|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
A nie kupilam bo tiul byl bardzo zniszczony, a jak wiadomo tiulu sie nie naprawia... ale mialam niezla zagwsotke, dzwonilam do mamy stamtad, tzta, no i w koncu po przejechaniu pol polski jej nie kupilam. I dobrze
Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2013-08-12 o 12:41 |
|
|
|
|
#2342 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
|
#2343 |
|
Raczkowanie
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne zaproszenia !
http://www.bridelle.pl/?p=49782 |
|
|
|
#2345 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
tym bardziej ze dużo miejsc jest zamniętych z powodu remontu ;/ np baszta i ruiny zamku
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój nie chciał się leczyć mimo przymusowego leczenia, próśb, gróźb i błagań Jednak jego rodzice się przyczynili do jego uzależnienia i braku chęci leczenia. Na dodatek za wszelkie prace wykonane w domu (mieszkaliśmy razem) płacili mu alkoholem |
|
|
|
|
#2347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólem robiłam tak jak mówiłyście nie po 2 serie, a tak po półtora, jak kończyłam to aż mi niedobrze było, teraz też mam takie uczucie ciągle się trzęsę jeszcze. idę pod prysznic. Cytat:
|
||
|
|
|
#2348 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Imię-imię czy nick? :p
Cytat:
|
|
#2349 |
|
Erudycja
|
Jak moge logicznie wytlumaczyc Tżtowi, dlaczego jestem taka obolała ?
zaczynam dzis przyzwyczajanie się do uczesan bez grzywki... nie wiem jak mi sie to uda bo zawsze i wszedzie uwazalam ze bez grzywki wyglądam bardzo brzydko... ale juz mnie ona tak denerwuje ze uhh
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam ogromny dylemat... muszę się zapisać na magistra, ale nie mam pojęcia na jaki kierunek... przerasta mnie to.
skońcvzylam pedagogike resocjalizacyjna - ale co dalej nie wiem
|
|
|
|
#2351 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu chyba sama powinnaś zdecydować. Ty najlepiej wiesz co Cie może zainteresować. A jeśli nie wiesz co to odłóż decyzję na przyszły rok lub semestr.
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam kompletnie, czy ktoras z tu obecnych PMek bylaby zainteresowana relacja z wesele w Lublinie w Hotelu Pod Kasztanami ?
Bylam i moge opowiedziec
|
|
|
|
#2353 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tym bardziej, że studia zaoczne są raczej drogie[?] Szkoda by mi było kasy na studia, które mnie nie interesują, z którym nie wiążę przyszłości Nie ulegaj naciskom ze strony innych ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mam jeszcze pieniadze na tego mgr. pozniej ich nie bedzie.
Mam kiepska prace, chcialabym ja zmienic,,,ale nie mam zadnych zainteresowan tak na prawde wiec chce cos wybrać. Ja wiem, że sie mówi po co bez sensu jak nie masz pomysłu ale miec mgr a nie miec... ja mam szanse zrobic go tylko teraz... chcialabym zeby mnie olsnilo
|
|
|
|
#2356 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mieć zainteresowań w ogóle to chyba przekichana sprawa ![]() Nie wiem czy masz taką możliwość,ale mówiłaś coś kiedyś o logopedii? Nie wiem co Ci doradzić - poddaje się ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli teraz masz pieniądze to odłóż je, wpłać na konto, lokatę, powierz komuś na przechowanie. Nie musisz ich wydawać skoro są przeznaczone na studia. A studiować można nawet mając 40 lat. Opiumalfa to Twoja znajoma? Prześliczna PMka, prześliczny makijaż, suknia, w ogóle oboje wyglądali cudnie
|
|
#2358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bylo ponad 140 osob na weselu i tortu wystarczylo dla wszytskich ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o to, że teraz tylko tata da mi kase na studia. Nie moge jej odlozyc bo on tylko zaplaci. Kiedys mi nie da - znam go.
Tak chcialam zawsze pracowac w policyjnej izbie dziecka, w poprawczaku itp. dlatego tez poszlam na resocjalizacje... ale znalesc prace w tym zawodzie to prawie nie mozliwe... wiec nie wiem co powinnam robic dalej. |
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brat mojej kolezaki jest powaznie chory, jego matka o tym wiedziala w ciazy, i jest naprawde usmiechnietym, wesolych chlopcem. Z tego co wiem, jego rodzice nie zaluja decyzji o niewykonaniu aborcji. Cytat:
A nie mozesz zdobyc doswiadczenia kierunkowego poza uczelnia? Jakis wolontariat? Nie musialabys nie wiadomo ile godzin pracowac.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-08-12 o 14:13 |
||
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
nie może, bo on chce żebym poszła na studia. Nie ma dyskusji- kasa na studia albo nie. Gydbym miala to wybory nie isc na studia i dostac ta kase to bym nie poszla ale nie mam. Mam wybor ide studiowac albo nie ide - a kasa jest tylko na studia.
Z moim tata nie ma dyskusji. Nie chce wywalać ich w błoto dlatego staram sie wymyslic cos sensownego. Staram sie.. na prawde chce zrobic cos pozytecznego z tymi studiami. Pedagogike resocjalizacyjna skonczyłam własnie licencjat. Nie moge isc na techniczne bo nie dam sobie rady, pozatym musze isc na cos zblizonego to skonczonego kierunku z licencjata. Nie naskakujcie tak ze chce wydawac taty pieniadze na darmo, mam szanse isc teraz albo wcale, chce wybrac cos pozytecznego- skoro juz mam isc. Ale mam z tym problem, nie pójde- moge juz nigdy nie miec szansy |
|
|
|
#2365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-08-12 o 14:18 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym żeby iść na mgr na politechnice trzeba mieć inż. Więc doradzanie komuś politechniki po licencjacie jest trochę dziwne... |
|
|
|
|
#2368 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie jest jakiś atak na Ciebie, chcemy Ci dobrze poradzić. Ja zrobiłam mgr z kierunku który do niczego mi się nie przyda i wiem że wywaliłam kasę w błoto. Były to w połowie moje pieniądze, w połowie rodziców. Wstyd mi teraz że zapłacili za coś co nie miało sensu. Mogli za to gdzieś pojechać, zrobić remont, cokolwiek. Mam tytuł mgr na który nikt nie patrzy bo i tak I stopień studiów miałam i to by starczyło do pracy.
|
#2369 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Alloffkowa
http://www.niedziela.pl/artykul/8235...lne-Zachowywac : "Post w tradycji kościelnej Początkowo, idąc za wzorem faryzeuszów, zachowywano post dwa razy w tygodniu, we środę i piątek." Nie to, że wojna jakaś tylko to do tego że nie 'wyssałam sobie tego z palca'. Kiedyś tak było moja babcia do tej pory pości w środy.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

poznałaś jedno z moich ukochanych miejsc! <3
tym bardziej ze dużo miejsc jest zamniętych z powodu remontu ;/ np baszta i ruiny zamku
Jednak jego rodzice się przyczynili do jego uzależnienia i braku chęci leczenia. Na dodatek za wszelkie prace wykonane w domu (mieszkaliśmy razem) płacili mu alkoholem 
ale byłam, pogadałyśmy jakieś.. 5 minut?