|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Ha. Dziś ja pierwsza... Dzień dobry śpiochy
![]() ps. Laurynko, dobrze pamiętam, że wybierasz się na dietetykę? Gdzie idziesz? Odpisz Słońce ![]()
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
Ja druga! (Codziennie lepszy wynik
![]() ![]() ![]()
#1173 |
Zakorzenienie
|
a ja znowu trzecia heh
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Ja mam swoje drugie podejście do tzw.zdrowej diety. Pierwsze miałam jesienią ubiegłego roku, Przez 3 miesiące chudłam normalnie, bez gwałtownych skoków i z 58 kg. wskoczyłam na 54 czyli tak jak chciałam, no ale potem z powrotem przytyłam z tym, ze nie aż tak masakrycznie. Teraz będac 6 dzień z 59 kg schudłam do 57 kg. I tak zamierzam trzymać. Wiem, ze im mniej chce sie schudnąc tym jest trudniej, ale ja do mojej diety dołączyłam sporą dawkę ruchu no i dzisiaj wyjeżdzam na 5 dni w góry i tam mam nadzieje troche tłuszczyku spalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszstkim. Myślałam, że to będzie dobry dzień, ale zaczął się strasznie. Przeczytalam o śmierci Mariusza Sabiniewicza (aktor, Norbert z M jak miłość). Straszne, nie mogę w to uwierzyć, miał dopiero 44 lata ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Raczkowanie
|
Czesc laski
![]() italiaanka w szoku jestem ![]() ![]() W ogole dziewczyny szczuplutkie jestescie i sliczne a tak narzekacie ![]() Ja to dopiero mam kolo ratunkowe po tej drugiej ciazy ![]() Jak znajde chwilke i odwage to wkleje zdjecia, teraz spadam sprzatac, prac i inne takie tam nudne rzeczy robic... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
44 lata - jejkuś... Miłodziutki ![]() ![]() Dla mnie to tylko potwierdzenie, że należy szanować swój organizm i do choćby głupiego odchudzania podchodzić mądrze... A nie rujnować własny oranizm na własne życzenie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Dziewczynki!!!
![]() Dzisiaj będzie dobry dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiechniętego, pozytywnego i cieplutkiego dziś! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W śniadaniu brak białka ![]() Udanych zakupów.
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Raczkowanie
|
Dziękuję italiaanko
![]() Poprawię się na drugim śniadanku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Raczkowanie
|
Ja już po owsiance na mleku, z tawrogiem, jabłkiem i cynamonem. Jak to jest z tym piciem 1,5 l wystarcza? Kiedy powinno się pić? Bo ja chyba za mało piję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
edit: jeszcze jedno... organizm dąży do równowagi, więc jeśli będzie za mało wody - zacznie ją najprawdopodobniej magazynować... Przede mną stoi właśnie 5L w takiej ogromnej butelce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Raczkowanie
|
italiaanko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Próbuję znaleźć jadłospisy na naszej stronce kochanej,ale tyle tego jest, że mi się nie udaje ![]() ![]() 1 dzień 8 minute abs ![]() Edytowane przez madzik=) Czas edycji: 2007-04-27 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Wtajemniczenie
|
Madzik - Nie ma sprawy
![]() ![]() ![]() Miłego dnia dla wszystkich ![]()
![]() |
#1185 |
Zadomowienie
|
Miałam się nie ważyć a się dzisiaj zważyłam eh :/ Od niedzieli schudłam 2 kg, z nóżek poleciało po 1 cm i z brzucha 2,5cm
![]()
#1186 |
Rozeznanie
|
kochana italiaanko.. tak wybieram sie na dietetykę na Śląską Akademię Medyczną
![]() ![]() Tak przy okazji mogła byś spojrzeć na mój jadłospis? ![]() 7.15 - jajecznica (2białka + 1 żóltko) + szczypiorek + 2 plasterki polędwicy + 15 orzeszków 10.15 - grahamka z serkiem wiejskim 13.20 - i tu jest problem... bo było: ciasto naleśnikowe ( wielkości jak jeden naleśnik..) z farszem jajeczno-pieczarkowym + buraki .. byłam jeszcze głodna więc zjadłam troszeczkę (naprawdę mało) makaronu (taki dziwny z warzyw) + pol serka wiejskiego 16- tu jeszcze nie mam pojęcia ;/ .. w lodówce pustki, bo dopiero dzisiaj zakupy 19- sałatka (jajeczna/z sera feta/ albo rybna) 22-twaróg chudy może być?
![]() |
#1187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() JA własnie na uczelni jestem... mam wykłądy z informatyki ![]() ![]() ![]()
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 | |||||
Rozeznanie
|
Zapowiada się dłuższa wypowiedź
![]() Cytat:
W przypadku wykonywania ćwiczenia przez 42 dni następną serię można zacząć od początku, jeżeli od ostatniego razu minęło od 10 do 14 dni (różne źródła - różne dane) Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o a6w to nikogo nie będę namawiała, bo albo się to lubi albo nie. A jak się nie lubi czegoś to się tego unika. Moim zdaniem najlepiej znaleźć takie ćwiczenia, które sprawiają nam przyjemność, bo wtedy chętniej i systematyczniej się wykonuje. Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio doszłam do wniosku, że "mała, biała z cukrem" świetnie wpływa na naszą urodę ![]() Ale tylko w takiej postaci: - kąpiel w wodzie z dodatkiem mleka; - peeling kawowy lub peeling z cukru ![]() Jeśli chodzi o SERUM to jest boskie ![]()
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Sieweczka - kochana jestem
![]() ![]() Ale sie wyprodukowalyscie ![]() Ale ciesze sie, ze wszystkie idziemy do do przodu juz tak "dlugo" ![]() A ja dzisiaj chyba bede musiala was zostawic, poniewaz wieczorem wyjezdzam nad morze ![]() ![]()
#1192 |
Zakorzenienie
|
misiaczekdid - oj kochana wlasnie tylko dwa ostatnie cwiczenia mi obciazaly kregoslup.. i dzien pozniej zamiast miesni brzucha to czulam wlasnie KREGOSLUP!
![]() ![]() ![]()
#1193 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
Ja wklejam w takim wypadku moje cwiczenia silowe, ktore mi ulozyl kolega..
sa przede wszystkim na nogi i brzuszek ![]() ![]() 1. Damskie pompki (klekasz na kolana, wysuwasz tulów do przodu i podpierasz sie rwkoma i pompki) (20x) 2. Przysiady (30x) 3. Unoszenie nogi prostej w góre lezac na boku. (30x/ stronê) 4. Unoszenie nogi prostej w góre lezac na brzuchu. (30x/nogê) 5. Kladziesz sie na plecach, uginasz nogi w kolanach, rece masz proste i wasko przy pupie. Unosisz biodra i pupe w góre napinajac posladki, tak aby byl kat prosty w kolanie, ale górna czesc tulowia wraz z glowa lezy na podlodze. Powinnas poczuc napiecie wszystkich miesni nóg i pupy. (20x) 6. Lezysz na plecach, nogi uniesione pionowo w góre i rozszerzasz je na boki jak najbardziej i zlaczasz (40x) 7. Unoszenie nogi zgietej w kolanie do boku kleczac i podpierajac sie rekoma z przodu (20x/stronê) 8. Przenoszenie ciezaru ciala z 1 na 2 nogê stojac w rozkroku i przy tym sklon do prostej nogi (30x/stronê) 9. Siadasz na podlodze w rozkroku, Jedna noge uginasz w kolanie i stope przykladasz do uda 2 nogi. Rece nad glowa. Robisz sklony do nogi prostej. Pózniej zmiana nogi. (40x/stronê) 10. Sklony do boku stojac. (30x/stronê) 11. Unoszenie lekko nad ziemie obu nóz lezac na boku bez pomocy rekoma (rece jedynie uzywamy do utrzymania równowagi)(40x/stronê) 12. Kladziesz sie na plecach, nogi zgiete w kolanach, stopa 1 nogi jest na podlodze a 2 nogê kladziesz bokiem zgiêta na ziemi (tak ze stopa przylega do kostki nogi której stopa jest postawiona). Kladziesz sie tak jakby lekko na boku (tym boku co noga lezy na ziemi), rêce za kark i unosisz tulów w górê lekko bokiem robiac skret tulowia. Pózniej zmiana nogi i boku (40x/stronê) 13. Brzuszki z nogami prostymi uniesionymi pionowo do góry (30x) 14. Przyciaganie nóg do klatki piersiowej i jednoczesnie sklony do kolan lezac na plecach. (30x) 15. Unoszenie i opuszczanie do kata 45 st prostych zlaczonych nóg lezac na plecach (20x) 16. Przyciaganie raz lewego raz prawego kolana do klatki piersiowej i jednoczesnie przyciaganie przeciwstawnego lokcia do kolan z rekoma na karku lezac na ziemi.(30x) 17. Pólbrzuszki ze skrêtem.(40x) 18. Pólbrzuszki z nogami zgietymi w kolanach pod katem 90 st nad ziemia.(30x) 19 Pólbrzuszki z nogami ugietymi i stopami na ziemii. Rece przy policzkach.(30x) 20. Kladziesz sie na plecach i wyciagasz tulów, wytrzymujac 3 sekundy (20x). EDIT: Aha jeszcze zapomnialam dodac, ze te cwiczenia maja byc wykonywane co drugi dzien <ja je robilam na przemian z areobami ![]() ![]()
#1197 |
Zadomowienie
|
witam
![]() italianka jestem pod wrazeniem ![]() ![]() nie bylo mnie 2 dni, a tu tyle czytania ![]() ![]() ![]() dzisiaj pocwicze, bo jak zobaczylam swoj brzuch pol godziny temu, yo myslalam, ze sie zalamie ;/ na szczescie to byly wzdecia, ktore juz mi przeszly, ale brzuch i tak trzeba poprawic ![]() wieczoram najprawdopodoniej spadam na babski wieczor, wiec na pewno beda jakies % ale chyba nie bede pila ![]()
#1198 |
Rozeznanie
|
Dzięki NoLQa
![]() ![]() ![]() Dziewczyny czeka mnie 9 dni bez neta ![]() ![]() ![]()
#1199 |
Zadomowienie
|
NolQa ile Ci ten trening zajmuje? i sa jakies efekty
![]()
#1200 |
Zakorzenienie
|
slimaczku - efekty sa
![]() ![]() Misiaczekdid - a gdzie wyjezdzasz? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.