Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-12, 10:54   #631
WhiteCherry
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość
W Polsce chodzę w górze od stroju i krótkich spodenkach nie wiedziałam, że to dziwne.
gdybym w Krakowie wyskoczyła sobie w bikini, to byłoby to dziwne.
Stary 2013-08-12, 10:54   #632
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
To młoda chociaż, jakby taka 60-tka gołym brzuchem i kolczykiem świeciła
Dobra 60tka z pięknym brzuchem bywa bardziej estetyczna niz młoda panna z brzucholem o konsystencji ciasta drozdzowego
Stary 2013-08-12, 10:58   #633
anlejka
Zakorzenienie

Ja taką widziałam u siebie. 20 km od gór. Wparadowała w bikini do sklepu. Co prawda nie na boso, ale w bikini W centrum miasta, gdzie jedyna woda jest w basenie albo w rzece. Ale przyszła, pokazała co i gdzie jej wisi, kupiła co trzeba i poszła
*
Pf, nie zacytowało.

Edytowane przez anlejka
Czas edycji: 2013-08-12 o 11:00
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:01   #634
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Od tego jest potem bieżąca woda w domu, żeby stopy umyć

To prawda. Po prostu ludzie mają tam większy luz. Chciałabym, by mieli i u nas.
Nie wyobrazam sobie chodzic np godzine z przylepionym gie do piety Bo nawet przetarcie wilgotna chusteczka to malo da.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:02   #635
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Ani dziękuję ani pocałuj mnie w dupę.
Już nigdy nic im nie dam, wolę oddać komuś obcemu, niż nawet nie usłyszeć ludzkiego "dziękuję".
Też się z tym spotkałam. Pomagaliśmy pewnej rodzinie, która mieszka w altanie na ogródkach działkowych. Jak potrzebowaliśmy jakiejś pomocy technicznej, czy mielismy coś do oddania to zawsze się do nich zwracalismy. Także i pieniądze i przedmioty, czasem też jedzenie. Ci jak tylko znaleźli sobie nowego przyjaciela w biedzie to nagle zwrócili się przeciwko nam i utrudniają nam życie. Trzeba być idiotą, żeby mając 700zł miesięcznie na trzy osoby odrzucać cokolwiek. Nie chcę tu wjeżdżać na biednych ludzi ale nieraz widać, że mają coś z garem. I głównie przez to są biedni.

Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość
Czy ten listonosz mysli, że robi mi na złość? Że skoro jedną skargę napisałam, to druga to jest powyżej moim możliwości?
Waalcz!

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, po raz setny, zachowanie właścicieli psów.
Wyskoczyłam na chwilę na rower - ścieżką rowerową w lesie. Zostałam draśnięta w łydkę przez psa - biegał luzem, zobaczył rower i puścił się biegiem, za mną ku uciesze właścicieli. Zjechali mnie od góry do dołu, że co ja sobie wyobrażam (!), jechać rowerem w lesie (!) po ścieżce rowerowej (!), przecież tu psy biegają (!!!)
No nie wiem ;/ jak mnie pies zaatakował to zgłosiłam na policję nic. Więc zostaje chyba tylko nawrzeszczeć na nich. Normalnie bardzo popieram prawa zwierząt itd, ale jak mnie jakieś atakuje to zapominam o tym.
Swoją drogą, jakiś dziadek kiedyś się zamachnął nogą na mojego psa, bo psy wolno mieć tylko na wsi, w mieście nie wolno. Miał szczęście, że nie trafił, bo ja bym mu oddała.

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
No niestety to prawda. Poznałam bardzo wielu Hindusów i mimo, że na swoich uniwersytetach w Indii mówili po angielsku, mimo że słownictwo mają bardzo bogate, znają gramatykę, to wymowa leży i kwiczy... Wejt, wi kan goł ter at tri, rajt?
Dla mnie to jest bardziej dość dobrze wymówione gjgkpsbksjdkjdglkjlkdj gsdflkajglka dsgkajdlkfjakljgkldajgkla djgkladjgag gdagaklflkajflkajslkdjas/1 sekunda. Strzelają słowami jak z maszynowego.

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Nie no, ale chyba na uczelnię koleżanka przyodziewa się adekwatnie do okoliczności, za bardzo nie wyobrażam sobie prześwitujących przez bluzkę brodawek na wykładzie^^.
Kiedyś miałam nieprzyjemność z taką prowadząca mieć zajęcia, było trudno. Jak dla mnie pewne funkcje bezwglednie wymagają pewnego stroju i wyglądu.
Potem taki się dziwi, że z rękawami w płomieniach nie może pracy znaleźć. Ja mam kolczyk w pępku, nikt go nie widzi. Gdybym miała robic tatuaż to pewnie pod majtkami, żeby też nie był widoczny. Ale pewnie nie zrobię bo u mnie to jest miejsce największego jojo i by zmienial kształt co chwilę
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:03   #636
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Nie wyobrazam sobie chodzic np godzine z przylepionym gie do piety Bo nawet przetarcie wilgotna chusteczka to malo da.
wychodzisz z domu rano, wracasz wieczorem i cały dzień chodzisz z mieszaniną śliny, piachu, gum do żucia i psiego moczu na stopach, ahhh
Stary 2013-08-12, 11:07   #637
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Od tego jest potem bieżąca woda w domu, żeby stopy umyć

znając nasze chodniki, drogi i pasję imprezowiczków do rozbijanie butelek rzucanych, gdzie im się podoba bieganie na boso brzmi mało zachęcająco

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 11:07   #638
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
wychodzisz z domu rano, wracasz wieczorem i cały dzień chodzisz z mieszaniną śliny, piachu, gum do żucia i psiego moczu na stopach, ahhh
U mnie tez sporo golebich i mewich odchodow, oh yes

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2013-08-12, 11:12   #639
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tez sporo golebich i mewich odchodow, oh yes
no tak, zapomniałam o najważniejszym http://img.widzialas.to/img/757-7dc2...8c944e4039.jpg
Stary 2013-08-12, 11:20   #640
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
nie no chodźmy nago, luz blues, co tam doktor czy profesor, goła dupa jest wygodniejsza!
porzućmy wszelkie nakazy i ograniczenia 8-) po co w ogóle się ubierać na uczelnie.
Z tym bym uważała, bo tutaj kiedyś była dziewczyna, która uważała, że to by było wspaniałe. Upał, jedziesz tramwajem, siadasz gołymi pośladkami, a przed tobą siedział tam 45 letni facet z lepką od potu . Żyć, nie umierać
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:25   #641
BioIvO
Zakorzenienie

Wczoraj widziałam coś co natchnęło mnie do dziwowania się.
W kościele obok mnie siedziały dwie bardzo religijne dziewczyny (na oko 20-25 lat). Dawno nie widziałam żeby młoda kobieta tak się zeszpecała strojem i zaniedbaniem. Jak kurpulentna dziewczyna może świadomie założyć na siebie bure, bezkształtne swetrzysko? Naśladuje outfit buki?
Do tego nijaka fryzura, szpecące okulary i zero makijażu. Druga dziewczyna podobnie- sianowate włosy, mocno przetłuszczona twarz i widoczne czerwone naczynka.
Nie pisze o tym, żeby je obgadywać ale nadziwić się nie mogę, ze ktoś dobrowolnie robi z siebie brzydule. Wcale nie jestem zwolenniczką pacykowania się od a do z. Ale delikatny podkład na pewno nie zrobiłby z tych dziewczyn tapeciar a ubranie można dobrać tak aby było i skromnie i twarzowo.
Już wcześniej widziałam zjawisko dziewczyn oazowo-pielgrzymkowych, które chyba celowo robiły wszystko by wyglądać antykobieco. Rozumiem, ze piękne wnętrze jest ważniejsze niż opakowanie ale bez przesady.
Nawet habity zakonnic bywają ładniej skrojone niż ubrania dziewczyn ze scholi

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 11:35   #642
Bela03
Zadomowienie

Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
U mnie w mieście mają ale rowerzyści, jak jest gorąco to co drugi polnagi. I jak na złość żadne piękne rowerzystki tylko starsze osoby i faceci w spranych gaciach. I jeszcze tacy polnadzy spoceni do autobusów wsiadaja i próbują na tą klatę podrywac. A fe.
Co ciekawe, we Wrocławiu, mieście kolorowych ludzi polnagich tylko kolorowy widziałam.

Co do psa to zamiast na policję to na 112 dzwonić łatwiej. A jak nie to po powrocie do TOZu napisać, puszczanie psa luzem jest nielegalne i o ile pies nie jest łagodna owieczka to trzeba sprawdzić opiekę nad nim i szczepienia. U mnie na wsi psy latają (nie moje) ale one chcą żeby rowerzyści je na spacer brały bo im się nudzi.
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:39   #643
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Wczoraj widziałam coś co natchnęło mnie do dziwowania się.
W kościele obok mnie siedziały dwie bardzo religijne dziewczyny (na oko 20-25 lat). Dawno nie widziałam żeby młoda kobieta tak się zeszpecała strojem i zaniedbaniem. Jak kurpulentna dziewczyna może świadomie założyć na siebie bure, bezkształtne swetrzysko? Naśladuje outfit buki?
Do tego nijaka fryzura, szpecące okulary i zero makijażu. Druga dziewczyna podobnie- sianowate włosy, mocno przetłuszczona twarz i widoczne czerwone naczynka.
Nie pisze o tym, żeby je obgadywać ale nadziwić się nie mogę, ze ktoś dobrowolnie robi z siebie brzydule. Wcale nie jestem zwolenniczką pacykowania się od a do z. Ale delikatny podkład na pewno nie zrobiłby z tych dziewczyn tapeciar a ubranie można dobrać tak aby było i skromnie i twarzowo.
Już wcześniej widziałam zjawisko dziewczyn oazowo-pielgrzymkowych, które chyba celowo robiły wszystko by wyglądać antykobieco. Rozumiem, ze piękne wnętrze jest ważniejsze niż opakowanie ale bez przesady.
Nawet habity zakonnic bywają ładniej skrojone niż ubrania dziewczyn ze scholi
ejejejej od oazy i scholi to ty się odgwizdaj chodziłam na to i na to i o dziwo zakładałam długie kiecki, sukienki ale nigdy buki nie przypominałam i o dziwo miałam makijaż i paznokcie pomalowane
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:52   #644
201604250941
Konto usunięte

Też ostatnio widziałam tak obrzydliwą dziewczynę w tramwaju. Ubrana w worek, bez stanika, że była otyła to ten biust jej widział do pasa. Do tego warkocz, okulary i gitara. Pierwsza moja myśl to właśnie oaza.
Ale to nawet na płuca i serce niezdrowe miec takie dwa wory ciężke wiszące z klaty. A, o depilacji pod pachami czy gdziekolwiek zapomnij.
Stary 2013-08-12, 12:12   #645
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Jak lubi to niech chodzi, łojesu.
Nauczycielki w klasach 1-3 też niech chodzą bez stanika, jeśli lubią A jeśli rodzice będą się burzyć, to co tam - gorąco w końcu!
Cytat:
No a w Niemczech, w środku miasta, całkiem sporo młodych ludzi chodzi latem boso. I to wcale nie trzymając buty w ręce.
Widzę, żeś zachwycona zagramanicą Mieszkałam w Niemczech rok i jak już spotkałam kogoś bez butów (dwie osoby w ciągu tego roku) w centrum miasta, to wierz mi, że towarzyszący mi Niemcy wcale nie uznawali tego za luz i normę.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Z tym bym uważała, bo tutaj kiedyś była dziewczyna, która uważała, że to by było wspaniałe. Upał, jedziesz tramwajem, siadasz gołymi pośladkami, a przed tobą siedział tam 45 letni facet z lepką od potu . Żyć, nie umierać
Pamiętam... Nie pamiętam, której Wizażanki był to pomysł, ale sama idea jazdy komunikacją miejską nago powoduje we mnie odruch wymiotny. Wyobraźcie sobie lato, 35 stopni, poranne godziny szczytu i każdy przyklejony do każdego... Bleeee.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 12:13   #646
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

Pamiętam... Nie pamiętam, której Wizażanki był to pomysł, ale sama idea jazdy komunikacją miejską nago powoduje we mnie odruch wymiotny. Wyobraźcie sobie lato, 35 stopni, poranne godziny szczytu i każdy przyklejony do każdego... Bleeee.
i te wydzieliny na siedzeniach...

....
Stary 2013-08-12, 12:17   #647
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
i te wydzieliny na siedzeniach...

....
Zaraz się zacznie: "mnie tam się nic nie wydziela, ja nie wiem, może Wy macie problem"
Stary 2013-08-12, 12:22   #648
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Zaraz się zacznie: "mnie tam się nic nie wydziela, ja nie wiem, może Wy macie problem"
Ze mnie to nawet pot się nie wydziela! W ogole jakie wydzieliny, ja nic nie wiem,
Stary 2013-08-12, 12:28   #649
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
jesoo, nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 12:34   #650
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ze mnie to nawet pot się nie wydziela! W ogole jakie wydzieliny, ja nic nie wiem,
Bo prawdziwa dama nic nie wydziela

Stary 2013-08-12, 12:40   #651
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Bo prawdziwa dama nic nie wydziela
Bzdura. Ja wydzielam Chanel

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 12:51   #652
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:

A w ogole rzygo.pedny temat.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 12:59   #653
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Dobra 60tka z pięknym brzuchem bywa bardziej estetyczna niz młoda panna z brzucholem o konsystencji ciasta drozdzowego
Oj prawda

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Potem taki się dziwi, że z rękawami w płomieniach nie może pracy znaleźć. Ja mam kolczyk w pępku, nikt go nie widzi. Gdybym miała robic tatuaż to pewnie pod majtkami, żeby też nie był widoczny. Ale pewnie nie zrobię bo u mnie to jest miejsce największego jojo i by zmienial kształt co chwilę
Na szczęście wystarczy koszula z długim rękawem i nie widać

Cytat:
Nauczycielki w klasach 1-3 też niech chodzą bez stanika, jeśli lubią A jeśli rodzice będą się burzyć, to co tam - gorąco w końcu!
Jakoś z głupia założyłam, że nie chadza z gołymi cycami na zajęcia ze studentami, a sobie w czasie wolnym
Stary 2013-08-12, 13:12   #654
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Eeee... jest też praca i niestety związane z nią nieprzyjemności. Jako nauczyciel nie pójdę na plażę w centrum z gołymi cyckami, właśnie dlatego że niezależnie od miejsca nie mogę sobie pozwolić na taką frywolność jeśli wiem że ktoś mógłby mnie zobaczyć (chyba że na wakacjach za granicą, to ok, ale we własnym mieście to mimo wszystko ryzykowne )
uważaj, żeby Cię jeszcze uczniowie naczochranej nie spotkali
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 13:14   #655
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Jakoś z głupia założyłam, że nie chadza z gołymi cycami na zajęcia ze studentami, a sobie w czasie wolnym
Ogólnie jak dla mnie są profesje, które zobowiązują. I tak, jak zakonnica nie powinna chodzić w kusych szortach, tak samo nauczyciele/wykładowcy. Nie wyobrażam sobie, że jestem nauczycielką, ale w wakacje hasam sobie w bluzkach i bez stanika tak, że sutki mi prześwitują, i tyłkiem na wierzchu, bo mam wolne i nie jestem w pracy, a jak spotkam ucznia, no to się nic nie stanie.

Edytowane przez invisible_01
Czas edycji: 2013-08-12 o 13:15
Stary 2013-08-12, 13:18   #656
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Bzdura. Ja wydzielam Chanel
Ja dzis S. Lutensem

Stary 2013-08-12, 13:27   #657
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie jak dla mnie są profesje, które zobowiązują. I tak, jak zakonnica nie powinna chodzić w kusych szortach, tak samo nauczyciele/wykładowcy. Nie wyobrażam sobie, że jestem nauczycielką, ale w wakacje hasam sobie w bluzkach i bez stanika tak, że sutki mi prześwitują, i tyłkiem na wierzchu, bo mam wolne i nie jestem w pracy, a jak spotkam ucznia, no to się nic nie stanie.
Hmm, byłam jako dziecko na letnim obozie z zakonnicami i latały zbereźnice w szortach Najwidoczniej mało kto trzyma się tych wytycznych dot. zawodów.
W moim liceum nie można było mieć przekutych widocznych miejsc na ciele (typu broda, nos), nauczyciele też mieli się tego trzymać. I co? Moja wychowawczyni po lekcjach z kolczykiem w wardze popylała wszędzie Że też jej się chciało w ogóle go tak wyjmować i wkładać. Nie wiem, czy ja w innym świecie żyję, gdzie nikt nie stosuje się do przyjętych norm, a u Was tak?

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2013-08-12 o 13:28
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 13:32   #658
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Hmm, byłam jako dziecko na letnim obozie z zakonnicami i latały zbereźnice w szortach Najwidoczniej mało kto trzyma się tych wytycznych dot. zawodów.
W moim liceum nie można było mieć przekutych widocznych miejsc na ciele (typu broda, nos), nauczyciele też mieli się tego trzymać. I co? Moja wychowawczyni po lekcjach z kolczykiem w wardze popylała wszędzie Że też jej się chciało w ogóle go tak wyjmować i wkładać. Nie wiem, czy ja w innym świecie żyję, gdzie nikt nie stosuje się do przyjętych norm, a u Was tak?
?
ale przecież nauczycielka nie nosiła kolczyka w szkole, tylko poza nią.

Jakbym miała być cały czas superpoprawna politycznie, nawet na wakacjach, nad morzem z obawy, że może zobaczyć mnie jakiś mój uczeń, to chyba bym ocipiała.

Dobrze, że skończyłam praktyki i mam gdzieś, czy uczeń widzi mnie z fajką czy piwem.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 13:33   #659
Bela03
Zadomowienie

Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
U mnie na uczelni na egzaminy w sukienkach na ramiączkach wykladowczynie przychodzą bo klimy brak. Zauważyłam też ze większość młodych wykładowców ubiera się bardziej konserwatywnie. No i jeszcze kwestia różnicy wieku, często doktorantów się zna zanim się ma z nimi zajęcia i chodzi z nimi na piwo, trudno tu o elegancki ubiór.
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 13:38   #660
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
?
ale przecież nauczycielka nie nosiła kolczyka w szkole, tylko poza nią.

Jakbym miała być cały czas superpoprawna politycznie, nawet na wakacjach, nad morzem z obawy, że może zobaczyć mnie jakiś mój uczeń, to chyba bym ocipiała.

Dobrze, że skończyłam praktyki i mam gdzieś, czy uczeń widzi mnie z fajką czy piwem.
Według tego, co jest wyżej pisane - pewne profesje zobowiązują - to nauczycielka (jak i uczeń, który swoją postawą reprezentuje szkołę i jej poziom ) powinna zrezygnować z latania z gołym cycem, z kolczykiem w twarzy, z fajką w ustach czy innymi takimi. Mnie to akurat rybka czy nauczycielka będzie świeciła prześwitującymi przez koszulkę sutkami poza szkołą w swoim czasie wolnym na swoim balkonie Z moją piłam piwo poza szkołą na koncertach i nie było spięć, życie prywatne =/= życie zawodowe. Choć z tym kolczykiem to było dla mnie śmieszne i dziwne. Mnie teraz nie chciałoby się wyjmować codziennie do pracy kolczyka, a wkładać na te kilka godzin po pracy, wolałabym sobie go darować.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości