![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Natura
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A żeby było śmieszniej na półce stoi kilka opakowań chusteczek tylko pewnie tych dać nie mogą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
hej
ja poszłam do natury,kupiłam peelin lirene i pomadkę sensique.podchodzę do kasy a cena wyższa ni z ta z promocji.więc ja za gazetkę i pokazuję Pani eksped.a ona,na to,że kasy wskazuja jeszcze złą cenę. ja myslę,że cwaniara by sobie 5 zł by wyjęła pod koniec dnia z tej kasy.w końcu może powiedziec ,że klientka wróciła do sklepu i zażadała reklamacji.... A TO JUZ JEST CHAMSTWO I TO DO KWADRATU!!! i wiecie co powiedziała wredna małpa-"BOżE KIEDY TEN DZIEń SIę SKONCZY WRESZCIE!!!!!" jakaś idiotka,I NIGDY MI NIE WYDAJą 1 GROSZA W NATURZE!!!!!I TO NIE TYLKO MI!!! CHAMSTWO STRASZNE,NIE CIERPIE TAM CHODZIC ALE MI AKURAT PO DRODZE.. wolę do drugiej nowszej Natury-TAM Są PRZEMIłE PANIE-NAWET KIEDYś PRZED SYLWKIEM PANI MI ODSYPAłA PUDER BłYSZCZąCY Z LIMIT.SERII MAYBELLINE!!!I to za friko,bo tak się napaliłam na ten nabłyszczacz,że w desperacji powiedziałam że odkupię tester. Takie ekspedientki się chwali,a dodam,że nie była młoda-taka jak tamta sikunka pyskata.to tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś muszę odwiedzić jakiś kosmetyczny i z racji tego, że naturę mam najbliżej to zobaczę jak u mnie z ta promocją. Musze nabyć jakieś mleczko czy płyn do zmywania gał i krem do smarowania tyż gał, ale chusteczki też by mi się przydały no i kremy też już się niedługo skończą. W tej naturze pracowała moja koleżanka, która lada dzień urodzi i pamiętam jak kiedyś skarżyła się, że jak otworzyli u nas - w Zamościu Rosmana to stracili sporo klientów. Ciekawe dlaczego.
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
mnie wkurzuylo dzis te ze tych kremow po 99grosy wogole nie ma......
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
Była, nie ma. Proszę pytać jutro...
Obłęd.
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
jejciu ale macie przygody z tymi chusteczkami
![]() ![]() MagJa: gdybym wiedziała ze chcesz Olay to bym ci w saczu kupiła ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-04-17 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zadomowienie
|
Ja potwornie nie lubie Natury
![]() Beznadziejna obsluga, ekspedientki ostatnio mi powiedzialy,ze nie ma i nie bedzie zadnych nowych plynow do demakijazu Ziaji ( o,ktore je zapytalam). I nie chodzilo o ich drogerie, upieraly sie ze cos mi sie pomylilo i plynow takich w ogole nie ma. ![]() Ale najbardziej lubie ich "promocje" wynoszace 50 groszy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#399 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Skusiłam się na tę promocję z olay i o dziwo żadnych problemów z chusteczkami nie było. Przy kasie była nowa Pani więc grzecznie jej powiedziałam, że chusteczki się należą, zawołała koleżankę z większym stażem bo nie dowierzała trochę, że całe opakowanie gratis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
u mnie sa <a przynajmniej jeszcze w piatek widzialam ich caly koszyk>
ale za to przy zakupie farby garnier 100% color musialam sie dopominac o pedzelek a pani byla w wielkim szoku ze wogole smialam o ten gratis zapytac ![]()
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie przepadam za tymi drogeriami. Przeważnie kupuję tam kosmetyki do makijażu. Rossmann rulezz ![]() ![]()
![]() |
#403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jedna kamienica dalej jest drogeria A propos i o niebo nizsze ceny, nie wspominam juz o dwoch Rossmanach --- jeden w promieniu kilkuset metrow,a drugi 5 minut na nogach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() rzeszowianka od urodzenia ze mnie ![]() Z tego co piszesz, roznica tkwi w tym,ze w Sosnowcu Nature macie kilkaset metrow od A propos,a w Rzeszowie dzieli je kilkanascie metrow ![]() U nas jest tak--- na okolo dwa Rossmany a w srodku Natura i A propos, a na rajd po nich wszystkich wystarczy 15-30 minut(zalezy kto z jaka predkoscia sie porusza ![]() ![]() Nie mowiac o lokalnych drogeriach, ktore sa tysiac razy lepiej zaopatrzone niz powyzsze sieciowki |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wszystko co wyzej napisalam odnosi sie do kilku ulic w centrum miasta. Oprocz tego co krok sa male prywatne dogeryjki. I dwie galerie handlowe w centrum miasta --- kilka krokow od ratusza ![]() Mamy dzielnice handlowa z wiekszoscia duzych galerii. Ponadto na obrzezach miasta Real, Tesco, Auchan, Leclerc --- a w nich kosmetyki za grosze ![]() Dlatego nie ma problemu z dostepem do drogerii i wszystkich innych sklepow niezlaeznie kto w jakiej dzielnicy mieszka ![]() Ale sie opisalam o topografii Rzeszowa ![]() Koniec off topu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
W moim mieście (Rybnik) też jest natura ale bardzo jej nie lubię.
Ekspedientki są bardzo wredne. Z łaską odpowiadają na moje pytania, śledzą ![]() Traktują każdego z wyższością ![]() Obojętnie czy są klientki czy nie, plotkują o swoich sprawach....
#409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
śledzą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
Ta - da
I stał się cud... Poszłam dziś po zmywacz do lakieru i pani już z drzwi krzyczała "Proszę panią mamy te chusteczki..." Ja szczęśliwa nabyłam dwa kremy - tak jak planowałam, chwilę poczekałam, aż do pani dotarła myśl, że powinnam dostać dwa opakowania chusteczek a nei jedno.... Ale Mam. Przyznam szczerze, że już o nich zapomniałam i olałam sprawę. Jednak potrzebowałam zmywacza a Naturę mam pod samym nosem. MagJa a Ty jak już trafiłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam w Naturze i panie ekspedientki były bardzo miłe i uśmiechnięte
![]() ![]() ![]()
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty widzę głęboko zapadłaś paniom w pamięć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
_Ya, co sobie wychodziłaś to Twoje
![]()
#415 |
Zadomowienie
|
A bo ja taki upierdliwy klient jestem
![]() A tak na poważnie to jedyny w miarę zaopatrzony kosmetyczny koło mnie. Po za tym do wyboru mam jeszcze pseudo hurtownię z kosmetykami...wszystkimi trzema i kosmetyczny u Pani Krysi co wie wszystko... więc omijam szerokim łukiem ![]() Kiedyś tam, częściej zaglądałam zanim mi się znajoma nie rozmnożyła ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zadomowienie
|
Przegladam wlasnie aktualna promocje i widze takie cos:
przy zakupie dwoch produktow Gliss Kur (szampony lub balsamy do wlosow) odzywke w sprayu z filtrem 'Sun' dostajemy gratis.... Doszukuje sie haczyku, bo szampony i balsamy sa w promocyjnej cenie 7,99 zl wiec za dwa produkty zaplacimy 15,90 i na dodatek dostaniemy odzywke Sun gratis, ktora w cenie regularnej przekracza 20 zl ..... |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny pracowalyscie kiedys w sklepie?
Dlatego tak laza za kilentami-bo sa straszne kradzieze-radze sie nie przejmowac i spokojnie robic zakupy. jak pracowalam w ccc to musialysmy sie skladac nawet po ponad 100zl-kazda zeby pokryc straty....
![]() |
#418 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Czy w tej nowej serii Wella Shock Waves jest również nabłyszczacz do włosów? Jakie w ogóle teraz mają produkty? Chodzi mi o te z promocyjnej gazetki
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2007-04-26 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Emememsiku, zadowolona bylas z tej odzywki Sun ? Bo podobno nie ejst to leciutka mgielka mimo sprayu tylko taka normalna ' tresciwa' odzywka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.