Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-13, 10:56   #4471
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Oddam czike w dobre rece ;-)
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
meneq, chyba zadna sie nie zamieni
to ja będę czarną owcą i wylamuję się ze stada- ja! ja! ja chcę czikę!
taka pogoda jak dziś dobija mnie- zimno mi w stopy i co chwilę mam gęsią skórkę- TZ się pyta, czy tak się podnieciłam czy po prostu mi zimno

marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:10   #4472
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Mamy wizytę 27 sierpnia. Miała być po zdjęciu szelek,ale nie wiem czy je zdejmiemy w nast tygodniu? Blanka się nie przekręca z brzuszka na plecy i tak jak pisałam,jak leży na brzuszku to ma ręce rozłożone na bok a nie przed siebie,więc myślę że piłka tu pomoże. Ale wizyta oczywiście się odbędzie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Hm Ola starsza a też się nie przekręca na plecy, ostatnio jej się zdarzyło a teraz znowu nic od dłuższego czasu. Mam się martwić? Nie siedzi posadzona, nawet na raczkach za bardzo się nie dźwiga

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
No nie ma i nie będzie. W magazynach też nie ma. My startujemy dziś z Bebiko.

Wezmę. U nas piździocha!!
Skąd wiesz, ze nie będzie? Ale co, to już w ogóle wycofują?

Edytowane przez charlizz
Czas edycji: 2013-08-13 o 11:11
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:10   #4473
Ewik86
Zakorzenienie

u mnie też zimno i do tego deszcz pada, także czika mile widziana

Litle niestety, też mam okropny cellulit. Przybij piątkę

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:13   #4474
litllesweetangel
Lurker ;)

Dziewczyny wracajace do pracy, tez macie taka mysl jak ja, ze NIE CHCE JEJ ZOSTAWIAC aktualnie nawet nie mam z kim ale mniejsza w to...
Nie chce zostawiac mojej kuleczki bez mamusi nie wiem jak ja sie skupie na pracy, bede caly czas o niej myslec

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:16   #4475
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Wyrzucić komputer za okno?
hue hue hue

Pstryczek coś popsuł

W k. Zdjęcie moich chOpaków
lobuzie, smiejesz sie ze mnie?
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

tak jakby jakiś kodek Ci brakuje
no wlasnie nie wiem, albo jakas wtyczka :/ pownno sie niby samo aktualizowac :/ tak z dnia na dzien ehh...
w czwartek przyjezdza chlopak siorki to moze pomoze
---------------
dziec mi pieknie zjadl (obrzydliwy) obiadek i teraz spiocha. nawet w miare ladnie zasnal, bez histeryjijiiji

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:27   #4476
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kochane!

Black to straszne co napisałaś,aż mi ciarki z samego rana przeszły!

Pstryczku dziękuje Blanka jak leży na brzuszku to nie wyciąga rąk w przód tylko w bok i przez to nie potrafi się dźwignąć. Dzisiaj Poszukam piłki. Jakiej wielkości powinna być?

Cała- WIEDZIAŁAM! Wiedziałam że ktoś w końcu przypomni sobie o moim dwukrotnym myciu podłóg i będzie śmiech

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Ja też muszę zacząć uzupełniać garderobę bo nie będę miała w co się do pracy ubrać Tylko co z tego,jak przychodzi co do czego to kupuje Blance?
A Ty jak chcesz kupić sukienke "brak towaru"??

Debrah jak kp? Próbowałas w osłonkach?

Nie mam osłonek bo wywaliłam i nie kupiłam nowych jeszcze.
Trochę jest jakby lepiej, boli jak uj ale myślę, że to przez mini ranki które się porobiły, bo ona chwyta chyba lepiej, znowu głębiej a nie płycej i ostrego ząbka nie czuję, po prostu pieczenie, ten ból jak na początku kp. Nadal mam gwiazdy przed oczami, ale nie mam wyjścia, moje dziecko musi przecież jeść. A z butli nie zje, słoiczki marnie więc wybór jest taki, że albo nie boli i mam głodne dziecko, albo boli i ona szczęśliwa.
Mam dziecko niesamowicie przywiązane do kp, od razu odlot ze szczęścia, aż piszczy z radości jak ją kładę w pozycji do karmienia i bluzkę zaczynam odsłaniać, jak jest głodna to mnie sama rączką chwyta i przytula się buzią - masakra, ja nie widzę odstawienia ;/
A przy tym wszystkim kocham jej minę kiedy je, kocham kiedy się wtula całym ciałem do mnie i kocham jak się cieszy, że zaraz dostanie jeść , a to, że ja się wówczas cieszę nieco mniej..

Chyba marta pytała nas o smoczek?
Ona się czasem smoczkiem bawi, wkłada sobie i wyjmuje z buzi, ale na dłużej nie zassie, do zaśnięcia też już nie. Ze 3 miesiące jest totalnie bezsmoczkowa, także jesli chodzi o butelkę.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

wlasnie, Debrah jak UU? tak myslalam o Tobie rano - a moze zmiana pozycja karmienia? spod pachy, na lezaco....
Pozycja nie ma znaczenia, bo chodzi o ułożenie buzi na piersi. Ale pilnuję by miała szeroko buzię otwartą, jak bardzo boli to zabieram i jeszcze raz przystawiam, żeby pilnowała i nie łapała za płytko..

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Dziewczyny wracajace do pracy, tez macie taka mysl jak ja, ze NIE CHCE JEJ ZOSTAWIAC aktualnie nawet nie mam z kim ale mniejsza w to...
Nie chce zostawiac mojej kuleczki bez mamusi nie wiem jak ja sie skupie na pracy, bede caly czas o niej myslec
<przytul> bardzo Wam współczuję, obecnie ja sobie tego W OGÓLE NIE wyobrażam. Czy ja jestem jakaś dziwna, i to trochę patologiczne, krzywdzące dla dziecka, że wciąż chcę być głównym opiekunem i ona mi się zwyczajnie wydaje..za mała , żeby zostać beze mnie?

Wysłali krzesełko do karmienia i już przebieram nogami - nie mogę się doczekać jak przyjdzie. Tylko boję się, że będzie jak u Pstrynia i za wysoko będą plecki na razie.. no ale się zobaczy. Czy to jest lekkie i ja je złożę sama?

Uwaga, ja mam pytania
1) Od kiedy można dawać dziecku do skosztowania "dorosłe rzeczy"? Typu jakiś nabiał, twaróg, serek wiejski, ser zółty np? Albo wędlina, mięso z obiadu, jakiś kotlecik mielony, nie wiem???

2) Od kiedy dziecko bawi sie zabawką typu sorter? Szaja?

Kurdę, moje dziecko kocha kable! Właśnie podpełzło do podgrzewacza (stoi pusty of course) i go ciągnie za kabel po podłodze, nie wiem czy jej zabrać, pewnie będzie płakać.

Potem nadrobię klub, bo podczytywałam wczoraj, ale byłam tak śpiąca, że padłam.

Powiem tylko - Charliz klask i: dla Ciebie - za postawę i całokształt.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:27   #4477
mala_19kw
Zakorzenienie

Wtorek dzisiaj a tu takie pustki?

Synek śpiący-idę. Ale zaraz wracam
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 11:29   #4478
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Witajcie
Stapamy juz po poskiej ziemi, dopiero co wstalismy
Nie wiem, co sie dzieje u Was i nie wiem, kiedy nadrobie (), bo dzis wieczorem jedziemy z mama i siostra pociagiem do G., do TZ
Takze znow znikam na kilka dni, pewnie do czasu pierwszej sprzeczki z TZ :P

Moj maly podroznik w 2 dni zaliczy podroz autem, autobusem, samolotem i pociagiem

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-08-13 o 11:31
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:34   #4479
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
No nie ma i nie będzie. W magazynach też nie ma. My startujemy dziś z Bebiko.

Wezmę. U nas piździocha!!
Dzieki dobra kobieto! Jeszcze doplace!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:37   #4480
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja wiem, że było ostatnio... Ale jakie puzzle piankowe polecacie? Zarzućcie jakimś linkiem.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:43   #4481
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Trochę jest jakby lepiej, boli jak uj ale myślę, że to przez mini ranki które się porobiły, bo ona chwyta chyba lepiej, znowu głębiej a nie płycej i ostrego ząbka nie czuję, po prostu pieczenie, ten ból jak na początku kp. Nadal mam gwiazdy przed oczami, ale nie mam wyjścia, moje dziecko musi przecież jeść. A z butli nie zje, słoiczki marnie więc wybór jest taki, że albo nie boli i mam głodne dziecko, albo boli i ona szczęśliwa.
Mam dziecko niesamowicie przywiązane do kp, od razu odlot ze szczęścia, aż piszczy z radości jak ją kładę w pozycji do karmienia i bluzkę zaczynam odsłaniać, jak jest głodna to mnie sama rączką chwyta i przytula się buzią - masakra, ja nie widzę odstawienia ;/
A przy tym wszystkim kocham jej minę kiedy je, kocham kiedy się wtula całym ciałem do mnie i kocham jak się cieszy, że zaraz dostanie jeść , a to, że ja się wówczas cieszę nieco mniej..

Chyba marta pytała nas o smoczek?
Ona się czasem smoczkiem bawi, wkłada sobie i wyjmuje z buzi, ale na dłużej nie zassie, do zaśnięcia też już nie. Ze 3 miesiące jest totalnie bezsmoczkowa, także jesli chodzi o butelkę.

Pozycja nie ma znaczenia, bo chodzi o ułożenie buzi na piersi. Ale pilnuję by miała szeroko buzię otwartą, jak bardzo boli to zabieram i jeszcze raz przystawiam, żeby pilnowała i nie łapała za płytko..

<przytul> bardzo Wam współczuję, obecnie ja sobie tego W OGÓLE NIE wyobrażam. Czy ja jestem jakaś dziwna, i to trochę patologiczne, krzywdzące dla dziecka, że wciąż chcę być głównym opiekunem i ona mi się zwyczajnie wydaje..za mała , żeby zostać beze mnie?

Wysłali krzesełko do karmienia i już przebieram nogami - nie mogę się doczekać jak przyjdzie. Tylko boję się, że będzie jak u Pstrynia i za wysoko będą plecki na razie.. no ale się zobaczy. Czy to jest lekkie i ja je złożę sama?

Uwaga, ja mam pytania
1) Od kiedy można dawać dziecku do skosztowania "dorosłe rzeczy"? Typu jakiś nabiał, twaróg, serek wiejski, ser zółty np? Albo wędlina, mięso z obiadu, jakiś kotlecik mielony, nie wiem???

Kurdę, moje dziecko kocha kable! Właśnie podpełzło do podgrzewacza (stoi pusty of course) i go ciągnie za kabel po podłodze, nie wiem czy jej zabrać, pewnie będzie płakać.

Debrah, rozumiem Cię doskonale, ja najbardziej lubię słuchać w nocy jak połyka mleczko i robimi przy tym głośne ymyh ymyh ymyh ymyh ech, rozpływam się wtedy
u nas karmienie piersią w zasadzie to już tylko uzupełnienie bo mały je bardzo dużo stałych posiłków i w ciągu dnia pierś naprawdę służy tylko do popicia- i też nie zawsze
myślę,że po powrocie z wakacji będziemy kończyć, smutno mi z tego powodu, bo jak nie zdecydujemy się mieć więcej dzieci to są ostatnie takie wrażenia w moim życiu

co do próbowania dorosłych rzecz- ja daje wszystko próbować poza : wędlinami sklepowymi, serem żoltym i białkiem jajka
resztę - jogurty, twaróg itp bez problemu, przecież tego jest naprawdę odrobinka- a mina- bezcenna

Littlesweet rozumiem Cię, ja do pracy mam 3 kroki a i tak co chwilę chodzę zaglądać do małego albo uściskać go bo bardzo za nim tęsknie

Nafiqa- no to brawa dla podróżniczka, zadowoleni z wakacji? jak upały znieśliście?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:53   #4482
mala_19kw
Zakorzenienie

Jestem nawet jego szpony okiełznałam
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-13, 11:53   #4483
Debrah
Zakorzenienie

Ja w końcu chyba nie kupuję puzzli piankowych, bo jak patrzę, że moja pełza po cały mieszkaniu.. to przecież całej chaty puzzlami nie wyłożę.. z maty zwiewa w minutę, obawiam się, że z puzzlami byłoby to samo, chyba mi trochę szkoda $$, będe po prostu częściej sprzątać i podłogę myć.

Powiedzieć Wam coś śmiesznego ?
Dziecko moje ma fazę na koła wózkowe. Jak jestem blisko a ona na podłodze jest i ujrzy koło, czy to małe czy to duże to oczy się świecą i wyciąga łapki, po czym..goni mnie i pełza w kierunku kółeczek
Stary 2013-08-13, 11:56   #4484
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Witajcie
Nie wiem, co sie dzieje u Was i nie wiem, kiedy nadrobie (), bo dzis wieczorem jedziemy z mama i siostra pociagiem do G., do TZ

Moj maly podroznik w 2 dni zaliczy podroz autem, autobusem, samolotem i pociagiem

juz???????? ło matko, jak to zlecialo!
dla Kubuśka! dzielny chop z niego

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Ja w końcu chyba nie kupuję puzzli piankowych, bo jak patrzę, że moja pełza po cały mieszkaniu.. to przecież całej chaty puzzlami nie wyłożę.. z maty zwiewa w minutę, obawiam się, że z puzzlami byłoby to samo, chyba mi trochę szkoda $$, będe po prostu częściej sprzątać i podłogę myć.
ja swoje tez juz spakowalam. ma rozlozony kocyk ale tak go on interesuje jak zeszloroczny snieg
woli zwiedzac katy

Stary 2013-08-13, 11:58   #4485
bokeh
Zakorzenienie

wwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrr rrrr pocytowałam i mi się et rołąćzył ale sie wku***

foch nie będę pisać
Stary 2013-08-13, 12:03   #4486
misia1505
Rozeznanie

Ja też daję próbować tego co jem, zaraz ciągnie moją rękę do buzi, ostatnio ssała ogórka małosolnego u niej takie mdłe rzeczy nie przechodzą

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

chyba pora się troszkę ogarnąć, chyba słoneczko się przebije wiec może wyjdziemy na spacerek, miałam iść do księgowej i do banku ale mi się nie chce.
Wiecie co? tak się odzwyczaiłam od siedzenia w domu (ciągle w rozjazdach) że nie mogę się dziś ogarnąć, nie wiem co robiś choć kupa roboty.
Stary 2013-08-13, 12:05   #4487
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że lekko nie było, ale jednak po jakimś czasie się przyzwyczaiłam. Oczywiście, myślę co u Domci, czy zjadła, czy spała, czy płacze itp., ale jestem w stałym kontakcie z TŻ, więc wiem co i jak. Dzięki temu jakoś łatwiej się skupić na pracy.

Cytat:
Witajcie

hej kochana, buziaki dla Kubusia - podróżnika

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:06   #4488
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hello nasza nocka to jakis koszmar, nie mam kompletnie sily, oczy na zapalkach, kiedy to sie unormuje???

Cytat:
hejka!
dziewczyny, stało sie!!!!!!!
zostalam zdegradowana!
spalam dzis w nogach!
i jak było ?
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
brawa wielkie sie należą

Dziecie wstało punktualnie o 6 jak codziennie zresztą
za to ja spac nie mogłam, z myslami sie biłam na każdy możliwy sposób
Dziękujemy
Przytulam Ciebie

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
Moja Kruszyna zapadła w drzemkę (pobudka była o 6), a ja sie bije z myślami: inka i ciasto czy ogar mieszkania ... trudny wybór
Mi się wydaję, że wcale nie taki trudny

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
cała jak tam nocka? U mnie było dobrze do godz. 3. Zjadła o 00:30, a o 3 znowu zaczęła się wiercić. Zrobiłam jej mleko - nie chciała. Trochę popłakiwała i na chwilę znowu przysnęła. I tak w kółko do godz. 4:30, bo o tej porze zaczęła płakać na całego, więc spanie w ogóle się skończyło. Zasnęła noszona na rękach przed 6. O co chodzi? Co jej jest? W dzień marudna, teraz i w nocy zaczyna być? Kolejne zęby? Iść do lekarza?

Współczuję

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość

o 3? to chyba się umówiły.... , ale miło wiedzieć, że ktoś też nie spał o tej porze tak jak ja
Ja też nie spałą, ale tu nikogo nie widziałam

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

za raczkowanie

Dziękuję

Cytat:
Witajcie

witaj w ojczyźnie i podróżnika się należą

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:11   #4489
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

i jak było ?

Stary 2013-08-13, 12:36   #4490
sylwietta1988
Zakorzenienie

Łazanki jem

Cytat:
kupilam w hurtowni zabawek (swoja droga czulam sie jakbym chodzila po zywym allegro ), ona sie nazywa rehabilitacyjna niby, taka zwykla, najzwyklejsza gumowa, bez zadnych wypustek, bez tych rogow.
ta reh tak kazala- albo w tej hurtowni albo przez internet, bron boze w gol sporcie i innych tego typu sklepach bo to to samo a placi sie 5 razy drozej

rozwazasz wyprowadzke?
Pstryniu, tez ..... i jak to wszystkoogarnąc, zeby małemu było najlepiej

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
u mnie też zimno i do tego deszcz pada, także czika mile widziana
u mnie to samo, jak nie czika topiąca asfalt to taki wygwizdów, ze łeb urywa co z ta pogodą

Cytat:

Uwaga, ja mam pytania

Debrah, ja podpisuje sie wszystkimi rękami pod tym co napisałas o karmieniu, mimo ze Bartulo cycowy dwa razy w ciągu dnia i w nocy tylko to jak widze jego minę, ten szał w oczach i to jak pięknie łapie i je i jeszcze trzyma mnie obiema rękami to mi sie oczy swiecą..... nie wyobrazam sobie teraz przejscia na butle

co do kabli- u nas to samo dlatego kupiłam dzieciowi takiego zółwika na kółkach ze sznureczkiem i sobie go ciągnie na czworaka

podczepiam sie pod jedzeniowe pytanie

Cytat:
Witajcie

on by swiat zaliczył naookoło w miesiąc
jak było? wywczasowaliscie sie? pewnie teraz w Waszej kawalerce klaustrofobii dostaniesz....
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:44   #4491
hope01
Zakorzenienie

dziś cierpię na nicmisięniechcizm
ale chociaż cziki nie ma

Dziewczyny skazowców - kiedy na zwykłe mm próba przejścia?

Dawid nieznosny ale nie tak jak wczoraj.. Ale zmiana pampersa to maskara teraz jest...

Poza tym nie raz czuję się taka sfrustrowana że dzień wygląda tak samo, do nikogo gęby otworzyć, a Młody postanowi dowodzić to już w ogóle.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

co do sortera, to ja kupiłam Młodemu buty na zimę i sortera żółwia z FP za jednym machem u babki.
Jak zacznie do chodzenia próby dawać to mu kupię butki specjalne. Odkryte palce, usztywniony zapiętek - gadałam z ortopedą i później z przedstawicielem firmy, mam będzie te butki mieć na sklepie

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:44   #4492
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Hej
Pamietam o Was,ale nie mam czasu teraz
I humoru tez nie mam-klotnie z TZ. Przegielam wczoraj,strasznych rzeczy mu nagadalam, totalnie bez szacunku...
Moze wieczorem troche ponadrabiam,widzialam tylko, ze Silver wrocila,heeeeej Musisz spiac posladki,zeby wrocic na swoje honorowe 1 miejsce w rankingu postow,bo Charlizz dobrze grzedy pilnuje
Czymajcie sie,lece prasowac
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:49   #4493
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Hej
Pamietam o Was,ale nie mam czasu teraz
I humoru tez nie mam-klotnie z TZ. Przegielam wczoraj,strasznych rzeczy mu nagadalam, totalnie bez szacunku...
Moze wieczorem troche ponadrabiam,widzialam tylko, ze Silver wrocila,heeeeej Musisz spiac posladki,zeby wrocic na swoje honorowe 1 miejsce w rankingu postow,bo Charlizz dobrze grzedy pilnuje
Czymajcie sie,lece prasowac
u mnie przez to jak on do nas podchodzi też tak się dzieje.Rzucam mięsem strasznie. .. I wstyd mi. Co wiecej wiem, że go ranie i robię to z premedytacją. Ale przeze mnie przemawia juz zmęczenie i fizyczne i psychiczne i sam na sam z dzieckiem nawet jak on jest w domu..

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

NAwijko, a co tak szybko? tzn JUŻ?! Brawa dla podróżnika

Black ja kupowałam pierwsze puzzle w biedrze, później na allegro 26, albo 30 sztuk? 30cmx30 cm, ale do tych z biedrony się nie umywają. Wkurza mnie ich składanie bo te literki/cyferki wylatują z nich. No i strasznie łapią wszelkie kłaki i brudki. Czyścić trzeba często. Złożyłam ostatnio z brak miejsca tu u rodziców. Rozłożę na mieszkaniu, ale długo nie posiedzą bo młody wędrówki ludów odprawia.

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 13:00   #4494
mala_19kw
Zakorzenienie

O! Nawijki wróciły
Witajcie w ojczyźnie
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-13, 13:14   #4495
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

O....Nawijko..córko marnotrawna
wypoczeli Wy?....wybyczyli sie? I znófff jadzieta?

Proszę o info mamy które już musiały pakować pociechy...POMOCY!! Ile czego...co i jak?: confused:

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-08-13 o 13:16
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 13:17   #4496
mala_19kw
Zakorzenienie

A tak się bawi mój Gucio

W tej chwili wszystkie zabawki są już poza koszem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Epc.jpg (15,9 KB, 33 załadowań)
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-13, 13:24   #4497
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hope, dzięki. Mam jedną paczkę na oku właśnie. Żałuję, że nie kupiłam wtedy w Biedrze, ale jakoś tak nie wiem... Nie zwróciłam uwagi za bardzo. A wczoraj mąż oglądał mi przez ramię filmik z Pietraszkiem Lady (stwierdził, że mały jest strasznie fajny ) i zapytał, czemu my nie mamy takich puzzli dla małej? Więc muszę teraz kupić.

Uwaga, moje dziecko zaczęło jeść. Dziś rano poszła cała miska kaszki malinowej, a przed chwilą opędzlowała jogurcik. Oby dziś zjadła marchewkę na obiadek, bo zaraz lecę jej gotować, mam własną z ogrodu... Zamierzam rozgotować na papkę i niech sama zje.

A, no i wczoraj złożyłam zamówienie u r_p77, wg mnie to najlepszy sprzedawca z rzeczami dla dzieci na all, bo wczoraj zamówione - dziś mam już u siebie. Kupiłam małej smoczki Avent 6+ i jest zaciekawiona nimi strasznie, bo mają inną obudowę i są trochę większe od tych Aventów 0+.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-08-13 o 13:26
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 13:39   #4498
sylwietta1988
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/3914522/Koledzy

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
O....Nawijko..córko marnotrawna
wypoczeli Wy?....wybyczyli sie? I znófff jadzieta?

Proszę o info mamy które już musiały pakować pociechy...POMOCY!! Ile czego...co i jak?: confused:

duzo wszystkiego najlepiej do tira

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Uwaga, moje dziecko zaczęło jeść. Dziś rano poszła cała miska kaszki malinowej, a przed chwilą opędzlowała jogurcik. Oby dziś zjadła marchewkę na obiadek, bo zaraz lecę jej gotować, mam własną z ogrodu... Zamierzam rozgotować na papkę i niech sama zje.

A, no i wczoraj złożyłam zamówienie u r_p77, wg mnie to najlepszy sprzedawca z rzeczami dla dzieci na all, bo wczoraj zamówione - dziś mam już u siebie. Kupiłam małej smoczki Avent 6+ i jest zaciekawiona nimi strasznie, bo mają inną obudowę i są trochę większe od tych Aventów 0+.
Brawa

Hope, jak ja cie rozumiem.....

Meneq, masz zaproszenie na fejsie

dziec nareczny, wtulony, za szyje mnie obejmuje, nucimy sobie i tylko tak jest dobrze, nam obojgu
Stary 2013-08-13, 13:45   #4499
Debrah
Zakorzenienie

Sylwia, Hope : <przytul>

A jeszcze miałam jedno pytanie, ale mi uciekło : Odnośnie glutenu: któraś wprowadzała za pomocą biszkoptów? Jakich, ile podać na pierwszy raz?
Takie sklepowe "języczki" to chyba słodkie strasznie, z barwnikami jakimiś?
Stary 2013-08-13, 13:57   #4500
sylwietta1988
Zakorzenienie

CHARLIZZ od wrzesnia najnowsza seria Czasu honoru na 2 w niedziele o 21,10

DEBRAH ja dałam biszkopta z biedry

Edytowane przez sylwietta1988
Czas edycji: 2013-08-13 o 13:59
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości