5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-08-12, 16:26   #961
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
czekamy na Twoje zwierzenia kochana i oby by³o lepiej wszystkie musimy siê tu wspieraæ, nie tylko dietowo
podpisujê siê w ca³o¶ci
Stary 2013-08-12, 16:30   #962
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 879

Cytat:
zazdroszczê takiej postawy, te¿ by mi siê na egzaminie przyda³a chocia¿ te 40 min...ja z natury jestem za bardzo wczuwaj±ca siê i prze¿ywaj±ca wszystko i czasami to bardzo utrudnia takie sprawy...
W³a¶nie ja te¿ tak mam i dlatego my¶la³am, ze przenigdy tego nie zdam, Serio sama by³am zaskoczona, jak spokojnie do tego podesz³am.
A ka¿de kolejne podej¶cie to gorszy stres, bo wiêcej kasy, bo tyle czasu... trudno siê od tego uwolniæ.

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ

Katarzyno,z autem mi pomagasz a co z wag±? przyjmiesz odemnie trochê t³uszczu? hihi Dziêki za poradê

Katarzyna, ja te¿ zda³am za pierwszym
Hmmm raczej nie Ale wspieram Ciê tu psychicznie i trzymam kciuki zreszt± ka¿da PM jest piêkna, niezale¿nie od wagi

Pi±teczka!

No i daj potem znaæ jak tam sprawa z autem
Stary 2013-08-12, 16:50   #963
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

a ja dzi¶ dietowo nienajgorzej...
¶niadanie 2 po³ówki bu³ki razowej z pasztetem i salami
obiad 3 kawa³ki ryby zapieczonej w piekarniku i warzywa na patelnie do tego
teraz wszama³am 2 wafle ry¿owe a na kolacje zjem chyba 2 kawa³ki ciemnego chlebka z serkiem feta do smarowania (dzi¶ kupi³am bo lubiê fete i jestem ciekawa smaku)

a i æwiczy³am z mel b, najpeir 5 minut trening a pó¼niej polowa treningu na brzuch bo mama na ploteczki zadzwoni³a i nie skoñczy³am ale jak wieczorkiem Lencie spaæ po³o¿e to zacznê od nowa
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 16:52   #964
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie ja te¿ tak mam i dlatego my¶la³am, ze przenigdy tego nie zdam, Serio sama by³am zaskoczona, jak spokojnie do tego podesz³am.
A ka¿de kolejne podej¶cie to gorszy stres, bo wiêcej kasy, bo tyle czasu... trudno siê od tego uwolniæ.

Hmmm raczej nie Ale wspieram Ciê tu psychicznie i trzymam kciuki zreszt± ka¿da PM jest piêkna, niezale¿nie od wagi

Pi±teczka!

te¿ uwa¿am,ze ka¿da pm jest najpiêkniejsza:roza :
Stary 2013-08-12, 16:53   #965
ppaulinka1990
Raczkowanie

KAsiu jest dok³adnie tak jak piszesz, szkoda czasu, pieniêdzy i nerwów ale mam nadziejê ¿e kiedy¶, ju¿ nied³ugo zdam to cholerne prawko i bêdê dumnym kierowcom..ale wiecie co? podejrzewam, ¿e bêdê mia³a najdro¿sze prawko w okolicy skoro ju¿ 3,5 tys. wyda³am to gdzie tu dalej??
Stary 2013-08-12, 16:58   #966
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:

Pi±teczka!

ja te¿ uwa¿am,ze ka¿da PM jest najpiêkniejsza:roza :

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
a ja dzi¶ dietowo nienajgorzej...
¶niadanie 2 po³ówki bu³ki razowej z pasztetem i salami
obiad 3 kawa³ki ryby zapieczonej w piekarniku i warzywa na patelnie do tego
teraz wszama³am 2 wafle ry¿owe a na kolacje zjem chyba 2 kawa³ki ciemnego chlebka z serkiem feta do smarowania (dzi¶ kupi³am bo lubiê fete i jestem ciekawa smaku)

a i æwiczy³am z mel b, najpeir 5 minut trening a pó¼niej polowa treningu na brzuch bo mama na ploteczki zadzwoni³a i nie skoñczy³am ale jak wieczorkiem Lencie spaæ po³o¿e to zacznê od nowa
jedzonko nienajgorzejkl aski: ja trochê gorzej dzisiaj:
¶niadanko: owsianka + 3 ³y¿ki mleka
II: ¶niadanko : kawka
obiad: bu³ka + kawalek kielbasy wêdzonej
podwieczorek : niestety kilka ciastek

i do tego jogurt bakoma ze zbo¿ami, activia z musli i 2 activie do picia, popijam cay dzien herbate owocow±

du¿o tego i niezbyt ³adnie u mnie((
Stary 2013-08-12, 17:00   #967
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
ja te¿ uwa¿am,ze ka¿da PM jest najpiêkniejsza:roza :
ja te¿!!!
w³a¶nie spojrza³am na Twój podpis i Ty kochana za niecale 2 tygodnie bêdziesz Pann± M³od± delektuj siê tym dniem intensywnie i wyciskaj z niego soki, bo tyle siê czeka a ten dzieñ tak ucieka..ale rym hehe

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 17:20   #968
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
ja te¿!!!
w³a¶nie spojrza³am na Twój podpis i Ty kochana za niecale 2 tygodnie bêdziesz Pann± M³od± delektuj siê tym dniem intensywnie i wyciskaj z niego soki, bo tyle siê czeka a ten dzieñ tak ucieka..ale rym hehe
no ju¿ zosta³o 12 dni:b rzydal:
Stary 2013-08-12, 17:45   #969
malutka_ziutka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

Witam babeczki kochane!!!
Najpierw wymiary dla strongwomen - wszystko stanê³o w miejscu, czyli dok³adnie takie same wymiary jak w ubieg³y poniedzia³ek. Sprawdza³am z niedowierzaniem, bo nie æwiczy³am za du¿o w tym tygodniu... ale na szczê¶cie nic nie wzros³o.... ani nie zmala³o
Wisielczy humorek kochane by³ bo spore problemy finansowe siê pojawi³y, ale o tym kiedy indziej...
Ostatnio malutko piszê, nie mam te¿ czasu was czytaæ, bo albo mi internet nie chodzi, albo komputer siê psuje. Dzi¶ go naprawimy i powinno byæ dobrze. Do tego zeby by³o mi weselej ma 4 dzieci - dwoje swoich i dwoje siostry. Mimo ze dzieci siostry s± starsze od moich to i tak wymêczyæ potrafi±. A jak juz do domu id± to odgruzowuje mieszkanie i juz na æwiczonka si³ brakuje.
Jutro u nas wielki dzieñ - synu¶ idzie po raz pierwszy do przedszkola. Na razie bêdzie to raz lub dwa razy w tygodniu, bo ma³y nie potrafi bawiæ siê z innymi dzieæmi a ju¿ o dzieleniu siê zabawkami nie ma co mówiæ. Wiêc babeczki trzymajcie kciuki...
Mam nadziejê ,¿e uda mi siê pó¼niej do was zajrzeæ
malutka_ziutka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 18:26   #970
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malutka_ziutka Poka¿ wiadomo¶æ
Najpierw wymiary dla strongwomen - wszystko stanê³o w miejscu, czyli dok³adnie takie same wymiary jak w ubieg³y poniedzia³ek. Sprawdza³am z niedowierzaniem, bo nie æwiczy³am za du¿o w tym tygodniu... ale na szczê¶cie nic nie wzros³o.... ani nie zmala³o
Wisielczy humorek kochane by³ bo spore problemy finansowe siê pojawi³y, ale o tym kiedy indziej...
Ostatnio malutko piszê, nie mam te¿ czasu was czytaæ, bo albo mi internet nie chodzi, albo komputer siê psuje. Dzi¶ go naprawimy i powinno byæ dobrze. Do tego zeby by³o mi weselej ma 4 dzieci - dwoje swoich i dwoje siostry. Mimo ze dzieci siostry s± starsze od moich to i tak wymêczyæ potrafi±. A jak juz do domu id± to odgruzowuje mieszkanie i juz na æwiczonka si³ brakuje.
Jutro u nas wielki dzieñ - synu¶ idzie po raz pierwszy do przedszkola. Na razie bêdzie to raz lub dwa razy w tygodniu, bo ma³y nie potrafi bawiæ siê z innymi dzieæmi a ju¿ o dzieleniu siê zabawkami nie ma co mówiæ. Wiêc babeczki trzymajcie kciuki...

problemy finansowe potrafi± cz³owieka zdo³owaæ, wiem ale trzeba jako¶ dac radê:-*
a to wazny dzieñ jutro ciekawe jak maluszek da radê, pamietam moj siostrzeniec najpierw codziennie plakal, potem plakal jak byla sobota za dzieciaczkami nie zd±zysz, potem po weekendzie znowu nie chcial i¶c

ale musi siê nauczyæ, bo niestety taka go czeka przysz³o¶c stêskni³am sie ,wpadaj czêsciej
Stary 2013-08-12, 18:57   #971
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:

hej, hej brakowa³o nam tu Ciebie kochana
a problemy finansowe potrafi± przyt³oczyæ, wiem....to faktycznie niez³± masz tam ekipê, ale nie daj siê ³obuzom kochana a za synusia trzymam kciuki moja najmniejsza siostra (ma teraz 6 lat) jak pierwszy raz zaprowadzi³am j± do przedszkola to p³aka³a wniebog³osy a na drugi dzieñ po³o¿y³a siê na chodniku i rycza³a, a wieczorem a¿ gor±czke mia³a...moja mama odpu¶ci³a i j± wypisa³a, ale po miesi±cu sytuacja j± zmusi³a i zapisa³a j± na nowo ale do nnego bo w tamtym ju¿ miejsc nie by³o..no i wyobra¼ sobie, ¿e pó¼niej to ju¿ by³a tak zwi±zana z przedszkolem, ¿e wstawa³apó³ godziny przed czasem a w tym roku zmienia³a oddzia³ przedszkolny bo w tym jej nie ma zerówki i tak p³aka³a a te jej Panie wychowawczynie razem z ni±, dodam ¿e Zoska w ogóle jest taka organizatorka ona wszystkie wierszyki pamietala ka¿dego z dzieci, Panie jej mówi³y ¿eby tam o czym¶ przypomnia³a a ona zawsze pamiêta³a, poza tym wszystkie dzieci z maluszków by³y ni± zauroczone taka "ma³a mamu¶ka"
Stary 2013-08-12, 19:02   #972
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

dobry wieczór dziewczynki
Jutro podam wymiary ale za ró¿owo to nie bêdzie co¶ czujê
Mój dzisiejszy dzieñ dietkowo spoko zamkne³am go ze stanem 1097 kcal, niestety æwiczeniowo s³abiej tylko melb po¶ladki i ganianie za Lenk± przez godzinê po ogrodzie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:

Trzymam kciuki, ja to prze¿ywa³am w po³owie maja wtedy Lenka posz³a pierwszy raz do przedszkola, pierwszy tydzieñ by³ trudny, lament p³acz i trzymanie siê mojej nogi, ale potem znalaz³a ch³opaka i jako¶ posz³o z górki, teraz ma chyba trzeciego ju¿, wiêc ¿ycie w przedszkolu nabra³o sensu jak nic w matkê siê wda³a

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 19:05   #973
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ
Trzymam kciuki, ja to prze¿ywa³am w po³owie maja wtedy Lenka posz³a pierwszy raz do przedszkola, pierwszy tydzieñ by³ trudny, lament p³acz i trzymanie siê mojej nogi, ale potem znalaz³a ch³opaka i jako¶ posz³o z górki, teraz ma chyba trzeciego ju¿, wiêc ¿ycie w przedszkolu nabra³o sensu jak nic w matkê siê wda³a
: cojest: to mnie rozbawi³a¶ kochana
Stary 2013-08-12, 19:10   #974
lenik33
Raczkowanie

Cytat:
Manni, a co do lampki to prezent wydaje siê banalny ale mój T¯ du¿o je¼dzi na rowerze, ma kola¿ówe. Cieszy go ka¿dy osprzêt do roweru a taka mu by³a potrzebna no i da³am za ni± 90z³ wiêc postara³am siê

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Jeszcze siê pochwalê ¿e odhaczam z listy ¶lubnej, bieliznê dla PM dzi¶ kupi³am
Wcale nie banalny, a trafiaj±cy w potrzeby solenizanta na pewno siê ucieszy³
Bielizna wa¿na rzecz, niby pod spodem, a jednak jak jest seksowna kobieta inaczej siê czuje

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
prezent super, lubiê te¿ kupywaæ co¶ co wiem ¿e ucieszy i kto¶ tego potzrebuje a bielizna super, raz jedyny wlasnie na slubie mia³am taka sexy

a mia³am 21 lat jak wychodzi³am za m±¿

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

a co do auta to straszna ¶winia z tego sprzedawcy, naprawdê!

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

by³am kochana, by³am...od tamtego czasu jakies 12kg na plusie wiêc

powiem Wam, ¿e dobija mnie ta waga, zupelnie trace poczucie w³asnej warto¶ci... do tego nie pracuje i podejrzewam, ¿e szybko do pracy nie pójdê choæ bardzo bym chcia³a...no i to nieszczêsne prawo jazdy

ale siê do³uje dzi¶...chyba taki dzieñ

Mam tak samo s³onko, by³am taka cudna te 7 kg temu, nie mog³am siê na siebie napatrzeæ, a teraz
I jak ja mam znale¼æ mê¿czyznê ¿ycia mego z takim poczuciem warto¶ci.
Co¶ w tym jest ¿e tak jak siê czujemy tak nas ¶wiat postrzega
a wiêc, jesli chcemy byæ piêkne dla ludzi najpierw musimy byæ piêkne dla siebie ...

Stary 2013-08-12, 19:13   #975
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Bielizna wa¿na rzecz, niby pod spodem, a jednak jak jest seksowna kobieta inaczej siê czuje

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Mam tak samo s³onko, by³am taka cudna te 7 kg temu, nie mog³am siê na siebie napatrzeæ, a teraz
a wiêc, jesli chcemy byæ piêkne dla ludzi najpierw musimy byæ piêkne dla siebie ...
racja, racja kochana no i to jest MOTYWACJA!!!!!
Stary 2013-08-12, 19:41   #976
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
dobry wieczór dziewczynki
Jutro podam wymiary ale za ró¿owo to nie bêdzie co¶ czujê
Mój dzisiejszy dzieñ dietkowo spoko zamkne³am go ze stanem 1097 kcal, niestety æwiczeniowo s³abiej tylko melb po¶ladki i ganianie za Lenk± przez godzinê po ogrodzie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

no to agentka rozbawi³a¶ mnie do ³ez

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:

mnie te wspomnienia o lepszej wersji mnie tez najbardziej motywuj± to dzia³ania, nie wazne ze nni mow± "przeciez wcale nie jestes gruba" ale ja ie nie czuje sob± po prostu z tymi nogami i w ogole bleh...;/
Stary 2013-08-12, 20:30   #977
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie spad³o ale te¿ nie posz³o do góry! to ju¿ jest plus
Pamiêtaj, ze zanim do Was do³±czy³am przyty³am od bycia na diecie

Mi te¿ internet siada

Ooo to trzymam kciuki bardzo mocno za synka, wielki dzieñ, który siê pamiêta (przynajmniej ja ci±gle pamiêtam ), mo¿e od razu mu siê spodoba? Najwa¿niejsze ¿eby siê z innymi dzieciaczkami dogadywa³, to bêdzie chêtnie chodzi³.

Cytat:

Pad³am!!!!

Cytat:

Dobrze prawisz, trzeba Ci polac
Stary 2013-08-12, 21:13   #978
mistaken
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 250

a mnie w tabelce nie ma buuu zjadlam dzisiaj dwa ogromne talerze zupy pomidorowo paprykowej z ryzem ale bylo pychaaa

wymiary: start 24.czerwiec
talia: 81cm
brzuch: 89cm
pupa:104cm
udo:59cm
³ydka:38cm

70kg------64,9kg--------60kg(58kg)

mistaken jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 21:39   #979
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen

Laseczki,

organizacyjnie...

na wagê Manni czekam i na Lenika na jutro tak
Paulinka na Twoj± wagê te¿ spokojnie czekam.
Kasiu sprawd¼ czy pod biustem napewno ma byæ 114? bo nie pasuje to jako¶...
Katarzyna, na Twoj± wagê czekam do pi±tku.

no i co mam zrobiæ z Madzi± i Ag±?

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Mistaken bo na z zesz³ego tygodnia siê ju¿ nie za³apa³a¶ a now± dopiero robiê w³a¶nie teraz i ju¿ w niej jeste¶

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 05:40   #980
lenik33
Raczkowanie

Dzieñ dobry kobietki, ja szybko z pomiarami co by Martyny nie denerwowaæ
waga, ¿enada tyle powiem, ale musia³ to ob¿arstwo mieæ swoje konsekwencje, nie chcia³am podawaæ, ale muszê byc ucziciwa wobec Was i samej siebie, mo¿e ta czerwieñ mnie zmotywuje
a wiêc 56,9 - st±d te¿ dziwi± mnie te nieznaczne spadki na nogach, mo¿e to przez æwiczenia, któreych wprawdzie w tym tygodniu nie by³o za wiele ale mo¿e zesz³y procentuje i mam teoriê, ¿e miê¶nie mi wagi doda³y:rotf l:
pod biustem: 72
talia: 69
pêpek: 74
udo: 49
³ydka: 34
ramiê: 26
biodra: 93

odezwê siê z pracy, buziaki

Stary 2013-08-13, 09:43   #981
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

Hej hej ja na chwilê, ¿yjê, dietkujê ale nie æwiczê.
Mam w domu malowanie, wiec padam na pyszczek po ca³ym dniu i nie mam na nic czasu, w wolnej chwili Was przeczytam

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-13, 09:55   #982
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kochane, apel...

Ja nie chce ¿eby¶cie my¶la³y ¿e ja siê jako¶ wkurzam bo nie dajecie danych do tabelki. Ja z tego korzy¶ci nie mam i skakaæ nie bêdê z mostu jak nie podacie, nie zmuszê Was te¿ do tego i nie zabroniê udzielania siê na w±tku bo tego nie robicie...

Motywuje Was ¿eby podawaæ te dane, aby regularnie ka¿da z Was kontrolowa³a postêpy i upadki w walce ze swoim cia³em. Nie robiê tego wam na z³osæ a tylko po to aby¶my wiedzia³y jak komu idzie, komu kibicowaæ a kogo batem potraktowaæ. A nic mnie tak nie cieszy jak ca³a zape³niona na zielono tabelka. Jak co kawa³ek jest dziurka, albo w ogóle mam pustostan to nie ³adnie to wygl±da. Nie wstyd¼my siê swoich wymiarów, traktujmy to jako motywacjê a nie karê .

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

I jeszcze co¶... to ¿e ja robie tabelkê to nie znaczy ze ona jest moja... JEST NASZA! Nasza w±tkowa i je¿eli macie jakie¶ zastrze¿enia, chciecie wprowadziæ jakie¶ zmiany to mówicie
Stary 2013-08-13, 11:30   #983
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Laseczki,

organizacyjnie...

na wagê Manni czekam i na Lenika na jutro tak

no i co mam zrobiæ z Madzi± i Ag±?

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Mistaken bo na z zesz³ego tygodnia siê ju¿ nie za³apa³a¶ a now± dopiero robiê w³a¶nie teraz i ju¿ w niej jeste¶
dzi¶ rano waga pokaza³a 68,3kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 11:35   #984
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Laseczki,

organizacyjnie...

[B]na wagê Manni czekam i na Lenika na jutro tak
Mi mo¿esz wpisaæ te 71, bo pi±tek to ju¿ bêdzie w³a¶ciwie podpadaæ pod now± tabelkê...

Tak w ogóle witam wszystkie
Stary 2013-08-13, 11:41   #985
mistaken
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 250

cos dobrego lightowego z kurczaka na obiad????

wymiary: start 24.czerwiec
talia: 81cm
brzuch: 89cm
pupa:104cm
udo:59cm
³ydka:38cm

70kg------64,9kg--------60kg(58kg)

mistaken jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-13, 12:06   #986
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Mistaken, Zapraszam http://paniporadnikowadomowa.blogspo...y-obiadek.html

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Katarzyna,
Cytat:
facet udawa³ g³upa ¿e jemu siê nic takiego nie dzia³a, T¯ mu mówi ¿e ma siê zdecydowaæ czy naprawiaæ i powiedzia³ ¿e zadzwoni za chwilê jak siê zorientuje... zadzwoni³ ale jego ojciec, powiedzia³ ¿e byli¶my z autem u mechanika, podpisali¶my umowê wiêc nic z tym nie zrobimy, i pok³ocili siê ¿e sprawa do s±du. I koniec rozmowy.

T¯ dzi¶ pojecha³ do mechanika co siê zajmuje automatami, aby powiedzia³ czy mog³o byæ tak ¿e nasz mechanik tego nie widzia³, jaki jest koszt naprawy i czy by³a opcja ¿e to zatai³. Wyszed³ te¿ problem z silnikiem prócz tej skrzyni, bo auto jak jest ie rozgrane to ciê¿ko odpala i warczy, jak jest ciep³y to chodzi jak burza. I co¶ skojarzy³am, zawsze jak byli¶my ogl±daæ auto to nigdy nie jechali¶my do niego do domu, zawsze umawia³ siê z nami gdzie¶ przy rynku czy przy marketach. Dziwne no nie? Mo¿e w³a¶nie dlatego ¿eby auto by³o rozgrzane?

P³akaæ mi siê chce. Na postêpowanie s±dowe trzeba mieæ kasê. Rzeczoznawca, adwokat? matko... ile zachodu nie wiem...

Zaproponowa³am T¯ ¿e jak siê dowie jakie koszty to ma zadzwoniæ spokojnie i zapytaæ "koszt jest taki a taki, naprawiacie czy przyjmujecie zwrot" ale co jak ani to ani to... to znów straszyæ siê s±dem... sprzedali nam bubla a my dali¶my siê nabraæ

Paulinko,
Cytat:

Cytat:
skoro ju¿ 3,5 tys. wyda³am to gdzie tu dalej??
to jest w³a¶nie straszne ¿e tyle to wszystko kosztuje...

za tyle by¶ ju¿ kupi³a na lewo

Ziutka, trzymam kciuki za poprawê sytuacji u Was a jak sobie synu¶ poradzi³?

Lenik,
Cytat:
Najs³odsza forma treningu

Lenik,
Cytat:
ja nie wiem co w z t± seksowno¶ci± pisa³am ju¿ ¿e kupi³am majty xxl

Witaj, Madziu narazie Ciê usunê³am z tabelki bo nie ma ani z zesz³ego tyg ani w tym i szkoda poprostu kolorowaæ Ciê na ¿ó³to. Jak wrócisz to dopiszê Ciê i czekamy na Ciebie

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Jestem taka przyt³oczona... tym samochodem i ¶lubem... im wiêcej mam do organizacji tym wiêcej mi siê nie chce.

Nie wiem jak rozwi±zaæ kwestie podziêkowañ dla rodziców? Moim bym chcia³a gor±co podziêkowaæ i daæ ca³e swoje serce w koszyku ale te¶ciom? Podziêkowaæ za to ¿e ³askawie przyszli? I co? ugh... problematyczne to a nie chce jakich¶ cyrków robiæ.

I jeszcze siê bojê ¿e jutro na przymiarce nie wejdê do suknii
Stary 2013-08-13, 12:56   #987
lenik33
Raczkowanie

Cytat:
Kochane, apel...

Ja nie chce ¿eby¶cie my¶la³y ¿e ja siê jako¶ wkurzam bo nie dajecie danych do tabelki. Ja z tego korzy¶ci nie mam i skakaæ nie bêdê z mostu jak nie podacie, nie zmuszê Was te¿ do tego i nie zabroniê udzielania siê na w±tku bo tego nie robicie...

Motywuje Was ¿eby podawaæ te dane, aby regularnie ka¿da z Was kontrolowa³a postêpy i upadki w walce ze swoim cia³em. Nie robiê tego wam na z³osæ a tylko po to aby¶my wiedzia³y jak komu idzie, komu kibicowaæ a kogo batem potraktowaæ. A nic mnie tak nie cieszy jak ca³a zape³niona na zielono tabelka. Jak co kawa³ek jest dziurka, albo w ogóle mam pustostan to nie ³adnie to wygl±da. Nie wstyd¼my siê swoich wymiarów, traktujmy to jako motywacjê a nie karê .

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

I jeszcze co¶... to ¿e ja robie tabelkê to nie znaczy ze ona jest moja... JEST NASZA! Nasza w±tkowa i je¿eli macie jakie¶ zastrze¿enia, chciecie wprowadziæ jakie¶ zmiany to mówicie

S³onko ¿arcik to by³ i dobrze, ¿e nas tak dyscyplinujesz, jak bêdê widzieæ ta cholern± czerwieñ na pewno wezmê siê w gar¶æ bo bêdzie mi wstyd za tydzieñ znowu burakiem ¶wieciæ

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Mi mo¿esz wpisaæ te 71, bo pi±tek to ju¿ bêdzie w³a¶ciwie podpadaæ pod now± tabelkê...

Tak w ogóle witam wszystkie

A dzieñ dobry mi³ego popo³udnia ¿yczê

Stary 2013-08-13, 13:16   #988
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Katarzyna,facet udawa³ g³upa ¿e jemu siê nic takiego nie dzia³a, T¯ mu mówi ¿e ma siê zdecydowaæ czy naprawiaæ i powiedzia³ ¿e zadzwoni za chwilê jak siê zorientuje... zadzwoni³ ale jego ojciec, powiedzia³ ¿e byli¶my z autem u mechanika, podpisali¶my umowê wiêc nic z tym nie zrobimy, i pok³ocili siê ¿e sprawa do s±du. I koniec rozmowy.

T¯ dzi¶ pojecha³ do mechanika co siê zajmuje automatami, aby powiedzia³ czy mog³o byæ tak ¿e nasz mechanik tego nie widzia³, jaki jest koszt naprawy i czy by³a opcja ¿e to zatai³. Wyszed³ te¿ problem z silnikiem prócz tej skrzyni, bo auto jak jest ie rozgrane to ciê¿ko odpala i warczy, jak jest ciep³y to chodzi jak burza. I co¶ skojarzy³am, zawsze jak byli¶my ogl±daæ auto to nigdy nie jechali¶my do niego do domu, zawsze umawia³ siê z nami gdzie¶ przy rynku czy przy marketach. Dziwne no nie? Mo¿e w³a¶nie dlatego ¿eby auto by³o rozgrzane?

P³akaæ mi siê chce. Na postêpowanie s±dowe trzeba mieæ kasê. Rzeczoznawca, adwokat? matko... ile zachodu nie wiem...

Zaproponowa³am T¯ ¿e jak siê dowie jakie koszty to ma zadzwoniæ spokojnie i zapytaæ "koszt jest taki a taki, naprawiacie czy przyjmujecie zwrot" ale co jak ani to ani to... to znów straszyæ siê s±dem... sprzedali nam bubla a my dali¶my siê nabraæ
KOniecznie mi napisz, co ten mechanik powiedzia³. Je¿eli on nic nie wykry³, a jest tak, ze móg³ tego nie wykryæ, to tylko dzia³a na Wasz± korzy¶æ.
Kochana to jest sprawa do wygrania, nie przejmuj siê, masz najpiêkniejszy dzieñ w ¿yciu przed sob±, nie pozwól jakiemu¶ pajacowi tego zepsuæ!!

Bardzo dobrze powiedzia³a¶ T¯. Je¿eli ten mechanik powie, ¿e ten wcze¶niejszy nie wykry³ wady, chocia¿ mog³a ju¿ tam byæ, to dzwoñcie do go¶cia, niech daje kase na naprawe albo odda wszystko a Wy zwracacie auto.

Gdyby jeszcze siê rzuca³, to powiedzcie, ¿e w najbli¿ym czasie odwiedzi go listonosz z pewnym pismemkiem. Dajcie mu czas do namys³u, potem id¼cie do prawnika. Jak ju¿ wygracie, to kole¶ zwraca Wam wszystko- i za auto, i za prawnika, i je¿eli do niej dojdzie to te¿ za rozprawê.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

W³a¶nie zjad³am zupê, bo wysz³a mi tak dobra, ¿e nie mog³am siê doczekaæ tej 15 (o tej godzinie zwykle jem obiad)

Poza tym leje, wiêc siedzê i czytam ksi±¿kê. Porz±dki ju¿ dawno zrobione, nie mam siê nawet za co zabraæ :/
Stary 2013-08-13, 13:31   #989
pijana_wiatrem
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 513
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Dziewczyny przyjmiecie mnie?

Jestem mloda mamusia 20 miesiecznego smyka, po ciazy pieknie schudlam, w styczniu skonczylam karmic i waga wrocila do ciazowej. Teraz zaczynam walke z tluszczem

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pijana_wiatrem jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-13, 13:38   #990
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Katarzyna,
Cytat:
KOniecznie mi napisz, co ten mechanik powiedzia³. Je¿eli on nic nie wykry³, a jest tak, ze móg³ tego nie wykryæ, to tylko dzia³a na Wasz± korzy¶æ.
Mo¿na by³o ukryæ ten b³±d skrzyni biegów na diagnostyce, pod³±czasz auto do komputera kasujesz b³êdy i jedziesz tak aby b³ad nie wyskoczy³ to go nie bêdzie na li¶cie b³êdów. Bêdzie tylko w historii skasowanych. Wiêc móg³ ten b³±d byæ skasowany i jak my przed zakupem pod³±czyli¶my to nie wy¶wietli³ siê. Wiêc nasz mechanik powiedzia³ ¿e jest ok bo b³êdu nie by³o a tak naprawdê móg³ byæ ale skasowany a¿ do nastêpnego razu kiedy wyskoczy i to ju¿ u nas bo to wychodzi przy d³u¿szej(szybszej) je¼dzie.

To chyba dobrze dla nas no nie?

Jeszcze wysz³a sprawa ikonek. Bo ¶wieci³y dwie jak ogl±dali¶my auto "service" i "silnik". Pytali¶my i facet powiedzia³ ¿e musi ¶wieciæ bo ayto jest przerobione na gaz.. a dzi¶ jak podpiêli auto pod komputer i skasowali b³±d to lampki zgas³y? no wiêc? te¿ ¶ciema?

T¯ chce jutro i¶c jeszcze po poradê do biura bezp³atrnych porad prawnych. http://www.swiadomy-obywatel.pl/ i potem dzwoni do go¶cia.

Nie wiem czy ma sens zaznaczyæ te¿ ¿e fotel elektryczny nie dzia³a i co¶ tam jeszcze wypada. Takie drobnostki no ale...

Mechanik dzi¶ naprawê skrzyni wyceni³ na 1500 bo poszed³ tylko jeden elektrozawór.

Ty pracujesz w prawie czy w autach ?

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Pijana, witaj

Lenik
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.