Natura - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-16, 18:19   #391
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Natura

Cytat:
Napisane przez _Ya Pokaż wiadomość
Łącze się z Tobą w bólu
Najbardziej się "boję", że dostana może 3 opakowania gratisowe tych chusteczek i panie między siebie je rozdysponują.

A tak na marginesie to jestem wręcz oczarowana polityka firmy. Grosman puszcza wcześniej gazetki, promocje są dostępne tego dnia co wchodzi gazetka. Owszem czasem trzeba się upomnieć, ale nikt nie jest zdziony, że wymagam przestrzegania terminów. A natura stawia na...oryginalność?

Wkurzyli mnie
Mnie dzisiaj znów napsuli nerwów w tej Naturze. Pytam czy są chusteczki, w końcu Pani kazała dziś pytać, oczywiście nie ma Ta sama Pani odpowiada, że przecież nie obiecywała, że jeszcze nie dostali, że nie ma w hurtowni. Pytam zatem kiedy mogę znów zapytać, inna Pani odpowiada, że nie wcześniej niż za tydzień w poniedziałek. Dobre bo w przyszły wtorek kończy się promocja Ja się pytam po co w taki razie taka promocja
A żeby było śmieszniej na półce stoi kilka opakowań chusteczek tylko pewnie tych dać nie mogą...
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-16, 18:35   #392
Ginger1981
Raczkowanie

hej
ja poszłam do natury,kupiłam peelin lirene i pomadkę sensique.podchodzę do kasy a cena wyższa ni z ta z promocji.więc ja za gazetkę i pokazuję Pani eksped.a ona,na to,że kasy wskazuja jeszcze złą cenę.
ja myslę,że cwaniara by sobie 5 zł by wyjęła pod koniec dnia z tej kasy.w końcu może powiedziec ,że klientka wróciła do sklepu i zażadała reklamacji....
A TO JUZ JEST CHAMSTWO I TO DO KWADRATU!!! i wiecie co powiedziała wredna małpa-"BOżE KIEDY TEN DZIEń SIę SKONCZY WRESZCIE!!!!!"
jakaś idiotka,I NIGDY MI NIE WYDAJą 1 GROSZA W NATURZE!!!!!I TO NIE TYLKO MI!!!
CHAMSTWO STRASZNE,NIE CIERPIE TAM CHODZIC ALE MI AKURAT PO DRODZE..
wolę do drugiej nowszej Natury-TAM Są PRZEMIłE PANIE-NAWET KIEDYś PRZED SYLWKIEM PANI MI ODSYPAłA PUDER BłYSZCZąCY Z LIMIT.SERII MAYBELLINE!!!I to za friko,bo tak się napaliłam na ten nabłyszczacz,że w desperacji powiedziałam że odkupię tester.
Takie ekspedientki się chwali,a dodam,że nie była młoda-taka jak tamta sikunka pyskata.to tyle
Ginger1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 08:31   #393
_Ya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Mnie dzisiaj znów napsuli nerwów w tej Naturze. Pytam czy są chusteczki, w końcu Pani kazała dziś pytać, oczywiście nie ma Ta sama Pani odpowiada, że przecież nie obiecywała, że jeszcze nie dostali, że nie ma w hurtowni. Pytam zatem kiedy mogę znów zapytać, inna Pani odpowiada, że nie wcześniej niż za tydzień w poniedziałek. Dobre bo w przyszły wtorek kończy się promocja Ja się pytam po co w taki razie taka promocja
A żeby było śmieszniej na półce stoi kilka opakowań chusteczek tylko pewnie tych dać nie mogą...
Pięknie
Ja dziś muszę odwiedzić jakiś kosmetyczny i z racji tego, że naturę mam najbliżej to zobaczę jak u mnie z ta promocją. Musze nabyć jakieś mleczko czy płyn do zmywania gał i krem do smarowania tyż gał, ale chusteczki też by mi się przydały no i kremy też już się niedługo skończą.

W tej naturze pracowała moja koleżanka, która lada dzień urodzi i pamiętam jak kiedyś skarżyła się, że jak otworzyli u nas - w Zamościu Rosmana to stracili sporo klientów. Ciekawe dlaczego.
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
_Ya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 13:22   #394
kafetka
Zadomowienie

mnie wkurzuylo dzis te ze tych kremow po 99grosy wogole nie ma......
kafetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 16:28   #395
_Ya
Zadomowienie

Była, nie ma. Proszę pytać jutro...

Obłęd.
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
Stary 2007-04-17, 17:23   #396
Hosenka*
Zakorzenienie

jejciu ale macie przygody z tymi chusteczkami az sie dziwie że w moim "prowincjonalnym nowym Sączu" były chusteczki, nie mówiąc juz o tym, że mamy 3 duże Natury a Kraków 1 mizerną

MagJa: gdybym wiedziała ze chcesz Olay to bym ci w saczu kupiła

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-04-17 o 18:10
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 18:08   #397
Ptaszysko
Zadomowienie

Ja potwornie nie lubie Natury

Beznadziejna obsluga, ekspedientki ostatnio mi powiedzialy,ze nie ma i nie bedzie zadnych nowych plynow do demakijazu Ziaji ( o,ktore je zapytalam). I nie chodzilo o ich drogerie, upieraly sie ze cos mi sie pomylilo i plynow takich w ogole nie ma.

Ale najbardziej lubie ich "promocje" wynoszace 50 groszy i w ogole cennik, maja srednio o 30 % drozsze kosmetyki niz inne drogerie.
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 18:11   #398
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość

Beznadziejna obsluga, ekspedientki ostatnio mi powiedzialy,ze nie ma i nie bedzie zadnych nowych plynow do demakijazu Ziaji ( o,ktore je zapytalam). I nie chodzilo o ich drogerie, upieraly sie ze cos mi sie pomylilo i plynow takich w ogole nie ma.

Ale najbardziej lubie ich "promocje" wynoszace 50 groszy i w ogole cennik, maja srednio o 30 % drozsze kosmetyki niz inne drogerie.
ja lubie nature u mnie są nawet miłe panie najbardziej lubie "koszyczki" w których mozna wyszperać tanie rózności

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 18:53   #399
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ginger1981 Pokaż wiadomość
hej
ja poszłam do natury,kupiłam peelin lirene i pomadkę sensique.podchodzę do kasy a cena wyższa ni z ta z promocji.więc ja za gazetkę i pokazuję Pani eksped.a ona,na to,że kasy wskazuja jeszcze złą cenę.
ja myslę,że cwaniara by sobie 5 zł by wyjęła pod koniec dnia z tej kasy.w końcu może powiedziec ,że klientka wróciła do sklepu i zażadała reklamacji....
A TO JUZ JEST CHAMSTWO I TO DO KWADRATU!!! i wiecie co powiedziała wredna małpa-"BOżE KIEDY TEN DZIEń SIę SKONCZY WRESZCIE!!!!!"
jakaś idiotka,I NIGDY MI NIE WYDAJą 1 GROSZA W NATURZE!!!!!I TO NIE TYLKO MI!!!
CHAMSTWO STRASZNE,NIE CIERPIE TAM CHODZIC ALE MI AKURAT PO DRODZE..
wolę do drugiej nowszej Natury-TAM Są PRZEMIłE PANIE-NAWET KIEDYś PRZED SYLWKIEM PANI MI ODSYPAłA PUDER BłYSZCZąCY Z LIMIT.SERII MAYBELLINE!!!I to za friko,bo tak się napaliłam na ten nabłyszczacz,że w desperacji powiedziałam że odkupię tester.
Takie ekspedientki się chwali,a dodam,że nie była młoda-taka jak tamta sikunka pyskata.to tyle
Cytat:
Napisane przez kafetka Pokaż wiadomość
Cytat:
Była, nie ma. Proszę pytać jutro...

Obłęd.
Cytat:

Aż dziw bierze, że praktycznie każda z nas na Naturę narzeka. Zaczynam się zastanawiać czy oni zdają sobie z tego sprawę, że na takich pseudo-promocjach tylko tracą klientów, a jeszcze obsługa dodatkowo pogarsza sprawę. Ech..., szkoda słów...

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
jejciu ale macie przygody z tymi chusteczkami az sie dziwie że w moim "prowincjonalnym nowym Sączu" były chusteczki, nie mówiąc juz o tym, że mamy 3 duże Natury a Kraków 1 mizerną

MagJa: gdybym wiedziała ze chcesz Olay to bym ci w saczu kupiła
Wiesz, jakbym ja wiedziała, że tu będą takie problemy, to pewnie, że bym Cię w to wrobiła
Stary 2007-04-17, 21:31   #400
Judysia
Zadomowienie

Skusiłam się na tę promocję z olay i o dziwo żadnych problemów z chusteczkami nie było. Przy kasie była nowa Pani więc grzecznie jej powiedziałam, że chusteczki się należą, zawołała koleżankę z większym stażem bo nie dowierzała trochę, że całe opakowanie gratis
Judysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 22:04   #401
wnika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kafetka Pokaż wiadomość
u mnie sa <a przynajmniej jeszcze w piatek widzialam ich caly koszyk>
ale za to przy zakupie farby garnier 100% color musialam sie dopominac o pedzelek a pani byla w wielkim szoku ze wogole smialam o ten gratis zapytac

'Musisz wierzyć, że to może się zdarzyć
bo przecież gdzieś tam jest ktoś, kto też w to wierzy...
On Cię wybrał, dawno temu wymyślił Cię sobie...
gdy spotkasz Go, powie Ci, że to Ty...'

wnika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-18, 10:25   #402
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie przepadam za tymi drogeriami. Przeważnie kupuję tam kosmetyki do makijażu. Rossmann rulezz . Mają niższe ceny niż w Naturze no i miłą obsługę

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 11:45   #403
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Ja nie przepadam za tymi drogeriami. Przeważnie kupuję tam kosmetyki do makijażu. Rossmann rulezz . Mają niższe ceny niż w Naturze no i miłą obsługę
Zawsze dziwie sie Naturze o co im chodzi z tymi cenami
Jedna kamienica dalej jest drogeria A propos i o niebo nizsze ceny, nie wspominam juz o dwoch Rossmanach --- jeden w promieniu kilkuset metrow,a drugi 5 minut na nogacha Natura uparcie trwa przy swoim i na dodatek straszy ekspdientkami-wiedzmami
Stary 2007-04-18, 11:53   #404
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Zawsze dziwie sie Naturze o co im chodzi z tymi cenami
Jedna kamienica dalej jest drogeria A propos i o niebo nizsze ceny, nie wspominam juz o dwoch Rossmanach --- jeden w promieniu kilkuset metrow,a drugi 5 minut na nogacha Natura uparcie trwa przy swoim i na dodatek straszy ekspdientkami-wiedzmami
Ptaszysko, czy Ty na pewno jesteś z Rzeszowa?? Opis rozmieszczenia drogerii baaardzo pasuje do Sosnowca, gdzie obok rossmanna jest natura, kilkaset metrów dalej A propos,a drugi rossman oddalonmy od pierwszego jakieś 5 minut
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 12:20   #405
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Ptaszysko, czy Ty na pewno jesteś z Rzeszowa?? Opis rozmieszczenia drogerii baaardzo pasuje do Sosnowca, gdzie obok rossmanna jest natura, kilkaset metrów dalej A propos,a drugi rossman oddalonmy od pierwszego jakieś 5 minut

rzeszowianka od urodzenia ze mnie

Z tego co piszesz, roznica tkwi w tym,ze w Sosnowcu Nature macie kilkaset metrow od A propos,a w Rzeszowie dzieli je kilkanascie metrow
U nas jest tak--- na okolo dwa Rossmany a w srodku Natura i A propos, a na rajd po nich wszystkich wystarczy 15-30 minut(zalezy kto z jaka predkoscia sie porusza) dlatego tak czesto tam bywam.

Nie mowiac o lokalnych drogeriach, ktore sa tysiac razy lepiej zaopatrzone niz powyzsze sieciowki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-18, 12:48   #406
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:

rzeszowianka od urodzenia ze mnie

Z tego co piszesz, roznica tkwi w tym,ze w Sosnowcu Nature macie kilkaset metrow od A propos,a w Rzeszowie dzieli je kilkanascie metrow
U nas jest tak--- na okolo dwa Rossmany a w srodku Natura i A propos, a na rajd po nich wszystkich wystarczy 15-30 minut(zalezy kto z jaka predkoscia sie porusza) dlatego tak czesto tam bywam.

Nie mowiac o lokalnych drogeriach, ktore sa tysiac razy lepiej zaopatrzone niz powyzsze sieciowki
Po co to tak robią wszystkie drogerie koło siebie?? A tam gdzie potrzeba to ich nie ma.
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 13:36   #407
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Po co to tak robią wszystkie drogerie koło siebie?? A tam gdzie potrzeba to ich nie ma.
Choc wydaje sie,ze to niezorganizowane to naprawde nie jest tak zle.

Wszystko co wyzej napisalam odnosi sie do kilku ulic w centrum miasta. Oprocz tego co krok sa male prywatne dogeryjki.
I dwie galerie handlowe w centrum miasta --- kilka krokow od ratusza

Mamy dzielnice handlowa z wiekszoscia duzych galerii.

Ponadto na obrzezach miasta Real, Tesco, Auchan, Leclerc --- a w nich kosmetyki za grosze

Dlatego nie ma problemu z dostepem do drogerii i wszystkich innych sklepow niezlaeznie kto w jakiej dzielnicy mieszka

Ale sie opisalam o topografii Rzeszowa
Koniec off topu
Stary 2007-04-18, 15:17   #408
Sathi
Zakorzenienie

W moim mieście (Rybnik) też jest natura ale bardzo jej nie lubię.
Ekspedientki są bardzo wredne.
Z łaską odpowiadają na moje pytania, śledzą
Traktują każdego z wyższością
Obojętnie czy są klientki czy nie, plotkują o swoich sprawach....

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 16:10   #409
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
W moim mieście (Rybnik) też jest natura ale bardzo jej nie lubię.
Ekspedientki są bardzo wredne.
Z łaską odpowiadają na moje pytania, śledzą
Traktują każdego z wyższością
Obojętnie czy są klientki czy nie, plotkują o swoich sprawach....
No wlasnie,zapomnialabym Laza za czlowiekiem krok w krok, to chyba jedyna drogeria,w ktorej to jeszcze sie praktykuje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-18, 17:19   #410
Ginger1981
Raczkowanie

śledządobrze powiedziane jakby Ktos miał zamiar ukraść
Ginger1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 14:42   #411
_Ya
Zadomowienie

Ta - da

I stał się cud...
Poszłam dziś po zmywacz do lakieru i pani już z drzwi krzyczała "Proszę panią mamy te chusteczki..." Ja szczęśliwa nabyłam dwa kremy - tak jak planowałam, chwilę poczekałam, aż do pani dotarła myśl, że powinnam dostać dwa opakowania chusteczek a nei jedno.... Ale Mam. Przyznam szczerze, że już o nich zapomniałam i olałam sprawę. Jednak potrzebowałam zmywacza a Naturę mam pod samym nosem.

MagJa a Ty jak już trafiłaś?
Stary 2007-04-20, 14:47   #412
asiulka123
Zakorzenienie

Dzisiaj byłam w Naturze i panie ekspedientki były bardzo miłe i uśmiechnięte . A jeśli chodzi o łażenie krok w krok, to zaobserwowałam to w Rossmannie, a nie w Naturze. W Naturze kupuję zazwyczaj kosmetyki do makijażu bo trochę czasu spędzam na mazaniu się nimi, ruch jest mniejszy w tej drogerii i nikt nad tobą nie stoi, w przeciwieństwie do Rossmanna

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 14:51   #413
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ta - da

I stał się cud...
Poszłam dziś po zmywacz do lakieru i pani już z drzwi krzyczała "Proszę panią mamy te chusteczki..." Ja szczęśliwa nabyłam dwa kremy - tak jak planowałam, chwilę poczekałam, aż do pani dotarła myśl, że powinnam dostać dwa opakowania chusteczek a nei jedno.... Ale Mam. Przyznam szczerze, że już o nich zapomniałam i olałam sprawę. Jednak potrzebowałam zmywacza a Naturę mam pod samym nosem.

MagJa a Ty jak już trafiłaś?
Nie, bo panie kazały w poniedziałek pytać, więc znów ich w poniedziałek nawiedzę Lepiej dla nich, żeby chusteczki były
A Ty widzę głęboko zapadłaś paniom w pamięć
Stary 2007-04-20, 16:26   #414
Sathi
Zakorzenienie

_Ya, co sobie wychodziłaś to Twoje

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 17:24   #415
_Ya
Zadomowienie

A bo ja taki upierdliwy klient jestem

A tak na poważnie to jedyny w miarę zaopatrzony kosmetyczny koło mnie. Po za tym do wyboru mam jeszcze pseudo hurtownię z kosmetykami...wszystkimi trzema i kosmetyczny u Pani Krysi co wie wszystko... więc omijam szerokim łukiem
Kiedyś tam, częściej zaglądałam zanim mi się znajoma nie rozmnożyła Po za tym tam z dnia na dzień ubywa klientów, wiec już chyba wszystkich pamiętają
Stary 2007-04-25, 20:44   #416
Ptaszysko
Zadomowienie

Przegladam wlasnie aktualna promocje i widze takie cos:
przy zakupie dwoch produktow Gliss Kur (szampony lub balsamy do wlosow) odzywke w sprayu z filtrem 'Sun' dostajemy gratis....

Doszukuje sie haczyku, bo szampony i balsamy sa w promocyjnej cenie 7,99 zl wiec za dwa produkty zaplacimy 15,90 i na dodatek dostaniemy odzywke Sun gratis, ktora w cenie regularnej przekracza 20 zl .....
Stary 2007-04-26, 07:47   #417
sylwia-zuza
Zakorzenienie

dziewczyny pracowalyscie kiedys w sklepie?
Dlatego tak laza za kilentami-bo sa straszne kradzieze-radze sie nie przejmowac i spokojnie robic zakupy.
jak pracowalam w ccc to musialysmy sie skladac nawet po ponad 100zl-kazda zeby pokryc straty....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-26, 11:59   #418
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Przegladam wlasnie aktualna promocje i widze takie cos:
przy zakupie dwoch produktow Gliss Kur (szampony lub balsamy do wlosow) odzywke w sprayu z filtrem 'Sun' dostajemy gratis....

Doszukuje sie haczyku, bo szampony i balsamy sa w promocyjnej cenie 7,99 zl wiec za dwa produkty zaplacimy 15,90 i na dodatek dostaniemy odzywke Sun gratis, ktora w cenie regularnej przekracza 20 zl .....
Żaden haczyk, w zeszłym roku skorzystałam z identycznej promocji na Gliss Kur w SuperPharm.
Stary 2007-04-26, 12:19   #419
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Czy w tej nowej serii Wella Shock Waves jest również nabłyszczacz do włosów? Jakie w ogóle teraz mają produkty? Chodzi mi o te z promocyjnej gazetki

Edytowane przez madzia.a
Czas edycji: 2007-04-26 o 18:09
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 22:25   #420
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Żaden haczyk, w zeszłym roku skorzystałam z identycznej promocji na Gliss Kur w SuperPharm.
Dzis mialam skorzystac,ale te odzywki gratisowe lezaly zakurzone i w dodatku na pelnym sloncu i jakos sie zniechecilam
A Emememsiku, zadowolona bylas z tej odzywki Sun ? Bo podobno nie ejst to leciutka mgielka mimo sprayu tylko taka normalna ' tresciwa' odzywka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości