|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Bass Cosmetics???
witam ponownie. Znow mam pytanie...czy pracowalyscie kiedys na zelach lub akrylach bass cosmetics??? Dobra ta firma czy przereklamowana???Cenią się dość wysoko
dlatego wole spytac...I co sądzicie o ich szkoleniach,bo mam w Bydgoszczy ich przedstawicielkę,kurs słono kosztuje ale jest mozliwosc dofinansowania 90% z Urzedu Pracy.Aha i ta kobitka jako jedyna ma zezwolenie na wydawanie ich certyfikatów w całym województwie kujawsko-pomorskim.To co warto???Pomóżcie |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Bass Cosmetics???
NIe pracowałam na ich produktach ale zdecydowanie mozna wierzyć ich jakości a sadzę ,ze cena jest adekwatna do jakości.
Więc to doskonały wybór. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
to sie chyba skusze na ich szkolenia,bo skoro urzad pracy moze mi pokryc wiekszosc kosztow to za szkolenia akryl+żel nie zaplace 990 zł tylko 99!!!Aha w tym szkoleniu pracuje sie tez na produktach tammy taylor i odyssey nail system. dziekuje za rady
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Szkolenia w każdym powiecie inne
Z tego co wiem u mnie w mieście niestety nie ma żadnych szkoleń .. no chyba , że coś się pozmieniało .. ![]() Zazdroszczę - ja to pewnie ze wszystkiego na raz zrobiłabym te szkolenia |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
kochana maluszko znalazlam watek, jupi. dziekuje.
pozdrawiam |
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
jak chcesz znac jakies szczegoly np.cennik kursow to pisz,chetnie pomoge
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
bylabym Ci bardzo wdzieczna za pomoc. to nie takie proste znalezc szkolenie. dostalam emaila z odpowiedzia od prenier, ze nie organizuja szkolen w Bydgoszczy talko w Gdansku. Planuje zrobic szkolenie w drugim tygodniu czerwca.
czas ucieka, mam nadzieje, ze uda mi sie za wczasu zapisac na kurs.serdecznie pozdrawiam rosi |
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
F.H.U DŻEDEFRE ul.Chołoniewskiego 41a , 85-127 Bydgoszcz, tel.(052) 371 52 44 lub kom.512346094 .Podaabym ci jeszcze stronke ale jest dopiero w budowie i nic tam specjalnego nie ma. Najlepiej sie tam przejedz to sie wszystkiego dokladnie dowiesz.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Ale zazdroszczę!
Też bym tak chciała... ale... raczej nie mam szans na jakieś tam dofinansowanie, a poza tym u mnie w Kaliszu jak narazie chyba nie ma żadnych kursów Ehh... do Bydgoszczy jakieś 200 km... i jak na złość prawka jeszcze nie mam... ...sie pochlastać idzie... |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo na targach kosmetycznych w krk w ten weekend będzie ta firma, tak samo EF
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
co to jest 200 km, rzut beretem
.wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj !!!
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole to swietny pomysl z takimi szkoleniami... musze popatrzec w gdansku. Kolezanka kilka lat temu byla i naprawde swietne paznokcie robi!
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooooobla będzie
Mam wjazd za 20zł na wszystkie wykłady ze szkoły i jeszcze dvd z technikami masażu podobno mają dać gratis (rzekoma wartość ok.100zł) jakże by mnie miała ominąć taka gratka
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
![]() |
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Jaka jest Bass Cosmetic?
Dziewczyny, napiszcie mi prosze cos na temat ich zeli i akryli do paznokci.
Nie mam pojecia Rozmawialam z nimi, mowia, ze sa najlepsi na rynku polskim w szkoleniach. Czy moze ktoras z was na temat ich szkolen?Bylabym bardzo wdzieczna za odpowiedz ![]() Pozdrawiam tosia |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaka jest Bass Cosmetic?
odnosnie szkolen nie moge sie wypowiedziec, ale uzywalam akryle bass cosmetics i sa rewelacyjne, fakt troszke kosztuja ale warto zainwestowac
szczerzae polecam
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
Pewnie każda firma tak o sobie mówi,a jakość szkolenia zależy po prostu od umiejętności i chęci instruktora.Ja akurat narzekać nie mogę,bo trafiłam dobrze.Co do jakości produktów to jak dla mnie rewelacja
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
czesc
szkolilam sie u nich i jestem bardzo zadowolona, szkolenia indywidualne wiec caly czas jest poswiecany tylko tobie. Oferuja materialy i doradza ci co wg nich oplaca sie kupic a czego nie Ja np uzywam tylko zeli z Bassa natomiast akryli z Temmy Taylor (tez sa u nich w ofercie).
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
bardzo wam dziekuje za odpowiedzi
![]() A ile kosztuje u nich szkolenie? I polecalybyscie szkolenie u nich w centrali czy moze gdzie indziej? Tosia |
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
ja robilam kurs u ich instruktora w Krakowie
bo tam mam blisko ceny sa rozne musisz zobaczyc gdzie najblizej ciebie jest jakis ich przedstawiciel i ewentualnie porownac ceny z innymi
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Oj jak zazdroszcze...ja za sam zel w EF placilam 900zl...kredyciki jeszcze nie splacone...
|
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
Widze wątek odkopany
ja jednak zapłaciłam całą kwotę kursu,dałam sobie spokój z załatwianiem refundacji...tylko nie pamietam juz dlaczego a tak odnosnie tegoz kursu po prawie 2 latach od jego zrobienia stwierdzam ze akryl nauczony byl elegancko,natomiast zel srednio-brak budowy pazura na formie np.i jeszcze pare innych braków...
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
A odkopalam
ja robilam w wakacje kurs i ogolnie jestem zadowolona.niestety na forme mialam tylko jeden set i to w dodatku french,strasznie zaluje,bo formy sa wspaniale!gdybym mogla isc drugi raz na ten sam kurs,poswiecilabym tipsy dla formy...ale czlowiek sie uczy na bledach i teraz czeka mnie doszkolenie...
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
ja pracowalam na akrylach bass cosmetics, sa bardzo dobrej jakosci.
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Jeśli chodzi o produkty bass cosmetics to dla mnie są rewelka...używam akryli...i żeli tej firmy.Szkolenie robiłam u instruktorki tej firmy:p wiec uczyłam się na ich produktach....i jestem im wierna...próbowałam innych tańszych produktów ale bass jest lepszy.A wracając do szkolenia to ja zapłaciłam w promocji 1300zl za dwie metody w tym zdobnictwo....sądze ze warto zapłacić za kurs...i posiadac jakas wiedze....niż uczyć sie metoda prób i błędów w domu...
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Ja właśnie jestem w trakcie kursu Bass i muszę powiedzieć, że warto było zapłacić te pieniążki. Kursik mamy głównie na szablonach, (tipsy poszły w odstawkę) tak żel jak akryl są rewelacyjne. Kolorowe akryle są super, ale moim zdaniem żele mają troszkę za mało pigmentu. Na kursie zostało nam jeszcze zdobienie wypukłe akrylem i już się nie mogę doczekać. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

dlatego wole spytac...I co sądzicie o ich szkoleniach,bo mam w Bydgoszczy ich przedstawicielkę,kurs słono kosztuje ale jest mozliwosc dofinansowania 90% z Urzedu Pracy.Aha i ta kobitka jako jedyna ma zezwolenie na wydawanie ich certyfikatów w całym województwie kujawsko-pomorskim.To co warto???Pomóżcie

- ja to pewnie ze wszystkiego na raz zrobiłabym te szkolenia

a tak odnosnie tegoz kursu po prawie 2 latach od jego zrobienia stwierdzam ze akryl nauczony byl elegancko,natomiast zel srednio-brak budowy pazura na formie np.i jeszcze pare innych braków...