyczny związek i cała ta przepychanka trwa kilka lat to musisz się poważnie zastanowić nad waszą przyszłością. Gadałaś z tż? On myśli tak samo, też ma poczucie toksycznego związku? Jeżeli ktoś się zmienia kila lat i nic z tego nie wychodzi to kiepsko to widzę. Pogadajcie, może to wam pomoże. przede wszystkim walczcie, bo macie jeszcze o co walczyć. Takie nawarstwianie problemów w niczym wam nie pomoże. Trzeba usiąść i poważnie porozmawiać i rozwiazać każdy nawet ten malutki problem.
On ma tak, że w pewym momencie się nakręca i wtedy robi wszystko, żebym go rzuciła, a potem jest mu głupio i przeprasza, i tak ze 2 lata już. Ma poczucie, że nie uda mu się zmienić, że nie umie itp., ale o toksycznym związku nie.

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Ciężko doradzać cokolwiek, bo nie znamy dokładnie waszej historii. Powiem Ci tylko z mojego doświadczenia. Tkwiłam 3,5 roku w mega toksycznym związku, nie chcę wchodzić w szczegóły, ale mój były się nie zmienił i z perspektywy czasu cieszę się, że sie rozstaliśmy.
Ja bym się nie cieszyła, cieszyłam się na wspólną przyszłość, zwłaszcza, że przez te 3 lata przeszliśmy bardzo dużo.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
tyle ze on sie upija, a na imprezach u znajomych nigdy nie wychodzi w normalnym stanie tylko takim godnym pożałowania. Jak pojdzie z kolega na piwo to nigdy sie nie konczy na 2-3 tylko az do upicia. Ja potrafie sie zatrzymac na 2 lub odmowic, on nie. A piwo pije prawie codziennie w ilosci 1-2. Ja takiej potrzeby nie mam, wystarczy mi raz, góra dwa w tyg.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

przecież to alkoholizm...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:42   #2293
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
może i tak, ja nigdy nie słyszałam o tej TRADYCJI. to nakazem to nie jest, ani grzechem, a ta osoba która to napisała z wielkim oburzeniem się zapytała czy przestrzegają dziewczyny postu w środy.
Myślę że te tradycje, o ile można to tak nazwać, w pewnym stopniu zależą od regionu. Po wojnie do Polski przyjechali ludzie z Ukrainy, Litwy, był tereny poniemieckie. Na ogół osiedlali się blisko siebie, stąd w pewnym regionach większe skupiska Polaków z pochodzenia niemieckiego, którzy są Katolikami ale jednak pewnie zachowania i tradycje są inne niż u Polaków z krwi i kości, mieszkających w danym miejscu od pokoleń. Rodziny moich rodziców pochodzą z różnych stron Polski i widzę różnicę w tradycjach, w podejściu do wiary itp. Mimo że wszyscy jesteśmy Polakami i Katolikami.

Więc może być tak że gdzieś się pości w środy, buduje ołtarzyki, nie kroi chleba tylko rwie. Ale nie komentujmy tego z oburzeniem bo to tylkop rodzi dalsze spory

Stary 2013-08-12, 11:43   #2294
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, planuje dziś zrobić pierwszy raz skalpel Ewki, czy mam jechać twardo do końca ( choć nie wiem czy dam radę) czy powoli jakoś się wdrażać, np do którejś minuty?
najlepiej zrób do końca, bo często jest tak, że tylko w głowie się wydaje, że już nie możemy, a tak naprawdę ciało mogłoby jeszcze długo ćwiczyć
a jeśli naprawdę nie będziesz już mogła to odpuść sobie jedno ćwiczenie czy jedną serię, pomaszeruj powoli i jak chwilę odsapniesz to ćwicz dalej.
takie przerywanie treningu po tym jak się zmęczysz jest niebezpieczne, bo później podświadomie w głowi tworzy ci się taka bariera. i ciężko będzie ci w ogóle dotrwać do końca treningu nawet, jak kondycja ci się poprawi. (wiem coś o tym, miałam taką barierę z bieganiem. nie potrafiłam przebiec więcej, niż jedno ustalone od zawsze kółko - mimo, że miałam więcej siły to rezygnowałam)

pamiętaj, że najlepszą pracą podczas treningu jest ta wykonana na końcu, kiedy przekraczasz swoje możliwości i pobijasz wyniki z ostatniego treningu
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:44   #2295
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Do Końca!
Najwyżej nie wykonuj całych serii, rób większe przerwy jak nie dajesz rady. Jak wytrzymasz do końca to będziesz wiedziała co to jest i z czym to się je, następnym razem zrobisz 2 wymachy więcej, a za parę dni całość. Ja zrobiłam cały już za 4 razem

Stary 2013-08-12, 11:48   #2296
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Ja właśnie dziś zrobiłam ćwiczenia z pierwszego dnia książki + pierwszy dzień a6w I mam zamiar jeszcze pojeździć na rowerku

Właśnie @ dostałam

Czemu zniknęłaś z vitalii? :p

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:49   #2297
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym się nie cieszyła, cieszyłam się na wspólną przyszłość, zwłaszcza, że przez te 3 lata przeszliśmy bardzo dużo.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Ja tez się cieszyłam na wspólną przyszłość, ale teraz z perspektywy czasu jestem w stanie trzeźwo spojrzeć na to jak wyglądał nasz związek i jaka była w nim moja rola. Każda sytuacja jest inna, Wasz problem zapewne dotyczy zupełnie innej kwestii niż było to w moim przypadku. To co chciałam zaznaczyć, to fakt, że czasem rozstanie okazuje się być najlepszym możliwym wyjściem.
Oczywiście z całego serca życze Ci, żeby w Twoim przypadku nie było ono konieczne, żebyście sie dogadali i żeby wszystko sie poukładało! I trzymam za to kciuki

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:51   #2298
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:

Koleżanka miała podobną sytuację, żadne rozmowy nie pomagały bo przecież to nic złego, to tylko impreza, kiedy on ma się bawić jak nie teraz. Za każdym razem była purpurowa ze wstydu, tłumaczyła chłopaka przed znajomymi, rodziną, odkręcała wszystko. Raz nie wytrzymała, nagrała go. Na trzeźwo puściła chłopakowi, nie mógł uwierzyć, płakał że więcej nie będzie. Niestety wytrzymał kilka tygodni i wrócił do dalszego imprezowania a ona go zostawiła.
Ja nie wyobrażam sobie tego że na moje Uzasadnione uwagi TŻ będzie miał mnie w d... i dalej robił swoje. Nie chciałabym takiego męża.

Stary 2013-08-12, 11:51   #2299
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

A ja właśnie skończyłam pierwszy trening z Mel B - zrobiłam rozgrzewkę, abs na brzuch i takie wyciszające na koniec ale mi się ręce trzęsą

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:52   #2300
karoolecka
Zadomowienie

Hejo

Cytat:

godzinaaa ? moja jak do mnie dzwoni to pogada chwilę a potem tylko no.. no właśnie.. tak to jest.. i niezręczna cisza a jak się z nią żegnam to ona zaczyna temat

do tematów ostatnich nie nawiązuję bo by mnie kilka osób zlinczowało uważam, że powinnyśmy urywać takie tematy bo szkoda tej negatywnej energii dla niezaangażowanej w to reszty (ewentualnie przejść na pw)

nie mam kamerzystyyyyyyyyyy
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:54   #2301
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że te tradycje, o ile można to tak nazwać, w pewnym stopniu zależą od regionu. Po wojnie do Polski przyjechali ludzie z Ukrainy, Litwy, był tereny poniemieckie. Na ogół osiedlali się blisko siebie, stąd w pewnym regionach większe skupiska Polaków z pochodzenia niemieckiego, którzy są Katolikami ale jednak pewnie zachowania i tradycje są inne niż u Polaków z krwi i kości, mieszkających w danym miejscu od pokoleń. Rodziny moich rodziców pochodzą z różnych stron Polski i widzę różnicę w tradycjach, w podejściu do wiary itp. Mimo że wszyscy jesteśmy Polakami i Katolikami.

Więc może być tak że gdzieś się pości w środy, buduje ołtarzyki, nie kroi chleba tylko rwie. Ale nie komentujmy tego z oburzeniem bo to tylkop rodzi dalsze spory
to fakt, ale np u mnie w parafii proboszczem jest doktor, swojego czasu byłam bardzo dociekliwa w tych sprawach, lubilam słuchać takich rzeczy, nigdy NIC nie słyszałam o nakazie postu w każdą środę. A u nas na ogłoszeniach w zwyczaju jest przypominanie, np są takie uroczystości które jak przypadną w piątek to post nie opowiązuje, np odpust parafialny. ksiądz zawsze o tym mówi. Poza tym mój TŻ jest organistą i też ma wiedzę w tych tematach.
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
najlepiej zrób do końca, bo często jest tak, że tylko w głowie się wydaje, że już nie możemy, a tak naprawdę ciało mogłoby jeszcze długo ćwiczyć
a jeśli naprawdę nie będziesz już mogła to odpuść sobie jedno ćwiczenie czy jedną serię, pomaszeruj powoli i jak chwilę odsapniesz to ćwicz dalej.
takie przerywanie treningu po tym jak się zmęczysz jest niebezpieczne, bo później podświadomie w głowi tworzy ci się taka bariera. i ciężko będzie ci w ogóle dotrwać do końca treningu nawet, jak kondycja ci się poprawi. (wiem coś o tym, miałam taką barierę z bieganiem. nie potrafiłam przebiec więcej, niż jedno ustalone od zawsze kółko - mimo, że miałam więcej siły to rezygnowałam)

pamiętaj, że najlepszą pracą podczas treningu jest ta wykonana na końcu, kiedy przekraczasz swoje możliwości i pobijasz wyniki z ostatniego treningu
Cytat:
Do Końca!
Najwyżej nie wykonuj całych serii, rób większe przerwy jak nie dajesz rady. Jak wytrzymasz do końca to będziesz wiedziała co to jest i z czym to się je, następnym razem zrobisz 2 wymachy więcej, a za parę dni całość. Ja zrobiłam cały już za 4 razem
tak mnie nastraszyłyście że w ogole nie wiem czy się zabierać

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Ja właśnie dziś zrobiłam ćwiczenia z pierwszego dnia książki + pierwszy dzień a6w I mam zamiar jeszcze pojeździć na rowerku

Właśnie @ dostałam

nie chce mi się tam siedzieć, z moją dietą różnie, choć wagę trzymam
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-08-12, 11:55   #2302
ana909
Erudycja

Cytat:
ja pierwszy walnelam do konca, dzis ze strasznymi zakwasami ale tez do konca, po prostu kiedy ewka ładowała dwie serie pod rzad na jedną nogę, ja zmieniałam ją juz po jednej serii i tak dałam rade zrobic wszystko
Stary 2013-08-12, 11:55   #2303
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

niee no co Ty, nie jest źle! ten skalpel wcale nie jest taki trudny! dawaj czadu i się nie zastanawiaj i nastaw się pozytywnie, cały czas miej w głowie myśl, że spokojnie dasz radę zrobić cały.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:56   #2304
alloffkowa
Zakorzenienie

ok, próbuję
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-08-12, 11:56   #2305
ana909
Erudycja

Cytat:

Właśnie @ dostałam

ja tez dostalam rano @ i to punktualnie po 28 dniach bylam w szoku!
Stary 2013-08-12, 11:57   #2306
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
ok, próbuję
zamiast skalpelu poleciłabym Ci Jillian Michaels 30 day shred level 1 Skalpel bardzo obciążał mi kolana i nudny był. Ciągłe gadanie Ewki - dasz radę, nie poddawaj się

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:57   #2307
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Zabierać!
To czy dasz radę, zależy od stanu Twojego ciała. Jeśli długo nic nie ćwiczyłaś, na pewno odczujesz wysiłek, palące mięśnie itd. Ale jeśli chcesz uzyskać jakikolwiek efekt to musisz pocierpieć.
Ja MelB abs i brzuch też nie robiłam w całości. Ale jaka była moja radość jak pewnego dnia dałam radę

Stary 2013-08-12, 11:59   #2308
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Tiny heart, a widzialas nasze kiecki z podpietym trenem? Ja tak. Wyglada to okropnie:/

Podpinanie tiulowego trenu ogolnie rzecz biorac nie wyglada atrakcyjnie...
Nie widzialam, na szczescie ale potrafie sobie wyobrazic!

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
A ja właśnie skończyłam pierwszy trening z Mel B - zrobiłam rozgrzewkę, abs na brzuch i takie wyciszające na koniec ale mi się ręce trzęsą
Brawo! ja zrobilam dzis rozgrzewke, kardio 15 min, abs i posladki. To 15 minutowe kardio, rewelacja. Myslalam ze rozbije kompa i Mel B w jednym ale na koniec taka satysfakcja.

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:59   #2309
ana909
Erudycja

Cytat:
Koleżanka miała podobną sytuację, żadne rozmowy nie pomagały bo przecież to nic złego, to tylko impreza, kiedy on ma się bawić jak nie teraz. Za każdym razem była purpurowa ze wstydu, tłumaczyła chłopaka przed znajomymi, rodziną, odkręcała wszystko. Raz nie wytrzymała, nagrała go. Na trzeźwo puściła chłopakowi, nie mógł uwierzyć, płakał że więcej nie będzie. Niestety wytrzymał kilka tygodni i wrócił do dalszego imprezowania a ona go zostawiła.
Ja nie wyobrażam sobie tego że na moje Uzasadnione uwagi TŻ będzie miał mnie w d... i dalej robił swoje. Nie chciałabym takiego męża.
wiesz, na szczescie to nie jest tak straszne jak sie wydaje, jedynie wkurza mnie to ze on jest inny po wiekszej ilosci alkoholu, a ja mam wtedy taką kur***icę ze strasznei sie na nim wyładowuje. Ostatni raz tak było hmm po urodzinach kolegi, 2 miesiace temu.
Stary 2013-08-12, 12:00   #2310
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
zamiast skalpelu poleciłabym Ci Jillian Michaels 30 day shred level 1 Skalpel bardzo obciążał mi kolana i nudny był. Ciągłe gadanie Ewki - dasz radę, nie poddawaj się
Haha no gadanie Ewki tez mnie doprowadzalo do szalu Dlugo z jillian cwiczysz?

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości