|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Mi tez sie zdarzylo kilka razy byc na egzaminie, gdzie babka miala sukienke na ramiaczkach i sweterek/zakiet, a gdy go zdejmowala, to przepraszala, ale jest bardzo goraco (fakt, zdechnac bylo mozna).
Mam wrazenie, ze niektorzy ludzie uwazaja, ze jak zgrabna, estetyczna powiedzmy, to moze popylac wpol nago, a jak grubsza, nieestetyczna to juz nie? Moze ma worek pokutny zalozyc? Na plazy tez nie moze sie rozebrac? Bo sadlo zwisa i cellulit widac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-08-12 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |||||
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, od października będę popindalać bez bielizny z twoim błogosławieństwem ;> Cytat:
![]() Cytat:
Boso ni cholery sobie nie wyobrażam, odrzuca mnie od naszych chodników ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#663 | ||
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() A stanik bez pleców to jaki, bo nie wiem? ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]()
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-08-12 o 13:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Konto usunięte
|
Osoby, którym podoba się idea chodzenia w mieście bez butów, zapraszam do spaceru po białostockim centrum w sobotę i niedziele rano, wycieczka do szpitala aby opatrzyć pokaleczone stopy gratis.
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakby było tak, jak mówisz, to nauczyciel miałby prawo wystawić naganę uczniowi, który pije alkohol np. w parku. W czasie wakacji. A tak nie jest. Wiem, że też często pojawia się problem co zrobić z uczniem, który źle się zachowywał (np. pił, palił, ale także np. pobił kogoś) po lekcjach, poza terenem szkoły. Czy wstawiać naganę? Zrobić pogadankę? Odpuścić? To samo powinno tyczyć się nauczycieli. To jest jego prywatny czas i ma prawo zapalić papierosa i napić się. Gorzej jak później będzie musiał zrobić pogadankę na temat szkodliwości tych dwu rzeczy, ale myślę, że jak nauczyciel jest kumaty to i z tego jakoś wybrnie. Tobie moze i by się nie chciało, ale nauczycielka widocznie chce sobie wkładać kolczyka i ma do tego prawo, bo jest po zajęciach. Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2013-08-12 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#667 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Nie w buszu, tylko w Polsce.
![]() |
#668 |
Konto usunięte
|
SamaraMorganX zwróć uwagę - ty mieszkasz gdzieś... na końcu Polski a ja mam do plaży miejskiej 5 minut. Do głowy by mi nie przyszło wyskoczyć topless.
Ale gdybym pojechała na wakacje do Karpacza i miała możliwość, nie widziałabym problemu. Heloł. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- A z resztą Kretka twój argument o legginsach jest po prostu głupi ![]() No wybaczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chodziło mi głównie o te nieszczęsne fajki i piwo, bo Kretka sugerowała, że to też nie przystoi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#671 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Stawiasz Ładna - może być nago, Gruba - musi worek założyć. CO ciekawe najwidoczniej TY założyłaś że jak ładna to szczupła, a jak gruba to brzydka. Tak to zabrzmiało ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Ja nie uważam że jak ktoś jest nauczycielem to musi mieć kij w d... :d ale że pewne zachowania przy uczniach nie przystoją. Cechą pracy jest dawanie dobrego przykładu. Logiczne że nauczyciel w liceum powie: alkohol jest zły, a przed 18 zabroniony (i nie będzie opowiadał historii jak to się schlał na osiemnastce swojego starszego o rok chłopaka :d). Więc moje zdanie jest takie: czego oczy (uczniów) nie widzę, a uszy nie słyszą, tego sercu nie żal ![]() Sama strofuję za przekleństwa i przy uczniach nie przeklinam. Ale w zaciszu własnego domu rzucę jakimś słowem na k jak walnę się dużym palcem o szafkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-08-12 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Konto usunięte
|
Iiii według mnie kolczyk u nauczyciela to głupia sprawa. Niestety, w większości szkół uczniowie mają zakaz noszenia kolczyków na twarzy i dla mnie sytuacja pt "a co wolno wojewodzie to nie wolno tobie smrodzie" jest nie do przyjęcia. No chyba że to jakaś luźna szkoła nie wiem, plastyczna, czy prywatna szkoła języków obcych, ale taka zwykła szkoła podstawowa czy wychowawca w gimnazjum - nie widzę tego.
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Konto usunięte
|
drabi, ale przy uczniach, a tu już poleciała rozmowa o czasie wolnym, po pracy, kiedy teoretycznie nauczyciel nie przebywa z uczniami (teoretycznie, bo jednak mieszkają w jednym mieście i czasem spotykają przypadkiem) ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie dziewczęta z lubością noszące je na swoich pośladach
![]()
![]() |
#676 | ||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() |
#677 |
Konto usunięte
|
Nie wiem. Ja do dzisiaj się zastanawiam jakbym się zachowała w sytuacji gdybym spotkała ucznia na koncercie, gdy jestem pijana.
No nie wiem po prostu. Nie mam zdania w tym temacie. Byłoby mi głupio po prostu. Czy słusznie, to nie wiem, bo mam prawo mieć wolny czas, ale z drugiej strony, no po prostu tak bym miała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem w stanie zdzierżyć legginsy w sytuacji, jak widziałam dziewczynę idącą w krótkiej bluzeczce i zwykłych rajstopach
![]()
#679 |
Konto usunięte
|
Legginsów, kolorowych skarpet do kolan i skarpet do sandałów, braku stanika czy widocznego rowka - nie zdzierżę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Konto usunięte
|
ale w formalnej sytuacji brak stanika?
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Cóż, chyba jednak prawda, że o gustach się nie dyskutuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brak stanika zdzierżę u dziewczyn z naprawdę małym biustem, bo czasem to nawet nie widać czy ma, czy nie ma ![]() ![]() Są zbrodnie na wyglądzie, szkoda, że nie są dla wszystkich takie jasne i oczywiste ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#684 |
Konto usunięte
|
dats so tru.
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Brak stanika w przypadku małych piersi mi zwisa, często w ogóle nie widać różnicy
![]() Ale jak to tylko kurtkę? Jaki jest tego sens w ogóle? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Kiedys na jednym z przedmiotow babka opowiadala, ze mieszka naprzeciwko szkoly (SP i GIM), w ktorej uczy, wiec po wino chodzi na drugi koniec miasta, a na imprezy do innego miasta (po sasiedzku, bo to Trojmiasto) ![]() I ja sie jej nie dziwie. W temacie uczniow i alkoholu. Moim zdaniem mega niestosownym zachowaniem jest urzniecie sie nauczyciela na studniowce (ucznia tez, ale chodzi mi o autorytet). Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Są zbrodnie na wyglądzie, ale są też rzeczy, które są naszymi prywatnymi "schizami" ;> Zbrodnie to IMHO właśnie legginsy do krótkich bluzek (no jeszcze nie widziałam tyłka, który wyglądałby w tym dobrze), a moją prywatną schizą jest np. panterka (gdziekolwiek, jakakolwiek, nienawidzę).
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
no, trzęsące się, nieujarzmione piersi to ten sam kaliber, co pęknięte plecy, camel toe
![]()
#689 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale dzięki niebiosom, że nie można z gołym ptakiem latać po normalnej plaży. Chociaż człowiek nie musi iść patrząc na własne stopy ze strachem w oczach, że natrafi na jakiś ciekawy widok.
![]() |
#690 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Małe piersi bez stanika imo są ok. No trudno, wielkobiuściaste w tym ja, muszą jakoś to przeżyć. Nie można mieć wszystkiego.
No. Jakbym uczyła w Rumii czy Gdynii to też najchętniej balowałabym 40 km dalej, w centrum Gdańska ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Dobrze że nie ma plaż naturystów z innego powodu - Polacy - jadąc stereotypami - zwłaszcza faceci, często mają problem z higieną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.