|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Za cholerę nie mogę pojąć własnego dziecka. Widzę że chce spać,oczy małe,maruder załączony. Więc tule-a ten odpycha się ode mnie,jęczy coś po swojemu,wierci się i wygina. O co chodzi?
![]() I muszę go pochwalić bo ładnie zjada moje obiadki,właściwie tyle ile mu podam to zje. Dzisiaj tak buźke otwierał i mruczał przy tym ![]() ![]() Duma mnie rozpiera że tak mu smakuje i że moje gotowanie i serce które w to wkładam nie idą na marne. Wiecie co?Od dwóch tygodni czekam na krzesełko do karmienia... Znaczy czekam...(za dużo powiedziane) Jesteśmy z babką z tablicy (z mojego miasta) umówieni że weźmiemy od niej. Jak mąż pierwszy raz zadzwonił (czwartek)to akurat miała gdzieś wyjechać i wrócić w sobotę więc wtedy mieliśmy ją łapać. Nie odbierała telefonów. No dobra może nie mogła akurat ![]() Karmie małego w wózku (bo jak inaczej samej?) i jest już cały brudny-prałam go ostatnio. A Oskar to takie dziecko że między jedną łyżeczką jedzenia a drugą zdąży liznąć i wózek ![]() Mam nerwa na tą babke jak "stąd do tamtąd" ![]()
#4352 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Kija..dzięki
Dziewczyny dziś byliśmy przerejestrowac auto..kupiliśmy używane łóżeczko turystyczne w stanie idealnym za 80zl....wróciliśmy do domku. Małż karmi Antosia po karmieniu mówi że mały chyba ma pierdka bo troszku śmierdzi...i czy my pomogę przewinąć bo mały jadl i żeby mi się nie ulalo...poirytowana,troch e-bo przecież jak jestem sama top muszę sobie dać ze wszystkim radę....no dobra pomogę-wycieram dupencję ale patrzę że mały ciśnie kolejnego bobka..a za nim wprost na mniw ogromna fontanna- mega wielka porcja kupy(8 dzień bez-poza tymi bobkami)...scuana ochroniana alw mamusia cala o.s.r.a.n.a...podloga..mo je nowe zakopianskie kapciuszki od tesciow ![]() Bluzke zdjelam..małego przewinelam...a małż za kare musiał sprzatnac ... Także dzięki Wam kochane..zrobiliśmy wspolnie mega kupe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Neti-ale super wieści
![]() ![]()
#4356 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
bebilon ma conforta 2 po 6mcu, ja jak mój go pił to kupowałam w rossmanie tam był najtanszy chyba po 27 zl ale nie jestem pewna
#4357 |
Zakorzenienie
|
Warto...i na osra...ne nowe zakopianskie kapciuszku od teściów
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Neti
![]() Mała a może ta babka używa jeszcze tego krzesełka i dlatego tak się miga? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Nie kochana (raczej nie) bo jak mąż pytał czy nam zostawi to mówiła że nie ma problemu bo przecież i tak musi je sprzedać. I nawet wyszła sama z propozycja że zejdzie z ceny mimo że i tak było tanie (50zł).
#4361 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
ja na twoim miejscu zostałabym teraz na comforcie i zobaczyła czy te kupki sie ureguluja czy nie, bo to ze ona dzisiaj byla to wcale nie znaczy ze jutro tez bedzie, to pewnie musi troche potrwac
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcale a wcale mi do nich nie spieszno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() obs.rane nowe zakopianskie kapciuszki rozlozyly mnie na cycki ![]() -------------------------------- my juz po rehabilitacji - REHABILITACJI!!! prawdziwej ![]() mlody nawet tak bardzo nie plakal, spodziewalam sie histerii, wycia , itd a tu taki zwykly placz tylko ![]() zapisalam wszystkie cwiczenia jak wykonywac ale mam wrazenie ze nic nie pamietam ![]() kupilismy od razu pile w hurtowni zabawek, pan nam od razu napompowal i wieczorkiem pocwiczymy.... pytalam sie o ta klatke, nawet jej nie zauwazyla ![]() tak wiec w hurtowni kupilismy mlodemu jeszcze basenik ![]() no, to ide jesc bom zglodniala niemilosiernie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Neti
![]() ![]() ![]() Pstryniu super, że reh udana ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- elllmi widzę Cię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadrabiam, jestem na 133 stronie, więc trochę mi zostało szlag mnie trafia z tym komputerem, bo co odejdę na chwilę, to mi się wiesza i muszę wyłączać i potem mi się nie chce włączać i jestem do tyłu z forum ![]() ![]() ![]() wracam na 133
#4365 |
Zakorzenienie
|
neti, gratulacje!!!!!!
nic tak nie cieszy, jak kupsztal bobaska!!!!! ![]() ![]() odezwala sie dzisiaj do mnie stara przyjaciolka (stracilysmy kontakt 2 lata temu z powodu totalnej pierdoły) okazalo sie, ze teraz mieszka 3min ode mnie i dzisiaj idziemy razem biegac ![]()
#4366 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś powiewa nudą
![]() Pstryniu- ![]()
#4367 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale na szczęście Sylwietta pracy nie dostała ![]() Cytat:
jak zobaczyła takie zainteresowanie swoimblogiem to się przyczaiła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pstryniu i ćwiczenia podobne co w tej książce od Szai??? Jak będziesz miała chwilkę, to napisz coś więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki pytalyscie jak z chrzestnym oto Jest!!! Chrzcint 25 sierpnia teraz jakies ubranko musze zakupic , knajpa tez zamowiona i w koscieke bylismy dzis , chrzest bedzie w zakonie w slynnym Wachocku
![]() Wczoraj nie napisalam juz po takie grypo cos mnie dopadlo ze dzis do pracy nie poszłam a jutro mamy reha na 7 rano insie spóźnię ciekawe kiedy mnie wyrzuca ? Bylismy dzis w osrodku wczesnejninterwencji jutro reha i neurolog popoludniu prywatnie idziemy do tej babki co nas do szpitala skierowala niech obejrzy wyniki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
http://wyjatkowyjulek.blogspot.com/ Pracowity tydzień za nami http://wyjatkowyjulek.blogspot.com/2...y-tydzien.html Edytowane przez mikakrolikowa Czas edycji: 2013-08-12 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
co Was tak wymiotło? w szoku jestem
![]() MAŁA, nieładnie babka postępuje ![]() NETI, najwazniejszy jest efekt, brawo ![]() PSTRYNIU- widzisz, niepotrzebnie sie zamartwiałas a cwiczenia zrobią swoje ![]() ELLLMI, czasami mam podobnie z netem, szlag mnie wtedy trafia i odpuszczam.... ide spac bo głowa tak mnie napitala, ze ledwo na oczy patrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
żartujecie sobie?! Poniedziałek! Co tak cicho?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Wpadnie też się dziwię...cały dzień mnie nie bylo a nadrobilam w chwilke...czyżby wszystkie dziś tak zajęte?
Ale moje zakopianskie kapciuszki..bez śladu po nawałnicy....uratowane ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez uwielbialam zbuntowanego ![]() Cytat:
Moje dziecie teraz dopiero jakby bardziej sie rwie do siadu, no a czworakow jeszcze nie osiagnal wiec czekamy dalej ![]()
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w lidlu od 22.08....bluzy po 25zl..2x body z dl rękawem po 18zl..spodnie dresowe za 13zl...walek do raczkowania...wszsytko dla dzieci ..
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Wtajemniczenie
|
Witam wieczornie, dzisiaj coś spokojnie widzę
![]() Szajka, myślisz, że to potówki? w takim miejscu? centralnie pod okiem? ![]() ![]() ![]() Sylwietta, dobrze, że się udało "wykiwać" z tej roboty, skoro nie chciałaś. ![]() Pstryniu, ![]() neti, jak super, że Antonio walnąl kupsztala. ![]() ![]() ![]() mała, jak gotujesz obiadki, że małemu tak smakują? Moja zrobiła strajk i kompletnie nic nie chce, ani obiadków ani deserków- dzisiaj tylko pociumkała troche nektarynki. Mam zamiar jutro jej sama ugotować, może jakoś się przekona, bo przeca nie może jechać na samym mleku, jak to tak... dobrze, że chociaż soki chętnie pije. Lady, miłego biegania i spotkania po latach ![]() meneq, też chcę Twojego fejsa ![]() ![]() ![]() dałam dzisiaj małej pociumkać chleba, był szał ![]() nie wiem co jeszcze chciałam ![]()
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomnialam wam napisac dzis Tz nagrywal w pracy program dla tvn turbo , 36 razy swoja kwestie powtarzal:p bidulek sie stresowal Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
http://wyjatkowyjulek.blogspot.com/ Pracowity tydzień za nami http://wyjatkowyjulek.blogspot.com/2...y-tydzien.html Edytowane przez mikakrolikowa Czas edycji: 2013-08-12 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Cała dobrze że wizażu nie chce blokować
![]() Mika a jaki program? Ja bardzo kubie TVN Turbo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Ja się pytam gdzie jest Bokeh? To u Was na śląsku wesela trwają kilka dni? Bo może jeszcze baluje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Wrociliśmy wczoraj o 2 w nocy, taka jestem niedospana... bo oczywiście jak wrociliśmy meeega śpiący Hania się obudziła i radosna, że nas widzi ![]() No ale zbawa udana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam u Was? nie wiem czy dam radę nadrobić, bo mam posprzątanie mieszkanie i planuje utrzymać ten stan ![]() z tego co zauważyłam Eff, byłaś w Niedzicy ! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.