Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-13, 08:33   #1591
dzovana
Zakorzenienie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Anulciak trzeba dojść dlaczego ma takie dolegliwości.. Nie wolno bagatelizowac takich objawów.

Cześć dziewczyny, wstałam o 8 zjadłam śniadanie, chciałam iść biegać, ale oczywiście na stadionie jest grupa trenujących, a ja nie chcę tam przy nich
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 08:51   #1592
kasia77177
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

cześć!
później Was nadrobię,trochę postów przeczytałam...
Sikorka to wynik na plusie Shine on miała rację,że to myślnik
ale się wczoraj wkurzyłam z tym lekarzem,pojechałam na darmo do Lublina,straciłam 50 zł i czas na odpoczynek. Okazało się dr nie zajmuje sie kolanami...a jak mam dzwoniła to później jeszcze dla potwierdzenia pytała czy zajmuje się kolanami i powiedzieli,że tak...masakra. Ogólnie dr zajmuje się starszymi babkami,biodra,kolana...N a wstępie zapytał mnie ile mam lat i czy miałam artroskopię...
wczoraj nie zgrzeszyłam niczym słodkim,dziś też mam zamiar się trzymać
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 09:06   #1593
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Hej wygląda na to że mój syn ma wadę serca ale mój znajomy kardiolog nie potwierdza i musimy iść do pediatry po skierowanie do dziecięcego.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-13, 09:18   #1594
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Hejka Pospałam sobie dzisiaj dłużej i za moment idę coś zjeść
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 09:40   #1595
ChocoMonster
Zakorzenienie

hej
na szczeście opanowałam się wczoraj i nie zjadłam nic nie porządanego, na kolację jogurcik naturalny zaraz zjem coś szybko na śniadanie. miłego dnia!

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

anulciak będzie dobrze!
Stary 2013-08-13, 09:47   #1596
kasia77177
Wtajemniczenie

Anns-pamiętam Cię
Anulciak-wszystko będzie dobrze,trzymam kciuki!
Sikorka-to super,że i przylecisz do PL i mąż obiecał wakacje
dla Was wszystkich za ćwiczonka!
Stary 2013-08-13, 10:11   #1597
dzovana
Zakorzenienie

zrobiłam Turbo + 70 przysiadów (reszta za jakis czas, bo juz nie moge wiecej)

idę prysznic wziac i zrobic omleta
Stary 2013-08-13, 10:25   #1598
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nonessential Pokaż wiadomość
ja melduje na dziś 20 min killera, godzine chodzenia o sklepach i troche tańczenia przed lustrem i kręcenia tyłkiem
zazdroszcze wywalonego łóżka mam w pokoju 2 łóżka (kanapy rozkładane) bo dzieliłam jeszcze 2 lata temu pokój z siostrą ale tata nie chce mi go wywalić z pokoju bo przecież co będzie jak goście przyjadą nie mówie już o fakcie że mamy rozkładaną kanape w salonie + taki dużo większy "domek kempingowy" (taki jak w anglii czy holandii są i ludzie normalnie w nich mieszkają - taty widzi mi sie) na podwórku gdzie jest jedna sypialnia 2 osobowa, "pokój dla dzieci" z dwoma łóżkami jednoosobowymi i narożnik rozkładany gdzie wyśpią sie spokojnie 3 osoby z zapasem miejsca

ja ostatnio też swojego taty nie poznaję cały czas mnie czymś zaskakuje
widzę, że u Ciebie faktycznie pełno miejsca do spania tata chyba ma sentyment, czy coś

Cytat:
blaszok gdzie obiecane nowe wpisy na blogu
pisałam już jakiś czas temu katience, że nie mam teraz jakoś ochoty i inspiracji na blogowanie czekam na przypływ nowych prądów motywacyjnych

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez atram00100 Pokaż wiadomość
Wpadam na chwilkę, melduję: 20 min rower stacjonarny, 10 min hula. Przez 3 godziny robiłam generalny porządek w szafie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
melduję rolki i 2 spadające gwiazdy

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Hej wygląda na to że mój syn ma wadę serca ale mój znajomy kardiolog nie potwierdza i musimy iść do pediatry po skierowanie do dziecięcego.
będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

witam z rana

pierońskie komary nie dawały mi dziś spać

zrobiłam wczoraj te 110 przysiadów ale dziś muszę ogarnąć du.pkę choćby nie wiem co i zrobić jakieś konkretne ćwiczenia z Jillian nie mogę sobie takich długich przerw robić

wczoraj robiłam wieczorem "zakupy" na allegro do nowego pokoju i wypipczyłam około 400zł no ale musiałam kupić parę rzeczy, np. podkładkę na biurko żeby go od razu nie zajechać, pudełka na jakieś rzeczy typu biżuteria, kosmetyki, zeszyty; obraz na ścianę (z Wenecją ), jakieś talerze i kubki z IKEA (bo chciałam ) i jakieś inne gadżety organizacyjne na papiery i teczki dziś muszę skoczyć do banku zrobić przelewy i potem tylko czekać na kuriera

miłego dnia!
mnie czeka kolejny dzień sprzątania i układania
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:51   #1599
Sikorka0204
Zakorzenienie

Dzień dobry chudzinki
Anulciak trzymam kciuki, żeby wyniki miał dobre Może to od upałów?
Cytat:
Napisane przez shine_on Pokaż wiadomość
a co to znaczy, że masz TSH w normie? ta norma podobno jest do kitu, młode kobiety powinny mieć ok 1, a powyżej 2,6 można już podejrzewać niedoczynność, ja nawet teraz spojrzałam - w zeszłym roku miałam 2,73 :/ no nic, chyba w końcu pora trochę wydać na lekarza...
tsh mam 1,6 więc teoretycznie ok a pozostałe za niskie.
Jutro idę na 11 do endo

Melduje, że kolejny dzień dietki udany, chociaż dopiero 17 zaliczyłam 45 minut skakania i 60 minut na rowerku

Ps. teraz doczytałam - Anulciak trzymam kciuki, żeby to był fałszywy alarm i wszystko było w porządku

Edytowane przez Sikorka0204
Czas edycji: 2013-08-13 o 10:57
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:56   #1600
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Melduje, że kolejny dzień dietki udany, chociaż dopiero 17 zaliczyłam 45 minut skakania i 60 minut na rowerku
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:15   #1601
Konto usunięte

Zrobiłabym turbo lub killera, ale nie wiem czy babci mieszkającej piętro niżej sufit się nie urywa

Cytat:

Cytat:

Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Czas edycji: 2013-08-13 o 11:16
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:20   #1602
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
wczoraj robiłam wieczorem "zakupy" na allegro do nowego pokoju i wypipczyłam około 400zł no ale musiałam kupić parę rzeczy, np. podkładkę na biurko żeby go od razu nie zajechać, pudełka na jakieś rzeczy typu biżuteria, kosmetyki, zeszyty; obraz na ścianę (z Wenecją ), jakieś talerze i kubki z IKEA (bo chciałam ) i jakieś inne gadżety organizacyjne na papiery i teczki dziś muszę skoczyć do banku zrobić przelewy i potem tylko czekać na kuriera
Ale to do pokoju, to grzechem byłoby nie kupić niektórych rzeczy
Stary 2013-08-13, 11:30   #1603
f _ c k yea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

W końcu po ciężkiej walce samej ze sobą wyszłam z domu żeby pobiegać i się zresetować. Od tego resetowania przez pierwsze 2,5 km nie umiałam złapać oddechu, myślałam, że się w końcu uduszę i jeszcze rozbolała mnie głowa. Już miałam wracać do domu, ale gdzieś tak po trzecim km moja głowa była pusta, a ja się uśmiechałam sama do siebie także pobiegłam dalej
Także trening pomaga w różnych sferach, chociaż dzisiaj nie był to długi efekt i przed chwilą, zamiast normalnej kolacji, zjadłam kawałek sernika

W sumie melduję ok 6,4 km biegu (w tym trochę marszu)
To jest chyba najlepsze w bieganiu, zaczynasz, przebiegniesz mniej więcej połowę trasy i myslisz sobie "już nie dam rady", ale biegniesz dalej, mijasz jakąś magiczną granicę i już można biec i biec i biec... kocham to

brawo za ten bieg, a z jedzeniem prosze się pilnować

Cytat:
Napisane przez atram00100 Pokaż wiadomość
Wpadam na chwilkę, melduję: 20 min rower stacjonarny, 10 min hula. Przez 3 godziny robiłam generalny porządek w szafie

Choco, yea a co Wy mi tu o jakimś kfc, macu, co to ma być??? 100 brzuszków za karę !!!
za ćwiczenia.
a karne brzuszki zrobię dziś

Cytat:
melduję rolki i 2 spadające gwiazdy

f_ck yea ta maszyna wygląda trochę jak przyrząd do tortur, lubię to
hue hue hue, też mi się podoba
i w sumie to maszyna dla masochistów naprawdę boli
brawo za rolki

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
W nocy z sb na niedzielę widziałam przynajmniej kilka spadających gwiazd (dopiero dzisiaj sobie o tym fakcie przypomniałam )
No to marzenia spełnione będą ja pojechałam oglądać gwiazdy ze znajomymi, ale inteligentnie wybrali miejscówkę na ławkach pod drzewami nic nie widziałam

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
atram od dziś spadają i cholercia widziałam jedną i spełni się moje życzenie uhuuu jestem po dwóch piwach, ale bez żarcia w środę ognisko

f _ c k yea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:30   #1604
f _ c k yea
Rozeznanie

Cytat:
Ja wczoraj mówiłam, że w tym tygodniu się nie ważę, ale halny dotarł na pomorze na wadze 62,0 myślałam, że waga coś fisiuje, ale wymiary też się ruszyły tak to ja się mogę odchudzać wczoraj na podwieczorek wpadł drugi batonik musli, a o 20 wypiłam dużą karmelowo-wanilową latte później się skuszę na podsumowanko, już mi spadło 4,7 kg a o 11 idę do fryzjera, jak do wczoraj byłam pewna, że chcę sporo sciąć, tak teraz mam spore wątpliwości
Jej, jak Ci super ta waga leci kurdę, zmotywowałaś mnie aż, bo ja to co chwila 2 kg do tyłu, 2 do przodu i stoję w miejscu non stop

a z włosami to jak masz teraz wątpliwości to lepiej nie ścinaj, bo to zazwyczaj się kończy źle i będzie "od dzisiaj zapuszczam włosy" jak to mówią, żelazna kobieca logika

Cytat:
faktycznie niepokojące, ale musisz być spokojna, może to nic poważnego. Też mam tak często z mroczkami przed oczami z samego rana, zawsze słabo mi w kościołach itd. mam co prawda jakieś szmery w sercu, ale objawia się to jedynie tymi zasłabnięciami, nie przeszkadza mi to jakoś szczególnie w życiu, lekarze mówią, że to nic takiego
Dopóki nie dzieje się to notorycznie i nie poza godzinami porannymi to myślę, że nie ma się czym martwić na zapas Trzymam kciuki by to nie było nic poważnego

Cytat:

siema z rana
wczorajszy wieczór był grzeczny pod względem picia i jedzenia, chociaż miałam taką gastrofazę, że zjadłabym wszystko co miałam w zasięgu wzroku
gwiazd jak już mówiłam nie widziałam, ale i tak uznaję te wyjście za bardzo udane

Właśnie pożarłam owsiankę z malinami i bananem i szykuję się powolutku do pracy.
Na siłownię nie dotarłam niestety dziś, bo wróciłam do domu o 3 i uznałam, że wypadałoby się wyspać przed pracą, jutro mam na 10 i też nie wiem czy zbiorę się w sobie z rana ale zrobię dziś brzuszki wieczorem i jutro ewentualnie też coś wykminię w domu, nie ma co się opierniczać

Dziękuję za zaproszenie do klubu! Ogarnę to później, bo teraz już trochę mało czasu mi zostało

f _ c k yea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:45   #1605
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:

witam z rana

pierońskie komary nie dawały mi dziś spać

zrobiłam wczoraj te 110 przysiadów ale dziś muszę ogarnąć du.pkę choćby nie wiem co i zrobić jakieś konkretne ćwiczenia z Jillian nie mogę sobie takich długich przerw robić

miłego dnia!
mnie czeka kolejny dzień sprzątania i układania
hello!
mi tez komary nie dały pospać,jeden mnie ugryzł w wewnętrzną część dłoni...masakra...nogi mam już całe pogryzione
fajnie,już nie mogę się doczekać jak nam pokażesz swój piękny pokoik
Stary 2013-08-13, 11:47   #1606
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
omamuśku, uwieeeeelbiałam urządzać domy w Simsach! lekko kilka godzin na to poświęcałam
ale teraz nie mam aż tyle czasu i ochoty jak kiedyś
aż nabrałam ochoty na simsy

Cytat:
f_ck yea ta maszyna wygląda trochę jak przyrząd do tortur, lubię to
w greyu takiej nie było

Cytat:
Dzień dobry mam wolnego szpitalu i nie przekłada się to na spanie do południa...śniadania nie mogę zjeść bp młodego muszę wsiąść na badanie krwi ni i było że" ja nie mogę jeść to Ty też"...
Od kkilku tygodni coraz częściej skarży się że go serduszko boli i jak rano idzie sikac to robi mu się ciemno...
Jak nie urok to sraczka...

oby wszystko było dobrze może to nic poważnego więc nie ma co się przejmować na zapas trzeba czekać na wyniki i konkrety

Cytat:
Ja wczoraj mówiłam, że w tym tygodniu się nie ważę, ale halny dotarł na pomorze na wadze 62,0 myślałam, że waga coś fisiuje, ale wymiary też się ruszyły tak to ja się mogę odchudzać wczoraj na podwieczorek wpadł drugi batonik musli, a o 20 wypiłam dużą karmelowo-wanilową latte później się skuszę na podsumowanko, już mi spadło 4,7 kg a o 11 idę do fryzjera, jak do wczoraj byłam pewna, że chcę sporo sciąć, tak teraz mam spore wątpliwości
fajnie że waga ruszyła nigdy nie piłam latte a włosków nie ścinaj zbyt wiele bo możesz żałować zawsze potem można iść za jakiś czas i znów troszke obciąć

Cytat:
Cześć dziewczyny, wstałam o 8 zjadłam śniadanie, chciałam iść biegać, ale oczywiście na stadionie jest grupa trenujących, a ja nie chcę tam przy nich
ja to tam biegam po lasach żeby mnie nikt nie widział

Cytat:

w sumie mogłabym dziś spróbować turbo bo mam a jeszcze nie robiłam bardziej mordercze od killera ?

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42239855]Zrobiłabym turbo lub killera, ale nie wiem czy babci mieszkającej piętro niżej sufit się nie urywa [/QUOTE]
sufit wytrzyma a babcie zazwyczaj mają problemy ze słuchem
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:51   #1607
kasia77177
Wtajemniczenie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42239855]Zrobiłabym turbo lub killera, ale nie wiem czy babci mieszkającej piętro niżej sufit się nie urywa
[/QUOTE]

e no może jej się sufit na głowę nie oberwał hi hi
Stary 2013-08-13, 11:53   #1608
Konto usunięte

Cytat:
sufit wytrzyma a babcie zazwyczaj mają problemy ze słuchem
Akurat ta ma ponad 80 lat i jest przygłucha więc mam nadzieję, że moje tupanie jej nie przeszkadza
Stary 2013-08-13, 11:58   #1609
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

heej chudzinki
właśnie popijam skrzypopokrzywke dziwczynki pijące obecnie lub po kuracji.. widać efekty ? po jakim czasie ?

chyba musze zacząć sie porządnie brać za siebie bo jest gorzej niż było na początku lenistwo mnie tak opetało i niezdyscyplinowanie że waga jest o 3 kg większa niż waga wyjściowa w styczniu

robie kilka dni diety oczyszczającej choć chyba skusze sie na żeberka bo je uwielbiam dziś na owsianych ale od jutra chyba przejde na gryczaną bo mi baaaardzo zasmakowała i nie mam problemu żeby ją jeść całymi dniami samą ew z dodatkiem kiszonych które dobroczynnie działają na dietke może zamiast ziemniaczków dodam do żeberek gryczaną zawsze to lepsze niż ziemniaki

Dzo podkówke musiałam wyjąć bo osocze mi sie na niej zaczęło osadzać i mnie uszko bolało jeszcze sie widocznie nie zagoiło do końca więc mam starego zwykłego kolczyka teraz jak sie zagoi i bede wkładać to ci pokaże

Shine a ile cm mają twoje włoski ?

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42240607]Akurat ta ma ponad 80 lat i jest przygłucha więc mam nadzieję, że moje tupanie jej nie przeszkadza [/QUOTE]
no więc na co jeszcze czakasz czyżbyś szukała wymówki ?
Stary 2013-08-13, 12:00   #1610
Konto usunięte

Cytat:

no więc na co jeszcze czakasz czyżbyś szukała wymówki ?
No jakoś tak Jestem leń i tęsknię za swoim rowerkiem
Stary 2013-08-13, 12:18   #1611
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42240759]No jakoś tak Jestem leń i tęsknię za swoim rowerkiem [/QUOTE]
ja mam też rowerek ale ma pasek poluzowany no i ciężko mi tak jeździć na jedynce cały czas

Edytowane przez nonessential
Czas edycji: 2013-08-13 o 12:22
Stary 2013-08-13, 12:38   #1612
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
Jej, jak Ci super ta waga leci kurdę, zmotywowałaś mnie aż, bo ja to co chwila 2 kg do tyłu, 2 do przodu i stoję w miejscu non stop
Cieszę się, że Cię zmotywowałam ja też już miałam dość stania w miejscu... Chociaż nie wiem skąd ten spadek dzisiejszy
Ja też dzisiaj miałam owsiankę, z banankiem i borówkami, ale była taka sobie

Cytat:
a z włosami to jak masz teraz wątpliwości to lepiej nie ścinaj, bo to zazwyczaj się kończy źle i będzie "od dzisiaj zapuszczam włosy" jak to mówią, żelazna kobieca logika
Cytat:
fajnie że waga ruszyła nigdy nie piłam latte a włosków nie ścinaj zbyt wiele bo możesz żałować zawsze potem można iść za jakiś czas i znów troszke obciąć
Cytat:
Shine a ile cm mają twoje włoski ?
Ścięęęęęęęęęęłam długość miałam taką, że jak wzięłam włosy na boki, to mi sięgały pod biust. Zawsze o takiej długości marzyłam, ale nie zmieniła ona mojego życia miałam ich dość, przeszkadzały mi, do tego były beznadziejnie pocieniowane i zniszczone. Teraz mam ścięte na prosto, za ramiona na Kasię Tusk bardzo mi się podoba, wyglądam młodziej i takie konkretniejsze te włosy, tamte były nijakie i fryzjerka bardzo fajna, a to się rzadko zdarza może 3 albo 4 raz w życiu wyszłam od fryzjera zadowolona, bez chęci schowania się gdziekolwiek także jutro farbuję już sama i będzie git
shine_on jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:43   #1613
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj mówiłam, że w tym tygodniu się nie ważę, ale halny dotarł na pomorze na wadze 62,0 myślałam, że waga coś fisiuje, ale wymiary też się ruszyły
halny jest wszędzie.

Cytat:
Ojej.. mam nadzieję, że okarze się że to nic poważnego.

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Mam dokładnie tak samo i wnerwia mnie to. Wolałabym stać całyczas w miejscu na jednej wadze a nie cieszyc sie że jest mniej żeby za chwilę znowu wrócić do poprzedniego stanu.

Cytat:
heej chudzinki
właśnie popijam skrzypopokrzywke dziwczynki pijące obecnie lub po kuracji.. widać efekty ? po jakim czasie ?
Ja piłam samą pokrzywę. I efekty były. Mniej więcej po trzech miesiącach jak wypadała mi pierwsza przerwa w piciu miałam pełno babyhair na głowie. Ale zaprzestałam picie bo mi uczulenie wyszło. Wydaje mi się że to nie było od pokrzywy, ale i tak boję się wrócić do jej picia.

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:49   #1614
anulciak85
Zakorzenienie

Dzieki Wam kochane...musze poprostu teraz ochlonac....
zjadlam szpinak z makaronem i mam dosc...
Stary 2013-08-13, 12:59   #1615
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Ja piłam samą pokrzywę. I efekty były. Mniej więcej po trzech miesiącach jak wypadała mi pierwsza przerwa w piciu miałam pełno babyhair na głowie. Ale zaprzestałam picie bo mi uczulenie wyszło. Wydaje mi się że to nie było od pokrzywy, ale i tak boję się wrócić do jej picia.
myślę że jak uczulenie to by było to by wyszło o wiele wcześniej

koszmarnie mi zaczęły włosy wypadać znów zamówiłam sobie skrzypovite brałam belisse ale jakiś spektakularnych efektów nie widziałam miał ktoś do czynienia ze skrzypovitą ?

kupiłam sobie na allegro stanik sportowy biały bo ten co teraz mam to taka szmatka troche nie do pokazania światu (z pushupem żebym jak decha nie wyglądała kiedy bede chciała w nim pobiegać bez bluzy )

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Dzieki Wam kochane...musze poprostu teraz ochlonac....
zjadlam szpinak z makaronem i mam dosc...
szpinak z makaronem
Stary 2013-08-13, 13:04   #1616
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
myślę że jak uczulenie to by było to by wyszło o wiele wcześniej
Też mi sie wydaje, że to nie od tego, no ale jakoś na razie nie piję. Idę do alergologa pod koniec sierpnia to sie dowiem na co jestem uczulona, to może wrócę to picia ziółek.

Cytat:
koszmarnie mi zaczęły włosy wypadać znów zamówiłam sobie skrzypovite brałam belisse ale jakiś spektakularnych efektów nie widziałam miał ktoś do czynienia ze skrzypovitą ?
Belissa to największe dziadostwo jakie łykałam.. Miałam czerwone plamy na twarzy i skóra mi złaziła. A na włosy to nie pomogło (z resztą to nawet nie miało szansy pomóc bo jak tylko zaczęły mi się dziać takie rzeczy z twarzą to odstawiłam)
Skrzypovite też łykałam, ale nie zauważyłam żadnych efektów. Nie wiem może za krótko łykałam. Ale wydaje mi się że po dwóch miesiącach to już coś powinno zacząć pomagać a tu

Cytat:
kupiłam sobie na allegro stanik sportowy biały bo ten co teraz mam to taka szmatka troche nie do pokazania światu (z pushupem żebym jak decha nie wyglądała kiedy bede chciała w nim pobiegać bez bluzy )
Myślałam własnie o zakupie takiego stanika, ale na myśleniu się skończyło.

Stary 2013-08-13, 13:16   #1617
Konto usunięte

Zaliczyłam 40 min hula hop i pora robić obiadek. U mnie wieje taki wiatr, że aż się kurzy dookoła
Stary 2013-08-13, 13:25   #1618
Elsay
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42242462]Zaliczyłam 40 min hula hop i pora robić obiadek. U mnie wieje taki wiatr, że aż się kurzy dookoła [/QUOTE]

Popatrzyłam za okno a tam ciemno. A przecież było słońce. Spostrzegawcza jestem nie ma co.

Spać mi się chce. 6:20 to zdecydowanie za wcześnie dla mnie.

Stary 2013-08-13, 13:30   #1619
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:

ja to tam biegam po lasach żeby mnie nikt nie widział

w sumie mogłabym dziś spróbować turbo bo mam a jeszcze nie robiłam bardziej mordercze od killera ?
ja boję się w lesie, bo są zboki potwierdzone, nie to, ze sobie wymyślam
Turbo jest lżejsze od killera, bo są rundy gdzie można troszkę odpocząć dłużej ale jak się wykonuje poprawnie ćwiczenia to i tak można się nieźle zmachać
Cytat:
Dzo podkówke musiałam wyjąć bo osocze mi sie na niej zaczęło osadzać i mnie uszko bolało jeszcze sie widocznie nie zagoiło do końca więc mam starego zwykłego kolczyka teraz jak sie zagoi i bede wkładać to ci pokaże
okeeee ja musze się rozglądnąć za jakąś podkową
Stary 2013-08-13, 13:31   #1620
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Ja biorę Oeparol Femina i Bio-silica.
Plus seria czarną z GlissKur.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości