|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#961 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#962 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Cytat:
A ka¿de kolejne podej¶cie to gorszy stres, bo wiêcej kasy, bo tyle czasu... trudno siê od tego uwolniæ. Cytat:
![]() ![]() ![]() Pi±teczka! ![]() No i daj potem znaæ jak tam sprawa z autem
![]() |
![]() |
#963 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
a ja dzi¶ dietowo nienajgorzej...
¶niadanie 2 po³ówki bu³ki razowej z pasztetem i salami obiad 3 kawa³ki ryby zapieczonej w piekarniku i warzywa na patelnie do tego teraz wszama³am 2 wafle ry¿owe a na kolacje zjem chyba 2 kawa³ki ciemnego chlebka z serkiem feta do smarowania (dzi¶ kupi³am bo lubiê fete i jestem ciekawa smaku) a i æwiczy³am z mel b, najpeir 5 minut trening a pó¼niej polowa treningu na brzuch bo mama na ploteczki zadzwoni³a i nie skoñczy³am ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
KAsiu jest dok³adnie tak jak piszesz, szkoda czasu, pieniêdzy i nerwów ale mam nadziejê ¿e kiedy¶, ju¿ nied³ugo zdam to cholerne prawko i bêdê dumnym kierowcom..ale wiecie co? podejrzewam, ¿e bêdê mia³a najdro¿sze prawko w okolicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ¶niadanko: owsianka + 3 ³y¿ki mleka II: ¶niadanko : kawka obiad: bu³ka + kawalek kielbasy wêdzonej podwieczorek : niestety kilka ciastek ![]() ![]() ![]() i do tego jogurt bakoma ze zbo¿ami, activia z musli i 2 activie do picia, popijam cay dzien herbate owocow± du¿o tego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
ja te¿!!!
![]() w³a¶nie spojrza³am na Twój podpis i Ty kochana za niecale 2 tygodnie bêdziesz Pann± M³od± ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Witam babeczki kochane!!!
Najpierw wymiary dla strongwomen - wszystko stanê³o w miejscu, czyli dok³adnie takie same wymiary jak w ubieg³y poniedzia³ek. Sprawdza³am z niedowierzaniem, bo nie æwiczy³am za du¿o w tym tygodniu... ale na szczê¶cie nic nie wzros³o.... ani nie zmala³o ![]() Wisielczy humorek kochane by³ bo spore problemy finansowe siê pojawi³y, ale o tym kiedy indziej... Ostatnio malutko piszê, nie mam te¿ czasu was czytaæ, bo albo mi internet nie chodzi, albo komputer siê psuje. Dzi¶ go naprawimy i powinno byæ dobrze. Do tego zeby by³o mi weselej ma 4 dzieci - dwoje swoich i dwoje siostry. Mimo ze dzieci siostry s± starsze od moich to i tak wymêczyæ potrafi±. A jak juz do domu id± to odgruzowuje mieszkanie i juz na æwiczonka si³ brakuje. Jutro u nas wielki dzieñ - synu¶ idzie po raz pierwszy do przedszkola. Na razie bêdzie to raz lub dwa razy w tygodniu, bo ma³y nie potrafi bawiæ siê z innymi dzieæmi a ju¿ o dzieleniu siê zabawkami nie ma co mówiæ. Wiêc babeczki trzymajcie kciuki... Mam nadziejê ,¿e uda mi siê pó¼niej do was zajrzeæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
problemy finansowe potrafi± cz³owieka zdo³owaæ, wiem ![]() ![]() ![]() a to wazny dzieñ jutro ![]() ![]() ![]() ![]() ale musi siê nauczyæ, bo niestety taka go czeka przysz³o¶c ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#971 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej, hej ![]() ![]() a problemy finansowe potrafi± przyt³oczyæ, wiem....to faktycznie niez³± masz tam ekipê, ale nie daj siê ³obuzom kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#972 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
dobry wieczór dziewczynki
![]() Jutro podam wymiary ![]() ![]() Mój dzisiejszy dzieñ dietkowo spoko zamkne³am go ze stanem 1097 kcal, niestety æwiczeniowo s³abiej tylko melb po¶ladki i ganianie za Lenk± przez godzinê po ogrodzie ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki, ja to prze¿ywa³am w po³owie maja ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bielizna wa¿na rzecz, niby pod spodem, a jednak jak jest seksowna kobieta inaczej siê czuje ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
Mam tak samo s³onko, by³am taka cudna te 7 kg temu, nie mog³am siê na siebie napatrzeæ, a teraz ![]() I jak ja mam znale¼æ mê¿czyznê ¿ycia mego z takim poczuciem warto¶ci. Co¶ w tym jest ¿e tak jak siê czujemy tak nas ¶wiat postrzega ![]() a wiêc, jesli chcemy byæ piêkne dla ludzi najpierw musimy byæ piêkne dla siebie ...
![]() |
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#977 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiêtaj, ze zanim do Was do³±czy³am przyty³am od bycia na diecie ![]() Mi te¿ internet siada ![]() Ooo to trzymam kciuki bardzo mocno za synka, wielki dzieñ, który siê pamiêta (przynajmniej ja ci±gle pamiêtam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
a mnie w tabelce nie ma buuu
![]() ![]()
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Laseczki,
organizacyjnie... na wagê Manni czekam i na Lenika na jutro tak ![]() Paulinka na Twoj± wagê te¿ spokojnie czekam. Kasiu sprawd¼ czy pod biustem napewno ma byæ 114? bo nie pasuje to jako¶... Katarzyna, na Twoj± wagê czekam do pi±tku. no i co mam zrobiæ z Madzi± i Ag±? ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Mistaken bo na z zesz³ego tygodnia siê ju¿ nie za³apa³a¶ a now± dopiero robiê ![]() ![]()
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
Dzieñ dobry kobietki, ja szybko z pomiarami co by Martyny nie denerwowaæ
![]() waga, ¿enada tyle powiem, ale musia³ to ob¿arstwo mieæ swoje konsekwencje, nie chcia³am podawaæ, ale muszê byc ucziciwa wobec Was i samej siebie, mo¿e ta czerwieñ mnie zmotywuje ![]() a wiêc 56,9 - st±d te¿ dziwi± mnie te nieznaczne spadki na nogach, mo¿e to przez æwiczenia, któreych wprawdzie w tym tygodniu nie by³o za wiele ![]() ![]() ![]() ![]() pod biustem: 72 talia: 69 pêpek: 74 udo: 49 ³ydka: 34 ramiê: 26 biodra: 93 odezwê siê z pracy, buziaki ![]()
![]() |
#981 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Hej hej
![]() Mam w domu malowanie, wiec padam na pyszczek po ca³ym dniu i nie mam na nic czasu, w wolnej chwili Was przeczytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Kochane, apel...
Ja nie chce ¿eby¶cie my¶la³y ¿e ja siê jako¶ wkurzam bo nie dajecie danych do tabelki. Ja z tego korzy¶ci nie mam i skakaæ nie bêdê z mostu jak nie podacie, nie zmuszê Was te¿ do tego i nie zabroniê udzielania siê na w±tku bo tego nie robicie... Motywuje Was ¿eby podawaæ te dane, aby regularnie ka¿da z Was kontrolowa³a postêpy i upadki w walce ze swoim cia³em. Nie robiê tego wam na z³osæ a tylko po to aby¶my wiedzia³y jak komu idzie, komu kibicowaæ a kogo batem potraktowaæ. A nic mnie tak nie cieszy jak ca³a zape³niona na zielono tabelka. Jak co kawa³ek jest dziurka, albo w ogóle mam pustostan to nie ³adnie to wygl±da. Nie wstyd¼my siê swoich wymiarów, traktujmy to jako motywacjê a nie karê . ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- I jeszcze co¶... to ¿e ja robie tabelkê to nie znaczy ze ona jest moja... JEST NASZA! Nasza w±tkowa i je¿eli macie jakie¶ zastrze¿enia, chciecie wprowadziæ jakie¶ zmiany to mówicie ![]()
![]() |
#983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogóle witam wszystkie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
cos dobrego lightowego z kurczaka na obiad????
![]() |
#986 | |||||
Zakorzenienie
|
Mistaken, Zapraszam http://paniporadnikowadomowa.blogspo...y-obiadek.html
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Katarzyna, Cytat:
T¯ dzi¶ pojecha³ do mechanika co siê zajmuje automatami, aby powiedzia³ czy mog³o byæ tak ¿e nasz mechanik tego nie widzia³, jaki jest koszt naprawy i czy by³a opcja ¿e to zatai³. Wyszed³ te¿ problem z silnikiem prócz tej skrzyni, bo auto jak jest ie rozgrane to ciê¿ko odpala i warczy, jak jest ciep³y to chodzi jak burza. I co¶ skojarzy³am, zawsze jak byli¶my ogl±daæ auto to nigdy nie jechali¶my do niego do domu, zawsze umawia³ siê z nami gdzie¶ przy rynku czy przy marketach. Dziwne no nie? Mo¿e w³a¶nie dlatego ¿eby auto by³o rozgrzane? P³akaæ mi siê chce. Na postêpowanie s±dowe trzeba mieæ kasê. Rzeczoznawca, adwokat? matko... ile zachodu nie wiem... Zaproponowa³am T¯ ¿e jak siê dowie jakie koszty to ma zadzwoniæ spokojnie i zapytaæ "koszt jest taki a taki, naprawiacie czy przyjmujecie zwrot" ale co jak ani to ani to... to znów straszyæ siê s±dem... sprzedali nam bubla a my dali¶my siê nabraæ ![]() Paulinko, Cytat:
![]() Cytat:
za tyle by¶ ju¿ kupi³a na lewo ![]() Ziutka, trzymam kciuki za poprawê sytuacji u Was ![]() ![]() Lenik, Cytat:
![]() Lenik, Cytat:
![]() ![]() Witaj, Madziu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Jestem taka przyt³oczona... tym samochodem i ¶lubem... im wiêcej mam do organizacji tym wiêcej mi siê nie chce. Nie wiem jak rozwi±zaæ kwestie podziêkowañ dla rodziców? Moim bym chcia³a gor±co podziêkowaæ i daæ ca³e swoje serce w koszyku ale te¶ciom? Podziêkowaæ za to ¿e ³askawie przyszli? I co? ugh... problematyczne to a nie chce jakich¶ cyrków robiæ. I jeszcze siê bojê ¿e jutro na przymiarce nie wejdê do suknii ![]()
![]() |
![]() |
#987 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
S³onko ¿arcik to by³ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
A dzieñ dobry ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana to jest sprawa do wygrania, nie przejmuj siê, masz najpiêkniejszy dzieñ w ¿yciu przed sob±, nie pozwól jakiemu¶ pajacowi tego zepsuæ!! Bardzo dobrze powiedzia³a¶ T¯. Je¿eli ten mechanik powie, ¿e ten wcze¶niejszy nie wykry³ wady, chocia¿ mog³a ju¿ tam byæ, to dzwoñcie do go¶cia, niech daje kase na naprawe albo odda wszystko a Wy zwracacie auto. Gdyby jeszcze siê rzuca³, to powiedzcie, ¿e w najbli¿ym czasie odwiedzi go listonosz z pewnym pismemkiem. Dajcie mu czas do namys³u, potem id¼cie do prawnika. Jak ju¿ wygracie, to kole¶ zwraca Wam wszystko- i za auto, i za prawnika, i je¿eli do niej dojdzie to te¿ za rozprawê. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- W³a¶nie zjad³am zupê, bo wysz³a mi tak dobra, ¿e nie mog³am siê doczekaæ tej 15 (o tej godzinie zwykle jem obiad) ![]() Poza tym leje, wiêc siedzê i czytam ksi±¿kê. Porz±dki ju¿ dawno zrobione, nie mam siê nawet za co zabraæ :/
![]() |
![]() |
#989 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 513
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Dziewczyny przyjmiecie mnie?
Jestem mloda mamusia 20 miesiecznego smyka, po ciazy pieknie schudlam, w styczniu skonczylam karmic i waga wrocila do ciazowej. Teraz zaczynam walke z tluszczem ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Katarzyna,
Cytat:
To chyba dobrze dla nas no nie? Jeszcze wysz³a sprawa ikonek. Bo ¶wieci³y dwie jak ogl±dali¶my auto "service" i "silnik". Pytali¶my i facet powiedzia³ ¿e musi ¶wieciæ bo ayto jest przerobione na gaz.. a dzi¶ jak podpiêli auto pod komputer i skasowali b³±d to lampki zgas³y? no wiêc? te¿ ¶ciema? T¯ chce jutro i¶c jeszcze po poradê do biura bezp³atrnych porad prawnych. http://www.swiadomy-obywatel.pl/ i potem dzwoni do go¶cia. Nie wiem czy ma sens zaznaczyæ te¿ ¿e fotel elektryczny nie dzia³a i co¶ tam jeszcze wypada. Takie drobnostki no ale... Mechanik dzi¶ naprawê skrzyni wyceni³ na 1500 bo poszed³ tylko jeden elektrozawór. Ty pracujesz w prawie czy w autach ? ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Pijana, witaj ![]() Lenik ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.