Rossmann cz. XVIII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-13, 12:40   #4561
sohf
Wtajemniczenie

Dot.: Rossmann cz. XVIII

hej
wiecie może czy w R dostanę takie różne specjalne szczoteczki do mycia ząbków przy aparacie stałym? te "wyciorki" i inne takie. a jak nie tam to gdzie można to tanio w miare kupic?
sohf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:43   #4562
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sohf Pokaż wiadomość
hej
wiecie może czy w R dostanę takie różne specjalne szczoteczki do mycia ząbków przy aparacie stałym? te "wyciorki" i inne takie. a jak nie tam to gdzie można to tanio w miare kupic?
W Rossie są takie "wyciorki" przy nitkach do zębów, na najwyższej półce jak mi się zdaje Nie wiem w jakiej cenie, bo nie kupuję, ale na pewno są.
Stary 2013-08-13, 13:01   #4563
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Jak tak wszyscy wymieniają co innego to faktycznie na wszystko by się przydało
Włosy mnie nie kuszą, chociaż moooooże kupiłabym szampon Miracle Moist, całkiem go lubię, ale regularna cena to jest tragedia. Pielęgnacja twarzy by się przydała, bo chcę krem do ryjca Sorai Świat Natury kupić na przetestowanie. Ciało w sumie też może być, przygarnęłabym masło do ciała Ziai. Tylko kolorówka w ogóle mnie nie jara, dopiero za jakiś rok jak skończy mi się kredka do brwi Max Factora to uzupełnię moją jakże wielką kosmetyczkę
Kolorówka mnie też nie jara, bo dopiero co była promocja i już się obkupiłam Za to do włosów cały czas szybko zużywam, często myję włosy, stosuję odżywki i w koncu bym sie porządnie obkupiła Ale gdyby była promocja na kosmetyki co ciała, to też byłabym szczęśliwa
A jakby była na wszystko to...hm moze lepiej nie, bo zostałabym bankrutem
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 13:06   #4564
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Kolorówka mnie też nie jara, bo dopiero co była promocja i już się obkupiłam Za to do włosów cały czas szybko zużywam, często myję włosy, stosuję odżywki i w koncu bym sie porządnie obkupiła Ale gdyby była promocja na kosmetyki co ciała, to też byłabym szczęśliwa
Macie co kupować na tych promo kolorówkowych, ja tylko kredki do brwi i tuszu do rzęs używam, tusz niedostępny w Rossmannie, a kredka jest mega wydajna i starcza na dobre dwa lata No i lakierów, ale mam na razie wszystkie jakie mi do życia potrzebne
Nie lubię też robić zapasów... I jak akurat wszystko mam to jest promocja i dupa, nic nie kupuję
Stary 2013-08-13, 13:18   #4565
sohf
Wtajemniczenie

Cytat:
W Rossie są takie "wyciorki" przy nitkach do zębów, na najwyższej półce jak mi się zdaje Nie wiem w jakiej cenie, bo nie kupuję, ale na pewno są.
dzięki
sohf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 13:56   #4566
alinson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Cytat:
Macie co kupować na tych promo kolorówkowych, ja tylko kredki do brwi i tuszu do rzęs używam, tusz niedostępny w Rossmannie, a kredka jest mega wydajna i starcza na dobre dwa lata No i lakierów, ale mam na razie wszystkie jakie mi do życia potrzebne
Nie lubię też robić zapasów... I jak akurat wszystko mam to jest promocja i dupa, nic nie kupuję

mnie ogólnie też nie, ale zaczynam się malować więc potrzebne by mi było kilka produktów. Normalnie z R to chętnie zrobiłabym zakupy z mazideł do ust, balsamy do ciała też lubię, bo używam codziennie no i na włosowe też chętnie, bo chociaż ogólnie i włosowo średnio zaopatruję się w R to na włosowej promocji obkupiłabym się w Alterrę
alinson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 13:59   #4567
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alinson Pokaż wiadomość
mnie ogólnie też nie, ale zaczynam się malować więc potrzebne by mi było kilka produktów. Normalnie z R to chętnie zrobiłabym zakupy z mazideł do ust, balsamy do ciała też lubię, bo używam codziennie no i na włosowe też chętnie, bo chociaż ogólnie i włosowo średnio zaopatruję się w R to na włosowej promocji obkupiłabym się w Alterrę
Po co się malować!

Jest w R. jakiś w miarę dobry dezodorant do stóp w niskiej cenie?
Stary 2013-08-13, 14:04   #4568
tempting
Rozeznanie

Cytat:
Szminki ja na szczęście dla mojego portfela nie maluję paznokci, ale obawiam się dnia, kiedy dopadnie mnie i to
Stary 2013-08-13, 14:09   #4569
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tempting Pokaż wiadomość
Szminki ja na szczęście dla mojego portfela nie maluję paznokci, ale obawiam się dnia, kiedy dopadnie mnie i to
Na lakierach portfel może nie ucierpieć, ja kupuję najczęściej lakiery Wibo czy inne takie, za 5 zł chodzą Albo jak teraz w Biedro będą mini Eveline za 3,89 zł Próbowałam różnych lakierów i te za 5-10 zł są tak samo dobre jak te za 50, więc nie przepłacam
Stary 2013-08-13, 14:30   #4570
lolitka999
Przyczajenie

Czy w rossmanie znajde tonik do twarzy z alterry?
lolitka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 15:01   #4571
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolitka999 Pokaż wiadomość
tak, ostatnio był nawet w cnd, ale nie wiem czy jeszcze jest
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 15:05   #4572
Młoda86
Wtajemniczenie

Cytat:
Po co się malować!

Jest w R. jakiś w miarę dobry dezodorant do stóp w niskiej cenie?
No36, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-do-stop.html
Stary 2013-08-13, 15:13   #4573
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ musi być zadowolony, mój to ma mojego kosmetoholizmu dość

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
tak, ostatnio był nawet w cnd, ale nie wiem czy jeszcze jest
Raczej powinien być U mnie był długo za 5 zł, a ostatnio baaardzo dużo sztuk w różnych R. widziałam po 3 z groszami

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 16:36   #4574
cedrowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sohf Pokaż wiadomość
hej
Ja używam oral b, wersję dla dzieci, ona po środku ma takie wyciorki.
Takie niebieskie opakowanie z gwiazdkami. Chyba koło 10zł kosztuje.
I szczoteczek do czyszczenia przestrzeni między zębami i aparatem też używam prokudent czy jak to się nazywa.
Stary 2013-08-13, 17:05   #4575
IzzieSt
Zakorzenienie

Gdyby było -40% na wszystko to w R pozostałyby tylko puste półki
Ja po dłuższym zastanowieniu chciałabym kolorówkę, tusz mi się kończy i zrobiłabym zapas mazideł do ust na zimę, i kosmetyki do włosów, tu wpadłyby odżywki garniera, alterry i jakieś inne psikadła
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 18:14   #4576
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Młoda86 Pokaż wiadomość
Nie ma zbyt dużo pozytywnych recenzji, ale polecasz? Nie wymagam super ochrony, bo nie mam dużego problemu.

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
TŻ musi być zadowolony, mój to ma mojego kosmetoholizmu dość
Jest, ale i tak nie do końca, bo mu zawsze jojczę, że to by sobie kupiła i to, i to jeszcze I potrafię spędzić w cholerę czasu w Rossmannie na samym... oglądaniu
Stary 2013-08-13, 18:34   #4577
chocaholic
Wtajemniczenie

przydałoby się -40% na kolorówkę
Stary 2013-08-13, 18:39   #4578
Młoda86
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma zbyt dużo pozytywnych recenzji, ale polecasz? Nie wymagam super ochrony, bo nie mam dużego problemu

Nie wiem skąd się biorą jego negatywne recenzje, ale jeśli poszukujesz preparatu, który zniweluje nieprzyjemny zapach a i stopy pozostają suche przez dłuższy czas to polecam Ci ten właśnie. Ja skończyłam już 1 opakowanie i teraz dokupiłam drugie. Sprawdzany podczas ćwiczeń na siłowni także mogę go polecić. I co też ważne to ma przyjemny zapach, nie taki duszący, ale na tyle intensywny, że daję radę.
Stary 2013-08-13, 18:58   #4579
kaktuska16
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
a jak go nakładasz? Ja mam ten podkład KOBO i ogólnie jest ciężko z rozprowadzeniem go na twarzy: palcami sie mazia po twarzy, a pędzlem zwilżonym flat topem ewentualnie, krycie nie jest aż takie super, a pędzel wygląda jakby go przeszło tornado ;c jest posklejany.
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja go mam i nakładam palcami daje rade. Oczywiście wcześniej krem muszę użyć, bo bez kremu to cięzko Ale podklad rewelacja;
Dokładnie tak jak ParoleParole Palcami, na krem matujący. Co prawda po 2 -3 godziniach muszę użyć pudru transparentnego, ale gdy mam "bad skin day" jest moim wybawieniem.
Czasem nakładam go tylko na "problematyczne" miejsca jak korektor - idealnie komponuje się z moją cerą.
kaktuska16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 19:13   #4580
pannamima
Zakorzenienie

Ja tam kolorówki nie chcę, no może tak z jeden dzień promocji, bo potem to już czytam te forum i kupuje rzeczy, których tak naprawdę nie potrzebuje

-40% chciałabym na pielęgnację twarzy i ciała lub włosów
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 19:56   #4581
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Młoda86 Pokaż wiadomość
Nie wiem skąd się biorą jego negatywne recenzje, ale jeśli poszukujesz preparatu, który zniweluje nieprzyjemny zapach a i stopy pozostają suche przez dłuższy czas to polecam Ci ten właśnie. Ja skończyłam już 1 opakowanie i teraz dokupiłam drugie. Sprawdzany podczas ćwiczeń na siłowni także mogę go polecić. I co też ważne to ma przyjemny zapach, nie taki duszący, ale na tyle intensywny, że daję radę.
Wypróbuję Nie kosztuje dużo. A ma mocny zapach czy niezbyt wyczuwalny? Nie chcę, żeby było go czuć na odległość Wcześniej używałam avonowego dezodorantu, był bardzo fajny, zapach delikatny, ale chcę coś innego, tańszego wypróbować.
Stary 2013-08-13, 20:04   #4582
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Ja tam kolorówki nie chcę, no może tak z jeden dzień promocji, bo potem to już czytam te forum i kupuje rzeczy, których tak naprawdę nie potrzebuje
mam tak samo, co chwila któraś coś poleca i w rezultacie wydałam 3 razy więcej niż planowałam
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 20:06   #4583
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
mam tak samo, co chwila któraś coś poleca i w rezultacie wydałam 3 razy więcej niż planowałam
Swięte słowa
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 20:16   #4584
Młoda86
Wtajemniczenie

Cytat:
Wypróbuję Nie kosztuje dużo. A ma mocny zapach czy niezbyt wyczuwalny? Nie chcę, żeby było go czuć na odległość Wcześniej używałam avonowego dezodorantu, był bardzo fajny, zapach delikatny, ale chcę coś innego, tańszego wypróbować.
Mocny, ale nie duszący. Np. po różowym Nivelazione aż mnie w nosie kręciło jak go używałam, tutaj nic takiego się nie dzieje. Warto kupić z promocji, kosztuje wtedy około 4,50 zł
Stary 2013-08-13, 20:30   #4585
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez lolitka999 Pokaż wiadomość
W zeszłym tygodniu kupiłam ten w CND, 3.79zł:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...htswasser.html
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 21:02   #4586
fejs
Wtajemniczenie

CZy miała któraś Cillit Banc co teraz jest w promocji po 9,99 zł?
Możecie cos o nim napisać, czy dobry jest na duzy brud?

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 21:12   #4587
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Na lakierach portfel może nie ucierpieć, ja kupuję najczęściej lakiery Wibo czy inne takie, za 5 zł chodzą Albo jak teraz w Biedro będą mini Eveline za 3,89 zł Próbowałam różnych lakierów i te za 5-10 zł są tak samo dobre jak te za 50, więc nie przepłacam
Nigdy nie kupuję lakieru droższego niż 6 zł. Jak to robię?
Rossmann - kupuję Wibo przy przecenie -40%, z innych firm tylko, jak jest drugi kosmetyk gratis
Hebe - najtaniej w jednodniowych akcjach -40% lub specjalnych np. Essie, jak było 2 w cenie 1
Biedronka - kupuję lakiery Eveline i Bell w mojej wyprzedażowej Biedronce
Natura - Tu kupuję na przecenach, np. dziś kupiłam przecenione lakiery Catrice, Essence
Golden Rose - mają tanie lakiery, więc nie czekam na promocje. Czasem dodają jakiś drobny gratis.
TK Maxx- tu się zdarzają przecenione lakiery Opi i Sally Hansen
Yves Rocher- odbierałam ostatnio lakier gratis przy okazji jakichś innych zakupów. Mają zbyt wysoką marżę, by kupić w normalnej cenie.
Superpharm - 2 w cenie 1, gdy zbliża się koniec przydatności. Dość dobre promocje na Essie.

I przede wszystkim unikam wybierania produktów z nagrzanych halogenami szaf.
Macie jakieś swoje patenty????

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-09-08 o 13:36
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 21:20   #4588
cedrowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Nigdy nie kupuję lakieru droższego niż 6 zł. Jak to robię?
Rossmann - kupuję Wibo przy przecenie -40%, z innych firm np. Bourjois kupuję tylko, jak jest drugi kosmetyk gratis
Biedronka - kupuję lakiery Eveline i Bell w mojej wyprzedażowej Biedronce, przeceniane są około po miesiącu od wejścia gazetki Uroda
Natura - Tu kupuję na przecenach, np. dziś kupiłam przecenione lakiery Catrice z 10,99 na 2,99, w tym 3 sztuki w cenie 2 + jeszcze dodatkowe punkty Payback.
Golden Rose - oni ogólnie mają tanie lakiery, więc nie czekam na promocje.
TK Maxx- tu się zdarzają przecenione lakiery Opi i Sally Hansen
Yves Rocher- odbieram ostatnio lakier gratis przy okazji jakichś innych zakupów. Naliczają zbyt wysoką marżę i nie kupię w normalnej cenie.
Superpharm - sprzedają dwa w cenie jednego, gdy zbliża się koniec przydatności.

I przede wszystkim unikam wybierania produktów z nagrzanych halogenami szaf.
Macie jakieś swoje patenty????

U mnie z lakierami bywa różnie, jak na tym wątku ileś tam osób mówi że kupuje rimmela jakiegoś tam, no to kupiłam i ja. Kupiłam jeszcze droższego piaskowca z GR ale to dlatego, że inne firmy takiego koloru nie miały.
Co do normalnego kupowania lakierów, odwiedzam 3 rossmany w mojej okolicy (jak mi się chce), patrzę na ceny i jak widzę, że w którymś z nich jest akurat promocja na lakier, to idę kupić ten lakier gdzie jest najtaniej.
Niby 2zł oszczędzam przy takiej przecenie w jednym z rossmanów, ale zawsze coś. I się ruszam chociaż.
Stary 2013-08-13, 21:30   #4589
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez cedrowa Pokaż wiadomość
odwiedzam 3 rossmany w mojej okolicy (jak mi się chce), patrzę na ceny i jak widzę, że w którymś z nich jest akurat promocja na lakier, to idę kupić ten lakier gdzie jest najtaniej.
Ale w każdym Rossmanie jest taka sama cena w systemie.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-09-08 o 13:36
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 21:33   #4590
dolce&gabbana
Zadomowienie

Właśnie się pokapowałam, że obecna gazetka jest ważna do 29 sierpnia. Tydzień dłużej niż zwykle będzie trzeba czekać na nową.

dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości