|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Zresztą ten temat był tu kiedyś na tapecie. Wiadomo, zbrodni nie ma, wszyscy żyją, ale źle to brzmi ![]() Daleko mieszkasz od Kostrzyna nad Odrą? |
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Radzki przecież nie wygląda źle? Nie jest chyda ale grubą też bym jej zdecydowanie nie nazwałą. |
|
|
|
|
#4713 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie moja sprawa
|
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym bez przesady, że nie można komentować czyjegoś partnera ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(to tak ogólnie, nie pije do nikogo konkretnie )Obejrzałam ostatni strój Radzki (nie subskrybuje, bo nie pasuje mi jej forma filmików, taka... prezenterska? ona by się do tv nadawała ) i kurcze nie wiem jak gruszka może sobie strzelać w stopę kolorową spódnicą w poziome paski i ciemną dopasowaną górą, no nie wiem. Z drugiej strony trochę podziwiam laski, które się nie przejmują takimi rzeczami (bo przecież źle nie wygląda, tylko podkreśla to, co zazwyczaj chciałoby się zatuszować).
|
|
|
|
|
#4719 |
|
Zadomowienie
|
Kolejne ze zdjęć, które nie wiadomo z jakiego powodu wrzucono do Internetów
![]() http://instagram.com/p/crznUjwNYB/ |
|
|
|
#4720 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie ona wyglada super. czesto jej stylizacje sa dla mnie wrecz szokiem, ale ja sie na tym nie znam - wiec tego nie komentuje ale dziewczyna jest ladna, ma pasje i figura - taka zbita - mi bardzo u kobiet pasuje. niestety - stety jestem z tych, ktore mowią NIE wieszakom ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
Nie, właśnie nie wygląda źle (jak napisałam) i jasne że jest szczupła, po prostu podkreśla to jej biora (i wzór i krój spódnicy, dobór góry stroju) i mi się średnio to podoba. I się trochę zdziwiłam bo chyba nie znam gruszki, która chciałaby podkreślać ten kontrast w swojej sylwetce - przecież nie niapisałam NIE WOLNO :p
(oj, rgp, będzie się za tobą to ciągnęło... ) ps Bo tak, uważam, że w tym stroju jest podkreślony kontrast w sylwetce, nie biodra. Myślę że można podkreślić ten element sylwetki nie stwarzając takiego kontrastu. Edytowane przez Hadassah Czas edycji: 2013-08-13 o 12:05 |
|
|
|
#4724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dat ass... ![]() Bo mamy dupki zazdrościć, tak? ![]() Bolą mnie te kolana na parkiecie.
|
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nie powinnyśmy grzebać w ich prywatnych profilach i szukać sensacji, bez różnicy czy to Szusz czy Monia czy ktokolwiek inny. Ja zaglądam tylko na ich vlogowe fb bo oglądam ich vlogi a nie znam ich osobiście. Jeśli ktoś chce wiedzieć więcej i znajduje osobiste profile to niech sobie robi co chce, ale po co wywlekać to na forum? Dla mnie to nietakt, nie wiem może się mylę ale takie mam wrażenie. Ale szukać profilu partnera vlogera i komentować w taki niefajny sposób jej uśmiech to moim zdaniem niefajna sprawa, tak samo jak komentowanie wyglądu partnera Szusz. Powoli zaczynamy grzebać w ich życiu jak w życiu celebrytów. A to, ze ktoś zaczyna nagrywać nie oznacza, ze zgadza się na coś takiego. Oczywiście stają się osobami publicznymi ale to chyba nie oznacza, ze musimy im grzebać w życiu prywatnym na każdym kroku?
|
|
|
|
#4727 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4729 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
też nigdy nie ćwiczę na parkiecie - mam matę kupioną kiedyś w Biedronce.
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=KathleenAnn;4224055 2]
Cytat:
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4734 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na parkiecie by mnie bolały kolana, na dywanie też jakoś niewygodnie i nie chcę go zalewać potem przy brzuszkach. [QUOTE=ewalucja;42240979]A ja nie zawsze, zależy co ćwiczę.
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie ma nic wspólnego z dystansem,a kulturą wypowiedzi. |
|
|
|
|
#4736 |
|
Konto usunięte
|
A kiedy Alan nagra filmik na TheShapeStyle? Doncellita mówiła, że będą kręcić razem...
![]() I co, znajomi się z niego (nich) nie śmieją, że pokazują takie bzdury...? |
|
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troszke przesadzasz. ale okej - przepraszam wszystkich, ktorych uczucia urazilam swoja droga - jak ktos przybierze na wadze, albo ma dodatkowe kg to od razu komentarze - 'gruba', 'przytyla o nie!' itd. a jak ktos jest chudy, to zlego slowa nie mozna powiedziec (choc zaznaczam, ze nic negatywnego nie mialam na mysli )moda na bycie chudym wiele zlego robi w glowach widze ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
baaardzo to prawdopodobne ;d |
||
|
|
|
#4738 |
|
Konto usunięte
|
Ja czytałam, że uprawianie intensywnego sportu, nawet skakanie na skakance jest niebezpieczne bez butów. Ja jak wcześniej mi się chciało skakać to tylko w butach, rzeczywiście amortyzacja inna, ale szybko mi się znudziło i jestem wierna tylko rowerowi.
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42229718]To miałam na myśli, że rodzice muszą pracować. Ale kiedy zauważą, ze dziecko ćpa to trzeba takiemu dziecku pomóc. I wtedy jedna osoba rezygnuje z polowy etatu i jest mniej kasy.
Znam osoby które skończyły inaczej niż Ty. Wiadomo, ze to zależy od wychowania od najmłodszych. Pewnie, ze nie ma reguły. sunprince, tak lepiej zostawić dzieci bez opieki niech robią co chcą... nie popadajmy w skrajność. Ja nie wyobrażam sobie swoje dzieci w wieku 13 lat zostawiać na cale dnie same w domu. Nie pisałam nianię a opiekunkę. Taka osoba może zaglądać od czasu do czasu do domu. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Tylko trzeba to przekazywać, mówić i tłumaczyć. A jak ktoś nie ma kontroli co jego dziecko robi itd. to nie wiemy co mamy mu wytłumaczyć. Bo samo powiedzenie narkotyki to zło nie wystarczy. I nie chodzi mi o kontrolowanie takie codzienne ale raz na jakiś czas trzeba zobaczyć jakie strony odwiedza nasze dziecko. Bo potem są takie kwiatki z akska i yt. I tyle ode mnie koncze z OT.[/QUOTE] zaskoczę cię, miałam ok 5-6 lat kiedy zostawałam sama w domu gdy rodzice byli w pracy. I nie nikt ze mną nie siedział, nie łaził za mną krok w krok. Sąsiadka zajrzała tylko ze 2 razy w tym raz z obiadem albo brała mnie do siebie na obiad. A potem zmykałam znów na dwór. Przeżyłam i mam się dobrze, nawet bardzo.
|
|
#4740 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Demoralizacja pełną parą od dzieciaka!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

Białe także były te koszyczki/wazony.
Zresztą ten temat był tu kiedyś na tapecie. Wiadomo, zbrodni nie ma, wszyscy żyją, ale źle to brzmi 

Nie moja sprawa

(to tak ogólnie, nie pije do nikogo konkretnie